AntMous Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δοκίμασε να δεις αν είναι το fast charge ενεργοποιημένο γιατί και αυτό πολλές φορές δημιουργεί πρόβλημα αποσύνδεσης και σύνδεσης. Υπάρχουν πολλές rom. Ο Chris έχει κάνει εκπληκτική δουλειά. Όταν το πρωτοπήρα μαμά rom είχα και γω αλλά όταν είδα το πόσο καλές rom έχει φτιάξει μαζί με τον Τάσο έβαλα κατευθείαν τις δικές τους. Και fingerprint ακαριαίο έχω και καλές cameres. Ίσως κάποιο update της μαμάς rom στο κάνει αυτό. Έχεις δοκιμάσει να βάλεις μια version πίσω? Δεν εχει κανει ουτε ενα update, εχει παραμηνει με την 19 και ισως για αυτο μου εχει αρχισει τα χαζα του τωρα φαινεται. Στην αρχη ηταν αστερι. Παράθεση Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Δεν εχει κανει ουτε ενα update, εχει παραμηνει με την 19 και ισως για αυτο μου εχει αρχισει τα χαζα του τωρα φαινεται. Στην αρχη ηταν αστερι. Όχι πίστεψε μετά καλύτερα ή 19 από πολλές άλλες. Κάνε ένα clear cache και θα είναι τζέτ. Τσεκαρε και σκουπίδια.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntMous Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Όχι πίστεψε μετά καλύτερα ή 19 από πολλές άλλες. Κάνε ένα clear cache και θα είναι τζέτ. Τσεκαρε και σκουπίδια.. Μακαρι, πως κανω Χρηστο;;; Παράθεση Le Max 2 Le X820 EUI 5.8.0195s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) CN-26s-v.5e-PureAroma_C.B.G_FulRom 29082017 Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma. Προτείνω wipe και dalvik cache and cache, system, data, reboot to recovery and flash. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC. Νέα settings, GPS fix, Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! ΟΤΑ στα Settings, Flash settings, νέο font changer (πειραματικά) Gmail fix, Fast GPS location. Τελική ρομ παίζουν τά winbank όλα. :happy: Έβαλα και AOSP κουρτίνα APK για όποιον του αρέσει μαζί με καινούργιο AOSP Launcher . Δοκιμάστε. LINK https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195926033 εγώ καλά το είπα. Με την ταχύτητες που πάει ο Cris μετά τις διακοπές δεν προλαβαίνουμε να τις κατεβάσουμε τις rom πόσο μάλλον να τις δοκιμάσουμε. Μπράβο και σε σένα Cris και σε όποιον άλλον ασχολείται τόσο γιατί δίνεται ζωή στο κινητό μας που είναι μέρα με τη νύχτα από τότε που το πήρα. Μόλις βρω λίγο χρόνο θα δοκιμάσω σίγουρα την 5e ή όποια βγάλει μετά την 5e, χε χε, που πιστεύω είναι πολύ πιο σταθερή από τις 6,7,8 γιατί δεν έχω τη δυνατότητα και το χρόνο να τις αλλάζω κάθε λίγο και λιγάκι. :up::up::up::up::clap::clap::clap: Edited August 29, 2017 by GUZGUN Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hecorian Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 (edited) καλησπερα εχω το κινητο απο το πασχα και ολα μια χαρα εκτος απο το αποτυπωμα(μετα απο 2-3 βδομάδες βγηκε off). Εχω κανει 4-5 περασματα απο διαφορες ρομ και μου φαίνεται κατασταλάξα στη miui. υπαρχει καποιος που ειχε το ιδιο θεμα και να βρηκε λυση... και αν ναι με ποια ρομ? ειχα βαλει μια που λετε 7.1.2 πριν κανα 2μηνο αν δε κανω λάθος και δε... (μονο τη ρομ ομως οχι κατι αλλο) αξιζει να προσπαθησω ή να το παρω αποφαση οτι παει το αποτυπωμα?? Edited August 29, 2017 by hecorian δε θυμομουν καλα τις ρομ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Χ821 γκρι με 800αρα 147 € Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 καλησπερα εχω το κινητο απο το πασχα και ολα μια χαρα εκτος απο το αποτυπωμα(μετα απο 2-3 βδομάδες βγηκε off). Εχω κανει 4-5 περασματα απο διαφορες ρομ και μου φαίνεται κατασταλάξα στη miui. υπαρχει καποιος που ειχε το ιδιο θεμα και να βρηκε λυση... και αν ναι με ποια ρομ? ειχα βαλει μια που λετε 7.1.2 πριν κανα 2μηνο αν δε κανω λάθος και δε... (μονο τη ρομ ομως οχι κατι αλλο) αξιζει να προσπαθησω ή να το παρω αποφαση οτι παει το αποτυπωμα?? Όχι να προσπαθήσεις να περάσεις ρομ μαζί με Firmware update. Ή σκέτα και να δοκιμάσεις.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) CN-26s-v.5e-PureAroma_C.B.G_FulRom 29082017 Τελική έκδοση. OTA. Νέος kernel, security patches, νέα Gapps, προσθηκη scripts Aroma. Προτείνω wipe και dalvik cache and cache, system, data, reboot to recovery and flash. Δεν υπάρχει θέμα playstore FC. Νέα settings, GPS fix, Safety Net Pass & V4A σε ένα φλας! ΟΤΑ στα Settings, Flash settings, νέο font changer (πειραματικά) Gmail fix, Fast GPS location. Τελική ρομ παίζουν τά winbank όλα. :happy: Έβαλα και AOSP κουρτίνα APK για όποιον του αρέσει μαζί με καινούργιο AOSP Launcher . Δοκιμάστε. LINK https://www.androidfilehost.com/?fid=889764386195926033 [ Δοκιμαζω μπας και με σωσει με το προβλημα φωρτησης που εχω..αν και δεν προχωρα αν δεν βαλω λογαριασμο leeco και ξεχασα τι κωδικο εβαλα :rolleyes::rolleyes: Edited August 30, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δοκιμαζω μπας και με σωσει με το προβλημα φωρτησης που εχω..αν και δεν προχωρα αν δεν βαλω λογαριασμο leeco και ξεχασα τι κωδικο εβαλα :rolleyes::rolleyes: Αν έχεις βάλει κάποια στιγμή λογαριασμό Leeco πρέπει να βάλεις τόν κωδικό να γίνει unbind και μετά πατάς τό Skip. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Αν έχεις βάλει κάποια στιγμή λογαριασμό Leeco πρέπει να βάλεις τόν κωδικό να γίνει unbind και μετά πατάς τό Skip. αυτο δεν θυμαμαι,τον κωδικο και δεν εχει και επαναφορα:rolleyes: Edited August 30, 2017 by nick1967 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Ας μας πει καποιος τις εντυπωσεις του, απο την νεα ρομ του Χρηστου Ειδοποιησεις ? κρασαρισματα εφαρμογων, playstore ? μπαταρια ? προεπιλεγμενες εφαρμογες λειτουργουν ? gps, σημα κ.τ.λ ? Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Ας μας πει καποιος τις εντυπωσεις του, απο την νεα ρομ του Χρηστου Ειδοποιησεις ? κρασαρισματα εφαρμογων, playstore ? μπαταρια ? προεπιλεγμενες εφαρμογες λειτουργουν ? gps, σημα κ.τ.λ ? Εβαλα την 26S Aroma v5e πριν λιγο εγω. Πρωτη εντυπωση οτι ολα καλα εκτος του Winbank Mobile New app παιζει (η κιτρινη εφαρμογη) μονο αν επιλεξω την επιλογη No Root απο τον aroma installer. Κατα τα αλλα το δοκιμαζω και σας λεω. EDIT: Οπως ειπα πιο πανω, εγκατεστησα τη ROM επιλεγοντας No Root. Ετσι το Winbank Mobile New app παιζει. Στη συνεχεια περασα το MAGISK_SafetyNetPass_For CN-26S-V.5-V.6 & EUI απο το link εδω , η συσκευη πλεον εχει και magisk με magisksu και safetynet pass και παιζει και η νεα εφαρμογη της Πειραιως. Χρηστο κατι παιζει να γινεται με τον aroma installer που καποιες φορες δεν παιζει.. :lol::lol: Edited August 30, 2017 by andreaspj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Εβαλα την 26S Aroma v5e πριν λιγο εγω. Πρωτη εντυπωση οτι ολα καλα εκτος του Winbank Mobile New app παιζει (η κιτρινη εφαρμογη) μονο αν επιλεξω την επιλογη No Root απο τον aroma installer. Κατα τα αλλα το δοκιμαζω και σας λεω. EDIT: Οπως ειπα πιο πανω, εγκατεστησα τη ROM επιλεγοντας No Root. Ετσι το Winbank Mobile New app παιζει. Στη συνεχεια περασα το MAGISK_SafetyNetPass_For CN-26S-V.5-V.6 & EUI απο το link εδω , η συσκευη πλεον εχει και magisk με magisksu και safetynet pass και παιζει και η νεα εφαρμογη της Πειραιως. Χρηστο κατι παιζει να γινεται με τον aroma installer που καποιες φορες δεν παιζει.. :lol::lol: Δεν παίζει τίποτα. Απλά πρέπει να την εγκαταστήσεις χωρίς ροοτ να διαβάσει ότι δεν έχεις να ανοίξει και μετά αν περάσεις τό safety net περνάει και την ποιστοποιηση και είναι οκ.;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Δεν παίζει τίποτα. Απλά πρέπει να την εγκαταστήσεις χωρίς ροοτ να διαβάσει ότι δεν έχεις να ανοίξει και μετά αν περάσεις τό safety net περνάει και την ποιστοποιηση και είναι οκ.;) Ναι ναι το διαπιστωσα αυτο οπως γραφω παραπανω, χεχε.. Εχω καποια προβληματακια με WIFI drops τα οποια τα τελευταια 5 λεπτα εχουν γινει συχνα. Εσυ αντιμετωπισες κατι τετοιο? Παντα μιλαμε για τη v5e.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Ναι ναι το διαπιστωσα αυτο οπως γραφω παραπανω, χεχε.. Εχω καποια προβληματακια με WIFI drops τα οποια τα τελευταια 5 λεπτα εχουν γινει συχνα. Εσυ αντιμετωπισες κατι τετοιο? Παντα μιλαμε για τη v5e.. Όχι κανένα και έχω κατεβάσει τα απίστευτα αρχεία..Φούλ σήμα και έξω από τό σπίτι. Κατέβασα πολλά αρχεία σταθερά με 6 MB /sec για δοκιμές. Δοκιμασμένα φυσικά και Xposed official Kai systemless. Έβαλες το firmware ? Edited August 30, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Όχι κανένα και έχω κατεβάσει τα απίστευτα αρχεία..Φούλ σήμα και έξω από τό σπίτι. Έβαλες το firmware ? Ναι βρε, οπως εγραψα παραπανω, το ειχα βαλει ηδη, θα το δοκιμαζα λιγο και θα εγραφα αν ολα ΟΚ. Εχεις δικιο τα wifi drops ηταν θεμα με το router μου, γι αυτο και ρωτησα αν το παθαινει καποιος αλλος. Κατα τα αλλα ολα απροβληματιστα. Το FP μου φαινεται οτι λειτουργει λιγο πιο γρηγορα, η ειναι ιδεα μου? Google apps δουλευουν κανονικα, gmail, maps etc. ολα τελεια χωρις FC. Edited August 30, 2017 by andreaspj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 (edited) Ναι βρε, οπως εγραψα παραπανω, το ειχα βαλει ηδη, θα το δοκιμαζα λιγο και θα εγραφα αν ολα ΟΚ. Εχεις δικιο τα wifi drops ηταν θεμα με το router μου, γι αυτο και ρωτησα. Κατα τα αλλα ολα απροβληματιστα. Το FP μου φαινεται οτι λειτουργει λιγο πιο γρηγορα, η ειναι ιδεα μου? Google apps δουλευουν κανονικα, gmail, maps etc. ολα τελεια χωρις FC. Η ρομ είναι η v5c με τον καινούργιο κερνελ. Όλα τα άλλα είναι ίδια εκτός από τα πρόσθετα πού έγραψα για Launcher AOSP και AOSP status bar APK. Αν ο κερνελ έχει καλύτερη απόκριση στο fingerprint δεν ξέρω γιατί εγώ με τό χ822 ποτέ δεν είχα θέματα. Επίσης έχω προσθέσει όλα τα καινούρια πρόσθετα που έχουν βγει μαζί με τα νέα Gapps. Μπαταρία δεν ξέρω τι λέει με αυτόν τον κερνελ ακομα.. Το μόνο ίσως πού θα ήθελε ακόμα είναι να μπει το Gmail ως system app... Άλλη v5 δεν θα βγεί παρά μόνο Minor updates. ;) Edit Διάβασε στο ποστ της ρομ μην κάνεις updates στον browser για να βάζεις προεπιλογή όποιον θες. Επίσης πάλι μου έριξε ο server το ΟΤΑ αλλά πιστεύω να το φτιάξω. Edited August 30, 2017 by CrisBal Ενημέρωση ποστ Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Η ρομ είναι η v5c με τον καινούργιο κερνελ. Όλα τα άλλα είναι ίδια εκτός από τα πρόσθετα πού έγραψα για Launcher AOSP και AOSP status bar APK. Αν ο κερνελ έχει καλύτερη απόκριση στο fingerprint δεν ξέρω γιατί εγώ με τό χ822 ποτέ δεν είχα θέματα. Επίσης έχω προσθέσει όλα τα καινούρια πρόσθετα που έχουν βγει μαζί με τα νέα Gapps. Μπαταρία δεν ξέρω τι λέει με αυτόν τον κερνελ ακομα.. Το μόνο ίσως πού θα ήθελε ακόμα είναι να μπει το Gmail ως system app... Άλλη v5 δεν θα βγεί παρά μόνο Minor updates. ;) Edit Διάβασε στο ποστ της ρομ μην κάνεις updates στον browser για να βάζεις προεπιλογή όποιον θες. Επίσης πάλι μου έριξε ο server το ΟΤΑ αλλά πιστεύω να το φτιάξω. Ααα τον εχω αφαιρεσει τον stock browser hahahahaha:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosguru Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Η ρομ είναι η v5c με τον καινούργιο κερνελ. Όλα τα άλλα είναι ίδια εκτός από τα πρόσθετα πού έγραψα για Launcher AOSP και AOSP status bar APK. Αν ο κερνελ έχει καλύτερη απόκριση στο fingerprint δεν ξέρω γιατί εγώ με τό χ822 ποτέ δεν είχα θέματα. Επίσης έχω προσθέσει όλα τα καινούρια πρόσθετα που έχουν βγει μαζί με τα νέα Gapps. Μπαταρία δεν ξέρω τι λέει με αυτόν τον κερνελ ακομα.. Το μόνο ίσως πού θα ήθελε ακόμα είναι να μπει το Gmail ως system app... Άλλη v5 δεν θα βγεί παρά μόνο Minor updates. ;) Edit Διάβασε στο ποστ της ρομ μην κάνεις updates στον browser για να βάζεις προεπιλογή όποιον θες. Επίσης πάλι μου έριξε ο server το ΟΤΑ αλλά πιστεύω να το φτιάξω. Xρήστο πρόκειται να ανεβασεις καποια miui updated στις επόμενες μέρες (Σεπτέμβρη)? αν οχι να δοκιμασω αυτήν αν ναι θα περιμένω. Ευχαριστώ. Παράθεση IPHONE 11 PRO MAX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Xρήστο πρόκειται να ανεβασεις καποια miui updated στις επόμενες μέρες (Σεπτέμβρη)? αν οχι να δοκιμασω αυτήν αν ναι θα περιμένω. Ευχαριστώ. Θα ανέβαινε μέχρι το Σάββατο αλλά δυστυχώς έσπασα τό χέρι μου στα 2 δάχτυλα λιώμα από πόρτα πού έσκασε επάνω και τα έλιωσε οπότε δεν ξέρω αν μπορέσω να την τελειώσω. Θα δούμε.. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Xρήστο πρόκειται να ανεβασεις καποια miui updated στις επόμενες μέρες (Σεπτέμβρη)? αν οχι να δοκιμασω αυτήν αν ναι θα περιμένω. Ευχαριστώ. Θα ανέβαινε μέχρι το Σάββατο αλλά δυστυχώς έσπασα τό χέρι μου στα 2 δάχτυλα λιώμα από πόρτα πού έσκασε επάνω και τα έλιωσε οπότε δεν ξέρω αν μπορέσω να την τελειώσω. Θα δούμε. Δοκιμάστε και αυτά στη v5e . Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HypnZ Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Περαστικά ρε μαν! Σου εύχομαι γρήγορη ανάρρωση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Θα ανέβαινε μέχρι το Σάββατο αλλά δυστυχώς έσπασα τό χέρι μου στα 2 δάχτυλα λιώμα από πόρτα πού έσκασε επάνω και τα έλιωσε οπότε δεν ξέρω αν μπορέσω να την τελειώσω. Θα δούμε.. Περαστικα chris!!! Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick1967 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Περαστικά φίλος! Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
food_1 Δημ. August 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2017 Περαστικά cris. Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts