nelly Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Οποιος νομίζει ότι στα αναγνωστήρια δε γίνεται δουλειά,απλά κάνει λάθος. Χαρακτηριστικά,στης Παντείου,όταν τολμήσει κάποιος και πιάσει κουβέντα για παραπάνω από 2-3 λεπτά,τρώει ομαδική παρατήρηση από 3 ορόφους :D Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Μια διευκρίνιση για τους Θεσσαλονικείς: Ο όρος "βιβλιοθήκη" επικράτησε έναντι του όρου "αναγνωστήριο" γιατί το αναγνωστήριο είναι επάνω, ενώ κάτω είναι η βιβλιοθήκη με τη γνωστή καφετέρια.... Κανένας όμως δε θέλει να παραδεχθεί ότι πάει μόνο για καφέ, ενώ επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα ανέβει στο αναγνωστήριο... οπότε λέμε "πάω βιβλιοθήκη" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Οποιος νομίζει ότι στα αναγνωστήρια δε γίνεται δουλειά,απλά κάνει λάθος. Χαρακτηριστικά,στης Παντείου,όταν τολμήσει κάποιος και πιάσει κουβέντα για παραπάνω από 2-3 λεπτά,τρώει ομαδική παρατήρηση από 3 ορόφους :D Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... Από τις δυο φορές που την έχω επισκεφθεί, για εργασία, είναι απίστευτη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο με απόλυτη ησυχία... Μην κάνει κανείς όμως τον κόπο να έρθει από ΑΣΟΕΕ μεριά... Θα απογοητευτεί... :o Παράθεση seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Μην κάνει κανείς όμως τον κόπο να έρθει από ΑΣΟΕΕ μεριά... Θα απογοητευτεί... :o Γιατί ρε συ; Πού θα βρεις καλύτερα; :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ωραίο αναγνωστήριο έχει και το οικονομικό της νομικής στην οδό Ναυαρίνου. Δεν το προτιμούσα όμως λόγω του κακού κλιματισμού (άν έχουν το θεό τους, το καλοκαίρι έβαζαν τη θέρμανση και το χειμώνα την ψύξη) του ανεπαρκούς αερισμού και μίας στρίγγλας που μάλλον την είχε εγκαταλείψει κάποιος δικηγόρος και έβγαζε τα απωθημένα της στα φτωχά νομικαριάκια. Τα πιο αναπαυτικά καθίσματα και τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού νομίζω τις έχει το ανανεωμένο και «αυτοδιοικούμενο» παπουλάκειο. Το αναγνωστήριο της ΑΣΟΕΕ δε, διεκδικεί επάξια τον τίτλο «παράρτημα φοιτητικής καφετέριας». Αν και η είσοδος στους φέροντες εδώδιμα και ροφήματα δεν επιτρέπεται, ο θόρυβος που προκαλούν οι θαμώνες του είναι εφάμιλλος (για να μην πω πολλαπλάσιος) εκείνου μιας καφετέριας. Πρόταση του γράφοντος, οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν για τη μουσική επένδυση του χώρου. Αφού δεν διαβάζουνε που δεν διαβάζουνε, ας περνάει τουλάχιστον πιο ευχάριστα η ώρα! :lol: :p :up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ωραίο αναγνωστήριο έχει και το οικονομικό της νομικής στην οδό Ναυαρίνου. Δεν το προτιμούσα όμως λόγω του κακού κλιματισμού (άν έχουν το θεό τους, το καλοκαίρι έβαζαν τη θέρμανση και το χειμώνα την ψύξη) του ανεπαρκούς αερισμού και μίας στρίγγλας που μάλλον την είχε εγκαταλείψει κάποιος δικηγόρος και έβγαζε τα απωθημένα της στα φτωχά νομικαριάκια. Τα πιο αναπαυτικά καθίσματα και τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού νομίζω τις έχει το ανανεωμένο και «αυτοδιοικούμενο» παπουλάκειο. Το αναγνωστήριο της ΑΣΟΕΕ δε, διεκδικεί επάξια τον τίτλο «παράρτημα φοιτητικής καφετέριας». Αν και η είσοδος στους φέροντες εδώδιμα και ροφήματα δεν επιτρέπεται, ο θόρυβος που προκαλούν οι θαμώνες του είναι εφάμιλλος (για να μην πω πολλαπλάσιος) εκείνου μιας καφετέριας. Πρόταση του γράφοντος, οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν για τη μουσική επένδυση του χώρου. Αφού δεν διαβάζουνε που δεν διαβάζουνε, ας περνάει τουλάχιστον πιο ευχάριστα η ώρα! :lol: :p :up: Διαβάζουμε ρε! :p (ενίοτε) Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ναι, ναι! Βεβαίως διαβάζετε: Νίτρο, Πάμε Στοίχημα και άλλα διδακτικά συγγράμματα :D Αστειεύομαι. Όντως διαβάζουν αλλά ο θόρυβος από τη μία ορισμένων φοιτητών από την άλλη της Πατησίων από δίπλα είναι αφόρητος... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ναι, ναι! Βεβαίως διαβάζετε: Νίτρο, Πάμε Στοίχημα και άλλα διδακτικά συγγράμματα :D Αστειεύομαι. Όντως διαβάζουν αλλά ο θόρυβος από τη μία ορισμένων φοιτητών από την άλλη της Πατησίων από δίπλα είναι αφόρητος... Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις! Ποτέ Νίτρο. Όσο για το στοίχημα... στο πανεπιστήμιο δεν πάμε για να αποκτήσουμε εφόδια; :p Ε και τα λεφτά από το στοίχημα εφόδια είναι! :D Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Ωραίο αναγνωστήριο έχει και το οικονομικό της νομικής στην οδό Ναυαρίνου. Δεν το προτιμούσα όμως λόγω του κακού κλιματισμού (άν έχουν το θεό τους, το καλοκαίρι έβαζαν τη θέρμανση και το χειμώνα την ψύξη) του ανεπαρκούς αερισμού και μίας στρίγγλας που μάλλον την είχε εγκαταλείψει κάποιος δικηγόρος και έβγαζε τα απωθημένα της στα φτωχά νομικαριάκια. Εννοείς αυτό στο Παιδαγωγικό ε; Που έχει και ιντερνετ και όλες τις ανέσεις... Καλό κλιματισμό έχει, δεν έχω παρατηρήσει κάτι το μεμπτό... :o Τα πιο αναπαυτικά καθίσματα και τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού νομίζω τις έχει το ανανεωμένο και «αυτοδιοικούμενο» παπουλάκειο. Μπορεί οι καρέκλες να είναι αναπαυτικές, αλλά είσαι πολύ στριμωγμένος λόγω του ότι κάθε τραπέζι είναι υπεράριθμο... :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hostis Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Χαίρομαι πολύ που στο διάστημα που λείπω έγινε και κάτι καλό σε αυτή τη χώρα (αναφέρομαι στον κλιματισμό της Ναυαρίνου!) :p Για τα τραπέζια θα συμφωνήσω, αν και είναι ένα φαινόμενο που απαντάται σε όλα τα αναγνωστήρια. Μπάι δε γουέη ένα τραπέζι δεν μπορεί να είναι υπεράριθμο. Η κατάλληλη λέξη είναι υπερπλήρες ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. January 31, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 στο σπίτι μου βέβαια...και συγκεκριμένα....στο κρεβάτι μου... :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aimilios Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 στο σπίτι μου βέβαια...και συγκεκριμένα....στο κρεβάτι μου... :p:D Εγώ όταν διάβαζα στο κρεβάτι μου, μετά από 5 λεπτά δεν διάβαζα, αλλά... :zzz: Παράθεση Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS) Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920) ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
shodanjr_gr Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 Home sweet home και Bed Sweet bed. Βέβαια λόγω έλλειψης θελήσεως συχνά υποκίπτω στο κάλεσμα του PCιου (που πλέον μένει ανοιχτό 24/7 λόγω dsl), της κουζίνας, της TV (ακόμα και αν έχει λάμψη) ή του Μορφέα :Ρ Παράθεση http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 σπίτι διαβάζω αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ του αθλήματος (1ο εξάμηνο γαρ) :p Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. February 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2005 :D Εγώ όταν διάβαζα στο κρεβάτι μου, μετά από 5 λεπτά δεν διάβαζα, αλλά... :zzz: άλλο αυτό.... :p :p Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkosnet Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Τοτε που διαβαζα, το εκανα μονο στο σπιτι μου και μαλιστα στον καναπε μου. Αραχτος και light!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kriz Δημ. February 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2005 Τοτε που διαβαζα, το εκανα μονο στο σπιτι μου και μαλιστα στον καναπε μου. Αραχτος και light!!!! Πότε θα έρθει η ώρα να μιλάμε και εμείς σε παρελθοντικό χρόνο άραγες..... :worry: Παράθεση http://chrislaz.net Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Επιτέλους η εξεταστική μου έλαβε τέλος. Κάνοντας έναν απολογισμό δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα και καλά... :O Τα αναγνωστήρια αποκτούν ξανά σιγά-σιγά την ερημική αίγλη τους αφού όλες οι εξεταστικές οδεύουν προς το τέλος τους όπως και τα διαβάσματα ( ; ). Αλήθεια εκτός εξεταστικής πόσο διάβασμα ρίχνετε; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern7 Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Επιτέλους η εξεταστική μου έλαβε τέλος. Κάνοντας έναν απολογισμό δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα και καλά... :O Τα αναγνωστήρια αποκτούν ξανά σιγά-σιγά την ερημική αίγλη τους αφού όλες οι εξεταστικές οδεύουν προς το τέλος τους όπως και τα διαβάσματα ( ; ). Αλήθεια εκτός εξεταστικής πόσο διάβασμα ρίχνετε; :confused: mhdeniko.,....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. February 11, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Έτσι έκανα κι εγώ μέχρι τώρα (8ο έτος από τα 5 της σχολής) γι'αυτό και έχω αργήσει... :O Έλεγα δεν έχει διάβασμα εκτός εξεταστικής... Στην εξεταστική όλο και κάτι θες να κάνεις, δεν μπορείς να είσαι όλη τη μέρα στην τσίτα με το διάβασμα. Αμάν. :mad: Θα προτιμούσα ένα σύστημα προόδων στα πανεπιστήμια. Στην Ιατρική Αθήνας από φίλους γνωρίζω ότι δεν τελειώνει ποτέ η εξεταστική τους. Δίνουν συνέχεια λόγω ότι χάσαν κάποια χρονιά με απεργίες κλπ. Πω πω ζωή κι αυτή.... 10 μήνες το χρόνο εξεταστική... :geek: :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. February 11, 2005 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2005 Τα αναγνωστήρια αποκτούν ξανά σιγά-σιγά την ερημική αίγλη τους αφού όλες οι εξεταστικές οδεύουν προς το τέλος τους όπως και τα διαβάσματα ( ; ). Αλήθεια εκτός εξεταστικής πόσο διάβασμα ρίχνετε; :confused: To επιβεβαιώνω και γω,καθώς σήμερα στο αναγνωστήριο της Παντείου ήμασταν 6-7άτομα σε κάθε όροφο - καλύτερα,είχε ακόμα πιο πολύ ησυχία :p Και θα είχε τελειώσει πολλών η εξεταστική αν δεν ήταν εκείνη η απεργία (ή ο,τιδήποτε ήταν), που μετέφερε τα μαθήματα στις 14 :mad: :cry: Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itseto Δημ. April 21, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2005 Stin Vivliothiki tis nomikis tou Aristoteleiou Panepistimiou...Dustuxes sto spiti den uparxei mellon me toso diavasma... Παράθεση ΑΜ: 9936 (ευτυχώς κάτω από 10.000) Εγγραφή στον ΔΣΘ 22-2-2010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BestMan Δημ. April 22, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2005 Σπίτι. Λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο για βιβλιοθήκες/αναγνωστήρια Παράθεση NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)... http://www.everythingaboutebooks.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minovg Δημ. May 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2005 Πω πω, άρχισε η εξεταστική και έχουν γεμίσει όλα τα αναγνωστήρια... Ή πολύ διάβασμα έχει πέσει ή πολύ λίγες είναι οι θέσεις που υπάρχουν. :O Μάλλον κάπου ενδιάμεσα είναι η απάντηση. Πάντως στην Ιατρική στο Παπουλάκειο γίνεται πραγματική σφαγή για μια θέση... :w00t: Η κίνηση στην Ιπποκράτους στον 2ο πώς είναι; Κάποιος που να έχει πάει; Υ.Γ. Συγγνώμη για τα παιδιά εκτός Αττικής που αναφέρομαι μόνο στα εδώ (Αθήνα) αναγνωστήρια. :O Αν έχετε εμπειρίες από αλλού να τις εκθέσετε. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nelly Δημ. May 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2005 Η κίνηση στην Ιπποκράτους στον 2ο πώς είναι; Κάποιος που να έχει πάει; Στο 2ο δεν ξέρω,αν εννοείς το αναγνωστήριο που έχει και βιβλιοθήκη,δεν ξαναπατάω εκεί,μου δημιούργησε ψυχολογικά :p Στον 4ο και τον 5ο πάντως,όπως τα φαντάζεσαι! Παράθεση Μα που ξέρεις, μπορεί, να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts