SakisPlayer Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε January 29, 2005 Έχω εδω και 2 εβδομάδες ενα super pc που συν της άλλης ειναι εξοπλισμενο με DVD+- και αλλο ενα το οποίο ειναι dual layer. Χθές επιτέλους αγόρασα 3 δίσκους dual. Πήγα να γράψω πριν λίγο 7,4 γίγα. Εχω το shring 3.2, το Decrypter, και το 'Ελληνικό" ΝΕRO 6 με το οποίο έκανα την εγγραφή με απευθείας αντιγραφή δίσκου. Και ενω έδειχνε πως αντέγραφε, μόλις τελείωσε και έβγαλε εξω τον δίσκο, δεν ειχε γραφτεί τίποτα. Το δοκίμασα και στο PC αλλα και στο DENON 2910 που ειναι και UNIVERSAL. Τι φταίει; Χρειάζωμαι κάποιο πρόγραμμα ειδικό; Ειναι θέμα συμβατότητας δίσκων; (εχω επισυνάψει και φώτο με την μάρκα του δίσκου) Φταίει ο αντιγραφέας; (κανωνικούς δίσκους γράφει κάθε μέρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Φίλε μου απο όσα ξέρω 1ον ποτέ δεν γράφουμε dvd on on the fly γιατι το πιο πιθανόν είναι να καεί και 2ον πρέπει να έχεις την τελευταία έκδοση του nero που υποστηρίζει dual layer για να γράψεις το δισκάκι σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Που την βρίσκω; Η πρέπει να την αγοράσω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasman Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 ψαξε στο kazaa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lewton Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Κανονικά πρέπει να την αγοράσεις. :whistle: Παράθεση Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ibaxevan Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Αν στο ΝERO δεν έχει καθόλου επιλογές για αντιγραφή DVD, σημαίνει ότι το πρόγραμμα δεν υποστηρίζει καθόλου τέτοιου τύπου εγγραφές. Αν όμως έχει εικονίδια για αντιγραφή κτλ. για DVD, τότε το πρόβλημα δεν είναι στο NERO. Η έκδοση 6.6 του NERO υποστηρίζει κανονικά τα DVD. Παράθεση προγράμματα & παιχνίδια για P910i wallpapers & screensavers για P910i Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Κατέβασε τη δοκιμαστική τελευταία έκδοση από το Nero.com και αν μείνεις ικανοποιημένος και όλα πάνε καλά τότε αγόρασέ την. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 29, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 Kατέβασα το clone DVD2.(με σήμα τα προβατάκια) Δεν ξέρω εαν βοηθάει. Δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Εχει τις εξείς επιλογές. Copy DVD Titles, Clone DVD, Write Existing Data. Ποιά να χρησιμοποιήσω;(εαν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα) Λέει πως ειναι για 22 μέρρες δοκιμαστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. January 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2005 προχτες έκαψα ένα dulal layer με το shrink3.2 είχα τα vobs κανονικα απο το decrypter και το έκαψα με τη μια 35λεπτα έκανε-8gb-κανενα πρόβλημα nero 6.3.1 nec 3500 Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
metality Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Kατέβασα το clone DVD2.(με σήμα τα προβατάκια) Δεν ξέρω εαν βοηθάει. Δεν το χρησιμοποίησα ακόμα. Εχει τις εξείς επιλογές. Copy DVD Titles, Clone DVD, Write Existing Data. Ποιά να χρησιμοποιήσω;(εαν θα πρέπει να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο πρόγραμμα) Λέει πως ειναι για 22 μέρρες δοκιμαστικά. Μα γιατί δεν δοκιμάζεις την τελευταία έκδοση του nero απ' ευθείας? Για αυτή δε σου λένε όλοι εδώ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. January 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2005 Καλύτερα να αποφεύγετε την απευθείας αντιγραφή dvd, είτε on-the-fly, είτε με image. Η καλύτερη λύση είναι να χρησιμοποιήσετε το DVD Decrypter για να πάρετε ένα πλήρες αντίγραφο του DVD στον δίσκο σας. Μετά μπορείτε να το γράψετε με το Nero (όχι παλιά έκδοση ώστε να υποστηρίζει dual layer DVD+R) επιλέγοντας απλά DVD-Video. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SakisPlayer Δημ. January 31, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2005 Eυχαριστώ πολύ. Οπως βέβαια και τους υπόλοιπους που απάντησαν. mcde, πάω τώρα για εγγραφή - δοκιμή. Οσο για την απ'ευθείας εγγραφή,όσες φορές έχω κάνει, εχω πάρει άριστα αποτελέσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts