kostast1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πόσα θα έπρεπε να ζητήσει δηλαδή κατά τη γνώμη σου? Απο 30-50 ευρο παιζουν οι τιμες,με το κοστος αγορας να ειναι κοντα στα 10 -15 ευρο για την οθονη. Το link τυχαιο........ http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-Parts-Replacement-For-XiaoMi-Mi-Max-Tools-/252900469605?var=&hash=item3ae20aeb65:m:mvo_Y9eV9O_tSooTkqCi8Zg Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Απο 30-50 ευρο παιζουν οι τιμες,με το κοστος αγορας να ειναι κοντα στα 10 -15 ευρο για την οθονη. Το link τυχαιο........ http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-Parts-Replacement-For-XiaoMi-Mi-Max-Tools-/252900469605?var=&hash=item3ae20aeb65:m:mvo_Y9eV9O_tSooTkqCi8Zg Αυτό είναι μόνο το digitizer. Δεν περιλαμβάνει οθόνη αυτή η τιμή. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Απο 30-50 ευρο παιζουν οι τιμες,με το κοστος αγορας να ειναι κοντα στα 10 -15 ευρο για την οθονη. Το link τυχαιο........ http://www.ebay.com/itm/New-Touch-Screen-Digitizer-Parts-Replacement-For-XiaoMi-Mi-Max-Tools-/252900469605?var=&hash=item3ae20aeb65:m:mvo_Y9eV9O_tSooTkqCi8Zg Το λινκ που έβαλες είναι μόνο για Digitizer. Εδώ ένα τυχαίο λινκ για οθόνη... http://www.ebay.com/itm/Genuine-LCD-and-Touch-Screen-for-Xiaomi-Mi-Max-Pantalla-Tactil-LCD-Display-/131863379477 Επίσης από σκρουτζ... http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=popular-backlink&keyphrase=Xiaomi+Mi+Max Οπότε η τιμή είναι αποδεκτή... ίσως αλλού να είναι πιό φθηνά (για επισκευή εννοώ) αλλά και τα 80 δεν είναι ακριβά. Ο κόπος, χρόνος και οι γνώσεις κάποιου πρέπει να πληρώνονται φίλε μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πολλα σου ζητα νομιζω ο φιλος. Επειδή έκανα μία σύντομη έρευνα αγοράς, θεωρώ την τιμή δίκαιη (αλλαγή θα γίνει σε όλη την οθόνη, όχι μόνο στο digitizer). Πάνω κάτω τις ίδιες τιμές μου είπαν και σε άλλα καταστήματα που ρώτησα, και στα άλλα καταστήματα έπρεπε να περιμένω και τρεις εβδομάδες να τους έρθει το ανταλλακτικό από Κίνα!!! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Το λινκ που έβαλες είναι μόνο για Digitizer. Εδώ ένα τυχαίο λινκ για οθόνη... http://www.ebay.com/itm/Genuine-LCD-and-Touch-Screen-for-Xiaomi-Mi-Max-Pantalla-Tactil-LCD-Display-/131863379477 Επίσης από σκρουτζ... http://www.skroutz.gr/c/583/antallaktika-kinhtwn-tilefwnwn.html?from=popular-backlink&keyphrase=Xiaomi+Mi+Max Οπότε η τιμή είναι αποδεκτή... ίσως αλλού να είναι πιό φθηνά (για επισκευή εννοώ) αλλά και τα 80 δεν είναι ακριβά. Ο κόπος, χρόνος και οι γνώσεις κάποιου πρέπει να πληρώνονται φίλε μου ;) Φιλε δεν ειπα οτι δεν πληρωνονται,σe δικο μου τεχνικο 20-30 ευρο μου παιρνει το παλικαρι,αναλογα τον βαθμο δυσκολιας για αλλαγη σε διαφορες συσκευες που του δινω κατα καιρους,την οθονη για το max την εφερα στα 22 εαν θυμαμαι καλα απο ali. @despina_83 Mια χαρα εαν σε καλυπτει εσενα το νουμερο αυτο.:) Προς ολους τους φιλους,μην αρχισουμε τα pm.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Κοιτάξτε άμα είναι να το πάει σήμερα και αύριο να το έχει έτοιμο επιδιόρθωμενο τα 80 είναι καλα. HTC 10 Matte Black Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Φιλε δεν ειπα οτι δεν πληρωνονται,σe δικο μου τεχνικο 20-30 ευρο μου παιρνει το παλικαρι,αναλογα τον βαθμο δυσκολιας για αλλαγη σε διαφορες συσκευες που του δινω κατα καιρους,την οθονη για το max την εφερα στα 22 εαν θυμαμαι καλα απο ali. Μιλάς για δικό σου τεχνικό, για οθόνη που την έφερες μόνος σου...:blink: Μάλλον δε θα βγάλουμε άκρη οπότε... τέλος :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Μιλάς για δικό σου τεχνικό, για οθόνη που την έφερες μόνος σου...:blink: Μάλλον δε θα βγάλουμε άκρη οπότε... τέλος :D Οχι δικο μου τεχνικο,σε καταστημα στα β.π. Φιλε εσενα σε καλυπτη το 80αρι,εμενα οχι. Καλη συνεχεια λοιπον.....με ασπαστες οθονες.:lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Οχι δικο μου τεχνικο,σε καταστημα στα β.π. Φιλε εσενα σε καλυπτη το 80αρι,εμενα οχι. Καλη συνεχεια λοιπον.....με ασπαστες οθονες.:lol: Αδερφέ... εμένα προσωπικά δύο φορές που χρειάστηκα επισκευή οθόνης πλήρωσα μόνο το ανταλλακτικό. Έχω φίλο που μου φτιάχνει ότι θέλω χωρίς να δέχεται χρήματα (για την εργασία) Οπότε όπως καταλαβαίνεις για το συγκεκριμένο κινητό που μιλάμε σε αυτό το νήμα δεν θα πληρώσω αυτά τα λεφτά που είπαν στη φίλη πιό πάνω. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι είναι και ακριβά, και αυτό ακριβώς λέω.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Ρε παιδιά έχει καταφέρει κανείς να το βάλει σε selfie stick ψάχνω ενα mount ώστε να μπορώ να το βάλω και σε τρίποδο και στο selfie stick.Πάρε το καινουριο ΒΤ Sellfie Stick της Xiaomi που είναι και τριποδο (2 σε 1) .............. Ορίστε και Edited June 8, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mpoumpis106 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Υπάρχει κάποιο νεότερο για αναβάθμιση σε Android 7; Είμαι με Official Global Stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 Αν θέλεις 7αρα υπάρχει σε Dev.. Σε Stable θα περιμένεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2017 http://en.miui.com/download-302.html#458 , to prime Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kagio Δημ. June 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2017 Έχει βάλει κανείς Nougat? Αξίζει τον κόπο? Τελικά Multitasking υποστηρίζει? Παράθεση Από το Ericsson GF768, στο 12 Pro Max, μια αιωνιότητα Highlights: Nokia E66, HTC HD2, iPhone 4, LG G3, Xiaomi Mi Max http://mowned.com/sig/george_soutzouk.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyrosrotary Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το πίσω καπάκι της μπαταρίας. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ανταλλακτικά για xiaomi ή να κοιτάξω καλύτερα να το παραγγείλω από Κίνα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2017 Καλησπέρα. Θέλω να αλλάξω το πίσω καπάκι της μπαταρίας. Υπάρχει κάποιο μαγαζί στην Αθήνα που να έχει ανταλλακτικά για xiaomi ή να κοιτάξω καλύτερα να το παραγγείλω από Κίνα; Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Για Ελλάδα δεν ξέρω, πάντως από Κίνα (eBay) είχα βρει αρκετούς πωλητές και με αυθεντικά καπάκια σε καλές τιμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Μολις αναβαθμιζει σε V8.5.1.0.NBCMIED (stable) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAZIEL1799 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Really? Νομιζα οτι θα τις σταματουσαν τις αναβαθμισεις για να επικεντρωθουνε στη Nougat. Αρα αλλο ενα μηνα τουλαχιστον αναμονη. Bummer. Παράθεση :superman: SX1 RULES !!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopan Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Really? Νομιζα οτι θα τις σταματουσαν τις αναβαθμισεις για να επικεντρωθουνε στη Nougat. Αρα αλλο ενα μηνα τουλαχιστον αναμονη. Bummer. Στη Nougat βασιζεται η v8.5.1.0, δεν χρειαζεται να κανουμε υπομονη, ηρθε σημερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Επιτέλους μπράβο στη xiaomi. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopan Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Eκανα το update πριν μερικες ωρες χωρις προβληματα (OTA). Δεν εχω δει καποιο προβλημα αλλα ειμαι στη δουλεια και δεν το εχω δουλεψει αρκετη ωρα το κινητο. Το touch λειτουργει χωρις προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και εγώ μόλις την πέρασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TWINDROP2 Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και εγώ μόλις την πέρασα OTA? Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Ναι OTA. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grande Δημ. June 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2017 Και εγώ nougat,ota και το touch καλύτερο από πριν,τουλαχιστον το Swype που είχα κάποια θεματακια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts