dalain Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Και εγω το ιδιο προβλημα με τα τζαμακια.Εχω ηδη πεταξει δυο...το πρωτο γιατι νομιζα οτι δεν το εβαλα σωστα και μετα απο επανατοποθετησεις το γεμισα δαχτυλιες κ σκονη και το δευτερο (διαφορετικης εταιρειας) γιατι μου ξανακανε το ιδιο προβλημα στο κατω μερος κ δεν μου αρεσε καθολου να το βλεπω ετσι. Ας ελπισουμε οτι αφου η HUAWEI εκανε την πατατα να προσπαθησουν,με καποιο τροπο,οι εταιρειες με τα τζαμακια να λυσουν το προβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δεν πήρα τη nillkin γιατί 1ον τη δοκίμασε ο φίλος από εδώ και του άφησε φουσκάλες, 2ον το παραδέχεται η ίδια ή εταιρεία στο σάιτ της, 3ον ο τύπος στο XDA φαίνεται παλιό μέλος και ποσταρε και φωτό και 4ον είναι και φτηνη. 5ον το notification led δεν το χάνεις αν παραγγείλεις τη διάφανη που παρήγγειλε ο τύπος στο xda. Έχει και τις άλλες που βγαίνουν στα χρώματα του κινητού οι οποίες το καλύπτουν. Το κακό είναι το 4. Είναι φτηνο και όχι καλό γυαλί. Δηλαδή αν πέσει κάτω μην περιμένεις και μεγάλη προστασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Γεια σας,είμαι κάτοχος του iphone 4s και θέλω να επιστρέψω ξανά σε android.Είμαι μεταξύ p9 lite και p8 lite(λογο του οτι είναι χαμηλό σε τιμή)Διαβάζω αξιολογήσεις στο Σκρουτζ που το βγάζουν τέλειο, διαβάζω σε φόρουμ όμως και κάποια αρνητικά θεματακια τα οποία δεν μπορω να τα πολύ καταλάβω με την "ορολογία" που χρεισημοποιουν.. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Κάνω χρηση ράδιο viber fb messenger και καμια σελιδα στο ίντερνετ.Καποτε είχα ενα s3 neo και με την παραπάνω χρηση το κινητό έκαιγε σε σημείο που ελεγες θα εκραγεί στα χέρια μου ακόμη και με χρηση 2 λεπτών. Έχει τέτοια θέματα η huawei σε υπερθέρμανση; Τα dual sim περνούν αναβάθμιση; Συγνώμη για την πολυλογια. Για τη χρήση που το θες είναι υπεραρκετο το τηλέφωνο. Ακομα και το p8 lite μία θα χαρά σου κανει. Απλά στο Viber όταν σου στείλει μνμ κάποιος την ώρα που δεν έχεις ίντερνετ ίσως χρειαστεί μετα να μπεις ο ίδιος στην εφαρμογή να το δεις. Δλδ να μην έχεις push. Αυτό συμβαίνει νομιζω όταν τρέχουν πολλες από πίσω και πρέπει το σύστημα να κάνει kill κάποιες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το κακό είναι το 4. Είναι φτηνο και όχι καλό γυαλί. Δηλαδή αν πέσει κάτω μην περιμένεις και μεγάλη προστασία. Αν μου πέσει δε βασιζομαι σε καμια. Φτηνη είναι αλλά όχι noname. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγω το ιδιο προβλημα με τα τζαμακια.Εχω ηδη πεταξει δυο...το πρωτο γιατι νομιζα οτι δεν το εβαλα σωστα και μετα απο επανατοποθετησεις το γεμισα δαχτυλιες κ σκονη και το δευτερο (διαφορετικης εταιρειας) γιατι μου ξανακανε το ιδιο προβλημα στο κατω μερος κ δεν μου αρεσε καθολου να το βλεπω ετσι. Ας ελπισουμε οτι αφου η HUAWEI εκανε την πατατα να προσπαθησουν,με καποιο τροπο,οι εταιρειες με τα τζαμακια να λυσουν το προβλημα. Θυμάσαι μάρκα να ξέρουμε ποιες να αποκλείσουμε; Όταν και η nillkin παραδέχεται ότι συμβαίνει αυτό δύσκολα τα πράγματα. Στο XDA ένα άλλος ανέφερε και την 3mk hybrid λέγοντας ότι είναι και καλά πιο ελαστική αλλά δεν την δοκίμασε κανείς για σίγουρα. Άλλος αναφέρει την pulesen αλλά δουλειά δεν έκανε ούτε αυτή. Μια χαρά τηλέφωνο αυτή τη μαλ***α δεν την περίμενα από τους κινέζους. Και στην τελική ας έβγαζε η Huawei ένα τζάμι να το παίρναμε να τελειώναμε, δεν είναι καμια πυρηνική φυσικη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dalain Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 η πρωτη ηταν αυτη http://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=7632&virtuemart_category_id=570 και η δευτερη αυτη http://www.e-shop.gr/forever-tempered-glass-for-huawei-p9-lite-p-TEL.028137 καπου ειχα δει τζαμακια που πανω κατω στα bezels ηταν μαυρα....το ψαχνω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Γεια σας,είμαι κάτοχος του iphone 4s και θέλω να επιστρέψω ξανά σε android.Είμαι μεταξύ p9 lite και p8 lite(λογο του οτι είναι χαμηλό σε τιμή)Διαβάζω αξιολογήσεις στο Σκρουτζ που το βγάζουν τέλειο, διαβάζω σε φόρουμ όμως και κάποια αρνητικά θεματακια τα οποία δεν μπορω να τα πολύ καταλάβω με την "ορολογία" που χρεισημοποιουν.. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Κάνω χρηση ράδιο viber fb messenger και καμια σελιδα στο ίντερνετ.Καποτε είχα ενα s3 neo και με την παραπάνω χρηση το κινητό έκαιγε σε σημείο που ελεγες θα εκραγεί στα χέρια μου ακόμη και με χρηση 2 λεπτών. Έχει τέτοια θέματα η huawei σε υπερθέρμανση; Τα dual sim περνούν αναβάθμιση; Συγνώμη για την πολυλογια. Πρώτα απ' όλα δεν πρέπει να ζητάς συγνώμη για πολυλογία, διότι εδώ είναι φόρουμ για συζητήσεις και βοήθεια. :) Μην ανησυχείς για θέματα υπερθέρμανσης, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν. Κανενα πρόβλημα. Όσο για αναβαθμίσεις, φυσικά και παίρνουν τα dual sim, πρόσφατα μάλιστα ήρθε και η τελευταία, η 130. Edited August 28, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δηλαδή όταν είμαι χωρίς wifi και ανοιξω τα δεδομένα θα πρεπει να μπω στο viber για να δω αν κάποιος μου έστειλε;Νταξει δεν είναι μαι τεράστιο θέμα αν και είχα μαθει απο το neo μόλις ανοίγω ίντερνετ να έρχονται τα μηνύματα.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δηλαδή όταν είμαι χωρίς wifi και ανοιξω τα δεδομένα θα πρεπει να μπω στο viber για να δω αν κάποιος μου έστειλε;Νταξει δεν είναι μαι τεράστιο θέμα αν και είχα μαθει απο το neo μόλις ανοίγω ίντερνετ να έρχονται τα μηνύματα.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Όχι, η ειδοποίηση έρχεται κανονικά με τη μορφή εικονιδίου επάνω στην οθόνη και ηχητικά, αλλά το λεντάκι δεν ανάβει (πάντα για το viber). Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δηλαδή όταν είμαι χωρίς wifi και ανοιξω τα δεδομένα θα πρεπει να μπω στο viber για να δω αν κάποιος μου έστειλε;Νταξει δεν είναι μαι τεράστιο θέμα αν και είχα μαθει απο το neo μόλις ανοίγω ίντερνετ να έρχονται τα μηνύματα.Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Κοίτα δε συμβαινει πάντα ,κάποιες φορές μου έτυχε. Γενικά όταν δεν έχεις δεδομένα ή internet και κάποιος στείλει το διάστημα αυτό μπορεί και να χρειαστεί να μπεις εσύ στην εφαρμογή γιατί μπορεί να την έκλεισε το σύστημα για εξοικονόμηση. Γενικά μία εφαρμογή μπορεί να τη βλέπεις στις ανοιχτές σου αλλά όταν την επιλέξεις την ανοίγει από την αρχή το σύστημα που σημαίνει ότι τελικά δεν ετρεχε. Γι αυτό βλέπεις πάντα να περισσεύει ραμ παρόλο που το κινητό κρατά ιστορικό με τις τελευταίες π.χ. 20 εφαρμογές. Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις αν το Viber το έκανε kill καλού κακού ξαναμπαινω μία φορά. Δε συμβαινει πάντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaikas Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Εγώ είχα βάλει μια φτηνή και νόμιζα πως δεν την είχα βάλει σωστά και πείρα μια nillkin h+ pro και έκατσε τέλεια!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Κοίτα δε συμβαινει πάντα ,κάποιες φορές μου έτυχε. Γενικά όταν δεν έχεις δεδομένα ή internet και κάποιος στείλει το διάστημα αυτό μπορεί και να χρειαστεί να μπεις εσύ στην εφαρμογή γιατί μπορεί να την έκλεισε το σύστημα για εξοικονόμηση. Γενικά μία εφαρμογή μπορεί να τη βλέπεις στις ανοιχτές σου αλλά όταν την επιλέξεις την ανοίγει από την αρχή το σύστημα που σημαίνει ότι τελικά δεν ετρεχε. Γι αυτό βλέπεις πάντα να περισσεύει ραμ παρόλο που το κινητό κρατά ιστορικό με τις τελευταίες π.χ. 20 εφαρμογές. Επειδή λοιπόν δεν ξέρεις αν το Viber το έκανε kill καλού κακού ξαναμπαινω μία φορά. Δε συμβαινει πάντα. Να είσαι καλά φιλέ μου, αύριο λέω να πάρω συσκευή ειτε απο Κωτσο ειτε απο public. Εσυ ποιο θα επελεγες p8 lite η p9 lite. Ποια πιστεύεις οτι θα πάρει έστω μια ακόμη αναβάθμιση του android; ΥΓ.Αναφορές παράδοσης έχουν τα sms έτσι; Γιατί η iphone μας είχε σε αγωνία αν έλαβε ο άλλος το μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Μισό λεπτό... και από άλλες συσκευές δοκιμασμένο. Εάν δεν έχεις δεδομένα ή wifi ανοιχτά πώς είναι δυνατό να έρθει ειδοποίηση από viber; Όταν τα ανοίγεις έρχεται. @skiouros20 Νομίζω δεν τίθεται θέμα για το ποιο να διαλέξεις, κατ' εμέ το P9 Lite Είναι μόλις δύο μηνών, ολοκαίνουργιο, καλύτερο σε χαρακτηριστικά και θα έχεις φουλ υποστήριξη σε αναβαθμίσεις. Edited August 28, 2016 by p_k Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Μισό λεπτό... και από άλλες συσκευές δοκιμασμένο. Εάν δεν έχεις δεδομένα ή wifi ανοιχτά πώς είναι δυνατό να έρθει ειδοποίηση από viber; Όταν τα ανοίγεις έρχεται. Φυσικά όταν ανοίγει wifi η δεδομένα θα έρθουν, στο 4s που εχω και μισή ωρα να έχω ανοιχτό το ίντερνετ δεν πρόκειται να μου ερθει μήνυμα, πρέπει να άνοιξη εγώ το viber για να αρχίσουν να έρχονται. Αν και έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις απο το viber Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Φυσικά όταν ανοίγει wifi η δεδομένα θα έρθουν, στο 4s που εχω και μισή ωρα να έχω ανοιχτό το ίντερνετ δεν πρόκειται να μου ερθει μήνυμα, πρέπει να άνοιξη εγώ το viber για να αρχίσουν να έρχονται. Αν και έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις απο το viber Τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σε μένα έρχονται κανονικά, εκτός από το λεντάκι που είχα γράψει πιο πάνω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Φυσικά όταν ανοίγει wifi η δεδομένα θα έρθουν, στο 4s που εχω και μισή ωρα να έχω ανοιχτό το ίντερνετ δεν πρόκειται να μου ερθει μήνυμα, πρέπει να άνοιξη εγώ το viber για να αρχίσουν να έρχονται. Αν και έχω ανοιχτές τις ειδοποιήσεις απο το viber Δεν ήξερα ότι συμβαίνει και στο iOS ! Σου πρότεινα και το p8 lite γιατί είναι αρκετά πιο φτηνό. Αλλά το p9 έχει πολύ καλή μπαταρία και οθόνη σε σχέση με το 8... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ είχα βάλει μια φτηνή και νόμιζα πως δεν την είχα βάλει σωστά και πείρα μια nillkin h+ pro και έκατσε τέλεια!!!! Αν δεν κατσει και η άλλη θα δω για nillkin Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Δεν ήξερα ότι συμβαίνει και στο iOS ! Σου πρότεινα και το p8 lite γιατί είναι αρκετά πιο φτηνό. Αλλά το p9 έχει πολύ καλή μπαταρία και οθόνη σε σχέση με το 8... ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν δεν κατσει και η άλλη θα δω για nillkin Και παλι ευχαριστώ πολυ !Αύριο πάω να τα δω και τα δυο για ακόμη μια φορά και να αποφασισω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Τότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα, σε μένα έρχονται κανονικά, εκτός από το λεντάκι που είχα γράψει πιο πάνω αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... Πάντως για κάποιες εφαρμογές που δεν συνεργάζονται με το led υπάρχει η εφαρμογή light manager led. Διορθώνει το πρόβλημα εύκολα και γρήγορα Στάλθηκε από το H60-L04 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited August 28, 2016 by telmusic Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Πάντως για κάποιες εφαρμογές που δεν συνεργάζονται με το led υπάρχει η εφαρμογή light manager led. Διορθώνει το πρόβλημα εύκολα και γρήγορα Στάλθηκε από το H60-L04 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το πρόβλημα με αυτού του τύπου τις εφαρμογές είναι ότι καταναλώνουν πολλή μπαταρία. Για παράδειγμα, είχα το light flow και μειωνόταν 10% μέσα σε ένα βράδυ.Ας πούμε το άφηνα στο 90% και το πρωί ήταν 80, με wifi και δεδομένα κλειστά. Με το που το έβγαλα, σταμάτησε το πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια η εφαρμογή που προτεινεις αν έχει τέτοια θέματα, κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lost Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 (edited) Ενεργοποίηση CallRecording all credits go to chudy_85 from xda Πρέπει να είμαστε root (και ναι, αν γίνουμε Root χάνουμε την εγγύηση ) Το θέμα είναι από εδώ http://forum.xda-developers.com/mate-7/general/emui-4-0-manual-call-recorder-mt7-emui-t3363838 και δουλεύει στο δικό μου L21C432B130 Το μεταφράζω στα Ελληνικά για όποιον θέλει (και είπαμε Χάνουμε την εγγύηση μας) Πρέπει να είμαστε root και να έχουμε explorer με root δικαιώματα , εγώ χρησιμοποιώ τον es file manager . Πάμε εδώ και κατεβάζουμε τα αρχεία mega:///#!t0w1hJYZ!clhN5n5zFwKAvE8T4q1CAtWubjkgL86EAFo4cgvQu30 Κάνουμε αποσυμπίεση και μέσα στον φάκελο emui 4.0 call record βλέπουμε άλλους 3 φακέλους , first, modded και orginal. Περνάμε τον φάκελο emui 4.0 call record στο κινητό Με τον file manager πάμε στην διαδρομή system/hw_oem/your model (Βλέπε 1η φώτο ,εδώ πάμε στον φάκελο από το μοντέλο του κινητού μας πχ VNS-L21)/prop και ανοίγουμε το αρχείο local.prop και το ανοίγουμε με έναν file editor (εγώ χρησιμοποιώ τον quickedit) και ψάχνουμε την παρακάτω εγγραφή ###########1.3.RUN IN TEST END ######## 1.APP MANUFACTURE TEAM END ################################################## ################################### ######## 2.BASEAPP TEAM BEGIN όταν την βρούμε προσθέτουμε τις δυο παρακάτω γραμμές (βλέπε 2η φώτο) ro.config.callrecord.enabled=1 ro.config.hw_voicerecord=true Σώζουμε και κλείνουμε Πάμε στον φάκελο που έχουμε περάσει τα αρχεία μας και κάνουμε εγκατάσταση το αρχείο HwCallRecorder.apk από τον φάκελο first Κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό και ανοίγουμε τις κλήσεις και κάνουμε μια κλήση (απλά για να δούμε αν έχει περαστεί το πρόγραμμα) αν δούμε να λέει εγγραφή τότε πάμε παρακάτω (βλέπε φώτο 3). Στους άλλους δυο φακέλους η διαφορά είναι στον τρόπο εγγραφής του αρχείου ήχου Δηλ. Αν περάσουμε το Orginal η εγγραφή θα είναι αυτού του τύπου name@phone number_20160605_153500 αν περάσουμε την Modded θα είναι έτσι name@phone number_05.06.2016_15.35.00 Οπότε διαλέγουμε μια από τις δυο και συνεχίζουμε , ονομάζουμε τον φάκελο Orginal ή Modded (έναν από τους δυο , όποιον διαλέξαμε) σε HwCallRecoreder και τον περνάμε με τον file manager στην διαδρομή system/app , και δίνουμε δικαιώματα στον φάκελο 0755 και στο αρχείο 0644 Τελευταίο βήμα πάμε στην διαδρομή data/app και ψάχνουμε να δούμε αν υπάρχει το com.hwcallrecored αν υπάρχει το σβήνουμε και κάνουμε επανεκκίνηση το κινητό . Μετά την επανεκκίνηση θα έχουμε την εγγραφή στο μενού κλήσεων, τα αρχεία αποθηκεύονται στον φάκελο record Edited August 28, 2016 by lost Παράθεση Οι τρανοί άντρες είναι σφυρηλατημένοι στη φωτιά. Προνόμιο των κατωτέρων είναι το άναμμα της φωτιάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Για τη χρήση που το θες είναι υπεραρκετο το τηλέφωνο. Ακομα και το p8 lite μία θα χαρά σου κανει. Απλά στο Viber όταν σου στείλει μνμ κάποιος την ώρα που δεν έχεις ίντερνετ ίσως χρειαστεί μετα να μπεις ο ίδιος στην εφαρμογή να το δεις. Δλδ να μην έχεις push. Αυτό συμβαίνει νομιζω όταν τρέχουν πολλες από πίσω και πρέπει το σύστημα να κάνει kill κάποιες. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν μου πέσει δε βασιζομαι σε καμια. Φτηνη είναι αλλά όχι noname. ----- προσθήκη μηνύματος 13 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θυμάσαι μάρκα να ξέρουμε ποιες να αποκλείσουμε; Όταν και η nillkin παραδέχεται ότι συμβαίνει αυτό δύσκολα τα πράγματα. Στο XDA ένα άλλος ανέφερε και την 3mk hybrid λέγοντας ότι είναι και καλά πιο ελαστική αλλά δεν την δοκίμασε κανείς για σίγουρα. Άλλος αναφέρει την pulesen αλλά δουλειά δεν έκανε ούτε αυτή. Μια χαρά τηλέφωνο αυτή τη μαλ***α δεν την περίμενα από τους κινέζους. Και στην τελική ας έβγαζε η Huawei ένα τζάμι να το παίρναμε να τελειώναμε, δεν είναι καμια πυρηνική φυσικη Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει οτι οποιαδηποτε εταιρεια βγαζει ενα τηλεφωνο δεν το βγαζει με κριτηριο να καθονται τα τζαμια αφτερ μαρκετ καλα γιαυτο σου βαζουν εξαρχης γοριλες 3 4 και παει λεγοντας.Αυτοι που βγαζουν τις εξτρα προστασιες τζαμια πρεπει να πηγαινουν συμφωνα με τις συσκευες αν θελουν να στα μας παρουν.:) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostask89 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Φιλε μου δεν εχεις καταλαβει οτι οποιαδηποτε εταιρεια βγαζει ενα τηλεφωνο δεν το βγαζει με κριτηριο να καθονται τα τζαμια αφτερ μαρκετ καλα γιαυτο σου βαζουν εξαρχης γοριλες 3 4 και παει λεγοντας.Αυτοι που βγαζουν τις εξτρα προστασιες τζαμια πρεπει να πηγαινουν συμφωνα με τις συσκευες αν θελουν να στα μας παρουν.:) Τότε δε θα επρεπε να ερχεται το κινητο με προστατευτικη μεμβρανη απο το εργοστασιο! Χωρια που δεν εχει γοριλα , αλλα φανταζομαι μια στοιχειώδη προστασια την εχει. Οπως και να εχει δεν έχω ακούσει παρόμοια περιπτωση σε αλλα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Τότε δε θα επρεπε να ερχεται το κινητο με προστατευτικη μεμβρανη απο το εργοστασιο! Χωρια που δεν εχει γοριλα , αλλα φανταζομαι μια στοιχειώδη προστασια την εχει. Οπως και να εχει δεν έχω ακούσει παρόμοια περιπτωση σε αλλα κινητα. Η μεμβρανη βασικα μπαινει πριν ακομη φυγει το κινητο απο το εργοστασιο για παν ενδεχομενο μη φτασει στον καταναλωτη βλαμμενο,Και φυσικα εξυπηρετει και εμας που μπορουμε να το χρησιμοποιουμε πιο αφοβα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Τότε δε θα επρεπε να ερχεται το κινητο με προστατευτικη μεμβρανη απο το εργοστασιο! Χωρια που δεν εχει γοριλα , αλλα φανταζομαι μια στοιχειώδη προστασια την εχει. Οπως και να εχει δεν έχω ακούσει παρόμοια περιπτωση σε αλλα κινητα. παντως και το p8 lite που εχει γοριλλα επεσε και εγινε κομματια !! Απλα δουλευε η οθονη κανονικα,οποτε μαλλον αυτο κανει ο Γοριλλας.. δουλευει το κινητο μετα το πεσιμο. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Το πρόβλημα με αυτού του τύπου τις εφαρμογές είναι ότι καταναλώνουν πολλή μπαταρία. Για παράδειγμα, είχα το light flow και μειωνόταν 10% μέσα σε ένα βράδυ.Ας πούμε το άφηνα στο 90% και το πρωί ήταν 80, με wifi και δεδομένα κλειστά. Με το που το έβγαλα, σταμάτησε το πρόβλημα. Δεν ξέρω βέβαια η εφαρμογή που προτεινεις αν έχει τέτοια θέματα, κάποια στιγμή θα τη δοκιμάσω. Αν παρατηρούσα κάποια μείωση στην αυτονομία θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή. Την εχω εδώ και τρεις μέρες και μάλιστα την free έκδοση Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 Αν παρατηρούσα κάποια μείωση στην αυτονομία θα είχε φύγει από την πρώτη στιγμή. Την εχω εδώ και τρεις μέρες και μάλιστα την free έκδοση αν επιτρεπεται για πιο λογο εβαλες αυτη την εφαρμογη φιλος ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. August 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2016 αν επιτρεπεται για πιο λογο εβαλες αυτη την εφαρμογη φιλος ; Βασικά δεν είχα κάποιο ιδιαίτερο λόγο αφου έτσι και αλλιώς το viber το χρησιμοποιώ ελάχιστα. Από την άλλη διάβαζα συχνά πυκνά τα σχόλια με το πρόβλημα των ειδοποιήσεων και είπα να το δοκιμάσω. Βασικά το έχω κρατήσει στο honor ( στο p9 απλώς το δοκίμασα) για να έχω τις ειδοποιήσεις στο Skype. Να σημειώσω πως στο p9 μόνο στο viber έχω θέμα , ενώ στο honor υπάρχει πρόβλημα και στο Skype. Το Skype το χρησιμοποιώ καθημερινά και έτσι το άφησα. Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts