kak13000 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σωστά τα έχεις... Τώρα μπορεί να μη το τραβάει το κινητό σου, έχω δει 829 ενος φίλου, που δεν πήγαινε με τίποτα το f2fs, δοκίμασε να γυρισεις σε ext4 και πέρασε AOSiP να δούμε. Κάνε backup τα αρχεία σου, γιατί πολύ πιθανό με την αλλαγή να σου σβηστεί η internal. Είχα πολύ καιρό f2fs και δούλευε καλά... Το τρέχον TWRP που έχω δείχνει να μπορεί να τα γυρίσει σε ext4. Να τα κάνω με αυτό ή να βάλω κάποιο άλλο; Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Είχα πολύ καιρό f2fs και δούλευε καλά... Το τρέχον TWRP που έχω δείχνει να μπορεί να τα γυρίσει σε ext4. Να τα κάνω με αυτό ή να βάλω κάποιο άλλο; https://mega.nz/#!wCAByQiJ!-odX-v8wjIQap6W8C3_5EwElMTfCitjJb4rLYxYSglU Πρώτη σελιδα Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Είχα πολύ καιρό f2fs και δούλευε καλά... Το τρέχον TWRP που έχω δείχνει να μπορεί να τα γυρίσει σε ext4. Να τα κάνω με αυτό ή να βάλω κάποιο άλλο; Ναι, κάνει τα παντα το 3.3.1 Βάλε μια άλλη ρομ ώστε να βεβαιωθουμε ότι ήταν σκάλωμα του f2fs. Και αν σου δουλεύει καλά, κάνε μια δοκιμή ξανά σε f2fs (πριν στήσεις το κινητό) μήπως και στρώσει. Πάντα με το τελευταίο twrp η το twrp που προτείνει ο Βασίλης. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. September 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2019 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά για την άμεση βοήθεια. Θα επανέλθω μετά τις προσπάθειες... Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σε εσάς που κολλάει δοκιμάστε το εξής, το έκανα σε AEX που κολλούσε και τώρα πάει σφαίρα. Αλλαγή στα leeco extras σε stock και με το kernel adiutor ενεργοποίηση τους 2 επιπλέον πυρήνες που είναι off στα 1036. Τέλος αλλαγή του governor σε ondemand. Όχι μόνο το κινητό έγινε butter smooth αλλά κρατάει και περισσότερο η μπαταρία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klaipelas Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 (edited) Σε εσάς που κολλάει δοκιμάστε το εξής, το έκανα σε AEX που κολλούσε και τώρα πάει σφαίρα. Αλλαγή στα leeco extras σε stock και με το kernel adiutor ενεργοποίηση τους 2 επιπλέον πυρήνες που είναι off στα 1036. Τέλος αλλαγή του governor σε ondemand. Όχι μόνο το κινητό έγινε butter smooth αλλά κρατάει και περισσότερο η μπαταρία. Το δικο μου με εγκατεστημενη την aex της υπογραφης μου συμπεριφερεται αψογα. Το μονο αρνητικο οτι καταναλωνει μπαταρια σε κατασταση υπνου με 1% την ωρα που ειναι αρκετο. Edited September 6, 2019 by klaipelas Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. September 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2019 Σε εσάς που κολλάει δοκιμάστε το εξής, το έκανα σε AEX που κολλούσε και τώρα πάει σφαίρα. Αλλαγή στα leeco extras σε stock και με το kernel adiutor ενεργοποίηση τους 2 επιπλέον πυρήνες που είναι off στα 1036. Τέλος αλλαγή του governor σε ondemand. Όχι μόνο το κινητό έγινε butter smooth αλλά κρατάει και περισσότερο η μπαταρία. Σε ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα(διότι είμαι αρκετά άσχετος). α) Στα Leeco extras υπάρχει επιλογή stock; β)Τι είναι το governor, πού είναι και πώς αλλάζει; Αυτά, και πάλι ευχαριστώ. ----- προσθήκη μηνύματος 17 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι, κάνει τα παντα το 3.3.1 Βάλε μια άλλη ρομ ώστε να βεβαιωθουμε ότι ήταν σκάλωμα του f2fs. Και αν σου δουλεύει καλά, κάνε μια δοκιμή ξανά σε f2fs (πριν στήσεις το κινητό) μήπως και στρώσει. Πάντα με το τελευταίο twrp η το twrp που προτείνει ο Βασίλης. Λοιπόν, γύρισα σε ext4 και εγκατέστησα την τελευταία EUI που μας έδωσε ο Χρήστος. Είχα πολύ καιρό να γυρίσω σε EUI και ANDROID 6. Τα (σοβαρά)θέματα που αντιμετωπίζω είναι τα εξής: α) Δε μου έχει κρατήσει το Playstore στη βιβλιοθήκη του τις εφαρμογές που χρησιμοποιούσα όσο ήμουν σε Pie. Δεν τις θυμάμαι πολλές από αυτές(τις περισσότερες). β) Σε εφαρμογές που είχαν δυνατότητα backup (όπως το whatsapp) δεν μου το βγάζει τώρα ως επιλογή. Και γενικά έχω πελαγώσει ... Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Σας ευχαριστώ, όπως και να 'χει. Υ.Γ.1. Με την επιστροφή στην EUI κατάλαβα πόσο μου είχαν λείψει α) τα ζεστά χρώματα στην οθόνη β) η άψογη κάμερα γ) ο σωστός ήχος με τα cdla ακουστικά ιδιαίτερα στις κλήσεις, ειδικά για τους άλλους που ακούν τη φωνή μου. δ) ελπίζω και η καλή μπαταρία(ακόμη δεν έχω εικόνα). Υ.Γ.2 Όμως παρόλα αυτά, η εξέλιξη και οι δοκιμές με εξιτάρουν, πώς να το κάνουμε, είναι πρόκληση να έχεις κινητό που αγόρασες με android 6 και να μετράει ακόμα και να σε πάει μέχρι το android 10 και ποιος ξέρει πού αλλού... Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. September 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2019 Μετά απο την εγκατάσταση των fonts για samsung που ειχε σταλει σε προηγούμενο post μου κρασαρει το playstore σε ΑEX. Πως φτιάχνει αυτο; Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 (edited) #MIUI10_Official-Beta 9.8.22# Pie 9 for le_x2 Lemax2. Development of C.B.G. stable for daily use #Info... Rom is mixed with CN & EU sources by xiaomi.miui.gr... Read carefully all info, before proceed! *Changes regarding Stock MIUI rom* Removed unuseless Chinese apps System fixes Fixed adb authorization Camera fixes Storage fixes Alternative Kernels Leeco Extras on board Spectrum profiles Focus fix App extra settings and more... *Working everything* Multiple languages Screen auto lighting Manual reduced Camera Ril WiFi Bluetooth Flashlight GPS Video Fast Charging Gapps working (included) Sounds Compass Leeco IR on board adb Screen cast (Tested on my LG TV) VoLTE FP Face unlock Notifications Screen lock Ambient display Dark UI mode USB - OTG copy/install Dual app mode Dt2s Full screen Gestures Emergency mode One hand mode Global Device assistant and Search Volume keys Hardware keys Hardware lights Themes EU sources MultiSounds Safety Guard ScreenTiming settings Handsets Magisk Root tested more stuff... Download Link: https://drive.google.com/file/d/1q2qQ4J9axqHZi-V0XJSWvkMxHzcr7sZB/view ! IMPORTANT! You need Xiaomi account to have Cloud working and register normally Make one before flashing... #How to flash: 1. Make sure u have installed latest twrp or mine 3.2.3-0 Treble and tools and make backup your current rom (system,boot, data) in any case... 2.Boot to twrp , 3.Wipe system,data,cache and dalvik 4.Flash Rom zip 5.Reboot to system 6. Follow instructions 7. Boot inside system and make your adjustments 8. Finish... Enjoy your new MIUI 10 #Bugs# Same as official MIUI10 rom, plus reading mode and Mi handsets #About user's Bug reporting: I can't fix quickly any bug because i haven't free time.... Don't tag me about bugs.. ! USER NOTICE! It's a ported build. For me is ok for daily use. I'm using it without issues.. Flash this ROM if you know what are you doing and how MIUI10 working. It's your responsibility if any issue mess up your files e.t.c...! #EXTRAS# Rom by default is EU localized with EU Theme servers full and free. If you want Chinese Themes and stuff flash one zip of these, inside archive below. Clean Theme app all data.. If you want Chinese Full Themes is better to flash the zip right after installation, before first boot. -Themes and different Locality's zips- https://drive.google.com/file/d/1GyxPKzbcVOty4hjTF0rbe81WxxAmoCeF/view?usp=sharing #Kernels# Rom on board has AEX kernel by shivatejapeddi. If you want to try another i have made 3 versions. BS 6.6.1+ OC AEX alternative LOS kernel. Download zip below, unzip it on your phone or PC and flash each boot.img, through your TWRP by selecting : Install>Files storage>Install Image down left>select boot.img> and flash it at boot. Done... #KERNEL'S zip package download# https://drive.google.com/file/d/1U6hW4iocmrQBz2aMlyMrH412MU_rGCko/view?usp=sharing G-Camera moded v.7.0.9 Working on MIUI10 . Enable inside green tint dfx if you have issues. https://mega.nz/#!hcEVRKoL!ZbkPa3-cLwuxt4LwVjAXvxI40cM4HaH6BVE770usB1c If with green tint enabled you getting again green tint issue, flash through TWRP this zip without any wipe. https://mega.nz/#!pAUnlYgD!DGlCb3LQvFIXWesKQIAGRdkd5UHQ_KE2tkCeAgtknw4 *Miui10 le_x2 9.8.22 flash zips* Hardware keys Disable zip https://mega.nz/#!lB8VyCbb!4cjQctLA8xMJXzBJmQI2a2TIy_ZSuUfltpspsxH3Kuo Hardware keys Enable zip https://mega.nz/#!dd11WIqK!C2KHUMIX64fUtqp6e49ZI4BDa2NQxmZp76Xk_78bQEI If you facing battery drain you can flash this fix https://drive.google.com/file/d/1PJxxZK4VIZCXG_x9D9ymGfSxW-LsWP6o/view?usp=sharing Tips EUI Audio Magisk module moded by shiva working Also viper module working -Credits: To all our super dooper x2-developers for their development stuff! shivatejapeddi ( vendor and kernel stuff) and to all of you testing user's.. Edited October 14, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 super dooper:up::up::up: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
louis_1 Δημ. September 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 9, 2019 Ευχαριστούμε :D. Πες μας και δύο λόγια σε παρακαλώ για την νέα Ρομ τη λέει σε μπαταρία Παράθεση LeEco Le Max 2 EUI 30s-V23 / Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orlox Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Σε ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποια πράματα(διότι είμαι αρκετά άσχετος). α) Στα Leeco extras υπάρχει επιλογή stock; β)Τι είναι το governor, πού είναι και πώς αλλάζει; Αυτά, και πάλι ευχαριστώ. α) Έχω την AEX που είχε δώσει ο χρίστος πριν λίγο καιρο και υπάρχει και η επιλογή στοκ. β) Ειναι ο τρόπος που αλλαζουν οι συχνότητες στον επεξεργαστή. Αλλάζει οταν εισαι rooted με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grarak.kerneladiutor&hl=el Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 #MIUI10_Official-Beta 9.8.22# Την έχω από χτες το βράδυ, είναι κάτι διαφορετικό απ' ότι ξέρουμε. -Έχει πάμπολλα πράγματα σε λειτουργικό επίπεδo, -είναι σφαίρα από ταχύτητα -ΔΕΝ υποστηρίζει f2fs (καθότι είναι μαμισιο λειτουργικό, οπότε όσοι έχετε f2fs αρχεία, κάντε backup γιατί η internal πάει για διαγραφή) - το fp και το f.unlock είναι αεροπλανικα. - η μπαταρία (πολύ λίγος χρόνος για να πω με σιγουριά) είναι στα επίπεδα όλων τον pie. - υποστηρίζει κανονικά λογαριασμό mi (αρκεί να τον έχετε φτιάξει ΠΡΙΝ το φλασαρισμα όπως λέει ο boss) Σε συνδυασμό τη γραμματοσειρά s10 είναι από τα ομορφότερα λειτουργικά που έχω βάλει στο κινητό μου. Cris άλλη μια φορά έχεις φτιάξει θαύματα. Το ευχαριστούμε είναι πολύ λίγο. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Cris υπάρχει περίπτωση να βάλουμε gcam σε αυτή τη ρομ; Όσες έχω βάλει δεν λειτουργούν :( Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Meyas Δημ. September 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 10, 2019 Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το group και περισσότερο στον Χρήστο για την υποστήριξη στο πιο value for money κινητό ever!! Ώρα για ανανέωση Παράθεση Sent From my Awesome K20 Pro 8/128 Deep in Space ..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μόλις την πέρασα κι εγώ.... Εντάξει ο,τι και να πούμε για τον Cris είναι πολύ λίγο... Respect και πάλι respect!!!! Όπως είπε και ο Φώτης αν είμαστε σε f2fs πρέπει να γυρίσουμε σε ext4 τα partitions data και cache. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 (edited) Cris υπάρχει περίπτωση να βάλουμε gcam σε αυτή τη ρομ; Όσες έχω βάλει δεν λειτουργούν :(Φώτη δοκίμασα κάποιες gcam και παίζουν κανονικά: 1)GCam-6.1.013-Le2-V1.apk 2)GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013_test-OP6T 3)Camera_v3.8c_test (long exposure) 4)GCcamMod-6.1.013 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 11, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Πρέπει να έχουμε treble για να περαστει η ρομ? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Πρέπει να έχουμε treble για να περαστει η ρομ?Χρήστο εγώ το είχα treble. Οπότε δεν γνωρίζω αν μπαίνει και σε non treble. Το είχα και f2fs και δοκίμασα μήπως τρέξει αλλά δεν.... Έγινε κανονικά η εγκατάσταση, πήγαινε να μοιράσει, αλλά κολλούσε, οπότε γύρισα τα partitions data & cache σε ext4. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Σωκράτη ευχαριστώ, εγκαταστάθηκε. Ευχαριστώ και εγώ τον Χρήστο για την δουλειά του :D Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Φώτη δοκίμασα κάποιες gcam και παίζουν κανονικά: 1)GCam-6.1.013-Le2-V1.apk 2)GCam_Pixel3Mod_1_build.6.1.013_test-OP6T 3)Camera_v3.8c_test (long exposure) 4)GCcamMod-6.1.013 Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Thanks Σωκράτη! Εγώ έβαζα από 6.2+ και δεν δουλευε. Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 Μερικά ωραία futures... Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kak13000 Δημ. September 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 11, 2019 α) Έχω την AEX που είχε δώσει ο χρίστος πριν λίγο καιρο και υπάρχει και η επιλογή στοκ. β) Ειναι ο τρόπος που αλλαζουν οι συχνότητες στον επεξεργαστή. Αλλάζει οταν εισαι rooted με το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.grarak.kerneladiutor&hl=el Σε ευχαριστώ πολύ φίλε για τις διευκρινίσεις! Παράθεση Αλληλεγγύη, Ευγνωμοσύνη, Ηθική, Σύνεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) Cris υπάρχει περίπτωση να βάλουμε gcam σε αυτή τη ρομ; Όσες έχω βάλει δεν λειτουργούν :( Enable sto build.prop to cam2api το έχω ξεχάσει να το βάλω default.. Και φυσικά στην 6.1 1.4 test 4 η καλύτερη για το κινητό μας Edited September 12, 2019 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2019 (edited) Για τους λάτρεις της RevengeOs μια δεκάρα Ρομ. Le Max 2 Roms, [12.09.19 18:16] [Forwarded from Zhenxiang Chen] RevengeOS 3.0 ALPHA for Le Max 2 Revenge is finally on Android 10 This is the first ALPHA build, so it might be unstable or crash sometimes, but I have tested it for 1 week and I think it's ready as your daily driver. Dirty flash from 2.x should be possible, but I don't guarantee it Bugs: - voLTE - Bluetooth audio may not work How to install it: Android 10 requires system as root so you'll also need a new TWRP and also experimental Gapps and Magisk , so - Flash the new TWRP - Reboot to recovery again - Flash the ROM - Flash the Gapps - Flash Magisk - Enjoy ! ROM download : https://www.pling.com/p/1324307/ [ File : twrp-sar.img ] https://t.me/lemax2roms/171 [ File : Gapps-Android10.zip ] https://t.me/lemax2roms/172 [ File : Magisk-v19.4-087b451e(19308).zip ] https://t.me/lemax2roms/173 Edited September 12, 2019 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts