Jump to content

S6 edge/edge+ | iSE | Z5

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποια συσκευή πιστευετε ότι είναι overall καλύτερη;

Ποια διατηρεί την αξία της σε βάθος χρόνου;

Ποια είναι καλύτερη σε βάθος χρόνου (2-3 χρονια) από άποψη επιδόσεων κτλ;

Τα χρήματα του Edge+ είναι το ταβάνι και δεν υπάρχει δυνατότητά για S7 (επειδή είδα ότι προτάθηκε σε παρόμοιο vs). Θέμα χώρου και οθόνης δεν υπάρχει - τα μεταχειρισμένα μένουν εκτός.

Σας ευχαριστώ πολύ.

spacer.png& άλλα που δεν φαίνονται =(

myName: Γιαννης

Ανορθόδοξο δεν είναι να συγκρίνεις κινητό 4 vs 5.7?

Στα 3 android πιστεύω το edge+ είναι το καλύτερο και σίγουρα επειδή δεν ξαναβγαίνει S σε τόσες ίντσες θα κρατησει μια τιμή ~400ευρώ.

Και το Ζ5 μάλλον κρατάει τιμή!

Σ ευχαριστώ για την απαντηση.

Δεν είναι για μένα αλλά για φίλο ο οποίος δεν έχει θέμα με τις ίντσες αρκεί να βρει σε αυτή την τιμή το πιο VFM και το "καλύτερο".

Πχ κοιτούσαμε vs μεταξύ αυτών και του iPhone 6s, αλλά επειδή τα χρήματα του τελευταίου είναι πολλά δεν το κοιτάμε πλέον, αλλά εννοείται θα το υπολογιζαμε αν ήταν φθηνότερο ακομα και με την "μικρή" 4,7 έναντι της 5,7 του Edge+

Εγώ προτίνω edge+.

Μεγάλη οθόνη τσεκ

Καλή οθόνη τσεκ

Επεξεργαστης τουμπανος τσεκ

4gb ram τσεκ

κάμερα τσεκ

από μπαταρία δεν ξέρω πως πάει

Το μόνο - δεν έχει επέκταση μνήμης

Τώρα μπήκε στο παιχνίδι και το V10 αλλά με επιφύλαξη γιατί ήδη φυσάει το bootloop από το G4 του.

Επομενως, ανάμεσα σε V10/Edge+/Z5/iSE ποιος έχει το προβάδισμα;

Χαλαρά s6 edge plus. Απλά το καλύτερο από αυτά που κοιτάτε. Μπαταρία ανάλογα την χρήση θα δεις από 4-6 οθόνη

S6 edge plus και αμ ψαχνεσαι και για χρωμα θα σου ελεγα το gold μονοδρομος!!Το τηλεφωνο ειναι κατι παραπανω απο φοβερο,οθονη,επεξεργαστη,καμερα!
I Want To Believe

Σε καθημερινή όμως χρήση είναι εντάξει με το edge γιατί διαβάζω πολλούς που λένε ότι δεν ξαναπαίρνουν edge οθόνη γιατί δεν είναι βολική αν το έχεις συνέχεια και ότι είναι πιο βολικη η κανονική ή αυτή του V10 πχ

Δεν αναφέρεις γενικά τι χρήση κάνεις ώστε να μπορούμε να δώσουμε μία πιο συγκεκριμένη απάντηση όμως θεωρώ ότι το v10 είναι μάλλον η καλύτερη επιλογή σε σχέση με το s6 edge plus που θα ήταν η δεύτερη επιλογή μου. Το άλλα 2 τα αφήνω εκτός γιατί τα θεωρώ κατώτερα.

Επειδή είχα και s6 edge plus και τώρα το v10 τα τηλέφωνα δεν εχουν διαφορες είναι κορυφαία το v10 έχει ανώτερη κάμερα η μπαταρία είναι στα ίδια επίπεδα,ο σχεδιασμός και η εμφάνιση είναι ο λόγος της αγοράς του πλέον,εμένα δεν μου έκατσε ποτέ η edge οθόνη καλά

Στάλθηκε από το LG-H960 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχει θεμα με μεγεθος οθονης και λειτουργικο,θα προτεινα το iphone. Γιατι βασικο κριτηριο ειναι η διατηρηση της αξιας διαχρονικα,ενω και απο "ιπποδυναμη" ειναι επαρκες. Τη στιγμη που σ ενα χρονο τα υπολοιπα θα εχουν χάσει το μισο της αξιας τους,το iphone θα εχει χάσει 50€.

Γενικα κανενα Android δεν αποτελει οποιασδηποτε μορφης επενδυση,ειναι καλο μονο για το χρονικο διαστημα που κρινει καποιος οτι τον καλυπτει. Τα iphone ειναι οι μονες συσκευες με ρεαλιστικη επενδυτικη αξια.

Επειδη βλεπω οτι δεν υπαρχει θεμα με μεγεθος οθονης και λειτουργικο,θα προτεινα το iphone. Γιατι βασικο κριτηριο ειναι η διατηρηση της αξιας διαχρονικα,ενω και απο "ιπποδυναμη" ειναι επαρκες. Τη στιγμη που σ ενα χρονο τα υπολοιπα θα εχουν χάσει το μισο της αξιας τους,το iphone θα εχει χάσει 50€.

Γενικα κανενα Android δεν αποτελει οποιασδηποτε μορφης επενδυση,ειναι καλο μονο για το χρονικο διαστημα που κρινει καποιος οτι τον καλυπτει. Τα iphone ειναι οι μονες συσκευες με ρεαλιστικη επενδυτικη αξια.

H διατήρηση της αξίας είναι ένας μύθος και ισχύει μόνο όταν μιλάμε για αγορές day 1 και με βάση αγορών από τις μεγάλες αλυσίδες και όχι από online καταστήματα που μιλάμε εδώ όπως και για σχετικά σύντομες πωλήσεις που προφανώς δεν ενδιαφέρει στη συγκεκριμένη περίπτωση αφού ψάχνει για συσκευή που θα αντέξει 2-3 χρόνια. Προσωπικό παράδειγμα για να αντιληφθείς τι εννοώ η αγορά του Lg g2 που το πήρα Μάρτιο 2014 στα 330 όταν το iphone 5s που κυκλοφορούσε τότε κόστιζε 570. Και οι 2 συσκευές κυκλοφόρησαν φθινόπωρο του 2013. Σήμερα καινούργιο το iphone 5s έχει 280 δηλαδή ένα μεταχειρισμένο 2 ετών στην καλύτερη να το δώσεις 200. Θα ήμουν 370 ευρώ κάτω από την τιμή αγοράς δηλαδή παραπάνω από όσο αγόρασα τότε το G2.

To SE είναι πολύ ακριβό για συσκευή σε αυτές τις διαστάσεις. Μπορεί να έχει τον επεξεργαστή του 6s αλλά πρακτικά δεν κάνουν την διαφορά. Δεν κερδίζεις κάτι όταν μία σελίδα φορτώνει μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου πιο γρήγορα αλλά πρέπει να σκρολάρεις και να ζουμάρεις συνεχώς για να την διαβάσεις. Εάν ήταν στην τιμή του 5s ναι τότε είχε νόημα να μιλάμε για αγορά

Επιμενω,δεν εχει καμια σχέση η μεταπωλητικη αξια του iPhone με τ αλλα κινητα. Επειδη ειναι μαρκα πολυτελειας και εχει αποδοχή,ειδικα στους ελληνες που ειναι ευαλωτοι στο γκλαμουρ. Εχω πουλησει διαφορα κινητα κι εγω,με μεγαλυτερη ευκολια και σε καλες τιμες εφευγαν τα iPhone.

Στο τελος τελος δε χρειαζεται να πιστεψει κανεις κανεναν μας,δειτε τιμες 2015 κ 2016 των iphone 6s k galaxy s6.

Aν θες μεγαλη οθονη απο εμενα moto x style (stock android/αναβαθμισεις/ηχειαρες/οθοναρα κ πολυ καλη καμερα)

Αν θες μεσαια πας για Ζ5(αυτονομια/καλο λογισμικο/στερεο ηχεια/αριστη καμερα/καλη οθονη/επεκταση μνημης/ραδιο/αδιαβροχο)

Αν θες μικρη πας για Ζ5 compact (τα ιδια με του Ζ5 + την νορμαλ τιμη του + οτι εχει μια νορμαλ οθονη κ οχι 4ιντσες να σου βγαινουν τα ματια οπως στο se αλλα στο μεγευθος να ειναι κουμουτσα κ πανακριβο κ με χαλια αυτονομια)

Προσωπικα δεν θα επερνα ουτε το s6 ουτε το s6+ κ φυσικα ουτε το se

Edited by mikele123