tsakolis Δημοσιεύτηκε May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2016 Καλησπέρα.. Μια ερώτηση.. Αγόρασα το lenovo a7010 κι ενώ μ έχει ενθουσιάσει σαν τηλέφωνο διάβασα ότι έχει πολύ υψηλό sar... Σκέφτομαι να το δώσω.. Είναι όντως τόσο υψηλό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Έχει υψηλό sar αλλά εσύ αποφασίζεις. Ορίστε το link:http://www.devicespecifications.com/en/model-sar/455c389a Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. May 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.... Το όριο είναι 1.6; Είναι οριακά δηλαδή; Δεν περνάνε λογικά κάποια τεστ πριν βγουν σε παραγωγή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Το 1,6 είναι μέτρηση του sar για Αμερική και 2,0 για Ευρώπη. Η μονάδα μέτρησης είναι watt per kilogram ( w/k ). Τώρα με αυτά που έχω διαβάσει αν το κινητό έχει σαρ 0,4 και κάτω είναι πολύ καλό. Από 0,4 ως 0,7 καλό, από 0,7 ως 1 μέτριο και απο 1 και πάνω το θεωρούν κάτω του μετρίου. Αυτές είναι οι τιμές για ευρώπη γιατί για Αμερική είναι πιο πάνω οι τιμές. Αν δεν θες να δώσεις το κινητό και σκέφτεσαι το σαρ τότε μια απλή λύση είναι να πάρεις μια θήκη και να χρησιμοποιείς hands free. To lumia 550 που έχω έχει σαρ 0,77 Αμερικής αλλά δεν αγχώνομαι αν και το έψαξα για το σαρ. Η απόφαση δική σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. May 11, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Κρίμα γιατί είναι πάρα πολύ καλό τηλέφωνο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2016 Απλά να σου πω οτι πριν από 5 χρόνια τα κινητά που κυκλοφορούσαν είχαν μεγαλύτερο σαρ αλλά και πάλι τα χρησιμοποιούσαμε. ΄Οπως είπα και προηγουμένος δική σου απόφαση τι θα κάνεις. Πάντως οι τιμή σαρ Αμερικής ειναι μια χαρά όπως και σε αλλά γνωστά κινητά. Στο λινκ που σου έδωσα ψάξε να δεις και αλλες συσκευές να συγκρίνεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Tο εψαξα λιγο παραπανω. Το οριο ειναι 2 w/k για ευρωπη δηλαδη το κινητο σου ειναι αρκετα κατω απο το οριο Ευρωπης. Καποια κινητα εχουν ανεβασμενο σαρ γιατι η εταιρια θελει να προσφερει καλυτερο σημα. Επισης αν θελεις να αποφυγεις την ακτινοβολια στο κεφαλι το hands free ειναι η λυση. Οι τιμες σαρ που ανεφερα πιο πανω ειναι οι ιδεατες αλλα δυσκολα θα τις βρεις σε καποιο κινητο. Και οπως ανεφερα το δικο μου lumia 550 εχει σαρ 0,77 το οποιο δεν το λες και χαμηλο. Ελπιζω να βοηθησα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enterprise_psi Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Πάντως το E2003 στο πάρκινγκ στην δουλειά, στο -2 δεν έπιανε καθόλου, ενώ το Lenovo έχει 2 μπάρες σήμα! Παράθεση Siemens c10, c25, m35i, mc60, Sony ericsson w810i, LG 505 gt, Samsung Nexus S (Stock 4.1.2), Asus Nexus 7 (4.4.4 Stock root), LG Optimus L9 II D605 (4.1.2 Stock), Sony Xperia E4g (4.4.4 Stock), Lenovo A7010 (5.1 Stock). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Πάντως το E2003 στο πάρκινγκ στην δουλειά, στο -2 δεν έπιανε καθόλου, ενώ το Lenovo έχει 2 μπάρες σήμα! Mάλλον έτσι έχουν τα πράγματα, έχει καλύτερο σήμα αλλά ταυτόχρονα και λίγο ανεβασμένο σαρ. Άρα το 1,3 που έχει το α7010 είναι σχετικά καλό για το όριο της Ευρώπης που είναι 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakolis Δημ. May 12, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τι να πω.... Πραγματικά σε διλλημα.... Τόσο ωραίο τηλέφωνο λέω κι εγώ κάποιο αρνητικό θα έχει σ αυτή την τιμή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toni_77 Δημ. May 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2016 Τι να πω.... Πραγματικά σε διλλημα.... Τόσο ωραίο τηλέφωνο λέω κι εγώ κάποιο αρνητικό θα έχει σ αυτή την τιμή! Αν σου αρέσει το κινητό κράτα το. Εδώ πάρα πολλοί έχουν iPhone όπου τα περισσότερα μοντέλα έχουν σαρ πάνω από 1 ή σχεδόν 1 και όμως πολλοί συνεχίζουν και τα αγοράζουν. Γι αυτό αν σου αρέσει το κινητό μην το σκέφτεσαι πολύ και κράτα το.Οπως είπα και πιο πάνω η λύση για την ακτινοβολία στο κεφάλι είναι το hands free Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 26, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2016 Γεια σας, υπάρχει τρόπος να μπορώ να χρησιμοποιώ τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου και της κάρτας μνήμης μαζί? Αν επιλέξω ένα από τα δυο οι εφαρμογές που υπάρχουν στο άλλο δεν θα λειτουργούν και το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση. Ποιο είναι το νόημα της κάρτας sd τότε? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2016 Κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Γεια σας, υπάρχει τρόπος να μπορώ να χρησιμοποιώ τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου και της κάρτας μνήμης μαζί? Αν επιλέξω ένα από τα δυο οι εφαρμογές που υπάρχουν στο άλλο δεν θα λειτουργούν και το τηλέφωνο θα κάνει επανεκκίνηση. Ποιο είναι το νόημα της κάρτας sd τότε? Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος? Ευχαριστώ. Φιλε αυτο που θες απο οσο γνωριζω γινεται μονο στο marshmellow και μετα. Αρα ειτε κανεις το update manually ειτε περιμενεις να μας ερθει με ΟΤΑ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Φιλε αυτο που θες απο οσο γνωριζω γινεται μονο στο marshmellow και μετα. Αρα ειτε κανεις το update manually ειτε περιμενεις να μας ερθει με ΟΤΑ. Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Έχω κάνει ήδη πολλά update αλλά ακόμα είναι στο 5.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 Είσαι ακόμα στην 5.1 γιατί δεν έχει έρθει ακόμα σε ΟΤΑ. Για να μπορέσεις να πας σε marshmallow θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο και να το τοποθετήσεις στην Micro sd σου και μετά να κάνεις την αναβάθμιση από το bootloader του κινητού. Εύκολο είναι. Αν θες λινκ μου λες. Προσωπικά θα περιμένω το ΟΤΑ γιατί δεν βιάζομαι ιδιαίτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 (edited) Είσαι ακόμα στην 5.1 γιατί δεν έχει έρθει ακόμα σε ΟΤΑ. Για να μπορέσεις να πας σε marshmallow θα πρέπει να κατεβάσεις το αρχείο και να το τοποθετήσεις στην Micro sd σου και μετά να κάνεις την αναβάθμιση από το bootloader του κινητού. Εύκολο είναι. Αν θες λινκ μου λες. Προσωπικά θα περιμένω το ΟΤΑ γιατί δεν βιάζομαι ιδιαίτερα. Καλύτερα να περιμένω και εγώ επειδή δεν τα ξέρω καλά αυτά. Θα αργήσει πολύ να το βάλουν λες? Επίσης δεν μπορώ να μετακινήσω σε άλλη θέση εφαρμογές που είναι στο μενού. Αν κρατήσω πατημένη μια εφαρμογή μεταφέρεται μόνο στην κεντρική οθόνη. Δεν πάει δίπλα π.χ. Ξέρεις κάτι για αυτό? Edited May 28, 2016 by crableg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 α) Το πότε θα έρθει το ΟΤΑ το ξέρει μόνο η lenovo. β) Όπως εχεις κρατημένη την εφαρμογή πας το δάχτυλο σου τέρμα δεξιά. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω, πως γίνεται να μην σε φτάνουν 32gb για εφαρμογές? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2016 α) Το πότε θα έρθει το ΟΤΑ το ξέρει μόνο η lenovo. β) Όπως εχεις κρατημένη την εφαρμογή πας το δάχτυλο σου τέρμα δεξιά. Αλλά θέλω να σε ρωτήσω, πως γίνεται να μην σε φτάνουν 32gb για εφαρμογές? Όταν πάω την εφαρμογή τέρμα δεξιά πάει στην κεντρική οθόνη μόνο. Δεν μετακινείται στην ίδια οθόνη. Τα 32gb μου φτάνουν και περισσεύουν, απλώς ρωτάω γιατί μου έκανε εντύπωση. Στα Samsung δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Επειδη το A7010 και το K4 note ειναι τα ιδια κινητα μηπως θα επρεπε να ενωθουν τα δυο θεματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crableg Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Επειδη το A7010 και το K4 note ειναι τα ιδια κινητα μηπως θα επρεπε να ενωθουν τα δυο θεματα; Γιατί όχι? Σαν Α7010 είναι γνωστό στην Ελλάδα όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. May 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2016 Γιατί όχι? Σαν Α7010 είναι γνωστό στην Ελλάδα όμως. Δεν με πειραζει με τι τιλο θα ειναι το θεμα που θα βγει απο την ενωση των δυο θεματων. Αν μπορει να γινει τεχνικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
an8rwpofagos Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 http://www.androidauthority.com/lenovo-rolls-marshmallow-update-k4-note-india-696023/ Ειναι επισημο παιδια. Αυτη την στιγμη εκανα και manual search και την κατεβαζω. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eki65 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 εδώ διαβάζω ότι το όριο το lenovo a7010 είναι 1,328, εάν όντως το μέγιστο επιτρεπτό όριο Ευρώπης είναι 2, δεν βλέπω λόγο να μην το αγοράσω, νομίζω ότι για τα 250 ευρώ που κάνει είναι εξαιρετική αγορά και με δεδομένο ότι θα αναβαθμισθεί άμεσα σε marshmallow, το κάνει μια αξιοπρεπή αγορά, θα το χτυπήσω από τον άλλο μήνα. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Lenovo: Το πλάνο για τα update σε Android 6.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 http://www.androidauthority.com/lenovo-rolls-marshmallow-update-k4-note-india-696023/ Ειναι επισημο παιδια. Αυτη την στιγμη εκανα και manual search και την κατεβαζω. :) Οταν την βαλεις πες μας ποια εκδοση ειναι εγω εχω τη S214 αυτη την στιγμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts