jonakic Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 (edited) Μπορεί να ανεβάσει κάποιος το update.app της B130 για το l21, στο Dropbox ή google drive; https://mega.nz/#F!eoYmHQJC!as4eUGIE_M-8QQ3Yea1wIQ Edited September 15, 2016 by jonakic Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oregon Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 https://mega.nz/#F!eoYmHQJC!as4eUGIE_M-8QQ3Yea1wIQ Τι από "dropbox ή google drive" δεν κατάλαβες; :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyle4 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Αν βάλεις Firefox για browser κανείς αυτό που ζητάς Το ιδιο θεμα ειχα και μου λύθηκε οντως με Firefox!! Thanks !!! Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Another day in paradise... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Τελικά έβαλα και αυτή https://m.aliexpress.com/item/32663990348.html?trace=wwwdetail2mobilesitedetail&productSubject=P9-Lite-Glass-Screen-Protector-SUNDATOM-Tempered-Glass-Ballistic-Film-For-Huawei-P9-mini-G9-Color&spm=2114.13010608.0.63.OiM4Mh&af=85386&dp=6378_1472336951_6875f9b74e3a0db4346cb0eeff72984cautostay . Πάλι στο ίδιο σημείο φουσκαλα.. πάντως στα public που ρωτησα δεν έχουν φέρει τζαμακι για το κινητό και μάλιστα στην υπάλληλο φάνηκε περίεργο τόσο καιρό που δεν φέρνουν... Φοβάμαι ότι και nillkin να βάλω πάλι τα ίδια θα δω. Όποιος έβαλε τζάμι χωρίς φουσκάλες ας ανεβάσει καμια φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλά τόσο δύσκολο είναι να βγάλουν ενα τζαμάκι με κενό στο λογότυπο; Όπως στο ακουστικό και την κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Σάς το ξαναλέω εγώ έβαλα nilkin h+ pro και έκατσε τέλεια!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παιδιά, συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά πώς βάζεις τόνο στο πληκτρολόγιο του P9Lite; Στο Samsung που είχα μέχρι τώρα ήταν εμφανέστατο, εδώ δεν μπορώ να το βρω... :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Παιδιά, συγχωρέστε την άγνοιά μου, αλλά πώς βάζεις τόνο στο πληκτρολόγιο του P9Lite; Στο Samsung που είχα μέχρι τώρα ήταν εμφανέστατο, εδώ δεν μπορώ να το βρω... :O Με το μαμά πληκτρολόγιο είσαι; παρατεταμένο πάτημα στο φωνήεν και επιλέγεις τι θες. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Με το μαμά πληκτρολόγιο είσαι; παρατεταμένο πάτημα στο φωνήεν και επιλέγεις τι θες. Ευχαριστώ πολύ! (Με το μαμά, ναι. Χάνω, ε; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ευχαριστώ πολύ! (Με το μαμά, ναι. Χάνω, ε; ) Για μένα το μαμά είναι γαμάτο. Έχει πολύ καλό λεξιλόγιο και πρόβλεψη. Αυτό χρησιμοποιώ και ενώ έχω δοκιμάσει και αλλά αυτό με έχει βολέψει πολύ. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsitsi58 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Ενδιαφέρομαι να παρω το κινητο για τον 18χρονο γιο μου με βαση το sar που εχει το κινητο τι λετε ειναι καλη επιλογη ή να παρω καποιο αλλο;ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bmw_m3 Δημ. September 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ. Απέκτησα και γω το κινητό μαζί με το smart band και αντιμετωπίζω το έξης πρόβλημα. Ενώ ενεργοποιω τις ειδοποιήσεις στο "ρολοι" για να δονείται οταν χτυπάει τηλέφωνο , μετά από κάποια ωρα αυτη η λειτουργια σταματαει. Εχω ρυθμίσει την εφαρμογή ως προστατευμένη και της εχω δώσει ολα τα δικαίωματα αλλά τζίφος. Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ρε παιδιά, ισχύει ότι το κινητό έχει SAR μεγαλύτερο και από iphone? γράφει 1.38 το GSMARENA. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 ρε παιδιά, ισχύει ότι το κινητό έχει SAR μεγαλύτερο και από iphone? γράφει 1.38 το GSMARENA. Και το οριο ποσο ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasim Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Και το οριο ποσο ειναι; Δε ξέρω. Πάντως το P8 lite που έχω γράφει 0.39 και το S7 Edge 0.17 νομίζω (πολύ χαμηλά) Το iphone 6 το γράφουν διάφορα sites γύρω στο 0.99. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nxen Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Και το οριο ποσο ειναι; Δες εδώ, σελίδα 18. Από το επίσημο site της Huawei. http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=80244&version=318945&siteCode=worldwide Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Στον φιλο πες το που ψαχνει ποσο υψηλο ειναι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixokalipsi Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 Καλησπερα σας ειμαι νεος κατοχος του P9 lite και δε μπορω να εντοπισω το proximity sensor για να δουλεψει σωστα μια book style case με παραθυρο. Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 μολις πηρα το κινητο στα χερια μου, δεν εχω nano sim να βαλω. και ειπα να χαζεψω το μενου απλα. αλλα δεν βρισκω ποιος ειναι ο κωδικος ξεκλειδωματος ?? καμμια βοηθεια? :wacko: ψαχνω ολα τα χαρτια αλλα πουθενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 σφραγισμενο το πηρες??? δοκίμασες 12345, 1234, 0000, κλπ? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 σφραγισμενο, απο Vodafone. απλα πρωτη φορα βλεπω συσκευη που να μην μπαινει στο μενου της χωρις sim μεσα. και ζηταει κωδικο ξεκλειδωματος .. ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 δοκιμασες αυτα που σε ειπα πριν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 δοκιμασες αυτα που σε ειπα πριν? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ναι, δοκιμασα... εκανα αποτυχημενες προσπαθειες και φυσικα το εχω μπλοκαρει, και περιμενω μετα απο 10 λεπτα να ξαναβαλω κωδικο τωρα. αλλα δεν μπορω να φανταστω η συσκευη να εχει κωδικο ξεκλειδωματος ενω ανοιγει σημερα... η εξ πελατων δεν δουλευει βραδυ, στα χαρτια δεν βρισκω κωδικο παρα μονο το βιβλιαρακι, την καρτα εγγυησης και αλλο ενα χαρτι declaration . και αντε αυριο μετατρεπω την sim σε nanosim , θα ανοιξει? δεν νομιζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 αστο μη κλειδώσει για παραπανω χρονο.... μήπως εβαλες το gmail σου και ζηταει αυτόν τον κωδικο? ή το ανοιξες και ζητησε απευθειας χωρις να κανεις κατι? Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
superpaolo3 Δημ. September 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2016 οχι δεν εκανα τπτ, ουτε Gmail ουτε τπτ, ανοιξα την συσκευη και μου ζηταει κωδικο, θα τρελαθουμε βραδιατικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts