alextopogr Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλημερα. Έβαλα την 28v7 και ΟΤΑ update σε 28v7a. Δεν προχωρησα σε v8 γιατι καπου διαβασα πως δεν ειναι καλυτερη. Ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Στη συνεχεια εβαλα και τα διάφορα extra οπως leeco services και θελω να ρωτησω: 1. Μπορω να τα ξαναβγαλω; Πως μπορω να αφαιρεσω εφαρμογες που δε θα χρησιμοποιησω οπως xposed αλλα δεν εχουν απεγκατασταση 2 . Μου εχει μπει και το system update και θελει να μου βαλει νεα eui. Το κανω; Επισης την v8 τελικα απο OTA update να τη βαλω; (Και πως μπορω να γυρισω σε προηγούμενη νersion?) 3. Απο twrp για να δοκιμαζω αλλες rom πρεπει παλι να κανω wipe (αν ναι ποια; Γιατι οπως εγραψα την πρωτη φορα που το εκανα σβυστηκε και η rom που ειχα βάλει να περασω και τρομαξα να την ξαναπερασω απο το pc σε αδειο κινητο..) ή μηπως μπορω χωρις wipe? ή rename σε update και ΟΤΑ; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 καλησπερα και παλι! με τις οδηγιες απο εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6976109#post6976109 εχω φαει 2-3 ωρες τωρα και προσπαθω να δει το pc το κινητο αλλα δεν.... εχω win7 64bit κατεβασα και εκανα install το minimal adb-fastboot 1.4.3. κατεβασα adb.zip και το εκανα extract στο c κατεαβσα minimal adb-fastboot 1.4.1 και το εκανα install. χρειαζεται αφου ηδη εχω βαλει το 1.4.3? βαζω χειροκινητα τη συσκευη οπως δειχνει στις εικονες και μετα παω να κανω ενημερωση driver οπως λεει αλλα συνεχεια βγαζει σφαλμα εγκαταστασης driver και κωδικους λαθους 10 & 31. το κινητο σε fastboot mode το συνεδεσα αλλα δεν μου εβγαζε κατι οταν εγραφα την εντολη fastboot devices (λογικο) στη διαχειριση συσκευων εκτος απο το mtp που δειχνει οτι εχει προβλημα μου εμφανιζει οταν συνδεω το κινητο σε fastboot mode και μια android συσκευη με προβλημα κι αυτη. αν της κανω ενημερωση driver με android phone και διαλεξω ενα απο τους adb ή bootloader drivers τοτε στην γραμμη εντολων και με την εντολη fastboot devices εμφανιζει το κινητο αλλα δεν δουλευει η εντολη για να δειξει τον bootloader.... τι μπορει να κανω λαθος ή να χρειαζεται να αλλαξω στο pc? υπαρχει κατι αλλο που μπορω να δοκιμασω? εν το μεταξυ δεν ξερω τι παιζει με την μπαταρια. δοκιμσα και αλλον φορτιστη και εδω και αρκετα λεπτα ειναι κολλημενη η σταθμη στο 39% δεν ανεβαινει με τιποτα. να εχει κλασει η μπαταρια απο τωρα ή να φταιει κατι αλλο? καλωδιο δεν εχω αλλο να δοκιμασω... τελικα με προσθηκη android device adb & bootloader δουλεψε και δεν ειναι κλειδωμενος ο bootloader. ελπιζω τα επομενα να γινουν πιο γρηγορα. θα παω να παρω κ ενα αλλο καλωδιο μπας και φταιει αυτο και φορτισει οπως πρεπει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 1. Μπορω να τα ξαναβγαλω; Πως μπορω να αφαιρεσω εφαρμογες που δε θα χρησιμοποιησω οπως xposed αλλα δεν εχουν απεγκατασταση 2 . Μου εχει μπει και το system update και θελει να μου βαλει νεα eui. Το κανω; Επισης την v8 τελικα απο OTA update να τη βαλω; (Και πως μπορω να γυρισω σε προηγούμενη νersion?) 3. Απο twrp για να δοκιμαζω αλλες rom πρεπει παλι να κανω wipe (αν ναι ποια; Γιατι οπως εγραψα την πρωτη φορα που το εκανα σβυστηκε και η rom που ειχα βάλει να περασω και τρομαξα να την ξαναπερασω απο το pc σε αδειο κινητο..) ή μηπως μπορω χωρις wipe? ή rename σε update και ΟΤΑ; 1. Tα βγάζεις-απενεργοποιείς με το τελευταίο TWRP. To xposed δεν είναι εγκατεστημένο οπότε δεν κάνεις τίποτα. 2. Αν την βάλεις θα έχεις κινέζικα παντου και δεν θα δουλεύουν τα gapps. To αν θα κάνεις ΟΤΑ είναι δικό σου ζήτημα εγώ θα το έκανα. Γυρίζεις πίσω παίρνοντας backup apo TWRP. 3. TWRP Wipes(ανάλογα ρομ έκδοση κλπ) συνήθως factory reset από ΟΡΕΟ σε ΟΡΕΟ dirty k.o.k. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionaps Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Θέλω να περάσω πάνω στην miui 9 ξανά την ίδια γιατί έχει κάποια θέματα και καθυστερεί. Κάνω κάποιο clean; Παράθεση LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Θέλω να περάσω πάνω στην miui 9 ξανά την ίδια γιατί έχει κάποια θέματα και καθυστερεί. Κάνω κάποιο clean;Ένα wipe davlik και cache συνήθως φτάνει. Αν συνεχίσεις όμως να έχεις θέματα καλύτερα clean install μετα. Στάλθηκε από το LEX820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 να ρωτησω. εβαλα την pixel experience 8.1 . μηπως τα akt files που λεει στον οδηγο δεν δουλευουν σε αυτη? τα εκανα ινσταλλ μεσω twrp αλλα δεν τη βρισκω καπου στις εφαρμογες για να διαλεξω προφιλ. επισης να πω οτι δεν ξετρελαθηκα απο την pixel απο θεμα εμφανισης και πρακτικοτητας. μαλλον φταιει οτι δεν εχω ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο. ισως βαλω και την aicp 8.1 ή την 28σ πθρε εθι (αν αυτη ειναι η τελευταια) για να δω πια θα κρατησω :hypno: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Εγώ στην aicp ενεργοποίησα το ΑΚΤ μέσω του terminal emulator.Κατεβασε από play store το terminal emulator άνοιξε το και γράψε su--> enter και αποδοχή στο root AKT-->enter Και ανοίγει η εφαρμογή να επιλέξεις το προφίλ ΑΚΤ που θες Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Εγώ στην aicp ενεργοποίησα το ΑΚΤ μέσω του terminal emulator.Κατεβασε από play store το terminal emulator άνοιξε το και γράψε su--> enter και αποδοχή στο root AKT-->enter Και ανοίγει η εφαρμογή να επιλέξεις το προφίλ ΑΚΤ που θες Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ευχαριστω! θα το δοκιμασω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Εγώ στην aicp ενεργοποίησα το ΑΚΤ μέσω του terminal emulator.Κατεβασε από play store το terminal emulator άνοιξε το και γράψε su--> enter και αποδοχή στο root AKT-->enter Και ανοίγει η εφαρμογή να επιλέξεις το προφίλ ΑΚΤ που θες Στάλθηκε από το LEX626 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk φιλε μου ποιο προφιλ εχεισ βαλει ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Φίλε και εγώ στις δοκιμές είμαι.Απο χθες έχω το project X.A.N.A battery.Η μέση διάρκεια της μπαταρίας μου πάντως,κυμαίνεται μεταξύ 3 εως 3.30 ώρες sot με περισσότερη χρήση data 4g.Με την aicp 8.1 και αυτό το προφίλ έβγαλα χθες 4.25 sot σε 9.00 ώρες συνολική χρήση αλλά θέλω να κάνω περισσότερες δοκιμές για να δω αν όντως έχει διαφορά Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρες..! Είχε σπάσει η οθόνη και το digitizer και με κάποια εφαρμογή είχα αλλάξει την ανάλυση και το overscan για να μεταφέρω την οθόνη σε σημείο όπου να μπορώ να βλέπω και να λειτουργώ το κινητό. Κάποια στιγμή όμως για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, άλλαξε το overscan κι έχει πάει όλη οθόνη τέρμα δεξιά και δεν βλέπω τίποτα. Προσπάθησα να το επαναφέρω με την εντολή adb shell wm overscan, αλλά μέσα από τη rom βγάζει ότι η συσκευή είναι unothorized και μέσω twrp βγάζει μήνυμα "Cannot link executable: library "libqc-opt.so" not found κλπ. Δοκίμασα να κάνω ξανά εγκατάσταση την rom από πάνω μπας και διορθώσει το πρόβλημα, αλλά χωρίς τύχη. H rom που έχω είναι η 28s του Crisbal. Είμαι διατεθειμένος για πειράματα και να δοκιμάσω οτιδήποτε μπας και λειτουργήσει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ionaps Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Σε ευχαριστώ για την απάντηση, θα το δοκιμάσω με τη σειρά που λες. Παράθεση LeEco LeTV Le Max 2 x829 (6/128) - ROM: DerpFest-10-Community-x2-20200319 ROOTED Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 τελειο!!!!! Κατέβασε και φλάσαρε..Αν δεν σου αρέσει κάνουμε άλλο.. https://mega.nz/#!RWYBzTxb!W9g0wmgkb-RhX-VH9aiLjq6tRalZT9IwXujZHBLYYNE Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρες..! Είχε σπάσει η οθόνη και το digitizer και με κάποια εφαρμογή είχα αλλάξει την ανάλυση και το overscan για να μεταφέρω την οθόνη σε σημείο όπου να μπορώ να βλέπω και να λειτουργώ το κινητό. Κάποια στιγμή όμως για κάποιο λόγο που δεν κατάλαβα, άλλαξε το overscan κι έχει πάει όλη οθόνη τέρμα δεξιά και δεν βλέπω τίποτα. Προσπάθησα να το επαναφέρω με την εντολή adb shell wm overscan, αλλά μέσα από τη rom βγάζει ότι η συσκευή είναι unothorized και μέσω twrp βγάζει μήνυμα "Cannot link executable: library "libqc-opt.so" not found κλπ. Δοκίμασα να κάνω ξανά εγκατάσταση την rom από πάνω μπας και διορθώσει το πρόβλημα, αλλά χωρίς τύχη. H rom που έχω είναι η 28s του Crisbal. Είμαι διατεθειμένος για πειράματα και να δοκιμάσω οτιδήποτε μπας και λειτουργήσει. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη..! Αν έχεις κρατήσει Φούλαμ μπακαπ από επίσημη rom πέρνα το με όλα τα partitions. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 New PureEUI V4 20.01.2018 Όλες οι εφαρμογές που δεν είναι απαραίτητες αντικαταστάθηκαν με Google apps και άλλες play store εφαρμογές. Έγινε περισσότερος καθαρισμός στη Ρόμα. Link https://mega.nz/#!0DxA1AwZ!mqAuGd4fjWFJfS4HswCwN5w5UALhUPu5uFhZucz5Kxk Extra AOSP Status and recently bar apps https://mega.nz/#!ha4yjZ7Z!Ad78MosmjO25Uj839jHdf4V4J-lhLzMd2AhzlCYE6b0 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johni41 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 να ρωτησω κατι, στην pixel 8.1 με καλουν αλλα δεν αναβει η οθονη. εψαξα στις ρυθμισεις αλλα δεν καταφερα να βρω κατι. πρεπει να πατησω ενα απο τα πλαϊνα πληκτρα για να αναψει... σας εχει συμβει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pugnator Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρες..! Είχε σπάσει η οθόνη και το digitizer και με κάποια εφαρμογή είχα αλλάξει την ανάλυση και το overscan για να μεταφέρω την οθόνη σε σημείο όπου να μπορώ να βλέπω και να λειτουργώ το κινητό. Πως τα καταφερες ?? δεν ειχες tempered glass?? Μου φαινεται περιεργο, αντε το digitizer ναι αλλα και η οθονη ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lorens95 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρα, τελικά βρήκα άκρη και έβαλα RR. Εκανα μαλάκια όμως και δεν κράτησα backup. Τώρα που το δουλεύω 2 μέρες δεν έχω δεί κάποιο πρόβλημα, και ταχύτητα μια χαρά, η μπαταρια κρατάει μιάμιση μέρα τουλάχιστον. Σήμερα όμως έγινε το κακό. Ξαφνικά το κινητό άρχισε να κανει μόνο του swipe στο μενού και πάταγε μόνο του τα hardware buttons. Μετα απο 2-3 επανεκκινησεις και 2-3 επανεγκατεστασεις διαφόρων rom, κατεληξα στο ότι είναι hardware πρόβλημα. Σε κάποια φαση επανήλθε η λειτουργία τους εκτός από το home button που τα έπαιξε τελείως.. Εν κατακλείδι, το έχει πάθει κανείς; Το κινητό είναι 5 ημερων. Παίζει να ήρθε προβληματικό η λέτε να είναι θέμα ROM? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 AICP 13.1: Latest AICP OREO 8.1 - 19.01.2018 https://drive.google.com/open?id=1M6UZ4XDQjPFl6W1iB4s9TKWLg-4qJBCN Switch back to previous autobrightness settings. Added in not yet merge laos button brightness settings. (all the complaints about backlight buttons can now stop please ) Snap camera is working again. Should hopefully have fixed rotation problem when using daydream and changing build.prop to marlin/sailfish. Please test. This does NOT contain 'focus fix'. I'll release a separate kernel for this to flash if your one of the unfortunate people that need this. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sopyster Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Φίλε και εγώ στις δοκιμές είμαι.Απο χθες έχω το project X.A.N.A battery.Η μέση διάρκεια της μπαταρίας μου πάντως,κυμαίνεται μεταξύ 3 εως 3.30 ώρες sot με περισσότερη χρήση data 4g.Με την aicp 8.1 και αυτό το προφίλ έβγαλα χθες 4.25 sot σε 9.00 ώρες συνολική χρήση αλλά θέλω να κάνω περισσότερες δοκιμές για να δω αν όντως έχει διαφορά ευχαριστω φιλε μου δοκιμαζω και εγω καποια να δουμε ποιο θα κατσει ποιο καλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 AICP 13.1: Latest AICP OREO 8.1 - 19.01.2018 https://drive.google.com/open?id=1M6UZ4XDQjPFl6W1iB4s9TKWLg-4qJBCN Switch back to previous autobrightness settings. Added in not yet merge laos button brightness settings. (all the complaints about backlight buttons can now stop please ) Snap camera is working again. Should hopefully have fixed rotation problem when using daydream and changing build.prop to marlin/sailfish. Please test. This does NOT contain 'focus fix'. I'll release a separate kernel for this to flash if your one of the unfortunate people that need this. Χρήστο να σε ρωτήσω. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος kernel που να υποστηρίζει doubletap2wake? Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Νομιζω οτι η εκδοση 8.1 19/1/2018 σκότωσε τη δόνηση. Ενω την έχω ενεργή δεν λειτουργει ουτε στο πληκτρολόγιο ουτε στα κουμπιά ουτε στις κλήσεις. Οι κάμερες λειτουργούν κανονικά πάντως. Μακάρι να μπορούσα να βοηθούσα καπως. Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie_wireless Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Αν έχεις κρατήσει Φούλαμ μπακαπ από επίσημη rom πέρνα το με όλα τα partitions. Πρέπει να έχω κρατημένο backup από την επίσημη rom, αλλά θα ήθελα να κρατήσω backup από επαφές ,μηνύματα και σημειώσεις, γι' αυτό ρωτάω αν υπάρχει τρόπος να επαναφέρω το overscan στα normal του. Αλλιώς θα δοκιμάσω να κάνω clean install κάποια rom. Πως τα καταφερες ?? δεν ειχες tempered glass?? Μου φαινεται περιεργο, αντε το digitizer ναι αλλα και η οθονη ... Άλλαξα την camera κι εκεί που έβγαζα την οθόνη και πηγαίναν όλα καλά, τσουπ, κάνει ένα ανεπαίσθητο κλακ κι εμφανίζει μια μικρή φυσαλίδα κάτω δεξιά. Πλέον δεν λειτουργεί ένα μέρος στο κάτω κι ένα μέρος στα δεξιά της οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 παιδια εχετε να προτεινετε καμια καμερα στην aicp 8.1??η gcmod5 ενω σαν φωτογραφικη λειτουργει οκ,στις βιντεοκλησεις παγωνει στην μπροστα καμερα.. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Χρήστο να σε ρωτήσω. Υπάρχει περίπτωση να βγει κάποιος kernel που να υποστηρίζει doubletap2wake? Μπα δεν τα καταφέραμε τελικά είχαμε συνεχόμενα bootloop.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts