Jump to content

Xiaomi Mi Note 2

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εννοειται οτι δεν το πειραζα οσο ηταν στην φορτιση. Απλα εννοω οτι δεν ηταν απενεργοποιημενο.

Γιατι ειχα διαβασει για κατι 80% στο μισαωρο και εφτασε μονο 20% στο μισαωρο. να υπαρχει καποιο προβλημα? :( Γιατι απο τις πρωτες εντυπωσεις δεν βλεπω τρελα πραγματα για τοσο μεγαλη μπαταρια.

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλώδιο φόρτισης (να υποστηρίζει Quick charge 3.0) και το amperage της πηγής φόρτισης παίζουν ρόλο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ολα μαμισια ειναι μαζι με τον Ευρωπαικο ανταπτορα που ειχε μεσα το gearbest.

Παιζει να μην μπηκε σωστα ο ανταπτορας? Αλλα απο την στιγμη που δινει ρευμα πως να μην μπηκε σωστα?

Edited by Teo010

Teo πόσες μέρες έκανε να σου ρθει με gearbest;

Παρήγγειλες από ευρωπαϊκή αποθήκη ή από Κίνα - HK;

Motorola Atrix -> Galaxy S5 -> Mi Note 2 -> S9+

Εγω το πηρα απο gearbest απο κινα και μου ηρθε σε 25 μερες με Global rom

Εννοειται οτι δεν το πειραζα οσο ηταν στην φορτιση. Απλα εννοω οτι δεν ηταν απενεργοποιημενο.

Γιατι ειχα διαβασει για κατι 80% στο μισαωρο και εφτασε μονο 20% στο μισαωρο. να υπαρχει καποιο προβλημα? :( Γιατι απο τις πρωτες εντυπωσεις δεν βλεπω τρελα πραγματα για τοσο μεγαλη μπαταρια.

Παίζει ρόλο και από τι ποσοστό ξεκίνησες τη φόρτιση. Μέχρι 50% έχει την πιο γρήγορη φόρτιση. Μετά τα 80% πέφτει και άλλο η ταχύτητα και στο 90% φορτίζει αργά.

Αν δεν άναβες καθόλου την οθόνη και ήσουν κάτω από 80% (πχ 55%) τότε σου φόρτιζε πολύ αργά. Σε 30 λεπτά θα περίμενα να είχες κάπου 35%. Κάποιο πρόβλημα υπάρχει. Σε πρώτη φάση δοκίμασε άλλο καλώδιο ή αντάπτορα αν έχεις και μετά δοκίμασε άλλο φορτιστή. Επίσης δοκίμασε να φορτίσεις με κλειστή τη συσκευή.

Τους χρόνους που διαβάζεις με μαμίσιο καλώδιο και φορτιστή ούτε για αστείο. Αν και πάλι νομίζω ότι δεν γινεται να φορτίσεις 0-80% σε 30 λεπτά μια μπαταρία 4000 mah.

Και εγώ μαζί σου είμαι φίλε... αν και δεν το χρησιμοποιώ ακόμα ως κύριο τηλέφωνο...

Ίσως με μία επαναφορά εργοστασιακων να στρώσει...

Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Δε γραφει στην οθονη κλειδωματος "φορτιση", "γρηγορη φορτιση", "αργη φορτιση";

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Αφου εχει σταματησει το priority στο gearbest το πηρα απο Ευρωπαικη αποθηκη και ηρθε σε 14 μερες (επεσε Χριστουγεννα και Πρωτοχρονια).

Δε γραφει στην οθονη κλειδωματος "φορτιση", "γρηγορη φορτιση", "αργη φορτιση";

Δεν γραφει τιποτα απο τα 3 . :ninja:

Παίζει ρόλο και από τι ποσοστό ξεκίνησες τη φόρτιση. Μέχρι 50% έχει την πιο γρήγορη φόρτιση. Μετά τα 80% πέφτει και άλλο η ταχύτητα και στο 90% φορτίζει αργά.

Μου φαινεται οτι δεν εκατσε καλα η αναβαθμιση και μαλλον πρεπει να παω σε επαναφορα εργοστασιακων οπως γραφει ο φιλος Eldir.

Με την επαναφορα θα διαγραφουν ολα και θα ειναι οπως το ειχα παρει?

Edited by Teo010

Αν είσαι mm νομίζω δεν γράφει ταχύτητα. Θα το τσεκαρω όμως.

Μην λαμβάνεις όμως υπόψιν το χρόνο που απομένει. Το βάζεις να φορτίσει και μετά από κάνα μισάωρο τσεκαρεις πόσο πήγε.

Όσον αφορά την επαναφορά, δοκίμασε να το φορτίσεις κλειστό. Αν δεν έχει διάφορα τότε μάλλον το πρόβλημα είναι αλλού.

Αν είσαι mm νομίζω δεν γράφει ταχύτητα. Θα το τσεκαρω όμως.

Την 6.0.1 εχω. Σε αλλα xiaomi νομιζω οτι το γραφει οταν ειναι σε ταχεια φορτιση. Τσεκαρε το και πες μου.

Εμενα γραφει παντως, με την τελευταια XTRV. Παντως δεν ειναι στανταρ, αλλες φορες μπαινει σε γρηγορη φορτιση και αλλες οχι, αμα βαλω βγαλω το καλωδιο ή αμα αλλαξω μπριζα.

Μια πλήρης φόρτιση.

Όταν λες τελευταία εννοείς nougat? Αν ναι όντως γράφει. Σε mm πάντως δεν γράφει κάτι. Παρόλα αυτά όταν γυρίσω σπίτι θα το ξανακοιτάξω. Εγώ έχω την τελευταία mm από eu. Αν και δεν έχει σημασία τι γράφει αλλά πόσο πραγματικά φορτίζει.

Οπότε για μένα πρεπει να κάνεις το εξής τεστ. Άστο να αδειάσει μέχρι 25%, απενεργοποίησέ το και βάλτο κανα 40 λεπτο στη φόρτιση χωρίς να το πειράζεις. Πόσο της % ανέβηκε; Αν φορτίζει γρήγορα (ξεπέρασε το 65%) τότε είναι θέμα λογισμικού.

Αν πάλι φορτίζει αργά τότε τα επόμενα βήματα είναι να δοκιμάσεις πρώτα διαφορετικό ανταπτοράκι, μετα διαφορετικό καλώδιο (προσοχή να υποστηρίζει qc) και τέλος διαφορετικό qc φορτιστή. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν αλλάξει κατάσταση επικοινώνησε με τον πωλητή.

Edited by Antretng

Ναι nougat ειναι..

Μια πλήρης φόρτιση.

Οπότε για μένα πρεπει να κάνεις το εξής τεστ. Άστο να αδειάσει μέχρι 25%, απενεργοποίησέ το και βάλτο κανα 40 λεπτο στη φόρτιση χωρίς να το πειράζεις. Πόσο της % ανέβηκε; Αν φορτίζει γρήγορα (ξεπέρασε το 65%) τότε είναι θέμα λογισμικού.

Λοιπον το έκλεισα, το άφησα για 40 λεπτά με 44% και μετά είχε 84% άρα είναι θέμα λογισμικού; Πάω για επαναφορά εργοστασιακων;

Επισης όντως δεν γράφει για ταχεία φόρτιση αλλά έχει εικονίδιο με έναν κεραυνό μέσα σε ένα κύκλο. Όταν δοκίμασα με απλό φορτιστή είχε μόνο τον κεραυνό. Άρα αντιλαμβάνεται ότι ο φορτιστής είναι για ταχεία φόρτιση.

Λοιπον το έκλεισα, το άφησα για 40 λεπτά με 44% και μετά είχε 84% άρα είναι θέμα λογισμικού; Πάω για επαναφορά εργοστασιακων;

Επισης όντως δεν γράφει για ταχεία φόρτιση αλλά έχει εικονίδιο με έναν κεραυνό μέσα σε ένα κύκλο. Όταν δοκίμασα με απλό φορτιστή είχε μόνο τον κεραυνό. Άρα αντιλαμβάνεται ότι ο φορτιστής είναι για ταχεία φόρτιση.

Λοιπόν μόλις το τσέκαρα και εγώ...με ανοιχτό το κινητό, απο 35% σε 40 λεπτά πήγε 80%... και επάνω αριστερά στη οθόνη κλειδωματος, έγραφε γρήγορη φόρτιση... στη φωτογραφία είναι η miui που φοράω 0c13975794e835e25ceb6574390a7b76.jpg

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

Και γω νομιζω και σε android 6 παλι γραφει "γρηγορη φορτιση", σε προηγουμενο κινητο μου εγραφε. Ισως ειναι και ζητημα θεματος. Α τωρα που το θυμηθηκα, σε miui 9 δεν εχει τη "μιξη" θεματων, ουτε τις πολλες επιλογες θεματων που θυμομουν..

@Eldir με αυτη τη ρομ ποσο sot σου βγαζει;

Μια πλήρης φόρτιση.

Και γω νομιζω και σε android 6 παλι γραφει "γρηγορη φορτιση", σε προηγουμενο κινητο μου εγραφε. Ισως ειναι και ζητημα θεματος. Α τωρα που το θυμηθηκα, σε miui 9 δεν εχει τη "μιξη" θεματων, ουτε τις πολλες επιλογες θεματων που θυμομουν..

@Eldir με αυτη τη ρομ ποσο sot σου βγαζει;

Είναι λίγο υποκειμενικό γιατί δεν είναι το κύριο τηλέφωνο μου ακόμα... αλλα SOT περίπου στο 5ωρο βγάζει....

Και σε εμενα αυτη την miui γραφει οτι εχω.
Από Gearbest το έχω πάρει και είναι το 4αρι... εσύ?

Αν ρίξεις την φωτεινότητα κάπου στο 50% αυτόματο στη mm (στη nougat δεν εχει να πειράξεις το αυτόματο σαν ποσοστό) μπορείς να ξεπεράσεις τις 6 ώρες.

Για την ιστορία έχω κλειστούς τους συγχρονισμούς της miui και google. Μόνο το εβδομαδιαίο back up έχω αφήσει ανοιχτό. Δουλεύω με πολύ wifi και 3-4 ώρες 4g (φυσικά τα έχω μόνιμα και τα 2 ενεργοποιημένα).

Έχω την τελευταία mm της eu.

Η οθόνη είναι πάρα πολύ καλή, αλλά πρέπει να είναι στο 60-70%. Και μένα με την τελευταία XTRV μου βγάζει κάτι παραπάνω από 5ωρο. Θα το αφήσω για λίγους κύκλους..

Μια πλήρης φόρτιση.

Επειδή ειναι oled, δεν πειράζει αν έχεις χαμηλότερα την φωτεινότητα. Έχει πολύ καλό contrast και φαίνονται όλα ευδιάκριτα.

Στη nougat δυστυχώς δεν μπορείς να πειράξεις το ποσοστό του αυτόματου αλλά μόνο την φωτεινότητα υπο συγκεκριμένα lux (κρατάει στη μνήμη μόνο μια ρύθμιση/κατάσταση). Βέβαια μπορείς να κατεβάσεις app όπου μπορεις να αλλάξεις την αυτόματη φωτεινότητα της οθόνης. Θυμάμαι το χα κάνει σο p9 που μου φαινόταν κάπως υπερβολικά φωτεινή σε ορισμένες συνθήκες (οπότε και σε αυτες τις συνθήκες το τσίμπησα λίγο πιο πάνω).

Πάντως με mm και 50% (αυτόματο) έχω ικανοποιητική φωτεινότητα και μπαταρία.

Αν ρίξεις την φωτεινότητα κάπου στο 50% αυτόματο στη mm (στη nougat δεν εχει να πειράξεις το αυτόματο σαν ποσοστό) μπορείς να ξεπεράσεις τις 6 ώρες.

Για την ιστορία έχω κλειστούς τους συγχρονισμούς της miui και google. Μόνο το εβδομαδιαίο back up έχω αφήσει ανοιχτό. Δουλεύω με πολύ wifi και 3-4 ώρες 4g (φυσικά τα έχω μόνιμα και τα 2 ενεργοποιημένα).

Έχω την τελευταία mm της eu.

Λογικά ναι... γιατί εγώ την έχω στα 100% αυτόματο συνήθως

Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk