panos314 Δημ. August 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2016 Λοιπόν , το προβλημα με λίγες επαφές συνεχιζει να υπάρχει, δηλ. μου κρασαρει οταν τις ανοίγω(ουτε block εκανα τιποτε), στο antutu έχω πάντα κατω απο 122000, έχω 5.6 14s μαλλον multilanguage μιας που εχω Ελληνικά, αλλά δε βλέπω πουθενά επιλογή για αναβάθμιση, που είναι , δεν έχει??? τι ειναι το twrp recovery που λέτε?? Το root checker μου λεει οτι η συσκευή δεν ειναι root... Δεν είμαι σχετικός με τις rom κλπ αλλά θέλω ένα λειτουργικό τηλέφωνο, τι μου προτείνετε εκτός απο το να πάρω άλλο :lol: ? Δεν έχεις την Official Rom γιαυτό δεν λέει πουθενά System Update. Λογικά για να έχεις ελληνικά έχεις custom rom που όταν κάνεις επανεκινηση το κινητο σου και έχει πατημένο το volume + τοτε μπαίνει σε Recovery mode. Και από εκεί βάζεις οποία ρομ θέλεις ητε την Official Rom ητε custom. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2016 http://m.rom.7to.cn/romlist/letv-x820 Αν καποιος εχει δοκιμασει καποια απο αυτες τις ρομ, ας πει τι λενε, αν ειναι official με αναβαθμισεις (πολυ βασικο), βελτιωσεις, σφαλματα κτλ.. παντως στην 1η που εκανα translate λεει οτι βελτιωνει καμερα , ταχυτητα κτλ... Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Υποψήφιος αγοραστής του τηλεφώνου, στην εκδοςη 4/32. Εχω διαβάσει (όχι πολύ σχολαστικά είναι η αλήθεια) το νήμα και φαίνεται ότι οι εντυπώσεις είναι καλές, ακόμα κι από τη διάρκεια της μπαταρίας. Προβληματίζομαι λίγο με το χρώμα (rose gold). Πώς είναι τελικά στην πραγματικότητα; Ποιο θεωρείτε σημαντικότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Και μια τελευταία ερώτηση που πρόσφατα τέθηκε, αλλά νομίζω έμεινε αναπάντητη: πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στην έκδοση των 32GB; Ευχαριστώ πολύ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Υποψήφιος αγοραστής του τηλεφώνου, στην εκδοςη 4/32. Εχω διαβάσει (όχι πολύ σχολαστικά είναι η αλήθεια) το νήμα και φαίνεται ότι οι εντυπώσεις είναι καλές, ακόμα κι από τη διάρκεια της μπαταρίας. Προβληματίζομαι λίγο με το χρώμα (rose gold). Πώς είναι τελικά στην πραγματικότητα; Ποιο θεωρείτε σημαντικότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Και μια τελευταία ερώτηση που πρόσφατα τέθηκε, αλλά νομίζω έμεινε αναπάντητη: πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στην έκδοση των 32GB; Ευχαριστώ πολύ! Η μπαταρία σχετικά είναι καλή. Το rose gold δεν είναι κ τόσο άσχημο από κοντά όσο στις φωτο (αν κ θα το προτιμούσα σε άλλο χρώμα) Ο αποθηκευτικός χώρος σ εμένα (5.8 015s) είναι 29,5 Και τέλος το σημαντικότερο μειονέκτημα για εμένα είναι η οθόνη στον ήλιο (δεν φαίνεται τίποτα, πρέπει να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα) Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό κ σε πολύ καλή τιμή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) Υποψήφιος αγοραστής του τηλεφώνου, στην εκδοςη 4/32. Εχω διαβάσει (όχι πολύ σχολαστικά είναι η αλήθεια) το νήμα και φαίνεται ότι οι εντυπώσεις είναι καλές, ακόμα κι από τη διάρκεια της μπαταρίας. Προβληματίζομαι λίγο με το χρώμα (rose gold). Πώς είναι τελικά στην πραγματικότητα; Ποιο θεωρείτε σημαντικότερο μειονέκτημα του τηλεφώνου; Και μια τελευταία ερώτηση που πρόσφατα τέθηκε, αλλά νομίζω έμεινε αναπάντητη: πόσος είναι ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στην έκδοση των 32GB; Ευχαριστώ πολύ! φιλε να το παρεις,εγω το πηρα απο τους πρωτους,το ακριβοπληρωσα αλλα δε το μετανοιωσα.το χρωμα μια χαρα ειναι.κ το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν μπορεις να παιζεις με rom....προς το παρον με κατι ψιλομοντες εχει φτασει antutu ενα καλουτσικο σκορ.... καπου εδω ειναι τα ορια του Χ 820....:cool: ΓΜΩΤΟ σερνεται η συσκευη.......... Edited August 16, 2016 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 καπου εδω ειναι τα ορια του Χ 820....:cool: ΓΜΩΤΟ σερνεται η συσκευη.......... χαχα πως το εκανες αυτο..? Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 (edited) skynet κ κατι αλλα ψιλολογια....κ παει κ παραπανω..κ ασε τουα αλλους να δινουν 700αρια για samsung...δε χρειαζομαι κατι παραπανω . Edited August 15, 2016 by z953rr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannispipom9pro Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 skynet κ κατι αλλα ψιλολογια....κ παει κ παραπανω..κ ασε τουα αλλους να δινουν 700αρια για samsung...δε χρειαζομαι κατι παραπανω . ααα.. να μας πεις τα κολπα... εγω μονο με photoshop θα το πηγαινα τοσο.. χαχα Παράθεση Beelink BT1,Pipo M9pro, Meizu Mx3 , Nvidia Shield TV , Xiaomi Redmi Note 3 Pro SE , LeEco Le Max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z953rr Δημ. August 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2016 Ψάξε στο G+ την κοινότητα SKYNET...όσο για φωτοσοπ δεν ασχολούμαι... ασχολούμαι όμως με κώδικα android κ με hardware... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athma Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Δεν έχεις την Official Rom γιαυτό δεν λέει πουθενά System Update. Λογικά για να έχεις ελληνικά έχεις custom rom που όταν κάνεις επανεκινηση το κινητο σου και έχει πατημένο το volume + τοτε μπαίνει σε Recovery mode. Και από εκεί βάζεις οποία ρομ θέλεις ητε την Official Rom ητε custom. Λοιπόν, μίλησα και με τον πωλητή(παρότι στο site λεει να μην κάνω upgrade) o οποίος μου λέει: sir now we have a new version software for this model it is easy to upload to your phone, please check following steps: 1,please download software from link: https://mega.nz/#F!i1Y0TLib!f4WJ2ORcSQVS73JbGjfzlg 2,also includes the guide in the folder Ολα αυτά είναι για το χ620, ισχύουν και για το χ820? Αν ανοιξετε τον οδηγό είναι σωστός ? να προχωρησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 (edited) Λοιπόν, μίλησα και με τον πωλητή(παρότι στο site λεει να μην κάνω upgrade) o οποίος μου λέει: sir now we have a new version software for this model it is easy to upload to your phone, please check following steps: 1,please download software from link: https://mega.nz/#F!i1Y0TLib!f4WJ2ORcSQVS73JbGjfzlg 2,also includes the guide in the folder Ολα αυτά είναι για το χ620, ισχύουν και για το χ820? Αν ανοιξετε τον οδηγό είναι σωστός ? να προχωρησω? Εσύ πια ρομ θέλεις να βάλεις γιατί αυτή η ρομ δεν κάνει. Την Official Rom θέλεις που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα? Η custom rom που έχει και ελληνικά? Εδώ είναι η Official Rom η τελευταία που βγήκε 16s έχει αγγλικά και κινέζικα http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html Και έχουν την custom rom που είναι η 16s και έχει και ελληνικά. Εσύ διαλέγεις και βάζειςhttp://www.letv.re/topic/1337-rom-v1-x820-of-bshuy2003/ Edited August 16, 2016 by panos314 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athma Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Εσύ πια ρομ θέλεις να βάλεις γιατί αυτή η ρομ δεν κάνει. Την Official Rom θέλεις που έχει μόνο αγγλικά και κινέζικα? Η custom rom που έχει και ελληνικά? Εδώ είναι η Official Rom η τελευταία που βγήκε 16s έχει αγγλικά και κινέζικα http://bbs.le.com//zt/eui/le_max2.html Και έχουν την custom rom που είναι η 16s και έχει και ελληνικά. Εσύ διαλέγεις και βάζειςhttp://www.letv.re/topic/1337-rom-v1-x820-of-bshuy2003/ Θέλω μια rom που να είναι stable και να παίρνει updates , en or gr δεν με πειράζει. Αυτη που μου έστειλαν ποια είναι απ`οτι είδες και γιατί δεν κάνει? Περισσότερο θέλω να δω αν φύγει το σοβαρό πρόβλημα που έχω με τις επαφές αλλά και το fingerprint που πιάνει 1/10 αλλά κι όταν πιάνει κανει 2" να ανοιξει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Θέλω μια rom που να είναι stable και να παίρνει updates , en or gr δεν με πειράζει. Αυτη που μου έστειλαν ποια είναι απ`οτι είδες και γιατί δεν κάνει? Περισσότερο θέλω να δω αν φύγει το σοβαρό πρόβλημα που έχω με τις επαφές αλλά και το fingerprint που πιάνει 1/10 αλλά κι όταν πιάνει κανει 2" να ανοιξει... Μα το λέει είναι για το χ620. Βαλε την Official Rom εγώ αυτήν έχω αν και δεν είχα πρόβλημα με τον fingerprint sensor η τελευταία ρομ ανοίγει σφαίρα. Όλες οι ρομ ακόμα και οι custom stable είναι. Αλλα η Official Rom περνεις update. Αφού στα γράφω ποιο επάνω. Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kxanthop Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η μπαταρία σχετικά είναι καλή. Το rose gold δεν είναι κ τόσο άσχημο από κοντά όσο στις φωτο (αν κ θα το προτιμούσα σε άλλο χρώμα) Ο αποθηκευτικός χώρος σ εμένα (5.8 015s) είναι 29,5 Και τέλος το σημαντικότερο μειονέκτημα για εμένα είναι η οθόνη στον ήλιο (δεν φαίνεται τίποτα, πρέπει να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα) Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό κ σε πολύ καλή τιμή Ευχαριστώ πολύ! Λογικά μες στην εβδομάδα θα το παραγγείλω! ----- προσθήκη μηνύματος 71 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- φιλε να το παρεις,εγω το πηρα απο τους πρωτους,το ακριβοπληρωσα αλλα δε το μετανοιωσα.το χρωμα μια χαρα ειναι.κ το μοναδικο μειονεκτημα ειναι οτι δεν μπορεις να παιζεις με rom....προς το παρον με κατι ψιλομοντες εχει φτασει antutu ενα καλουτσικο σκορ.... καπου εδω ειναι τα ορια του Χ 820....:cool: ΓΜΩΤΟ σερνεται η συσκευη.......... Με προβληματίζει λίγο το χαμηλό Antutu score...ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123pao Δημ. August 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2016 Η μπαταρία σχετικά είναι καλή. Το rose gold δεν είναι κ τόσο άσχημο από κοντά όσο στις φωτο (αν κ θα το προτιμούσα σε άλλο χρώμα) Ο αποθηκευτικός χώρος σ εμένα (5.8 015s) είναι 29,5 Και τέλος το σημαντικότερο μειονέκτημα για εμένα είναι η οθόνη στον ήλιο (δεν φαίνεται τίποτα, πρέπει να έχεις την φωτεινότητα στο τέρμα) Κατά τα άλλα πάρα πολύ καλό κ σε πολύ καλή τιμή Απο 29.5 ποσα ειναι ελευθερα για χρηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Απο 29.5 ποσα ειναι ελευθερα για χρηση? Απο τα 32 τα 29,5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 Εγώ θα επερνα το 128gb απλά φοβάμαι να δώσω τόσα χρήματα για συσκευή που εάν έχω πρόβλημα θα θέλει 2μηνες πήγενε έλα Κίνα. Ότι είναι πολύ φθηνό σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι. Επίσης η μπαταρία μου φάνηκε μικρή. Στάλθηκε από το HUAWEI M2-A01W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 17, 2016 ναι λες και εμείς που έχουμε εγγύηση από την ελλάδα δεν περιμένουμε 1 μήνα έχοντας πληρώσει πολυ περισσότερα.ποιο πολύ αν έχει θέματα αξιοπιστίας να κοιτάς και όχι τα υπόλοιπα. Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. August 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2016 Εχω 2 3 απορίες που ίσως να έχουν επαναληφθεί Υπάρχει cm13 ? Από μπαταρία πως τα πάει γενικά τα καίω τα κινητά αλλά αν φορτίζει γρήγορα είμαι οκ Και να το προτιμήσω από το xiaomi redmi note 3 pro ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Aπο μπαταρια πως παει παιδια οσοι το εχετε ? Τυπικη χρηση μιας ημερας με 4 ωρες οθονη την βγαζει ? Η μονη μου ανησυχια ειναι αυτη Αν ειναι να βγαζει 3 ωρες οθονη δεν κανει για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apegnas Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Αλάνια χαίρε σε όλους συνεχίστε να ρωτοαπαντατε είμαι σίγουρος ότι όπως εγώ έτσι και αλλα χιλιάδες παιδιά βρήκαμε πολλές απαντήσεις στα λεγόμενα σας. Έχω καηλωσει με το σσυγκεκριμένο κινητό και από όσο πήρα χαμπάρι με βλέπω να το παραγγείλω από το vickmall η απο το honorbuy . Κατέληξα σε αυτάτα 2 μαγαζιά παρότι εχουν περίπου70 ευρω παραπάνω κατά μέσο όρο από τα άλλα μέσω πάντα του kmovil λόγω του από όσο κατάλαβα μόνοααυτάτα 2 εέχουν Euwarehouse. Από παιδιά που το έχουν ααγοράσει από τα 2 μαγαζιά 3 ερωτήσεις 1) με ποια ρομ το ππαραγγείλετε 2)ποία μέθοδο αποστολής και ποιες μέρες κάνει για Ελλάδα 3) από σέρβις κτλ όλα κομπλέ δηλαδή αν χαλάσει απλά το στέλνειςκαι στο φτιάχνουν δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athma Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Μα το λέει είναι για το χ620. Βαλε την Official Rom εγώ αυτήν έχω αν και δεν είχα πρόβλημα με τον fingerprint sensor η τελευταία ρομ ανοίγει σφαίρα. Όλες οι ρομ ακόμα και οι custom stable είναι. Αλλα η Official Rom περνεις update. Αφού στα γράφω ποιο επάνω. thanks, αυτές με recovery τις περναω ή θέλει root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos314 Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 thanks, αυτές με recovery τις περναω ή θέλει root? Περνά την rom μέσω Recovery και μετά κατεβασε το SuperSU.Zip 2.76 Παράθεση Xiaomi Mi mix 2 4G+@ phone LETV LeEco Le Max 2 X820 @ Case @ thermaltake full tower @ Psu @ 1000 watt Cpu @ AMD FX-4350 4.2GHZ 4-CORE Box over clocking to 5.0ghz RAM @ 16 gb ram 1600mhz @ Watercooling CORSAIR CPU COOLER HYDRO H80iMobos @ gigabyte 990xa-ud3 version 3.0 @ Gpu @ asus R9 270-dc2oc 2gb @SSD SANDISK ULTRA II 240GB SATA3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefossax Δημ. August 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2016 Κάτι μου λέει πως δεν θα πάρουμε απαντήσεις :D:lol::D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasgra Δημ. August 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2016 Αλάνια χαίρε σε όλους συνεχίστε να ρωτοαπαντατε είμαι σίγουρος ότι όπως εγώ έτσι και αλλα χιλιάδες παιδιά βρήκαμε πολλές απαντήσεις στα λεγόμενα σας. Έχω καηλωσει με το σσυγκεκριμένο κινητό και από όσο πήρα χαμπάρι με βλέπω να το παραγγείλω από το vickmall η απο το honorbuy . Κατέληξα σε αυτάτα 2 μαγαζιά παρότι εχουν περίπου70 ευρω παραπάνω κατά μέσο όρο από τα άλλα μέσω πάντα του kmovil λόγω του από όσο κατάλαβα μόνοααυτάτα 2 εέχουν Euwarehouse. Από παιδιά που το έχουν ααγοράσει από τα 2 μαγαζιά 3 ερωτήσεις 1) με ποια ρομ το ππαραγγείλετε 2)ποία μέθοδο αποστολής και ποιες μέρες κάνει για Ελλάδα 3) από σέρβις κτλ όλα κομπλέ δηλαδή αν χαλάσει απλά το στέλνειςκαι στο φτιάχνουν δωρεάν 1) custom rom 2) Aπο honorbuy Euwarehouse σε δυο εργάσιμες το ειχα στα χερια (πέρσι το 1s x500 το ειχα πάρει απο vickmall απλη αποστολη 1,5 μηνα αλλα ολα καλα κ απο κει) 3) Απο σερβις δε μου έτυχε αλλα σκέψου 1.5 μηνα να το στείλεις κ 1.5 πισω 3 μηνες χωρις τηλ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts