Jump to content

Huawei P9 Lite

madman099
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και να φανταστεις πήρα Android για να μην έχω τέτοια θέματα με το Viber...αυτό με την " εμφάνιση εικ κατ Viber " γνωρίζεις τρώει αρκετή μπαταρία έξτρα;; Το δοκιμάσα φαίνεται συνεχώς το εικονίδιο πάνω μέχρι να το σβησεις μόνος.. λογικά αν το σβησεις δε θα κάνει δουλειά; __

Εφαρμογές στην SD μόνο με ρουτ παιδιά.

• Απαντήσεις 4,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αντιπροσωπεια /service,εχει κανεις εμπειρια?

arvato (δλδ ιδια αντιπροσοπεια με sony/htc και πλεον σχεδον ολες η μαρκες

κοινος οταν ακους το ονομα αρβατο τρεμε (σχεδον όλα τα κινητά τα βγάζει εκτος εγγύησης (υγρασία γαρ)

----- προσθήκη μηνύματος 65 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και να φανταστεις πήρα Android για να μην έχω τέτοια θέματα με το Viber...αυτό με την " εμφάνιση εικ κατ Viber " γνωρίζεις τρώει αρκετή μπαταρία έξτρα;; Το δοκιμάσα φαίνεται συνεχώς το εικονίδιο πάνω μέχρι να το σβησεις μόνος.. λογικά αν το σβησεις δε θα κάνει δουλειά; __

Εφαρμογές στην SD μόνο με ρουτ παιδιά.

ναι είναι καποια ασυμβατότητα με rom της huawei (παραπάνω μπαταρια όχι δεν τρώει όχι κάτι ιδιαίτερο έστω) το εικονίδιο όμως ειναι άκρος σπαστικό

Καμια βοήθεια κάποιος βρε παιδιά.

Τσεκαρε μερικές σελίδες πίσω αναφέρονται ρυθμισεις για Viber σε Android 6. Βέβαια για Viber όπως ειδες υπάρχει ένα συγκεκριμένο bug αλλά οι ειδοποιήσεις άλλων εφαρμογών λειτουργουν. Κάπου εκει θα βρεις ρυθμισεις γι αυτό που ψαχνεις

Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να δεις και να μας πεις αν έχει μπει η νυχτερινή λήψη στην κάμερα;

Όχι δεν έχει nigh mode πάντως στο Pro Photo mode αν χαμηλώσεις το ISO 100-200 και αυξήσεις χρόνο του κλείστρου S πχ 1/6,1/4 βγάζεις μια χαρά βραδiνές φωτογραφίες xωρίς θόρυβο.

Αλλη αλλαγή που είδα είναι στις ρυθμίσεις οθόνης θερμοκρασία χρώματος που από μπάρα που ήταν πρώτα τώρα είναι ένας κύκλος.

εγω το πηρα πριν 3 μερεσ 189 απο μεγαλη αλυσιδα και την επομενη το ειχε παλι 269 ,τωρα λαθος εκαναν προσφορα δεν ξερω .αρκετα ευχαριστημενος (δυκαρτο)

χαιρετω την παρεα.πηρα ενα π9 lite απο vodafone και ειναι branded.επειδη δεν ειναι δικο μου και θελω να παιρνει αναβαθμισεις υπαρχει οδηγος για debrand οπως στο π8?

Όχι δεν έχει nigh mode πάντως στο Pro Photo mode αν χαμηλώσεις το ISO 100-200 και αυξήσεις χρόνο του κλείστρου S πχ 1/6,1/4 βγάζεις μια χαρά βραδiνές φωτογραφίες xωρίς θόρυβο.

Αλλη αλλαγή που είδα είναι στις ρυθμίσεις οθόνης θερμοκρασία χρώματος που από μπάρα που ήταν πρώτα τώρα είναι ένας κύκλος.

Ναι ξέρω για τις ρυθμίσεις. Έχω δώσει και δείγματα νυχτερινών φωτογραφιών.:)

Είχε αναφερθεί από 1-2 συμφορουμίτες ότι έχουν επιλογή "νυχτερινής λήψης" και αναρωτήθηκα μήπως μπήκε γενικότερα ως επιλογή με την αναβάθμιση αυτή.;)

Σας κόλλησε και εσάς πολύ ώρα στο 100% Βελτιστοποίηση Συστήματος;

But for chips and for freedom

I could die

NOMBRE D'OR JEWELRY

Τσεκαρε μερικές σελίδες πίσω αναφέρονται ρυθμισεις για Viber σε Android 6. Βέβαια για Viber όπως ειδες υπάρχει ένα συγκεκριμένο bug αλλά οι ειδοποιήσεις άλλων εφαρμογών λειτουργουν. Κάπου εκει θα βρεις ρυθμισεις γι αυτό που ψαχνεις

Να εγώ δεν μίλησα μόνο για το viber αλλά για όλα τα προγράμματα.

Αν κλείσει η οθόνη μέτα από ένα τέταρτο δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από κανένα προγραμμα.

Και σου ειναι εύκολο να μου πεις ποιο ποστ ακριβώς πρέπει να κοιτάξω για τις viber ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ πολύ

Ξανά ρωτάω για κάποιον που ξέρει αυτή η χαζομάρα με το μήνυμα αντί για ηχητική ειδοποίηση όταν σε καλούν στην δεύτερη σιμ και μιλάς στην πρώτη γίνεται να αλλάξει ?

Μονο αν το κινητό είναι dual active.Tοτε θα κουδουνιζε σε εισερχομενη κληση στην δευτερη καρτα.Τωρα οταν μιλάς στην μια καρτα η αλλη βγαίνει εκτός δικτύου.

Αν κλείσει η οθόνη μέτα από ένα τέταρτο δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις από κανένα προγραμμα.

Και σου ειναι εύκολο να μου πεις ποιο ποστ ακριβώς πρέπει να κοιτάξω για τις viber ρυθμίσεις;

Ευχαριστώ πολύ

Γενικά για ειδοποιήσεις εφαρμογών http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6769242

Σας κόλλησε και εσάς πολύ ώρα στο 100% Βελτιστοποίηση Συστήματος;

Ναι ηταν πολυ ωρα χωρις να κσνει τιποτα...

Το εκανα επανεκκίνηση .. Ολα οκ ! Φαίνονται..με την 120 περασμενη..

Μικρο update ειναι (180κατι..mb ) με κυριως θεματα ασφαλειας

Μονο αν το κινητό είναι dual active.Tοτε θα κουδουνιζε σε εισερχομενη κληση στην δευτερη καρτα.Τωρα οταν μιλάς στην μια καρτα η αλλη βγαίνει εκτός δικτύου.

Σευχαριστώ για την απάντηση.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έχει αναφορά παράδοσης μυνηματος?

Ναι έχει μπαίνεις στα μυνήματα κάτω δεξιά στο μενού και επιλέγεις ρυθμίσεις και θα το δεις.

Xiaomi redmi note 7

Ευχαριστώ πολύ

αν δεν της βαλες εφαρμογές στης προστατευμένες το power manager της σκοτώνει:)

χαιρετω την παρεα.πηρα ενα π9 lite απο vodafone και ειναι branded.επειδη δεν ειναι δικο μου και θελω να παιρνει αναβαθμισεις υπαρχει οδηγος για debrand οπως στο π8? κανεις να βοηθησει?

Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του YouTube. Δεν μπορεί να παίξει 720p 60fps, 1080p 60fps

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

Edited by LotusEater

Πολλά κινητά δε μπορούν....

Το σάπιο το meizu που έχω μπορεί και δεν μπορεί αυτό? Εντυπωση μου κάνει

Καλημέρα, έχω θήκη με ανοίγματα στο πορτάκι,το πρόβλημά μου είναι πως το πάνω άνοιγμα δεν είναι αρκετά μεγάλο οπότε όταν με καλούν δεν μπορώ να δω το όνομα του καλουντος παρά μόνο το εικονίδιο που δέχεται φωτογραφία επαφών.Υπάρχει τρόπος στις εισερχόμενες κλήσεις να μην εμφανίζεται το εικονίδιο της φωτογραφίας,παρά μόνο το όνομα του καλουντος?

Παιδιά έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την εφαρμογή του YouTube. Δεν μπορεί να παίξει 720p 60fps, 1080p 60fps

Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk

πως βλεπεις αυτη την επιλογη ; Γιατι στο youtube εως 1080 παει οχι κατι αλλο.

My Name Is George V.

Μόλις πήρα και εγώ το κινητό, έχω μια ερώτηση κατεβάζω από play store nova launcher prime και ενώ εγκαθίσταται κανονικά δεν γίνεται default launcher, και με γυρνάει πίσω στον launcher της Huawei έχει κανείς καμία ιδέα; ευχαριστώ

• The title was changed to Huawei Συσκευή bootloader unlocked και frp locked σε bootloop