thanos_gkemas Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Αφου ο Χρηστος λεει οτι παιζει.. Υποθετω χρειαζεται clean installation.. Γι'αυτό και ανέφερα ότι δεν έχω κάνει καθαρή εγκατάσταση. Η προηγούμενη έκδοση της winbank που θα πάψει να λειτουργεί, λειτουργούσε και πριν αλλα και τώρα. Οπότε μάλλον η νέα εφαρμογή έχει το θέμα. Στάλθηκε από το Le X829 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. August 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2017 Χρήστο στην v8 δεν μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τα δίκτυα όπως γινόταν στην οφισιαλ και στην τελευταία 26ς;;Γιατί μου βγάζει μόνο αυτόματη εναλλαγή.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Πωωω, το αγαπώ το κινητό... Το έχω στο πλάι μου και το κοιτάω, lol... ;( Είναι πανέμορφο ;( Μήπως μπορώ να το πάρω από ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ αλλού εκτός geekbuying???Μιας και το συγκεκριμένο θα το επιστρέψω.. Είναι γεμάτο με προβλήματα, και,, σίγουρα refurbrished... Edited August 28, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οπότε παίδες, επείδη να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως γίνεται, πως περνάω το αυθεντικό recovery της LeEco(έχω TWRP). Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Χρήστο στην v8 δεν μπορούμε να επιλέξουμε εμείς τα δίκτυα όπως γινόταν στην οφισιαλ και στην τελευταία 26ς;;Γιατί μου βγάζει μόνο αυτόματη εναλλαγή.... Στην 26s ΔΕΝ υπάρχει η χειροκινητη επιλογή. Στην v5 που είναι με 23s moded υπάρχει. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Οπότε παίδες, επείδη να πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πως γίνεται, πως περνάω το αυθεντικό recovery της LeEco(έχω TWRP). Αρχική σελίδα πας recovery το βρίσκεις και με ένα κλικ το βάζεις πίσω. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Αρχική σελίδα πας recovery το βρίσκεις και με ένα κλικ το βάζεις πίσω. Ευχαριστώ.. Η αρχική ROM του GeekBuying είναι η αυθεντική Indian 19s;; Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpikos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Έχω πάρει ένα Le Max 2 X820 από GeekBuying και... Το κινητό ήρθε σε μισο-ανοιγμένη συσκευασία, γρατζουνισμένη παντού(κυρίως στο μέρος που καθόταν το κινητό), τα ανταπτοράκια καλώδια κτλ, σε λάθος θέσεις, και στίγματα νερού από κάτω τους, επίσης ανάμεσα στο κινητό και στο μεταλλικό frame είχε μεγαλώσει ένα φελιζολένιο/χάρτινο(δεν ξέρω πως να το πω) εξόγκωμα, λογικά ο κινέζος θα είχε αλλάξει οθόνη, συνεπώς αυτό το εξόγκωμα θα ήταν υπολείματα κόλλας(το καθάρισα, προσπάθησα να το τραβήξω και φώτο για να το δείξω στον κινέζο, αλλά δεν το έπιανε η κάμερα), και έλεγα ρε φίλε, οκ τι να πω, αν το κινητό λειτουργεί κανονικά, ας το κρατήσω, μιας και είναι φανταστικό και πήγε EOL (End Of Line).. Αλλά από την δεύτερη μέρα κιόλας, εμφάνισε πρόβλημα,, όταν η οθόνη είναι ανοικτή υπερθερμαίνεται ο πίνακας της οθόνης, με συνέπεια μετά από μερικά λεπτά χρήσης να καθιστά το κινητό άχρηστο, επίσης η υπερθέρμανση, μειώνεται και αντίστοιχα αυξάνεται, όταν κατεβάζω και ανεβάζω φωτεινότητα.. Ο κινέζος αρνείται να μου κάνει partial refund πάνω από 15 Ευρώ, στα οποία τον έφτασα με τα χίλια ζόρια.. Μου λέει να το επιστρέψω, αλλά ήδη πλήρωσα 40 ευρώ τελωνείο, και θα πρέπει να πληρώσω άλλα 15 ευρώ για αποστολή και άλλα 40 ευρώ μόλις έρθει το καινουργιο για τελωνείο, με λίγα λόγια, δεν πρόκεται.. Το χειρότερο από όλα είναι πως παρείγγειλα καινούργιο κινητό και πήρα, στην καλύτερη περίπτωση ανακατασκευασμένο αν και εγώ αν ήταν να το πουλούσα έτσι όπως μου το έστειλε ο Κινέζος, χρησιμοποιημένο θα το έβαζα.... ένα έχω να πω, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ το GeekBuying.. Δεν πρόκειται να ξαναψωνίσω ΠΟΤΕ από εκεί.. Edit: Εκτός από αυτό, το κινητό λειτουργεί κανονικά, αλλά έτσι όπως πάει αμφιβάλλω να μην μου έχει παρουσιαστεί πρόβλημα, μέχρι τα Χριστούγεννα... Επίσης είμαι σίγουρος πως το FP σε αυτό το κινητό έχει αλλάχθεί, είμαι με Aroma v8 και πάει χειρότερα από το παλιό μου x829, και κλάσσης κατώτερο από το x820 φίλου.. Καλημέρα αδερφέ, Αν έχεις πληρώσει από PAYPAL θα σου πρότεινα να τους κάνεις ένα dispute να τους εξηγήσεις πως είναι πολλά τα έξοδα στο να το στείλεις στην Κίνα, και ότι θέλεις να σου στείλουν πίσω brand new από Ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί ήδη έχεις πληρώσει τελωνείο για κάτι το οποίο φαίνεται πως είναι refurbished. Αν πάλι σου πουν όχι κάνε claim για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Σε όλα αυτά να ξέρεις πως σε καλύπτει η PAYPAL. Αρκεί να έχεις σωστά evidence. Το έχω κάνει για μερικά μαγαζιά από Κίνα και μόνο που έβλεπαν dispute ή claim λες και τους έβαζες στην πρίζα ήτανε. Ό,τι χρειαστείς περαιτέρω στείλε μου μνμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tomass Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ευχαριστώ Χρήστο για την διευκρινίση.. Δηλαδή αν βάλω την v5d που ανέβασες τελευταία θα δω χειροκίνητη εναλλαγή... Επίσης η ,v5 με τη ,ν8 έχουν ουσιαστικες διάφορες η τα ίδια περίπου.... Με προβληματίζει το αυτόματο στα δίκτυα μήπως καμια φορά το μπερδεύει με 2g, ενώ στο χειροκίνητο του πατάω 3g και στρώνει... Εσύ τι λες ισχύει αυτό η είναι ιδέα μου;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα αδερφέ, Αν έχεις πληρώσει από PAYPAL θα σου πρότεινα να τους κάνεις ένα dispute να τους εξηγήσεις πως είναι πολλά τα έξοδα στο να το στείλεις στην Κίνα, και ότι θέλεις να σου στείλουν πίσω brand new από Ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί ήδη έχεις πληρώσει τελωνείο για κάτι το οποίο φαίνεται πως είναι refurbished. Αν πάλι σου πουν όχι κάνε claim για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Σε όλα αυτά να ξέρεις πως σε καλύπτει η PAYPAL. Αρκεί να έχεις σωστά evidence. Το έχω κάνει για μερικά μαγαζιά από Κίνα και μόνο που έβλεπαν dispute ή claim λες και τους έβαζες στην πρίζα ήτανε. Ό,τι χρειαστείς περαιτέρω στείλε μου μνμ. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, αλλά δεν θέλω να ξανα-ασχοληθώ με αυτό το κατάστημα, επίσης, δυστυχώς, δεν έχει άλλο stock σε X820 Gray, ούτε από Ευρώπη ούτε από Κίνα, τους έχω ανοίξει dispute και μου τα πρίζουν να το κλείσω αλλά τους είπα πως δεν το κλείνω μέχρι να ολοκληρωθεί το full refund.. Όσο και αν δεν το θέλω θα αναγκαστώ να πάρω Mi5 ;(... Δεν λέω πως είναι κακό κινητό, προς θεού, αλλά το έχω αγαπήσει το Le Max 2 και εκτός αν δεν βρεθεί άλλο κατάστημα, δεν πρόκεται να το ξανά-πάρω.. ;( ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αρχική σελίδα πας recovery το βρίσκεις και με ένα κλικ το βάζεις πίσω. Link please, γτ δν το βρίσκω, lel.. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Κατέβαζα τo Nandroid Backup της ROM του Banggood και μου έβγαλε αυτό.. http://prntscr.com/gdw9i9 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ευχαριστώ Χρήστο για την διευκρινίση.. Δηλαδή αν βάλω την v5d που ανέβασες τελευταία θα δω χειροκίνητη εναλλαγή... Επίσης η ,v5 με τη ,ν8 έχουν ουσιαστικες διάφορες η τα ίδια περίπου.... Με προβληματίζει το αυτόματο στα δίκτυα μήπως καμια φορά το μπερδεύει με 2g, ενώ στο χειροκίνητο του πατάω 3g και στρώνει... Εσύ τι λες ισχύει αυτό η είναι ιδέα μου;; Βάλε την v5c αφού θέλεις εναλλαγές. Βάλε την με μόνο wipe cache and dalvik cache και βλέπεις. Αν σου δημιουργήσει πρόβλημα βάλτην factory reset. Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Link please, γτ δν το βρίσκω, lel.. Εδώ είναι... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6988454#post6988454 Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Κατέβαζα τo Nandroid Backup της ROM του Banggood και μου έβγαλε αυτό.. http://prntscr.com/gdw9i9 Άρα εκεί που την έχει ανεβάσει ο τύπος θέλει πληρωμή. Δοκίμασε την fast boot x829. Αν και νομίζω ότι είναι αυτή https://mega.nz/#F!LYplWKLA!JC7WuyK2wV8TdJPzF7tq8Q. Και όχι το άλλο πού λές. Edited August 28, 2017 by CrisBal Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Άρα εκεί που την έχει ανεβάσει ο τύπος θέλει πληρωμή. Δοκίμασε την fast boot x829. Αν και νομίζω ότι είναι αυτή https://mega.nz/#F!LYplWKLA!JC7WuyK2wV8TdJPzF7tq8Q. Και όχι το άλλο πού λές. Όχι αυτό κατέβασα αλλά σε ZIP, και το Mega σε σταματάει στα 5 GB.. Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Όχι αυτό κατέβασα αλλά σε ZIP, και το Mega σε σταματάει στα 5 GB.. Έχεις κάνει λογαριασμό? Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspj Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Επιβεβαιωνω οτι ουτε με v5d παιζει το Winbank Mobile (New) app. Θα επανελθω τελικα στη v5c. Χρηστο τελικα μηπως ειναι θεμα kernel που δεν παιζει η εφαρμογη? Edited August 28, 2017 by andreaspj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos76 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Έχεις κάνει λογαριασμό? Ναι.. Πέρασα την Indian 19s αλλά λέει το μοντέλο x821 ;( και κινέζικη 19s και να υπάρχει δεν βρίσκω,, πάντως το κινητό ήρθε με 19s και μοντέλο έλεγε x820 ;( λίγο help pls :( μήπως αν μπορείς να μου φτιάξεις κανένα zip και να το flashάρω; Μπορούν από πουθενά αλλού να δουν πως το λογισμικό είναι του X821;;; Edited August 28, 2017 by filippos76 Παράθεση Currently Owned : Xiaomi Mi Note 2(Scorpio) 4/64 | MiUI 9 || LeEco Le 2 x520(s2) 4/32 | eUI 26s || Xiaomi Redmi note 3 pro(Kenzo) 2/32 | Xiaomi EU | Radon Kernel 5.4 | Stereo Mod | MIUI 9 Ex-owned : Xiaomi Mi5(Gemini) 3/64 | Xiaomi EU | Stereo Mod | MIUI 9 BETA || LeEco Le Max 2(x2) x820 6/64 || LeEco Le Max 2(x2) x829 4/64 || Oneplus One(Bacon) 3/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickarg Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα αδερφέ, Αν έχεις πληρώσει από PAYPAL θα σου πρότεινα να τους κάνεις ένα dispute να τους εξηγήσεις πως είναι πολλά τα έξοδα στο να το στείλεις στην Κίνα, και ότι θέλεις να σου στείλουν πίσω brand new από Ευρωπαϊκή αποθήκη γιατί ήδη έχεις πληρώσει τελωνείο για κάτι το οποίο φαίνεται πως είναι refurbished. Αν πάλι σου πουν όχι κάνε claim για να πάρεις τα λεφτά σου πίσω. Σε όλα αυτά να ξέρεις πως σε καλύπτει η PAYPAL. Αρκεί να έχεις σωστά evidence. Το έχω κάνει για μερικά μαγαζιά από Κίνα και μόνο που έβλεπαν dispute ή claim λες και τους έβαζες στην πρίζα ήτανε. Ό,τι χρειαστείς περαιτέρω στείλε μου μνμ. καλημερα!αν εχει γινει η πληρωμη μεσω πιστωτικης καρτας τι μπορεις να κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azlatkos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Η V8 στο gmail μου βγαζει οτι αντιμετωπισε πρόβλημα με τις υπηρεσιες google play Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djpikos Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 καλημερα!αν εχει γινει η πληρωμη μεσω πιστωτικης καρτας τι μπορεις να κανεις? Αν η κάρτα χρεώθηκε μέσω paypal πάλι μπορείς να κάνεις dispute και claim. Αν τώρα έχεις πληρώσει direct με κάρτα - πράγμα δύσκολο για Κίνα συνήθως υπάρχουν μεσάζοντες όπως και στο Aliexpress - πηγαίνεις με τον γνωστό τρόπο της επικοινωνίας με το μαγαζί. Αν πάλι δεν βρίσκεις άκρη μπορείς να μιλήσεις με το Κινέζικο επιμελητήριο στην Αθήνα οι οποίοι είναι εξυπηρετικότατοι γιατί θέλουν να ψωνίζεις από μαγαζιά της χώρας τους αλλά ταυτόχρονα αυστηροί προς τις επιχειρήσεις τους γιατί θέλουν να επεκτείνουν τις business τους στην Ελλάδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickarg Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Αν η κάρτα χρεώθηκε μέσω paypal πάλι μπορείς να κάνεις dispute και claim. Αν τώρα έχεις πληρώσει direct με κάρτα - πράγμα δύσκολο για Κίνα συνήθως υπάρχουν μεσάζοντες όπως και στο Aliexpress - πηγαίνεις με τον γνωστό τρόπο της επικοινωνίας με το μαγαζί. Αν πάλι δεν βρίσκεις άκρη μπορείς να μιλήσεις με το Κινέζικο επιμελητήριο στην Αθήνα οι οποίοι είναι εξυπηρετικότατοι γιατί θέλουν να ψωνίζεις από μαγαζιά της χώρας τους αλλά ταυτόχρονα αυστηροί προς τις επιχειρήσεις τους γιατί θέλουν να επεκτείνουν τις business τους στην Ελλάδα. ok!Σε ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrisBal Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Η V8 στο gmail μου βγαζει οτι αντιμετωπισε πρόβλημα με τις υπηρεσιες google play Κάτι δεν πέρασε σωστά τότε. ;) Παράθεση LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14 Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crond Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Προσπάθησε να περάσεις διάφορα Firmware update ξεκινώντας από το 419D που αρκετά παιδιά είπαν τους δούλεψε. Αν δεν βρεις άκρη κάνε μια καθαρή εγκατάσταση χωρίς Internal αυτή τη ρομ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7200701#post7200701 και μετά βάλε με FR ότι θες. Λογικά θα παίξει.. Αν όχι πας για format και βλέπεις. συγγνώμη που σε πρήζω αλλά μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? btw πέρασα lineage os και πάλι δεν έφτιαξε κάτι στο fingerprint.. νεκρό εντελώς Παράθεση το πουλάω το σπίτι: http://gr.grepolis.com/invite-321828-gr10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anestisgeo Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να θυμίσω για το app της κάμερας Sony;;;;;;Αυτό περιμένω και τίποτα άλλο!!!!! Παράθεση 26s aroma v5 by CrisBal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts