Jump to content

Xiaomi Mi Note 2

kwnana
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Το 3 έχει τηλεφακό που σημαίνει οπτικό ζουμ και bokeh στις φωτογραφίες. Επιπλέον ίσως έχει λίγο καλύτερη μπαταρία (λέω ίσως γιατί δεν έχω καταλάβει τι παίζει... κάποιοι γράφουν για μεγάλα sot αλλά όχι όλοι). Τέλος με παρόμοια (ή και λιγότερα χρήματα) παίρνεις περισσότερη ram (τώρα το πόσο χρειάζονται περισσότερο από 4 gb δεν το γνωρίζω).

Από την άλλη το mi note 2 έχει μεγαλύτερη οθόνη και πιο ποιοτική οθόνη (Oled), καλύτερο ηχο (περισσότερο μπάσο), δυνατότερο επεξεργαστή (κυρίως gpu) και edge κατασκευή που προσωπικά το βρίσκω πανέμορφο. Σίγουρα πάντως κανένα από τα 2 δεν θα σε απογοητεύσει.

Καλησπέρα σε όλους. Αξίζει η μετάβαση από mi max 2 σε mi note 2? Βασικός λόγος της αλλαγής είναι το sar στο κεφάλι του max2. Το βρήκα σε ευρωπαικη αποθήκη του gearbest στα 263.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by kostassa

Το είχα το mi max 2. Ειναι εντελώς διαφορετικές συσκευές. Φοβάμαι ότι θα σου φανεί μικρό (τοσο δα 5.7 ιντσες :P ) και έχει την μιση αυτονομία. Αν αυτά δεν σε πειράζουν τότε ναι, αξίζει με χίλια.

Το είχα το mi max 2. Ειναι εντελώς διαφορετικές συσκευές. Φοβάμαι ότι θα σου φανεί μικρό (τοσο δα 5.7 ιντσες :P ) και έχει την μιση αυτονομία. Αν αυτά δεν σε πειράζουν, τότε ναι, αξίζει με χίλια.
Το είδα από κοντά στο public. Μια χαρά είναι το μέγεθος του. Απλά το βρήκα στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest και δεν ξέρω με τι Ρομ θα έρθει και πότε θα γίνει το shipping.

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδια εχω το κινητο και θελω να του περασω την google camera για να εχω το HDR+ αλλα μου γραφει συνεχεια η εφαρμογη σταματησε δεν ανοιγει καν εχω την Resurrection Remix OS εχω ενεργοποιηση και το API ξερει κανεις κατι?

Παιδια εχω το κινητο και θελω να του περασω την google camera για να εχω το HDR+ αλλα μου γραφει συνεχεια η εφαρμογη σταματησε δεν ανοιγει καν εχω την Resurrection Remix OS εχω ενεργοποιηση και το API ξερει κανεις κατι?

Όταν το χα δοκιμάσει πριν κάνα 2 εβδομάδες δούλευε μόνο η πρώτη έκδοση της 3.2. Δεν ξέρω αν βγήκε κάποια καινούργια έκδοση που να δουλεύει αλλά επειδή δεν με ενθουσίασε το αποτέλεσμα ξαναγύρισα σε στοκ.

Όταν το χα δοκιμάσει πριν κάνα 2 εβδομάδες δούλευε μόνο η πρώτη έκδοση της 3.2. Δεν ξέρω αν βγήκε κάποια καινούργια έκδοση που να δουλεύει αλλά επειδή δεν με ενθουσίασε το αποτέλεσμα ξαναγύρισα σε στοκ.

εγινε ευχαριστω πολυ που μπορω να δω αν βγηκε καινουργια εκδοση γιατι με αυτη τραβαω σε σκοταδι και αναβει φλας κανονικα αλλα βγαζει μαυρο οταν τραβαει την φωτο μονο αν βγαλω το HDR θα δουλεψει

Edited by Tasos12koufales

Το είδα από κοντά στο public. Μια χαρά είναι το μέγεθος του. Απλά το βρήκα στην ευρωπαϊκή αποθήκη του gearbest και δεν ξέρω με τι Ρομ θα έρθει και πότε θα γίνει το shipping.

Εμενα ηρθε απο Γερμανια σε 14μερες ( ειχε πεσει πανω σε Χριστουγεννα καιι Πρωτοχρονια) και ειχε την επισημη ρομ.

Παίδες επειδή ήμουν άτυχος και μετά από πτώση του κινητού η οθόνη έσπασε, έχεις κανείς κάποια οθόνη να προτείνει σαν ανταλλακτικό που σε τιμή να μην είναι της τάξεως της μισής αξίας ολόκληρου του κινητού; Είναι να τρελαίνεσαι με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φτηνές ΟΕΜ για το συγκεκριμένο μοντέλο...

Δυστυχώς την πάτησες. Επειδή ειναι oled και μάλιστα curved έχει μεγάλο κόστος. Για μένα δεν αξίζει να το επισκευάσεις.

Οπότε αν δεν έχει κάποιος να σου προτείνει κάτι φτηνό, πούλα το καλύτερα για ανταλλακτικά και αγόρασε κάποιο άλλο.

Παίδες επειδή ήμουν άτυχος και μετά από πτώση του κινητού η οθόνη έσπασε, έχεις κανείς κάποια οθόνη να προτείνει σαν ανταλλακτικό που σε τιμή να μην είναι της τάξεως της μισής αξίας ολόκληρου του κινητού; Είναι να τρελαίνεσαι με το γεγονός ότι δεν υπάρχουν φτηνές ΟΕΜ για το συγκεκριμένο μοντέλο...
Νομίζω ότι αυτό είναι το πραγματικό μειονέκτημα του κινητού... οτι δλδ είναι παααρα πολύ ευαίσθητο σε πτώσεις... + οτι το πάνελ της οθόνης είναι πανάκριβο... Λυπάμαι φίλε..

Στάλθηκε από το Mi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Κουφή ερώτηση : έχω τη λεπτή διάφανη θήκη σιλικόνης, αυτή που είχε λογικά μέσα από την αρχή, αλλά βάζει πολλή σκόνη. Στο περίγραμμα μαζεύεται σκόνη και 2-3 φορές τη μέρα τη βγάζω για να το καθαρίσω γιατί με εκνευρίζει, οι άλλες θήκες σκληρές ή σιλικόνης σας βάζουν σκόνη; έχω παραγγείλει και έρχεται αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω. Προτιμώ τις σκληρές λεπτές θήκες..

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Κουφή ερώτηση : έχω τη λεπτή διάφανη θήκη σιλικόνης, αυτή που είχε λογικά μέσα από την αρχή, αλλά βάζει πολλή σκόνη. Στο περίγραμμα μαζεύεται σκόνη και 2-3 φορές τη μέρα τη βγάζω για να το καθαρίσω γιατί με εκνευρίζει, οι άλλες θήκες σκληρές ή σιλικόνης σας βάζουν σκόνη; έχω παραγγείλει και έρχεται αλλά δεν ξέρω τι να περιμένω. Προτιμώ τις σκληρές λεπτές θήκες..
Ναι δυστυχώς βάζει πολύ σκόνη αυτή η θήκη... αν καιβδεν νομίζω ότι είναι σιλικόνης... μια απλή πλαστική είναι... και κακής ποιότητας!

Στάλθηκε από το K920 (CN) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

(Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3,

(Samsung Galaxy Tab Pro 8,4)

Μια απορία, στις επαφες δεξια που εχει το αλφαβητικο ευρετηριο για να πας απευθειας σε καποιο γραμμα-επαφη σε εσας λειτουργει κανονικα?Γιατι εμενα βγαζει μια καρδια και δεν λειτουργει.Με global ειμαι.Υπαρχει τροπος να το φτιαξω?

Bαλε ελληνικη ρομ για να μην εχεις τετοια μικροπροβληματα

Μια πλήρης φόρτιση.

Ελεγα να μην μπλεξω με αλλαγες rom γιατι ουσιαστικα μονο αυτο το προβλημα εχω, αλλα αν δεν υπαρχει τροπος... εκτος αν υπαρχει

Επαφές>ρυθμίσεις>οργάνωση επαφών>ανακατασκευή στοιχείων δείκτη, αν πιάσει έπιασε

Μια πλήρης φόρτιση.

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτό το kernel? https://forum.xda-developers.com/mi-note-2/development/kernel-psychedelic-kernel-t3685097

Θεωρητικά δουλεύει σε miui nougat και γράφουν για πολύ καλύτερη μπαταρία.

ελεγα και γω να το δοκιμασω τον kernel αλλα φοβαμαι λιγο

Πώς φλασαρουμε, πανω απο miui?

Μια πλήρης φόρτιση.

Μέχρι στιγμής ειναι εντελώς απροβλημάτιστος.

το εχεις βαλει μερες απο μπαταρια τι λεει και πως τον φλασαρες εγω φοραω την ResurrectionRemix?

Τον φλασάρεις κλασσικα μέσω twrp και μετά κανεις clear cache και dalvik.

Είναι μόλις η δεύτερη μέρα που τον έχω. Η αισθηση που μου δινει με governor darkness ειναι ενα 15% καλύτερη αυτονομία. Πιστεύω θα ανεβεί και άλλο. Σε ταχύτητα δεν εχει καμία διαφορά, ίσως να είναι και καλύτερο (δεν ειμαι σίγουρος). Από εκει και πέρα έχει διάφορους governor και επιλέγεις (μπορείς να βάλεις και πιο οικονομικό governor ή να μειώσεις τα ρολόγια των πυρήνων 3 και 4 που δεν κανουν μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα).

Τον φλασάρεις κλασσικα μέσω twrp και μετά κανεις clear cache και dalvik.

Είναι μόλις η δεύτερη μέρα που τον έχω. Η αισθηση που μου δινει με governor darkness ειναι ενα 15% καλύτερη αυτονομία. Πιστεύω θα ανεβεί και άλλο. Σε ταχύτητα δεν εχει καμία διαφορά, ίσως να είναι και καλύτερο (δεν ειμαι σίγουρος). Από εκει και πέρα έχει διάφορους governor και επιλέγεις (μπορείς να βάλεις και πιο οικονομικό governor ή να μειώσεις τα ρολόγια των πυρήνων 3 και 4 που δεν κανουν μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα).

ωραια παω να τον περασω τωρα