mean Δημ. December 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ τώρα κατάφερα να το κάνω που είχα χρόνο. Να είσαι καλά γιατί είχα φάει κόλλημα... Και πάλι ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. December 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2017 Με την 9 stable δεν εντυπωσιάστηκα... Δεν είδα κάποια αισθητή διαφορά στην ανταπόκριση. Μία φορά μου κόλλησε το τηλέφωνο για πρώτη φορά (έδειχναν όλα εντάξει, απλά δεν είχε σύνδεση και στους άλλους έλεγε απενεργοποιημένο), και μου έκανε 3-4 fc σε εφαρμογές, πάλι για πρώτη φορά τόσο καιρό... Το 64άρι έχω... Ίσως περίμενα πολλά, γιατί με το redmi note 3 pro, που έχει 9άρα μέ android 6, το τηλέφωνο είναι απίστευτο σε ταχύτητα και ανταπόκριση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Καιρος ειναι να δουμε το νεο max Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. December 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2017 Σε οποιαδηποτε περπτωση με 7 inches και 18/9 αντιστοιχει σε 6.25 inches σε 16/9 Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές..... Λοιπόν θα ήθελα ένα link να κατεβάσω την τελευταία stable Rom για το max μιας και πλέον έχω τρομερό battery brain που δεν με πάει ούτε μέρα η μπαταρία του. Και δεύτερο, αφού την κατεβάσω και την περάσω με τον updater του κινητού αυτά που έχω τα χάνω και πρέπει να το στήσω από την αρχή το κινητό; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και να είστε όλοι καλά με υγεία ΠΑΝΩ από όλα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MeddlingMageGR Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Γιατί δεν κάνεις απλώς μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Γιατί δεν κάνεις απλώς μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων? Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Γιατί δεν θέλω απλά να χάσω ότι έχω περασμένο στο κινητό.... Με επαναφορά μπορώ να περάσω ξανά τις εφαρμογές που έχω ήδη από το mi cloud; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Καλημέρα παιδιά, χρόνια πολλά καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές..... Λοιπόν θα ήθελα ένα link να κατεβάσω την τελευταία stable Rom για το max μιας και πλέον έχω τρομερό battery brain που δεν με πάει ούτε μέρα η μπαταρία του. Και δεύτερο, αφού την κατεβάσω και την περάσω με τον updater του κινητού αυτά που έχω τα χάνω και πρέπει να το στήσω από την αρχή το κινητό; Σε ευχαριστώ προκαταβολικά και να είστε όλοι καλά με υγεία ΠΑΝΩ από όλα. Εδω ειναι: http://en.miui.com/download-302.html Το battery drain ειναι πιο πιθανο να το εχεις λογω καποιας εφαρμογης, μπορεις να βρεις ποια ειναι απο τη "μπαταρια και αποδοση" -> "χρηση μπαταριας" και να την διαγραψεις. Εναλλακτικα σε περιπτωση reflash συστηνεται καθαρη εγκατασταση με wipe data/factory reset απο recovery. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Εδω ειναι: http://en.miui.com/download-302.html Το battery drain ειναι πιο πιθανο να το εχεις λογω καποιας εφαρμογης, μπορεις να βρεις ποια ειναι απο τη "μπαταρια και αποδοση" -> "χρηση μπαταριας" και να την διαγραψεις. Εναλλακτικα σε περιπτωση reflash συστηνεται καθαρη εγκατασταση με wipe data/factory reset απο recovery. Ευχαριστώ για το link, τι εννοείς reflash και η καθαρη εγκατασταση με wipe data/factory reset που αναφέρεις πως γίνεται; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2017 Ευχαριστώ για το link, τι εννοείς reflash και η καθαρη εγκατασταση με wipe data/factory reset που αναφέρεις πως γίνεται; Σημαίνει οτι τα σβηνεις ολα.Οποτε παρε ενα backup...... Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. December 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2017 ,, κοιταξε το βιντεο,, xiaomitool.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. December 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2017 Παιδιά το Carusel πως το ενεργοποιούμε να αλλάζει την οθόνη κλειδώματος, είμαι με την τελευταία DEV το εχω ενεργοποιήσει έχω τικάρει αυτά που θέλω να μου εμφανίζει έχω βάλει να αλλάζει τον χρόνο που θέλω...αλλά δεν αλλάζει παρά μόνο αν μπω ξανά στο μενού και το ανοιξω-κλείσω. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tommytommy Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά. Είχα πάρει πέρυσι το Mi Max απο το Vickmall και τώρα το κινητό κάνει κάτι τρελά. Πετάει ότι νά ναι, δείχνει ότι θέλει. Θέλω να κάνω αναβάθμιση στο λογισμικο σε MIU 9 και δεν μου την παιρνάέι μου βγάζει μήνυμα οτι δεν υπάρχει νεότερη έκδοση. Σε άλλα φόρουμ λένε ότι επειδή είναι η κινέζικη έκδοση και όχι η ευρωπαική δεν μπορεί να κάνει τις αναβαθμίσεις και πρέπει να πάω σε κάποιον να μου περάσει την Ευρωπάική έκδοση. Σε όσα καταστήματα εχω ρωτήσει δεν το αναλαμβάνει κανένας γτ μπορεί να νεκρώσει το κινητο μου είπαν. Αν κάνω ότι λέει το παραπάνω βίντεο λέτε να διορθωθεί ??? (Ναμπορέσω να βάλω άλλη ΡΟΜ) Το κινήτο είναι το Μi Max 8 πυρηνο 1,8, 3gb RAM και η έκδοση Android 6.0.1 MMB29M και έκδοση MIUI Global 7.3 Stable 7.3.14.0.0 (MBDCNDE) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σήμερα σε official rom μου ήρθε αναβάθμιση σε miui 9.2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Σήμερα σε official rom μου ήρθε αναβάθμιση σε miui 9.2 Stable ή dev; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jaguar13 Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Και σε μένα. Stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2018 Ωραία, μια χαρά....... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Εγω δεν εχω ενημέρωση παρα τους ελεγχους Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. January 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2018 Stable ή dev; Stable! http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462904 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Η stable είναι αρκετά πίσω σε features αλλά και εμφάνιση εν σχέση με την dev, η οποία είναι πλέον εντελώς απροβλημάτιστη, με το LINE ακόμη υφίσταται το πρόβλημα? Δλδ τα bugs με τη ρυθμιση του 4k video, το GPS που δε κλεινει τελειως απο το drop down και η αποθηκευση ρυθμισης οταν συνδεεται καλωδιο usb ειναι λυμμενα στη dev? Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Μια από τα ίδια και εγώ για τα δύο πρώτα... Όλα δουλεύουν μια χαρά. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Με την ρύθμιση του 4Κ δεν έχω πρόβλημα, το GPS Επίσης είναι απροβλημάτιστο, για το τελευταίο δεν το δοκίμασα Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μια από τα ίδια και εγώ για τα δύο πρώτα... Όλα δουλεύουν μια χαρά. Δηλαδη οταν επιλεξετε 4κ βιντεο και μετα κλεισετε τελειως την εφαρμογη, μετα δεν επιστρεφει σε default 720p? Και στο GPS οταν ειναι ενεργο σε υψηλη ακριβεια, αφου το κλεισετε απο το drop down menu κλεινει τελειως και δε μπαινει σε εξοικονομηση μπαταριας? Μπορει καποιος να το διπλοτσεκαρει παρακαλω? Γιατι αν ειναι ετσι να περασω την 9.2.2.0 ή τη dev αλλιως μη σπαταλαω ασκοπα χρονο. Ευχαριστω. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Το 4Κ παραμένει σαν ρύθμιση ακόμη και μετά από reboot. Το GPS όταν κλείσει από το κέντρο ειδοποιήσεων μπαίνει στην εξοικονόμηση ενέργειας Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτο ηθελα, να ΄σαι καλα, ευχαριστω. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satiros Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Εχω ελεγξει πολλες φορες το update δεν εχω update 9.2 Ευχαριστώ Γιώργος Παράθεση ADAPT OVERCOME IMPROVISE Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thouthou Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Ούτε και εγώ. Μήπως είναι για το 32; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts