George_Kont Δημοσιεύτηκε January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 30, 2005 Οπως όλοι σας έτσι και εγώ έχω μια μεγάλη συλλογή από CD και DVD τα οποία είναι άχρηστα (γρατσουνισμένα, καμμένα, κακής ποιότητας κ.α.) Θέτω λοιπόν την ερώτηση. Εκτός από ρολόι τοίχου μπορούμε να τα κάνουμε κάτι άλλο??? Υπάρχει καποια εταιρεία στην Ελλάδα ή κατι τελος πάντων το οποίο να δέχεται τα CD??????? Εντάξει το γνωρίζω ότι είναι άχρηστα, όπως επίσης γνωρίζω ότι ο κάδος με τα σκουπίδια δέχεται πολλά, αλλά μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος για ανακύκλωση??? Κάτι σαν τα μελάνια των εκτυπωτών. Για ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.make-stuff.com/recycling/cd.html Ευχαριστώ! :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stergianos Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Εγώ τα βάζω πάνω στο γραφείο, για να ακουμπάω τα ποτήρια!!! Παράθεση http://img.userbarz.com/46/9081.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSShodan Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Αν είναι κάτι πολύ σημαντικό υπάρχει τρόπος να σωθεί αλλά πληρώνεις πολύ περισσότερα απ' την αξία του CD. Μια άλλη λύση είναι να πάρεις ένα παλιό 16X CD-Rom Drive ως δεύτερο drive. Κάποια απ' αυτά τα πιο σώα μπορεί να τα διαβάζει. Παράθεση http://www.softimage.com/community/xsi/events/siggraph_2002/media/Logo_ATI.jpg ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ 3DFX, ζεις, εσύ μας οδηγείς! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 σουπλά κυρίως... Επίσης ρολόγια και έχω και 2-3 φορές κατασκευές σε τοίχο με κολλημένα δισκάκια που να πώ την αλήθεια μου φάνηκε καλό... Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spanaks Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Στο αμάξι για αντιραντάρ... (και καλά) Παράθεση People choose the paths that grant them the greatest rewards for the least amount of effort. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 :X kykloforoun se rologia kai potirothikes. Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 episis kai kathreftakia gia ksanthies... xaxaxa Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Στο αμάξι για αντιραντάρ... (και καλά) Δηλαδή¨????????????????????????????????????????????????? :worry: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lambrosbouk Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μην παρεξηγηθείς, δεν εννοώ φυσικά κάτι για σένα ή για το μήνυμά σου... το έχω δει σε αμάξι ξανθιάς να χρησιμοποιείται όχι για αντιραντάρ, αλλά... για χτένισμα! :D Παράθεση http://lambrosbouk.wordpress.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 μην παρεξηγηθείς, δεν εννοώ φυσικά κάτι για σένα ή για το μήνυμά σου... το έχω δει σε αμάξι ξανθιάς να χρησιμοποιείται όχι για αντιραντάρ, αλλά... για χτένισμα! :D Οπότε δίκαιο έχουν αυτοί που έβγαλαν τα ανέκδοτα για τις ξανθιές. :lol: :lol: Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Δηλαδή¨????????????????????????????????????????????????? :worry: Το κρεμάς πίσω από τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου και αυτό υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα ραντάρ της τροχαίας.... Εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει! Φυσικά, αν ισχύει , είναι παράνομο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos69 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Το κρεμάς πίσω από τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου και αυτό υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα ραντάρ της τροχαίας.... Εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει! Φυσικά, αν ισχύει , είναι παράνομο! χαχαχαχα τι είναι παράνομο???? να κρεμάσεις cd στον καθρέπτη σου???? :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosFL Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Το κρεμάς πίσω από τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου και αυτό υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα ραντάρ της τροχαίας.... Εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει! Φυσικά, αν ισχύει , είναι παράνομο! Είναι τόσο παράνομο όσο και λειτουργικό. Αν κρεμάσεις περισσότερα, δεν σε πιάνει ούτε το μάτι! :p Παράθεση Live Another Day, Climb A Little Higher, Find Another Reason To Stay... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumens Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Frisby απο το μπαλκονι! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ρε παιδιά,πώς ακριβώς κάνετε ρολόι????????? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Πέταμα στα σκουπίδια. Πριν 2-3 μήνες πέταξα με βαριά καρδιά τουλάχιστον 100 cds από περιοδικά που είχαν μαζευτεί στην διάρκεια των χρόνων... Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Λοιπόν βρήκα κάτι καλό. για κοιτάξτε εδώ. http://www.hintsandthings.com/musichall/CDroms.htm Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ρε παιδιά,πώς ακριβώς κάνετε ρολόι????????? Μολύβι, στυλό και γράψε. Παίρνουμε το παλιό ρολόι που έχουμε στον τοίχο. Βγάζουμε τον μηχανισμό έξω με τους δείκτες και τα σχετικά. Παίρνουμε ένα cd και ανοίγουμε δύο μικρές τρυπούλες στην μέση την μί απένταντι από την άλλη. Απιλέγουμε την καλή επιφάνεια που θέλουμε να φαίνεται ή πιο καλύτερα αγοράζουμε μια σελιδα με αυτοκόλλητα για cd και κάνουμε ένα της αρεσκείας μας. Αφού τοποθετήσουμε τον μηχανισμό με δύο μικρές λαμαρινόβιδες ή ξυλόβιδες το στερεώνουμαι. Παίρνουμε την θήκη του cd και την ανοίγουμε ανάποδα έτσι ώστε να παραμείνει ανοικτό. Εαν μας κάνει το ''ζόρικο'' υπάρχει και η logo. ΑΑΑΑΑΑ να μην ξεχάσεις να βάλεις καινούργια μπαταρία. Thats All!! :) Ορίστε το αποτέλεσμα :) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 :worry: Το κρεμάς πίσω από τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου και αυτό υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα ραντάρ της τροχαίας.... Εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει! Φυσικά, αν ισχύει , είναι παράνομο! Οπότε μετά θα ξεκινήσουν και τα ανέκδοτα με τους τρελούς χρήστες του Η/Υ, όπως και με τις ξανθιές. :lol: :lol: :lol: :lol: Τι είναι αυτό που το βάζουμε στο αυτοκίνητό μας στον καθρέπτη, είναι μπλε, γυαλίζει όταν πέφτει επάνω του φως, είναι ''βαρύ'' (σηκώνει 700 ΜΒ), και στην μέση έχει μία τρύπα????????? TO CD ANTIRADAR. :lol: :lol: σοβαρά τώρα. Δεν υπάρχει καμμία εταιρεία στην Ελλάδα που να ανακυκλώνει τα παλιά cd?? Από επίσημο φορέα πάντως του Εληνικού Κράτους δεν υπάρχει τίποτα Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Frisby απο το μπαλκονι! :) Το καλύτερο! Αλοίμονο στον άμοιρο περαστικό που θα τον βρει στο κεφάλι :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PP6210 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Το κρεμάς πίσω από τον μεσαίο καθρέφτη του αυτοκινήτου και αυτό υποτίθεται ότι μπλοκάρει τα ραντάρ της τροχαίας.... Εγώ δεν το 'χω δοκιμάσει! Φυσικά, αν ισχύει , είναι παράνομο! Για Αντι-Ραντάρ δεν φαντάζομαι να δουλεύει, φαντάζομαι όμως σίγουρα τι ζημιά μπορεί να κάνει ενα κρεμάμενο cdάκι στους επιβαίνοντες σε περίπτωση σφοδρής σύγκρουσης... Ρίσκο χωρίς λόγο δηλαδή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htrul18 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Frisby απο το μπαλκονι! Πετάει τρομερά! Δεν κάνει για παραλία όμως... :o Παράθεση Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
steliospa Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 χαχαχαχα τι είναι παράνομο???? να κρεμάσεις cd στον καθρέπτη σου???? :lol: ΌΧΙ! Εννοούσα ότι είναι παράνομη κάθε προσπάθεια να ξεγελάσεις την τροχαία! Και ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ,(που μάλλον δεν ισχύει) τότε είναι παράνομο. Επαναλαμβάνω : ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ! Απλά μετέφερα κάποιες φήμες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terlegkas7 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Ευχαριστώ George_Kont .Ήσουνα πολύ λεπτομερής αλλά μάλλον δε θα το δοκιμάσω... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2341132752233.jpg Rocky Balboa-The Italian Stallion Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. February 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Λοιπόν παιδιά που είδα κρεμασμένα Cd το απόγευμα..... Σε ένα κιόσκι στο μπαλκόνι ενός σπιτιού. Κάτι σαν αυτά τα σπαστικά γκλιν, γκλον που βάζουμε όταν φυσάει αέρας και δεν κοιμόμαστε το μεσημέρι???? Καλό !!!!! Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts