Jump to content

Φοιτητές: Που διαβάζετε;

minovg
 Κοινοποίηση

Πού διαβάζετε;  

129 members have voted

1. 1. Πού διαβάζετε;

• Αναγνωστήριο/Βιβλιοθήκη
      14
    • Σπίτι μου
      113
    • Αλλού
      2

Recommended Posts

Οποιος νομίζει ότι στα αναγνωστήρια δε γίνεται δουλειά,απλά κάνει λάθος.

Χαρακτηριστικά,στης Παντείου,όταν τολμήσει κάποιος και πιάσει κουβέντα για παραπάνω από 2-3 λεπτά,τρώει ομαδική παρατήρηση από 3 ορόφους :D

Μα που ξέρεις, μπορεί,

να ταξιδέψουμε μια μέρα ή μια νύχτα μαζί.

• Απαντήσεις 87
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μια διευκρίνιση για τους Θεσσαλονικείς:

Ο όρος "βιβλιοθήκη" επικράτησε έναντι του όρου "αναγνωστήριο" γιατί το αναγνωστήριο είναι επάνω, ενώ κάτω είναι η βιβλιοθήκη με τη γνωστή καφετέρια....

Κανένας όμως δε θέλει να παραδεχθεί ότι πάει μόνο για καφέ, ενώ επιπλέον, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δε θα ανέβει στο αναγνωστήριο... οπότε λέμε "πάω βιβλιοθήκη" :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Οποιος νομίζει ότι στα αναγνωστήρια δε γίνεται δουλειά,απλά κάνει λάθος.

Χαρακτηριστικά,στης Παντείου,όταν τολμήσει κάποιος και πιάσει κουβέντα για παραπάνω από 2-3 λεπτά,τρώει ομαδική παρατήρηση από 3 ορόφους :D

Σ' αυτό έχεις απόλυτο δίκιο... Από τις δυο φορές που την έχω επισκεφθεί, για εργασία, είναι απίστευτη βιβλιοθήκη - αναγνωστήριο με απόλυτη ησυχία...

Μην κάνει κανείς όμως τον κόπο να έρθει από ΑΣΟΕΕ μεριά... Θα απογοητευτεί... :o

seventh_heaven

http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg

Μην κάνει κανείς όμως τον κόπο να έρθει από ΑΣΟΕΕ μεριά... Θα απογοητευτεί... :o

Γιατί ρε συ;

Πού θα βρεις καλύτερα; :D

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίο αναγνωστήριο έχει και το οικονομικό της νομικής στην οδό Ναυαρίνου. Δεν το προτιμούσα όμως λόγω του κακού κλιματισμού (άν έχουν το θεό τους, το καλοκαίρι έβαζαν τη θέρμανση και το χειμώνα την ψύξη) του ανεπαρκούς αερισμού και μίας στρίγγλας που μάλλον την είχε εγκαταλείψει κάποιος δικηγόρος και έβγαζε τα απωθημένα της στα φτωχά νομικαριάκια.

Τα πιο αναπαυτικά καθίσματα και τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού νομίζω τις έχει το ανανεωμένο και «αυτοδιοικούμενο» παπουλάκειο.

Το αναγνωστήριο της ΑΣΟΕΕ δε, διεκδικεί επάξια τον τίτλο «παράρτημα φοιτητικής καφετέριας». Αν και η είσοδος στους φέροντες εδώδιμα και ροφήματα δεν επιτρέπεται, ο θόρυβος που προκαλούν οι θαμώνες του είναι εφάμιλλος (για να μην πω πολλαπλάσιος) εκείνου μιας καφετέριας. Πρόταση του γράφοντος, οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν για τη μουσική επένδυση του χώρου. Αφού δεν διαβάζουνε που δεν διαβάζουνε, ας περνάει τουλάχιστον πιο ευχάριστα η ώρα! :lol: :p :up:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραίο αναγνωστήριο έχει και το οικονομικό της νομικής στην οδό Ναυαρίνου. Δεν το προτιμούσα όμως λόγω του κακού κλιματισμού (άν έχουν το θεό τους, το καλοκαίρι έβαζαν τη θέρμανση και το χειμώνα την ψύξη) του ανεπαρκούς αερισμού και μίας στρίγγλας που μάλλον την είχε εγκαταλείψει κάποιος δικηγόρος και έβγαζε τα απωθημένα της στα φτωχά νομικαριάκια.

Τα πιο αναπαυτικά καθίσματα και τις καλύτερες συνθήκες φωτισμού νομίζω τις έχει το ανανεωμένο και «αυτοδιοικούμενο» παπουλάκειο.

Το αναγνωστήριο της ΑΣΟΕΕ δε, διεκδικεί επάξια τον τίτλο «παράρτημα φοιτητικής καφετέριας». Αν και η είσοδος στους φέροντες εδώδιμα και ροφήματα δεν επιτρέπεται, ο θόρυβος που προκαλούν οι θαμώνες του είναι εφάμιλλος (για να μην πω πολλαπλάσιος) εκείνου μιας καφετέριας. Πρόταση του γράφοντος, οι υπεύθυνοι να μεριμνήσουν για τη μουσική επένδυση του χώρου. Αφού δεν διαβάζουνε που δεν διαβάζουνε, ας περνάει τουλάχιστον πιο ευχάριστα η ώρα! :lol: :p :up:

Διαβάζουμε ρε! :p

(ενίοτε)

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, ναι! Βεβαίως διαβάζετε: Νίτρο, Πάμε Στοίχημα και άλλα διδακτικά συγγράμματα :D

Αστειεύομαι. Όντως διαβάζουν αλλά ο θόρυβος από τη μία ορισμένων φοιτητών από την άλλη της Πατησίων από δίπλα είναι αφόρητος...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι, ναι! Βεβαίως διαβάζετε: Νίτρο, Πάμε Στοίχημα και άλλα διδακτικά συγγράμματα :D

Αστειεύομαι. Όντως διαβάζουν αλλά ο θόρυβος από τη μία ορισμένων φοιτητών από την άλλη της Πατησίων από δίπλα είναι αφόρητος...

Σε παρακαλώ, με προσβάλλεις! Ποτέ Νίτρο.

Όσο για το στοίχημα... στο πανεπιστήμιο δεν πάμε για να αποκτήσουμε εφόδια; :p

Ε και τα λεφτά από το στοίχημα εφόδια είναι! :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εννοείς αυτό στο Παιδαγωγικό ε; Που έχει και ιντερνετ και όλες τις ανέσεις... Καλό κλιματισμό έχει, δεν έχω παρατηρήσει κάτι το μεμπτό... :o

Μπορεί οι καρέκλες να είναι αναπαυτικές, αλλά είσαι πολύ στριμωγμένος λόγω του ότι κάθε τραπέζι είναι υπεράριθμο... :mad:

Χαίρομαι πολύ που στο διάστημα που λείπω έγινε και κάτι καλό σε αυτή τη χώρα (αναφέρομαι στον κλιματισμό της Ναυαρίνου!) :p

Για τα τραπέζια θα συμφωνήσω, αν και είναι ένα φαινόμενο που απαντάται σε όλα τα αναγνωστήρια.

Μπάι δε γουέη ένα τραπέζι δεν μπορεί να είναι υπεράριθμο. Η κατάλληλη λέξη είναι υπερπλήρες ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

στο σπίτι μου βέβαια...και συγκεκριμένα....στο κρεβάτι μου... :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

στο σπίτι μου βέβαια...και συγκεκριμένα....στο κρεβάτι μου... :p
:D Εγώ όταν διάβαζα στο κρεβάτι μου, μετά από 5 λεπτά δεν διάβαζα, αλλά... :zzz:

Samsung Galaxy A52s 5G (SM-A5288/DS)

Samsung Galaxy Watch5 Pro (SM-R920)

★ ★ ★ ★ ★ ★ ★

Home sweet home και Bed Sweet bed. Βέβαια λόγω έλλειψης θελήσεως συχνά υποκίπτω στο κάλεσμα του PCιου (που πλέον μένει ανοιχτό 24/7 λόγω dsl), της κουζίνας, της TV (ακόμα και αν έχει λάμψη) ή του Μορφέα :Ρ

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

σπίτι διαβάζω αν και δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ του αθλήματος (1ο εξάμηνο γαρ) :p

:D Εγώ όταν διάβαζα στο κρεβάτι μου, μετά από 5 λεπτά δεν διάβαζα, αλλά... :zzz:

άλλο αυτό.... :p :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

Τοτε που διαβαζα, το εκανα μονο στο σπιτι μου και μαλιστα στον καναπε μου. Αραχτος και light!!!!

Τοτε που διαβαζα, το εκανα μονο στο σπιτι μου και μαλιστα στον καναπε μου. Αραχτος και light!!!!

Πότε θα έρθει η ώρα να μιλάμε και εμείς σε παρελθοντικό χρόνο άραγες..... :worry:

• 2 weeks later...

Επιτέλους η εξεταστική μου έλαβε τέλος. Κάνοντας έναν απολογισμό δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα και καλά... :O

Τα αναγνωστήρια αποκτούν ξανά σιγά-σιγά την ερημική αίγλη τους αφού όλες οι εξεταστικές οδεύουν προς το τέλος τους όπως και τα διαβάσματα ( ; ). Αλήθεια εκτός εξεταστικής πόσο διάβασμα ρίχνετε; :confused:

Επιτέλους η εξεταστική μου έλαβε τέλος. Κάνοντας έναν απολογισμό δεν μπορώ να πω ότι τα πήγα και καλά... :O

Τα αναγνωστήρια αποκτούν ξανά σιγά-σιγά την ερημική αίγλη τους αφού όλες οι εξεταστικές οδεύουν προς το τέλος τους όπως και τα διαβάσματα ( ; ). Αλήθεια εκτός εξεταστικής πόσο διάβασμα ρίχνετε; :confused:

mhdeniko.,.......

Έτσι έκανα κι εγώ μέχρι τώρα (8ο έτος από τα 5 της σχολής) γι'αυτό και έχω αργήσει... :O Έλεγα δεν έχει διάβασμα εκτός εξεταστικής... Στην εξεταστική όλο και κάτι θες να κάνεις, δεν μπορείς να είσαι όλη τη μέρα στην τσίτα με το διάβασμα. Αμάν. :mad: Θα προτιμούσα ένα σύστημα προόδων στα πανεπιστήμια. Στην Ιατρική Αθήνας από φίλους γνωρίζω ότι δεν τελειώνει ποτέ η εξεταστική τους. Δίνουν συνέχεια λόγω ότι χάσαν κάποια χρονιά με απεργίες κλπ. Πω πω ζωή κι αυτή.... 10 μήνες το χρόνο εξεταστική... :geek: :wacko:

To επιβεβαιώνω και γω,καθώς σήμερα στο αναγνωστήριο της Παντείου ήμασταν 6-7άτομα σε κάθε όροφο - καλύτερα,είχε ακόμα πιο πολύ ησυχία :p

Και θα είχε τελειώσει πολλών η εξεταστική αν δεν ήταν εκείνη η απεργία (ή ο,τιδήποτε ήταν), που μετέφερε τα μαθήματα στις 14 :mad: :cry:

Μα που ξέρεις, μπορεί,

• 2 months later...
Σπίτι. Λόγω δουλειάς δεν έχω χρόνο για βιβλιοθήκες/αναγνωστήρια

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

• 1 month later...

Πω πω, άρχισε η εξεταστική και έχουν γεμίσει όλα τα αναγνωστήρια... Ή πολύ διάβασμα έχει πέσει ή πολύ λίγες είναι οι θέσεις που υπάρχουν. :O

Μάλλον κάπου ενδιάμεσα είναι η απάντηση. Πάντως στην Ιατρική στο Παπουλάκειο γίνεται πραγματική σφαγή για μια θέση... :w00t:

Η κίνηση στην Ιπποκράτους στον 2ο πώς είναι; Κάποιος που να έχει πάει;

Υ.Γ. Συγγνώμη για τα παιδιά εκτός Αττικής που αναφέρομαι μόνο στα εδώ (Αθήνα) αναγνωστήρια. :O Αν έχετε εμπειρίες από αλλού να τις εκθέσετε. :)

Η κίνηση στην Ιπποκράτους στον 2ο πώς είναι; Κάποιος που να έχει πάει;

Στο 2ο δεν ξέρω,αν εννοείς το αναγνωστήριο που έχει και βιβλιοθήκη,δεν ξαναπατάω εκεί,μου δημιούργησε ψυχολογικά :p

Στον 4ο και τον 5ο πάντως,όπως τα φαντάζεσαι!

Μα που ξέρεις, μπορεί,