fotispigi Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Ποιον οδηγό ακολούθησες Φώτη; αυτον εδω. εκανε κανονικα την εγκατασταση σε ολα, αλλα δεν ανοιγε το κινητο. πιστευω κατι λαθος εχω στο twrp. (εννοειται οτι ειχα βγαλει το f2fs) Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Είναι ίδια τα βήματα με αυτά που περιγράφονται στον οδηγό αυτό; https://tweakguy.com/download-android-q-gsi-for-android-phones/ Step by Step Guide to install Android Q GSi Make a proper backup before starting Flash Reloaded-CAF (Important) – Download Download the Zip file in the download section Extract it Reboot to TWRP Click Wipe Swipe to Factory Reset Go to Install section Select Install Image Select your downloaded A gsi and flash it to system Flash Permissiver v2 Flash qfixes.zip Optionally Flash magisk and gapps (after booting properly) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Είναι ίδια τα βήματα με αυτά που περιγράφονται στον οδηγό αυτό; https://tweakguy.com/download-android-q-gsi-for-android-phones/ Step by Step Guide to install Android Q GSi Make a proper backup before starting Flash Reloaded-CAF (Important) – Download Download the Zip file in the download section Extract it Reboot to TWRP Click Wipe Swipe to Factory Reset Go to Install section Select Install Image Select your downloaded A gsi and flash it to system Flash Permissiver v2 Flash qfixes.zip Optionally Flash magisk and gapps (after booting properly) αυτο ειναι το android Q beta 1 στο 2 δεν εχει fixes κτλ. το εκανα και με twrp και με εντολες αλλα τιποτα Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 (εννοειται οτι ειχα βγαλει το f2fs) Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε; Δεν βρήκα να το γράφει κάπου! Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 Αυτό πρέπει να γίνει οπωσδήποτε; Δεν βρήκα να το γράφει κάπου! δοκιμασα επισης να περασω μια απλη treble rom (aosip) και να περασω απο πανω το system.img αλλα ματαια. και με εντολες και με twrp ματαια-ματαια... θα κατσω το Σ/K να το ψαξω εκτενεστερα. εκτος αν μας πει τα βηματα ο tips2018 Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. April 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2019 (edited) Εγω προσπαθησα σημερα να βαλω την treble Aosip με f2fs. Εβαλα το twrp που επρεπε, restart, και εκανα το data και το cache f2fs συμφωνα με τον οδηγο λιγες σελιδες πριν. Μια χαρα ως εδω. Επανεκκινηση και αντικατασταση twrp με το συμβατο για treble, που επισης περιγραφεται στον προηγουμενο οδηγο. Οταν ομως ξεκιναω να περασω την Aosip παιρνω το ακολουθο σφαλμα... E: String resource 'zip_compatible_err not found Using default value. Zip Treble compatibility error. Invalid Zip file format! Error installing zip file '/usbstorage/AOCIP-9.0-20190401.ZIP Treble εχω ηδη στη συσκευη λογω ΑΕΧ οποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο το κοματι. Δοκιμασα να εγκαταστησω δυο διαφορετικες Αosip αλλα παιρνω το ιδιο σφαλμα. Θα εκανα τις κινησεις ισαμε και 20 φορες!!! Γιατι δεν θελει να μπει?? Edited April 5, 2019 by nikose704 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Εγω προσπαθησα σημερα να βαλω την treble Aosip με f2fs. Εβαλα το twrp που επρεπε, restart, και εκανα το data και το cache f2fs συμφωνα με τον οδηγο λιγες σελιδες πριν. Μια χαρα ως εδω. Επανεκκινηση και αντικατασταση twrp με το συμβατο για treble, που επισης περιγραφεται στον προηγουμενο οδηγο. Οταν ομως ξεκιναω να περασω την Aosip παιρνω το ακολουθο σφαλμα... E: String resource 'zip_compatible_err not found Using default value. Zip Treble compatibility error. Invalid Zip file format! Error installing zip file '/usbstorage/AOCIP-9.0-20190401.ZIP Treble εχω ηδη στη συσκευη λογω ΑΕΧ οποτε δεν ασχοληθηκα με αυτο το κοματι. Δοκιμασα να εγκαταστησω δυο διαφορετικες Αosip αλλα παιρνω το ιδιο σφαλμα. Θα εκανα τις κινησεις ισαμε και 20 φορες!!! Γιατι δεν θελει να μπει?? Δοκιμασε να περασεις την revenge που και αυτη υποστηριζει f2fs να δουμε... Πιο treble twrp περνας; Και εννοειται οτι κανεις επανεκκινηση μετα απο καθε twrp ε; Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikose704 Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ναι,κάνω restart.To twrp είναι το treble 3.2.2.0 Παράθεση Mi Note 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mosxotrelos Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 (edited) Ερωτηση Απο τοτε που εβαλα την Aosip παρατηρησα οτι το playstore τρωει το μεγαλυτερο ποσοστο της μπαταριας... Ξερουμε γιατι? Ενω οταν ειχα την official την ετρωγε η οθονη https://drive.google.com/open?id=13C0oXBLZZPNzdr0GXRfNyvvhW-6FUpNZ Edited April 6, 2019 by mosxotrelos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ναι,κάνω restart.To twrp είναι το treble 3.2.2.0Λογικά το 3.2.3.0 πρέπει να βάλεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Ναι,κάνω restart.To twrp είναι το treble 3.2.2.0 Αυτο που λεει ο Ανδρεας φταιει. Βαλε το 3.2.3 treble. Αφου εχεις κανει τα αρχεια σου f2fs Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 καλησπερα..εχει δοκιμασει κανεις την gsi rom που εδωσε η google για android q?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. April 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2019 Προηγούμενη σελίδα. Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 καλημερα σε ολο το φορουμ. προσπαθησα να βαλω την EUI 30s V.16 και ενω μου την δεχεται εχω τα εξης προβληματα. 1. Εχω την TWRP 3.2.3 και μου βγαζει "install complete" αλλα μου βγαζει και "if doesnt reboot you have the wrong twrp" 2. Η ROM ξεκιναει με πατημα του power button αλλα μολις παει να bootαρει βγαλει κατι Κινεζικα και ζηταει εναν κωδικο android που δεν εχει σχεση με τους κωδικους μου στο τηλεφωνο. Επειδη ειμαι νεος στην συσκευη...καποια βοηθεια ?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 καλημερα σε ολο το φορουμ. προσπαθησα να βαλω την EUI 30s V.16 και ενω μου την δεχεται εχω τα εξης προβληματα. 1. Εχω την TWRP 3.2.3 και μου βγαζει "install complete" αλλα μου βγαζει και "if doesnt reboot you have the wrong twrp" 2. Η ROM ξεκιναει με πατημα του power button αλλα μολις παει να bootαρει βγαλει κατι Κινεζικα και ζηταει εναν κωδικο android που δεν εχει σχεση με τους κωδικους μου στο τηλεφωνο. Επειδη ειμαι νεος στην συσκευη...καποια βοηθεια ??Καταρχήν βάλε το 3.2.1 Twrp. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καταρχήν βάλε το 3.2.1 Twrp. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ok το εκανα. Τωρα ξανα φλασαρισμα την 30s? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλημέρα, έχω δώσει το τηλέφωνο εδώ και 6 μήνες στον γιο μου και όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι χθες που συνέδεσε ένα power bank ενώ η μπαταρία είχε κατέβει στο 4% ... πήγε μέχρι το 6 % και έπειτα έκλεισε ... μαύρο ... καπούτ ... το έβαλα λίγο να φορτίσει σε κανονικό φορτιστή, πατάω power ταυτόχρονα με volume up ή down ή και τα δύο μαζί, πλην δυστυχώς δεν έχω ουδεμία ανταπόκριση από το τηλέφωνο ... Υπάρχει καμμία συμβουλή ; 1000 ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις ! Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλημέρα, έχω δώσει το τηλέφωνο εδώ και 6 μήνες στον γιο μου και όλα πήγαιναν μια χαρά, μέχρι χθες που συνέδεσε ένα power bank ενώ η μπαταρία είχε κατέβει στο 4% ... πήγε μέχρι το 6 % και έπειτα έκλεισε ... μαύρο ... καπούτ ... το έβαλα λίγο να φορτίσει σε κανονικό φορτιστή, πατάω power ταυτόχρονα με volume up ή down ή και τα δύο μαζί, πλην δυστυχώς δεν έχω ουδεμία ανταπόκριση από το τηλέφωνο ... Υπάρχει καμμία συμβουλή ; 1000 ευχαριστώ για τις τυχόν απαντήσεις ! Καλημερα! Βαλτο στο φορτιστη κανα 3ωρο και μετα πατα παρατεταμενα το power για ενα λεπτο, να δουμε αν κανει κατι. Και ενημερωσε μας να παμε στο επομενο βημα. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα..εχει δοκιμασει κανεις την gsi rom που εδωσε η google για android q?? Δυο μερες φλασαρω και ξαναφλασαρω το κινητο, με τα παντα, με φιξ και χωρις φιξ, με twrp η με εντολες.. τιποτα, δεν μπουταρει. Το παρακολουθω στενα το θεμα και μολις θα γινει συμβατο θα ενημερωσω εδω... Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ok το εκανα. Τωρα ξανα φλασαρισμα την 30s?Κανε πρώτα format data, μετά reboot to recovery, wipe όλα εκτός από το USB, εγκατάσταση τη ρομ. Εννοείται σώσε πιο πριν ότι έχεις γιατί θα το χάσεις. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmitsiakis Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 οκ δουλεψε. η TWRP εφταιγε. ευχαριστω πολυ !!!!:cool::cool::cool::cool::cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Καλημερα! Βαλτο στο φορτιστη κανα 3ωρο και μετα πατα παρατεταμενα το power για ενα λεπτο, να δουμε αν κανει κατι. Και ενημερωσε μας να παμε στο επομενο βημα. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς η πάνω λύση δεν δούλεψε. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Ευχαριστώ Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς η πάνω λύση δεν δούλεψε. Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα; Ευχαριστώ Συνδεσε το στον υπολογιστη, να δεις αν θα σου κανει κατι, αν δηλαδη θα κανει κανα "γκλινκ" στο pc. Αν ναι, στην πρωτη σελιδα υπαρχουν οδηγιες για unbrik Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosgon Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελικά, λίγο πριν το συνδέσω σε υπολογιστή, με ένα ακαριαίο πάτημα στο power, (που μάλλον τυχαίο βρέθηκε ήταν) άναψε το πορτοκαλί λαμπάκι και έδωσε σημεία ζωής... Το συνέδεσα στον φορτιστή και άρχισε να φορτίζει, με επίπεδο μπαταρίας 0%. ( Περίεργο, καθώς πριν ήταν πολλές ώρες συνδεδεμένο στον φορτιστή). Ευχαριστώ για την προσοχή. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Sammy S9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 Τελικά, λίγο πριν το συνδέσω σε υπολογιστή, με ένα ακαριαίο πάτημα στο power, (που μάλλον τυχαίο βρέθηκε ήταν) άναψε το πορτοκαλί λαμπάκι και έδωσε σημεία ζωής... Το συνέδεσα στον φορτιστή και άρχισε να φορτίζει, με επίπεδο μπαταρίας 0%. ( Περίεργο, καθώς πριν ήταν πολλές ώρες συνδεδεμένο στον φορτιστή). Ευχαριστώ για την προσοχή. Στάλθηκε από το SM-G965F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολλες φορες δεν πιανει ο φορτιστης, εκει γυρναμε το φισακι απο την αλλη. Οποτε ολα καλα!! Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotispigi Δημ. April 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2019 (edited) Install android 10 Q Mετα απο πολλες ωρες φλασαρισματων βρεθηκε η λυση. παμε βημα-βημα. κατεβαζουμε τη ROM αυτη εδω κατεβαζουμε το fix permissiver_v2 κατεβαζουμε το fix FixZygote 1) θα πρεπει να εχετε την pie NitrogenOS Χωρις f2fs και τη στηνουμε κανονικα με gapps κτλ... 2) παμε ΤWRP και σερνουμε απλα ενα wipe (πριν μπουμε στο advance) 3) α) mound το vendor & system β) install το image στο system γ) install το Permissiver_v2 δ) install το FixZygote 5) reboot. 6) AKYΡO το 6 μολις την περασα,μη ρωτησετε εντυπωσεις ακομα!! απο αυριο!! Edited April 7, 2019 by fotispigi Παράθεση Le max 820 6/64 gold my device AOSiP 10-Q by CrisBalGreece 10/1/2020 f2fs files TWRP 3.3.1 HERO VIII_6700k 4.3GHz 1.168v_CORSAIR 16G 3.3GHz_280x gaming Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts