niantic Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Η ερώτηση είναι για τα 2 χρόνια εγγύηση το έχω δει το αλλά όλα έχουν ένα χρόνο εγγύηση Για αγορα απο Ελλαδα ΚΑΝΕΝΑ δεν εχει 1 χρονο εγγυηση. Και 6 μηνες να σου πουν και ενα χρονο και εναμιση, ισχυουν τα δυο χρονια. Οσοι το γραφουν ειναι παρανομοι. Οταν χρειαστει αν σου κανουν νερα ειναι απλα μια καταγγελια υποθεση. Μη μασατε, καντε την ερευνα αγορας, αγοραστε απο εκει που θελετε και διεκδικηστε τα δικαιωματα σας ως Ευρωπαιοι πολιτες αν χρειαστει. Το λεω εχοντας ιδια εμπειρια. Παράθεση Post may contain irony. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlos999 Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 Η ερώτηση είναι για τα 2 χρόνια εγγύηση το έχω δει το αλλά όλα έχουν ένα χρόνο εγγύηση εγω εις γνώση μου το αγόρασα απο Ελλάδα και πληρωσα περίπου 50ευρω παραπανω σε σχεση με καταστηματα απο κινα για τα δυο χρόνια εγγύηση που δινουν εδω αντι για ενα που δίνουν τα κινεζικα eshop και σε περίπτωση που αν μου παθει κατι δεν θελω να μπεξω με ταχυδρομια και πήγαινε ελα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. November 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2016 εγω εις γνώση μου το αγόρασα απο Ελλάδα και πληρωσα περίπου 50ευρω παραπανω σε σχεση με καταστηματα απο κινα για τα δυο χρόνια εγγύηση που δινουν εδω αντι για ενα που δίνουν τα κινεζικα eshop και σε περίπτωση που αν μου παθει κατι δεν θελω να μπεξω με ταχυδρομια και πήγαινε ελα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τον ίδιο χρόνο δυστυχώς θα περιμένεις φιλε μου, μια και το εδώ μαγαζί και αυτός από Κινα το πηρε ...... Αφού δεν υπάρχει επίσημη αντιπροσωπία Xiaomi στην Ελλαδα. Οποτε κατά τη γνώμη μου πάντα, μια η άλλη ........... :D Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 (edited) Εχεις καποιον ανθρωπο ομως που θα μιλησεις στην γλωσσα σου και οχι τον καθε κινεζο που μπορει να σου κανει τον "κινεζο" σε περιπτωση που θα χρειαστει η εγγυηση... ειμαι αρνητικος για την αγορα του απο κινα και προτιμησα να παρω το ΕU απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση επισης. Ασε που εχει φιλος θεμα με το refund απο το international redmi note 3 pro που μετα απο 20 μερες εδεησαν να του πουν οτι δεν υπαρχει, αφου φυσικα δεσμευσαν τα χρηματα του. Ευχαριστω δεν θα παρω απο Κινα...να γλυτωσω λιγα ευρω και να εχω περιπετειες μετα Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως ειπε και ο φιλος πριν τον ιδιο χρονο θα περιμενεις ειτε για την παραλαβη ειτε για επισκευη, το μονο ουσιαστικο που αλαζει ειναι ο ενας χρονος εγγυηση παραπανω, το ελληνικο μαζι απλα αν χαλασει κατι θα κανει τον μεσαζοντα μεταξυ εσενα και του κινεζομαγαζου, απο εκει και περα στα ακριβα μοντελα το καπελο που βαζουν τα ελληνικα μαγαζια ξεπερνα το 50% της τιμης Edited November 22, 2016 by dedalos80 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Δεν ειναι ακριβως ετσι οπως ειπε και ο φιλος πριν τον ιδιο χρονο θα περιμενεις ειτε για την παραλαβη ειτε για επισκευη, το μονο ουσιαστικο που αλαξζει ειναι ο ενας χρονος εγγυηση παραπανω, το ελληνικο μαζι απλα αν χαλασει κατι θα κανει τον μεσαζοντα μεταξυ εσενα και του κινεζομαγαζου, απο εκει και περα στα ακριβα μοντελα το καπελο που βαζουν τα ελληνικα μαζαζια ξεπερνα το 50% της τιμης Το καπέλο λέγεται φόρος... Μην τρελενομαστε! Και εγώ από Κίνα παίρνω.. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Το καπέλο λέγεται φόρος... Μην τρελενομαστε! Και εγώ από Κίνα παίρνω.. Sent from my MI MAX using Tapatalk δεν με νοιαζει πως λεγεται, η τσεπη μου με νοιαζει. (δεν εκανα κριτικη στο γιατι ειναι ακριβα) Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 δεν με νοιαζει πως λεγεται, η τσεπη μου με νοιαζει. (δεν εκανα κριτικη στο γιατι ειναι ακριβα) Ο φόρος λειτουργεί για να λειτουργεί αυτή η χώρα πάντως... Anyway... Παίδες μια βοήθεια... Στα SMS να στέλνεις μόνο κεφάλαια και όχι με μικρα ελληνικά πως γίνεται? Επίσης one handed mode δεν έχω καταφέρει ακόμα να ανεργοποιησω... Έχει κανείς ιδέα? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Ο φόρος λειτουργεί για να λειτουργεί αυτή η χώρα πάντως... Anyway... Για άλλη χώρα θα μιλάς. Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Για άλλη χώρα θα μιλάς. Εσύ μάλλον ζεις κάπου που βγαίνει που πετρέλαιο... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2016 Εσύ μάλλον ζεις κάπου που βγαίνει που πετρέλαιο... Sent from my MI MAX using Tapatalk Ή χώρα σου τυρόγαλο βγάζει; Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Ή χώρα σου τυρόγαλο βγάζει; Να χαμε να λέγαμε Ναχαμε να πούμε... Πάμε παρακάτω η χώρα δεν σώζεται... Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Να χαμε να λέγαμε Ναχαμε να πούμε... Πάμε παρακάτω η χώρα δεν σώζεται... Sent from my MI MAX using Tapatalk Άργησες λίγο αλλά το καταλαβες Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Άργησες λίγο αλλά το καταλαβες Τρόπο να στέλνεις SMS κεφάλαια έχεις η θα αναλύσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας τώρα? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
baiosss Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τρόπο να στέλνεις SMS κεφάλαια έχεις η θα αναλύσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας τώρα? Sent from my MI MAX using Tapatalk Όλα τα πληκτρολόγια έχουν στα αριστερά ένα πλήκτρο με ένα βέλος. Αυτό αν το κρατήσεις παρατεταμένα πατημένο, τότε αλλάζουν ολα σε κεφάλαια. Αν το κρατήσεις πατημένο για ένα δευτερόλεπτο τότε μόνο το πρώτο γράμμα αλλάζει σε κεφάλαιο και μετά μπαίνουν τα μικρά. Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Δεν υπάρχει μεγαλύτερη μοναξιά από εκείνη του Σαμουράι...εκτός, ίσως από την μοναξιά του τίγρη μέσα στη ζούγκλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Τρόπο να στέλνεις SMS κεφάλαια έχεις η θα αναλύσουμε το πρόβλημα της Ελλάδας τώρα? Sent from my MI MAX using Tapatalk Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο playstore. Handcent sms, textra κλπ. Γράφεις με μικρα κανονικα αλλά οταν πατας αποστολή γίνονται κεφαλαια και στέλνεις μέχρι 160 χαρακτήρες Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. November 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2016 Υπάρχουν πολλές εφαρμογές στο playstore. Handcent sms, textra κλπ. Γράφεις με μικρα κανονικα αλλά οταν πατας αποστολή γίνονται κεφαλαια και στέλνεις μέχρι 160 χαρακτήρες Στάλθηκε από το Coolpad 8675-W00 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Settings δεν έχει το ρημάδι? Το one handed mode σας δουλεύει με global stable? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Συγνώμη για το off topic. Έχω το xiaomi redmi note 3 pro και σκέφτομαι να πάω στο Mi max. Ήθελα να ρωτήσω αν οι επιδόσεις είναι ίδιες με το redmi note 3 pro γτ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη. Και πάλι συγνώμη.. Σας ευχαριστώ πολύ Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Συγνώμη για το off topic. Έχω το xiaomi redmi note 3 pro και σκέφτομαι να πάω στο Mi max. Ήθελα να ρωτήσω αν οι επιδόσεις είναι ίδιες με το redmi note 3 pro γτ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη. Και πάλι συγνώμη.. Σας ευχαριστώ πολύ Αν έχεις το 3/32 τότε ναι είναι ίδιες με το αντίστοιχο 3/32 του Max μιας και έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, τον snapdragon 650. Αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις πρέπει να πας στο 4/64 ή στο 4/128. Και σίγουρα η οθόνη του που είναι μεγαλύτερη θα σε ικανοποίηση πλήρως. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Καλησπέρα στο φόρουμ.. Συγνώμη για το off topic. Έχω το xiaomi redmi note 3 pro και σκέφτομαι να πάω στο Mi max. Ήθελα να ρωτήσω αν οι επιδόσεις είναι ίδιες με το redmi note 3 pro γτ σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Απλά θα ήθελα πιο μεγάλη οθόνη. Και πάλι συγνώμη.. Σας ευχαριστώ πολύ εκανα εγω αυτη την μεταβαση σε μι μαξ προ 3/64 επεξεργαστικα ειναι ποιο δυνατο αλλα μην φανταστεις κατι τρελο, αν το πιασεις στα χερια σου μετα το νοουτ 3 θα σου μοιαζει κουνουπι:lol: Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Αν έχεις το 3/32 τότε ναι είναι ίδιες με το αντίστοιχο 3/32 του Max μιας και έχουν τον ίδιο επεξεργαστή, τον snapdragon 650. Αν θέλεις καλύτερες επιδόσεις πρέπει να πας στο 4/64 ή στο 4/128. Και σίγουρα η οθόνη του που είναι μεγαλύτερη θα σε ικανοποίηση πλήρως. Όταν λες 4/64 η 4/128 τι εννοείς? Για ποιο μοντέλο? Παράθεση Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Όταν λες 4/64 η 4/128 τι εννοείς? Για ποιο μοντέλο? Για το Mi max μιλάμε, βγαίνει σε 2/16,3/32,4/64,4/128. Αυτές είναι οι εκδόσεις...... οι δύο πρώτες έχουν τον snapdragon 650 εξαπύρηνο ως επεξεργαστή και οι δύο τελευταίες έχουν τον 652 οκταπύρηνο. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Για το Mi max μιλάμε, βγαίνει σε 2/16,3/32,4/64,4/128. Αυτές είναι οι εκδόσεις...... οι δύο πρώτες έχουν τον snapdragon 650 εξαπύρηνο ως επεξεργαστή και οι δύο τελευταίες έχουν τον 652 οκταπύρηνο. 3/64 υπαρχει με τον 652 Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 3/64 υπαρχει με τον 652 http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-8057.php Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 http://m.gsmarena.com/xiaomi_mi_max-8057.php το διαβασες πριν το ποσταρεις? Memory Card slot microSD, up to 256 GB (uses SIM 1 slot) Internal 32/64 GB, 3 GB RAM 128 GB, 4 GB RAM - Prime model ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τα διαθεσιμα μοντελα του μαι μαξ ειναι αυτα. 2/16GB & 3/32GB model with Snapdragon 650 chipset (2x Cortex-A72 at 1.8GHz and 4x A53 at 1.4GHz cores) Adreno 510 GPU 3/64GB & 4/128GB model with Snapdragon 652 chipset (4x Cortex-A72 at 1.8GHz and 4x A53 at 1.4GHz cores) Adreno 510 GPU Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iceman Δημ. November 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2016 Ήρθε και το δικό μου σήμερα. Παραγγελία 2/11 από Geekbuying στα €165, αποστολή 13/11 και παράδοση σήμερα. Το άνοιξα και έκανε αμέσως αναβάθμιση σε 8.2.1.0 stable, όπου πλεόν έχει σωστά locale ελληνικά (μόνο αυτό με νοιάζει γιατί τα κινητά τα δουλεύω στα αγγλικά πάντα). Εντυπωσιασμένος από το μέγεθος και το βάρος! Διπλα του το One Plus 2 μοιάζει σαν iphone 4 δίπλα σε iphone 6 Plus!!! Ποιοτικά κλπ δεν βρήκα διαφορά με το Note 4 3/64 που είχε περάσει από τα χέρια μου για 1 εβδομάδα (αλλά το έδωσα γιατί θέλησα να δοκιμάσω και κάτι μεγαλύτερο) Περιμένω τώρα θήκες (έχει έρθει tempered) για να αρχίσω να το χρησιμοποιώ! Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts