Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κύριοι καλησπέρα.

Καμία pouch (πουγκί - φάκελο) θήκη έχετε βρει τίποτα;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Για τσέκαρε...

http://s.aliexpress.com/e2MrYzyY

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by sakis0547

Βρίσκομαι στην 8.1.9.0 global stable και ακόμα δεν μου έχει έρθει update στην 8.2.1.0 global stable, σκέφτομαι να κάνω manual την αναβάθμιση. Ακούω όμως παράπονα με την αυτονομία, ισχύει κάτι τέτοιο;

Sent from my MI MAX using Tapatalk

Παιδια αν και το εχω ψαξει η πιο φθηνη τιμη απο Ευρωπη πια ειναι ? Και ποιο μοντελο να παρω δηλαδη με ποσο ραμ και ποσο αποθηκευτικο χωρο ? Edited by xagios
Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία

Για τσέκαρε...

http://s.aliexpress.com/e2MrYzyY

Ευχαριστώ φίλτατε

Κάτι από τον τόπο μας μήπως;

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Έχω έχω παραγγείλει αυτό..

https://www.aliexpress.com/item/Leather-Pouch-Holster-Belt-Magnectic-Clip-Case-For-Xiaomi-MAX-For-Xiaomi-Mi-Max-For-Xiaomi/32672345249.html?spm=2114.13010608.0.0.V8M6si

Στα feedback φαίνεται να χωράει μαζί με θήκη μέσα..(το στέλνει με SG post)

Μήπως πλέον η θήκη αυτή το κάνει μια τεράστια κουμουτσα?

Σίγουρα... αλλά εγώ τη θεωρώ καθαρά θήκη μεταφοράς και όχι να το έχω στο τραπέζι με αυτη.. (νομίζω ο φίλος ζήτησε πουγκί-pouch)

Υπσρχει και ενα update 7.3.23 159mb για οσους εχουν την global dev.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Παίδες,οποιος θέλει μεταχειρισμένο 3/32 με extra,pm.

Στάλθηκε από το Pixel XL μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Σίγουρα... αλλά εγώ τη θεωρώ καθαρά θήκη μεταφοράς και όχι να το έχω στο τραπέζι με αυτη.. (νομίζω ο φίλος ζήτησε πουγκί-pouch)

Σωστά...

Παρήγγειλα αυτή, http://www.ebay.com/itm/122382803917 αλλά αν έβρισκα άμεσα κάτι από εδώ ευχαρίστως θα την έπαιρνα...

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Για όσους θέλουν να δοκιμάσουν βγήκε και η pureNexus

https://forum.xda-developers.com/mi-max/development/rom-t3577555

Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

giphy.gif

Καλησπέρα. Πόσες μέρες κάνει πια να σταλεί το sms του οκ για το ξεκλείδωμα; έχω Vodafone, λογικά θα σταλεί sms (κάτι έχω διαβάσει για μη αποστολή σε Wind αν θυμάμαι καλά)

Δεν χρειάζεται να περιμένεις SMS, ίσως μπορείς να κάνεις την διαδικασία και χωρίς αυτό.. Μπες και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα..

Δεν χρειάζεται να περιμένεις SMS, ίσως μπορείς να κάνεις την διαδικασία και χωρίς αυτό.. Μπες και δες αν σε αφήνει να κατεβάσεις το πρόγραμμα για το ξεκλείδωμα..

Ναι, το έχω διαβάσει αυτό. Απλά αναρωτιέμαι πόσες μέρες περίπου περνούν ως τότε γτ την αίτηση την έκανα τρεις μέρες πριν. Παλιά περνούσε κάνα δεκαήμερο, τώρα διαβάσω πως έχει επιταχυνθεί η διαδικασία

Ναι, το έχω διαβάσει αυτό. Απλά αναρωτιέμαι πόσες μέρες περίπου περνούν ως τότε γτ την αίτηση την έκανα τρεις μέρες πριν. Παλιά περνούσε κάνα δεκαήμερο, τώρα διαβάσω πως έχει επιταχυνθεί η διαδικασία

Πριν ένα μήνα περίπου έκανα αίτηση Τετάρτη μεσημέρι και Παρασκευή πρωί είχα ΣΜΣ.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Χρησιμοποιείτε κανά πρόγραμμα για 160 χαρακτήρες μηνυμάτων; Αν ναι ποιό;;; Εγώ είχα βάλει ένα και δεν έρχονταν όλα τα μνμτα. Έκανα reset και τώρα δουλεύει ok...αλλά μου τρώει πολλά μνμτα :-(
...Life goes on...;)

Είναι απαραίτητο να πάω από global σε dev για ξεκλείδωμα, ή όχι; Επίσης , πως πάω σε dev; απλά φλασαρω μέσω updater;

με global stable, δεν μπορεσα να το ξεκλειδωσω. ετσι περασα την dev, και το ξεκλειδωσα. (και αν ουτε τοτε , τοτε περνας την developer cn. κοιταξε το # 436, https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14456-%CE%93%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CF%85%CE%B6%CE%AE%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Mi-Max-Pro-Helium/?pageNo=37

Χρησιμοποιείτε κανά πρόγραμμα για 160 χαρακτήρες μηνυμάτων; Αν ναι ποιό;;; Εγώ είχα βάλει ένα και δεν έρχονταν όλα τα μνμτα. Έκανα reset και τώρα δουλεύει ok...αλλά μου τρώει πολλά μνμτα :-(
Textra SMS :)

Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1

iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1

iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1

iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1

Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1

Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11)

Εχω την miui global 8.2 σταθερη 8.2.1.0 και θελω να βαλω την dev για ναπαιρνω συχνα αναβαθμισεις.Υπαρχεικαποιος οδηγος βημα βημα ναακολουθησω.Στο αλλο μαχ που ειχα φορουσα την βετα και ειχα παρει την νουγκατ και σχεδον καθε βδομαδα ειχα ενημερωσεις ελληνικα

ΕΧΩ κατεβασει την global developer συνδεσα το κινητο με volyme- kai power το αναγνωριζει το xiaomi flash tool αλλα οταν παταω flash βγαζει error

μπορω να περασω την developer me allo tropo??????

Απο φλασαρισμα, εχω μικρη εμπειρια. Μηπως πρεπει το κινητο να ειναι σε recovery mode, kai fastboot rom?????? Ψαξτο, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ, και το bootloader ξεκλειδωτο???? Ενας το ειχε πετυχει με το mi flash, ενω ενας δεν μπορεσε, τι EDL, οτι και να εκανε! Το updater του κινητου , δεν την διαβαζει την ρομ dev global??

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://en.miui.com/a-234.html , οδηγιες.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μαλλον πρεπει να ειναι σε fastboot mode!!!!!

Πρεπει η συσκευη να ειναι ξεκλειδωτη.Μολις εστειλα και περιμενω.Πρεπει να ειναι ξεκλειδωτη γιατι το mi pc suite δεν την βλεπει

Το mi pc suite, και μεχρι να αναβαθμιστει, ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ συσκευες με android 6.0. Αυτο ειναι σιγουρο. Δεν εχει σχεση με ξεκλειδωμα του bootloader. Σε μενα, αφου πηρα εγγριση δεν το ξεκλειδωνε με global stable, και περασα global dev. Η ρομ που εχεις κατεβασει ειναι recovery,, H. ,, fastboot rom.