klaipelas Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Να απαντησω ..τελευταιο offtoping.. και ζητω και παλι συγνωμη Κοιτα και προσεξε αυτο το video Εχει τα παντα κυριολεκτικα.. (μπορει να σας φανει υπερβολη αλλα.. οι εξπερ που το ξερουν απταιστα <δεν ειμαι απο αυτους> δεν χρεισιμοποιουν το google για αναζητηση αλλα το ..primo!!! Στο video τοχω βαλει και εκτελει προσομοιωση και κινηται με ταχυτητα 3680χιλ. την ωρα ( Δεν μπορει κανενα gps να το κανει αυτο) Ταχω δοκιμασει σχεδον ολα..(δεν κολαει μα ΤΙΠΟΤΑ) Το επομενο καλυτερο gps του δικου μας παλι Δ. Φροντζου το Nextgen (εχει και αυτο τα παντα) δεν μπορει ομως με τιποτα να φτασει την ταχυτητα ανταποκρισης που εχει το πριμο.. ΠΑΝΤΑ βεβαια ολα αυτα με το τελευταιο Skin Του Μεγαλου και δικου μας παλι Αντρεα Dupa. Δεν κολαει πουθενα, δεν σε παει σε λαθος δρομους ποτε, του βαζεις φοτο και παει στη διευθυνση αυτουνου που ειναι στη φοτο, Δεν μπορω να τα αναφερω ολα γιατι θα γραφω μιση ωρα Το ποιο σημσντικο.. ανταποκριση εφαρμογης αστραπιαια. Του δινεις π.χ. διευθηνση στη ..Ρωσια η οπου θελεις στον κοσμο και σου βγαζει τη διαδρομη (αναλογως την αποσταση απο μισο μεχρι 2 δευτερολεπτα!!!) Βεβαια να πω εδω (οπως πολυ σωστα λεει και ο φιλος μου sso ο κοσμος κουραστηκε απο τα πολλα εικονιδια και απο τις πολλες εντολες που εχει το πριμο για να τα κανει ολα αυτα.. (βαζει απο το πλευστορ κατι ποιο απλο) και κανει τη ..δουλεια του Εδω ομως ερχετε ΠΑΛΙ το πριμο και μας δινει την μεγαλυτερη απλοτητα που μπορει να εχει ενα gps Προσεξε στο video.. Την ωρα που παταω το χαρτη στη μεση της οθονης αριστερα εξαφανιζωνται τα παντα!!! Και τι βλεπεις? Ενα πολυ ομορφο αμαξακι, εναν ωραιοτατο φαρδι δρομο, εναν πανεμορφο ουρανο, βουνα καμπους λιμνες κ.λ.π. σε ενα πανεμορφο ντιζαιν μου μονο το πριμο μπορει να το κανει.. Προσωπικα εχω αλαξει και την TTS φωνη και εχω βαλει μια απλη φωνη η ποια το μονο που ανακοινωνει ειναι που να στριψω.. Ποιο μεγαλη απλοτητα απο αυτα αν ξερει καποιος ας μου πει και μενα.. Και για ολα τα παραπανω και παααρα πολλα αλλα οπως λεει και ο φιλος μου sso ΝΑΙ ειμαι κολημενος με το πριμο (6 χρονια ειναι αυτα)... Και δεν το αλαζω με τιποτα.. Ναστε ολοι καλα (τα υπολοιπα σε πμ) Mπορεις να το ανεβασεις καπου ωστε να το μοιραστεις μαζι μας; Παράθεση Coolpad f1 (Great F1) - AEX MODDED LITE by jpower Leeco Le Max 2 X820 6gb - 64gb (RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-20210920) 19/March/2020 by C.B.G.) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) Πόσο φοβερή μπαταρία δηλαδή? Καλύτερη από τις oreo? Μαλλον.. https://www.androidcentral.com/android-pie-actually-fixes-smartphones-biggest-problem-battery-life https://www.android.com/versions/pie-9-0/ Edited September 3, 2018 by vasillis2 Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Πόσο φοβερή μπαταρία δηλαδή? Καλύτερη από τις oreo? επιβεβαιώνω και γω τη καλή μπαταρία... :P ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επιβεβαιώνω και γω τη καλή μπαταρία... :P αλλά οπως είναι τωρα μη πας εχει κάποια σπαστικά κολληματακια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 xposed εχουμε για την pie???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 CRIS... εχω την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20180826-HomeMade_v.2 by C.B.G. Και έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Ενώ το ενεργοποιώ δε χτυπάει το πρωί και μια δυο φορές έχω αργήσει στη δουλειά (-; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 CRIS... εχω την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20180826-HomeMade_v.2 by C.B.G. Και έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Ενώ το ενεργοποιώ δε χτυπάει το πρωί και μια δυο φορές έχω αργήσει στη δουλειά (-; Σε μένα χτυπάει...Μάλλον ξέρει ότι δεν σου έφτασαν οι διακοπές..:lol: Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) RevengeOS 2.0 03/09/2018 L Pie-9 Stable Note Gapps are included What's new ? - coming soon Download: Coming soon.. Edited September 3, 2018 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 (edited) CRIS... εχω την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20180826-HomeMade_v.2 by C.B.G. Και έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Ενώ το ενεργοποιώ δε χτυπάει το πρωί και μια δυο φορές έχω αργήσει στη δουλειά (-; Eμένα κανά δυο φορές το πρωϊ το είχε κάνει αλλά τώρα όλα καλά. Το ματιάξαμε. Και σήμερα το πρωί δεν χτύπησε. Ευτυχώς έχω καβατζα της γυναίκας το xiaomi που χτυπάει πάντα. Μου έγραφε "ειδοποίηση χωρίς σχετική ενέργεια." κάτι ανάλογο μου είχε συμβει και με την Aicp παλιότερα του infrag. Edited September 4, 2018 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasillis2 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 RevengeOS 2.0 03/09/2018 L Pie-9 Stable Note Gapps are included What's new ? - coming soon Download: Coming soon.. :thanks::thanks::thanks: Χαιρετιζουμε!!! Παράθεση Le max 2 x829/6x128/ - RROS-Q-8.7.3-20210920-x2-Official Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoman74 Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Σε μένα χτυπάει...Μάλλον ξέρει ότι δεν σου έφτασαν οι διακοπές..:lol:Μαλον...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. September 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2018 Γειά σας παιδιά, έχω λίγο καιρό να μπω στο φόρουμ...παίζει καμία καλή ρομ που να είναι σταθερή και με καλή μπαταρία; Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Γειά σας παιδιά, έχω λίγο καιρό να μπω στο φόρουμ...παίζει καμία καλή ρομ που να είναι σταθερή και με καλή μπαταρία; Πολλές σταθερές, για μπαταρία εσύ τι προτιμάς, android 6 ή 8? android 6 σίγουρα πολύ καλύτερη μπαταρία. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oPatrinos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Πολλές σταθερές, για μπαταρία εσύ τι προτιμάς, android 6 ή 8? android 6 σίγουρα πολύ καλύτερη μπαταρία. Είμαι με 8 δεν θέλω να πάω πίσω...έτσι και αλλιώς έχω δοκιμάσει όλες τις 6 σχεδόν και απλά δεν έχω δει το τελευταίο 2μηνο τι παίζει από νέες ρομ Παράθεση LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 RevengeOS 2.0 03/09 Pie-9 STABLE NON TREBLE Note Gapps are included What's new ? - Solved some crashes on Gcam - Solved random drains on some devices - Back to HMP - Solved some generic crashes under heavy load What's broken ? Your wallet Download: https://master.dl.sourceforge.net/project/revengeos/x2/RevengeOS_x2-2.0-20180903-1553-UNOFFICIAL_FIXED.zip Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Μπορει καποιος που εχει αγορασει απο coolicool ευρωπαικη αποθηκη να μας πει τι παιζει με τις αποστολες τους; Μου εχουν στειλει ενα tracking number υποτιθεται της DHL και σε κανενα site της DHL δεν εμφανιζει τιποτα Πηρα τηλεφωνο στην DHL και μου λενε το tracking number δεν ειναι υπαρχει και δεν εμφανιζει τιποτα, ουτε στο γερμανικο ταχυδρομειο. Εχει τυχει σε καποιον αλλο κατι τετοιο; Μετά από 15-25 μέρες ..αυτό είναι pre arival track... Λογικά.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Την πέρασα με επιτυχία πάνω από την προηγούμενη.... Παραμένω ένας "Άγνωστος":lol:RevengeOS 2.0 03/09 Pie-9 STABLE NON TREBLE Note Gapps are included What's new ? - Solved some crashes on Gcam - Solved random drains on some devices - Back to HMP - Solved some generic crashes under heavy load What's broken ? Your wallet Download: https://master.dl.sourceforge.net/project/revengeos/x2/RevengeOS_x2-2.0-20180903-1553-UNOFFICIAL_FIXED.zip Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 4, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 RevengeOS 2.0 03/09 Pie-9 STABLE NON TREBLE Note Gapps are included What's new ? - Solved some crashes on Gcam - Solved random drains on some devices - Back to HMP - Solved some generic crashes under heavy load What's broken ? Your wallet Download: https://master.dl.sourceforge.net/project/revengeos/x2/RevengeOS_x2-2.0-20180903-1553-UNOFFICIAL_FIXED.zipΜετά από αρκετό καιρό με την pixel experience Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 (edited) Είσαι κι εσύ "Άγνωστος"; Η μήπως έχεις μέσον;;;;:lol:Μετά από αρκετό καιρό με την pixel experience Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 4, 2018 by sso Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Είσαι κι εσύ "Άγνωστος"; Η μήπως έχεις μέσον;;;;:lol: Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓια να σε δω τι θα βάλεις .... Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ό,τι και να βάλεις εκεί θα παραμένεις "Unknown":lol: Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Ό,τι και να βάλεις εκεί θα παραμένεις "Unknown":lol:Δεν υπάρχει σωτηρία ; :p Στάλθηκε από το unknown μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Υπάρχει όμως Σωτήρας...αρκεί να το θυμηθεί!!!....ε Cris;;; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gfaf Δημ. September 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2018 Καλησπέρα. Ψάχνω κάποιες οδηγίες που είχε δώσει ο Chris για το πως μπορούμε να αυξήσουμε την ένταση του ηχου (με edit κάποιου αρχείου και αλλαγή τιμης σε κάποια properties). Ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 CRIS... εχω την LOS-Remixed-8.1.0-le_x2-20180826-HomeMade_v.2 by C.B.G. Και έχω πρόβλημα με το ξυπνητήρι. Ενώ το ενεργοποιώ δε χτυπάει το πρωί και μια δυο φορές έχω αργήσει στη δουλειά (-;Ξαφνικά και μένα εκεί που δούλευε κανονικά έχει εδώ και 3 μέρες δεν με ξυπνάει το ξυπνητήρι αλλά εγώ το ξυπνάω. Σαν να μπαίνει το κινητό σε deep deep sleep και να μην ανοίγει τίποτα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. September 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2018 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με ένα φίλο που πήγα να του περάσω την pie. Μου ζητάει κωδικό μετά την εγκατάσταση. Έκανα καθαρισμό από twrp αλλά μάταια. Τι κάνω;;; Σοςςςςςς Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts