Jump to content

LeEco Le Max 2 (X820 / X821 / Χ822 Global - X825 / Χ829 U.S.)

Paul64
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα παιδες. Σημερα παρελαβα το x820 6/64!:yahoo:

Εχει ερθει με την εκδοση 5.8.019s. Αυτη ειναι η indian που αναφερει o crisbal στις οδηγιες για custom?

Αν εχω καταλαβει καλα απο αυτα που γραφετε η 26s debloated ειναι αυτη τη στιγμη η πιο σταθερη απο τις custom roms?

Αν σου λειτουργεί μια χαρά όμως, μην βιαστείς να την αλλάξεις...κι αν σε ενοχλεί το EUI launcher, βάλε τον Nova και θα έχεις ένα γνώριμο περιβάλλον...

Παρεπιπτόντως...

...στο φόρουμ της leeco το ινδικό έχει αναφερθεί πολλάκις ότι η Leeco μάλλον έχει μπερδέψει τις ROM της έκδοσης 19s για το Le Max 2 κι ένα άλλο Le 2 στους συνδέσμους που παραθέτει...

αν ισχύει εξηγεί γιατί μαμήθηκε το σύμπαν όταν την έβαλα εγώ την ινδική 19ς και αναγκάστηκα να κάνω πλήρες φορμάτ, μαζί και τον εσωτερικό χώρο, για να επανέλθει.

Κάποιος ξερει να μου απαντησει?

Για επιδοσεις τα burnout ,για μπαταρια το hana extreme,ενδιαμεσα το hawkpepper εχει και τα δυο σε ικανοποιητικο βαθμο

26s by CrisBall :)

Άνοιξε το ζιπ της ρομ. Πήγαινε μέσα στο φάκελο system/priv-app /Launcher3 σβηστον τελείως και στην θέση του με ίδιο όνομα βάλε έναν άλλο από playstore NOVA ZenUI ότι θες και δεν θα ξανακάνει τίποτα. Ή περίμενε να φτιάξω ζιπ. Έχει θέμα ο μαμά Launcher3 και τα κάνει αυτά. ;)

Εμένα όταν μου το έκανε είχα τον nova γιατί να φταίει ο launcher?την 26 cn έχω.

Edited by Popplaros

Καλησπέρα,Παρατήρησα κατι περίεργο σημερα παιδια.Αν βαλω το χερι μου στο πισω μερος και ψηλα του κινητου πεφτει τελειως το σιμα του wifi...ξερω οτι οι κεραια ειναι εκει αλλα τοσο ευκολα να πεφτει η ισχυς του σηματος;
LeEco le max 2 x829 , 8.1 Oreo Extended

Εμένα όταν μου το έκανε είχα τον nova γιατί να φταίει ο launcher?την 26 cn έχω.

Γιατί είναι Developer moded και κάποια υπηρεσία του χτυπάει στο playstore. Μόλις κάνεις Update playstore & services και τον βγάλεις από Default δεν ξανακάνει τίποτα.

LeMax2-X820 LegionOS / LeMax2-X822 DerpFest

Xiaomi RN3Pro-MIUI10_9.3.14

Xiaomi RN9Pro-MIUI-12.5.5-RJWMIX

Αν σου λειτουργεί μια χαρά όμως, μην βιαστείς να την αλλάξεις...κι αν σε ενοχλεί το EUI launcher, βάλε τον Nova και θα έχεις ένα γνώριμο περιβάλλον...

Παρεπιπτόντως...

...στο φόρουμ της leeco το ινδικό έχει αναφερθεί πολλάκις ότι η Leeco μάλλον έχει μπερδέψει τις ROM της έκδοσης 19s για το Le Max 2 κι ένα άλλο Le 2 στους συνδέσμους που παραθέτει...

αν ισχύει εξηγεί γιατί μαμήθηκε το σύμπαν όταν την έβαλα εγώ την ινδική 19ς και αναγκάστηκα να κάνω πλήρες φορμάτ, μαζί και τον εσωτερικό χώρο, για να επανέλθει.

Μια χαρά είναι το λινκ και η ρομ. Έχει encryption και αν δεν κάνεις σωστά τη σειρά πας για φτου κι απ την αρχή! ;)

Άλλωστε αν έβαζες ρομ αλλού μοντέλου θα έφευγες απλά με ένα ωραίο brick!;)

Hawkpepper βάλε και είσαι οκ. Μπαταρία και επιδόσεις.. ;)

Για επιδοσεις τα burnout ,για μπαταρια το hana extreme,ενδιαμεσα το hawkpepper εχει και τα δυο σε ικανοποιητικο βαθμο

Σας ευχαριστώ παρα πολυ και τους δυο για τις απαντησεις!!!

Δες στην πρώτη σελίδα είναι όλα μαζεμένα

Καλησπέρα φίλε μου θα ήθελα να μην φύγω από το μαμά πρόγραμμα και χωρίς ρουτ ευχαριστώ!!! Και ένα πολύ χρήσιμο πρόγραμμα για την όμορφη παρέα μας για να ανοίγουμε και να κλείνουμε το τηλέφωνο μας χωρίς να το αγγίκσουμε καθόλου να το ενσωμάτωση ο Χρήστος σ'όλες τις ρομ!!!Δουλεύει τέλεια!!!(AUTOMATON)

Edited by pyrgoslyvios
X820 6/64 Indian από bangood!!!

Μια χαρά είναι το λινκ και η ρομ. Έχει encryption και αν δεν κάνεις σωστά τη σειρά πας για φτου κι απ την αρχή! ;)

Άλλωστε αν έβαζες ρομ αλλού μοντέλου θα έφευγες απλά με ένα ωραίο brick!;)

Με τη σειρά τα είχα κάνει τα βήματα, από Ινδική 16ς προερχόμουν κι όμως τα μάμησε όλα...

Παιδια για να ακουγομαι πιο δυνατα τι μπορω να κανω; γιατι οταν μιλαω παραπονούνται οτι δεν με ακουνε παντα...

Παιδια για να ακουγομαι πιο δυνατα τι μπορω να κανω; γιατι οταν μιλαω παραπονούνται οτι δεν με ακουνε παντα...

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Τσέκαρε αν έχεις θήκη πρώτα απ όλα με χοντρό περίβλημα στο μικρόφωνο.. Σιγουρέψου επίσης ότι εκεί που συμβαίνει έχεις σήμα (χ829 έχεις?)

Μετά με Root Browser file manager Πήγαινε στο system/etc κάτω στο mixer-paths. xml και βάλε παντού αυτήν τη τιμή με το 94. Μετά προσεχε μην κουφαθείτε μόνο.. ;)

Screenshot_2017-05-19-20-27-05-484_org.telegram..png

Edited by CrisBal

Κανονικά δεν θα έπρεπε να έχεις πρόβλημα. Τσέκαρε αν έχεις θήκη πρώτα απ όλα με χοντρό περίβλημα στο μικρόφωνο.. Σιγουρέψου επίσης ότι εκεί που συμβαίνει έχεις σήμα (χ829 έχεις?)

Μετά με Root Browser file manager Πήγαινε στο system/etc κάτω στο mixer-paths. xml και βάλε παντού αυτήν τη τιμή με το 94. Μετά προσεχε μην κουφαθείτε μόνο.. ;)

επειδη δεν ειμαι ρουτ γινετε αλλιως?

Τελικα η 26s debloated εχει καλυτερη διαχειριση μπαταριας απο την 26s dev

Και όχι μόνο και απλά καλύτερη. Δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά πιστεύω μία εικόνα = 1000 λέξεις! :lol:

Screenshot_2017-05-29-12-36-13_1_1.jpg

Edited by CrisBal

επειδη δεν ειμαι ρουτ γινετε αλλιως?

Θα προσπαθήσω μεθαύριο να σου φτιάξω ένα ζιπάκι να το περάσεις από TWRP. Υπομονή μέχρι τότε. Ααα ενεργοποιησες το σούπερ φωνή ακουστικού στις ρυθμίσεις επαφών? Τσέκαρε κι αυτό αν και ειναι για να ακούς

Θα προσπαθήσω μεθαύριο να σου φτιάξω ένα ζιπάκι να το περάσεις από TWRP. Υπομονή μέχρι τότε. Ααα ενεργοποιησες το σούπερ φωνή ακουστικού στις ρυθμίσεις επαφών? Τσέκαρε κι αυτό αν και ειναι για να ακούς

ναι ναι ενεργοποιοημενο ειναι...σε ευχαρσιτω πολυ χρηστο!!

Και όχι μόνο και απλά καλύτερη. Δεν ξέρω τι έχω κάνει αλλά πιστεύω μία εικόνα = 1000 λέξεις! :lol:

Screenshot_2017-05-29-12-36-13_1_1.jpg

Χαχα κοιτα να δεις...

http://ibb.co/hRypOF

http://ibb.co/d4OOiF

Edited by mythos01

Χαχα κοιτα να δεις...]

Συνάδελφε στον ίδιο δρόμο είσαι... :lol::p

Και με όλα τα καλά ανοιχτά και ειδοποιήσεις σφεντόνα και multiled και κάμερες άψογες και ποιο σταθερή κι από ατσάλι. Μπράβο πολύ καλή δουλειά.... :lol:

Έβαλα την 26s debloated και πέρασα το xposed 3.1.1. Έδωσα δικαιώματα ροοτ και έκανα εγκατάσταση το v87 μέσα από το συννεφάκι και όχι μέσω twrp. Στην εκκίνηση μου crashαρε συνέχεια ο launcher. Μπήκα πάλι twrp πέρασα xposed unistaller και όλα οκ. Τι έκανα λάθος στην εγκατάσταση του xposed? :(

Συνάδελφε στον ίδιο δρόμο είσαι... :lol::p

Και με όλα τα καλά ανοιχτά και ειδοποιήσεις σφεντόνα και multiled και κάμερες άψογες και ποιο σταθερή κι από ατσάλι. Μπράβο πολύ καλή δουλειά.... :lol:

Τα ειπες ολα χαχαχα ευγε πολυ καλη δουλιτσα

Έβαλα την 26s debloated και πέρασα το xposed 3.1.1. Έδωσα δικαιώματα ροοτ και έκανα εγκατάσταση το v87 μέσα από το συννεφάκι και όχι μέσω twrp. Στην εκκίνηση μου crashαρε συνέχεια ο launcher. Μπήκα πάλι twrp πέρασα xposed unistaller και όλα οκ. Τι έκανα λάθος στην εγκατάσταση του xposed? :(

Τίποτα λάθος δεν έκανες. Έχει πρόβλημα ο Launcher της ρομ. Δυστυχώς το πήρα χαμπάρι αργά πριν τον αλλάξω με άλλον. Βάλε έναν NOVA zenui pixel κλπ τι θες από playstore. Σβήσε το κινητό ή με ρουτ Browser πήγαινε σε; mount tic to system μετα Πήγαινε system/priv-app /Launcher3 μπες στο φάκελο και σβηστον. Μετά ησυχάζεις. Εγώ πχ έβαλα μέσα εκεί τον NOVA. ;)

Σε μια γρηγορη ματια δν ειδα κατι..

Υπαρχει τροπος να απαλλαγουμε απο τα yellow pages που εχει στο τηλεφωνο στην εκδοση LeMax2 26s Debloated ?

Chris κάτι για αυτό έχουμε?

(Την έχω 1 μέρα την debloated μετά από 3 σχεδόν μήνες με την 23s που ήμουν πάρα πολύ ευχαριστημένος σε όλα εκτός από ένα θεμα με τα βιντεο που δεν έπαιζαν αν ήταν από viber και τον default browser που δεν έλεγε να σταματήσει να ναι default.

Σε γενικές γραμμές η 26s λειτουργεί απρόσκοπτα με εξαίρεση ένα μικρή κόλλημα στην αρχή με το play games. Θα δω για την μπαταρία μέσα στην εβδομάδα!)

Τίποτα λάθος δεν έκανες. Έχει πρόβλημα ο Launcher της ρομ. Δυστυχώς το πήρα χαμπάρι αργά πριν τον αλλάξω με άλλον. Βάλε έναν NOVA zenui pixel κλπ τι θες από playstore. Σβήσε το κινητό ή με ρουτ Browser πήγαινε σε; mount tic to system μετα Πήγαινε system/priv-app /Launcher3 μπες στο φάκελο και σβηστον. Μετά ησυχάζεις. Εγώ πχ έβαλα μέσα εκεί τον NOVA. ;)

Δηλαδή άμα βάλω nova μέσω playstore και μετά διαγράψω τον στοκ μέσα από το σύστημα θα πάρει αυτόματα default τον nova? η πρέπει μέσα στο path να βάλω τον nova?

με αυτή την αλλαγή τι ακριβώς αυξάνουμε σε ένταση? Ακουστικό του κινητού?

Και κάτι άσχετο. Η τρυπούλα που έχει από πίσω το κινητό πάνω από την κάμερα τι είναι? Με tele, xωρίς κάποιο Akt προφίλ, πάντως ως τώρα έχω το καλύτερο fp με κατά κύριο λόγο άμεση απόκριση εκτός από λίγες φορές. Για την debloated 26s που είχα πριν δεν μπορώ να εκφέρω σίγουρη άποψη γιατί δεν την κράτησα πολύ γιατί ήθελα να δοκιμάσω την tele.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro