Jump to content

Xiaomi Mi Max

CharlessS
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με 3/64 έκανε κάτι κολληματάκια στην αρχή, τώρα δεν καταλαβαίνω διαφορά από πριν, το ίδιο απροβλημάτιστα. Επίσης στην αρχή ζεσταινόταν, κυρίως όταν φόρτιζε. Στις δύο τελευταίες φορτίσεις δεν ζεστάθηκε. Επίσης, σε κανονική κατάσταση, μάλλον διαχειρίζεται την μπαταρία καλύτερα. Απλά επειδή κάποιες ώρες τρέχω εφαρμογή ipcam, τότε η εφαρμογή μου ρουφάει την μπαταρία πιο γρήγορα... Με την δική μου χρήση, δεν έχω κερδίσει κάτι...

παιδια καλησπερα. στο xiaomi mi max μου επεσε και εσπασε το τζαμακι. η οθονη λειτουργει κανονικα.

Αξιζει να το επισκευασω?

Βλεπω οτι υπαρχει σκετο το digitizer http://www.ebay.com/itm/6-44-Replacement-Touch-Screen-Glass-Digitizer-Panel-For-Xiaomi-Max-Mi-Max-Phone-/282301681716?var=&hash=item41ba7dd034:m:m5CNSZWiVk6O259RMvPbgQg

αλλα και μαζι με οθονη http://www.ebay.com/itm/6-44-For-Xiaomi-Mi-Max-LCD-Display-Touch-Screen-Assembly-Replacement-Tools-/152583782562?var=&hash=item2386b3c0a2:m:m9oOD5c3FIGX9cVeYMVXRHw

Απο την αλλη δεν βρηκα κενενα βιντεο στο youtube που να ειναι μονο αλλαγη digitizer. ολα οσα υπαρχουν ειναι για αλλαγη ολοκληρης της οθονης οποτε δεν ξερω κατα ποσο ευκολο θα ειναι να ξεχωρισω το digitizer απο την οθονη. μηπως ειναι καλυτερο να παραγγειλω ολοκληρη την οθονη και να ξεμπερδευω?

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

παιδια καλησπερα. στο xiaomi mi max μου επεσε και εσπασε το τζαμακι. η οθονη λειτουργει κανονικα.

Αξιζει να το επισκευασω?

Απο την αλλη δεν βρηκα κενενα βιντεο στο youtube που να ειναι μονο αλλαγη digitizer. ολα οσα υπαρχουν ειναι για αλλαγη ολοκληρης της οθονης οποτε δεν ξερω κατα ποσο ευκολο θα ειναι να ξεχωρισω το digitizer απο την οθονη. μηπως ειναι καλυτερο να παραγγειλω ολοκληρη την οθονη και να ξεμπερδευω?

Αυτο εξαρταται απο την εμπειρια που εχεις. Το digitizer αλλαζει αλλα θελει παραπανω προσοχη και υπομονη.

Προσωπικα εγω μπαινω σε αυτη τη διαδιακασια μονο σε κινητα με amoled που ειναι ακριβες, οπως τα galaxy.

Στην περιπτωση του mi max καλυτερα να δωσεις ενα 20αρικο να παρεις οθονη+digitizer+frame κομπλε, να την αλλαξεις σε ενα τεταρτο μεσα να ξεμπερδευεις.

http://www.ebay.com/itm/New-For-6-44-White-Xiaomi-Mi-Max-Touch-Screen-LCD-Display-Assembly-Frame-Bezel-/232426023239?hash=item361daba947:g:TDkAAOSwxXBZebpJ

:superman: SX1 RULES !!!

Ρε παίδες μου έσπασε το γυαλακι προστασίας, έχετε να προτείνετε κάνα καλό και να είναι full cover? (από Ελλάδα)

Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα

Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB

Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB

Από χθες με MIUI 9.....

Ξέρει κανείς με σιγουριά αν θα πάρουμε Android 8.0 oreo;

Edited by duc

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Στα περισσοτερα site λενε πως ναι, αλλα εγω δε το νομιζω.

Θα μπορεις να βαλεις lineage OS 15 που ειναι oreo παντως.

Από χθες με MIUI 9.....

Ξέρει κανείς με σιγουριά αν θα πάρουμε Android 8.0 oreo;

Προφανώς dev; Δεν μας κάνεις μια αρχική αξιολόγηση;

Προφανώς dev; Δεν μας κάνεις μια αρχική αξιολόγηση;

Ναι με dev είμαι, το τηλέφωνο πάει όπως και πριν..... Έχει κάποια μικρόbag (π.χ όταν πατάω οποιοδήποτε εικονίδιο από το notification bar κλείνει την οθόνη και θέλει εκ νέου ξεκλείδωμα) αλλά λογικό είναι μιας και είναι η πρώτη έκδοση του MIUI 9. Τρελές αλλαγές δεν έχω δει αλλά δεν το έχω ψάξει και πολύ... Έχει αλλάξει κάπως και το μενού των θεμάτων.... Προς το παρόν αυτά έχω δει.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Από όταν έκανα την τελευταία αναβάθμιση τρώει πολύ μπαταρία. Miui Global 8.5. Μήπως χρειάζεται να κάνω καμιά ρύθμιση;
...Life goes on...;)

Με την 9 ειναι πιο γρηγορο παντως......:D

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Έλα και το μαξ1 με μαύρο full tempered glass...

Έλα και το max1 χωρίς tempered glass με απίστευτη ultra thin θήκη που το "αγκαλιάζει" όσο πρέπει και χωρίς κάρτα sim επιτέλους...:up::yahoo::baby:

Eννοείται με Samsung Evo microSDXC 128GB :cool:

y4m0-CTNpLg_gwtwZ8ZVpCwaLO3kBsH19EVEv4eMdY-AYRecVr4-gGajeMHuDO4xctq5FuQMEjJXcm1IRDgd13VdmzNDzKuMkZUdCXvmH0AfQc6Xmza6jfERaJ6UCIA_Sv2VIfOGgymfkSmXV3XSdret_Y1z6o6iW6IYkLsTb776y5wlMJ1V9zAhEXaO8XejRGmqircLr2XOh8wryuVHbJDWw?width=442&height=800&cropmode=none

Έλα και το max1 χωρίς tempered glass με απίστευτη ultra thin θήκη που το "αγκαλιάζει" όσο πρέπει και χωρίς κάρτα sim επιτέλους...:up::yahoo::baby:

y4m0-CTNpLg_gwtwZ8ZVpCwaLO3kBsH19EVEv4eMdY-AYRecVr4-gGajeMHuDO4xctq5FuQMEjJXcm1IRDgd13VdmzNDzKuMkZUdCXvmH0AfQc6Xmza6jfERaJ6UCIA_Sv2VIfOGgymfkSmXV3XSdret_Y1z6o6iW6IYkLsTb776y5wlMJ1V9zAhEXaO8XejRGmqircLr2XOh8wryuVHbJDWw?width=442&height=800&cropmode=none

Το χωρίς κάρτα sim δεν το κατάλαβα....

Η θήκη είναι απλή σιλικόνης? Για δώσε λεπτομέρειες..

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Λογικά θα το έχει μόνο σαν χρήση μίνι ταμπλετ και όχι σαν κινητό γι αυτό λέει χωρίς σιμ.

The power of the 10

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

Το χωρίς κάρτα sim δεν το κατάλαβα....

To έχω χωρίς κάρτα sim, φαίνεται εξάλλου... τι δεν κατάλαβες?

Η θήκη είναι απλή σιλικόνης? Για δώσε λεπτομέρειες..

Απλή σιλικόνης 85cent από ebay

Tέλεια εφαρμογή, δεν εξέχει καθόλου και νιώθεις το 2.5D στις άκρες απίστευτα:D

To έχω χωρίς κάρτα sim, φαίνεται εξάλλου... τι δεν κατάλαβες?

Απλή σιλικόνης 85cent από ebay

Tέλεια εφαρμογή, δεν εξέχει καθόλου και νιώθεις το 2.5D στις άκρες απίστευτα:D

Έτσι όπως το έγραψες νόμισα ότι η κάρτα σιμ είχε φρακαρει μέσα στο κινητό και επιτέλους την έβγαλες.... Ποιος ο λόγος όμως να το έχεις χωρίς σιμ... Πάρε ένα ταμπλετ 7 αρι...

Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απο τότε που μου έσπασε το πρώτο max1 δεν διανοείται να το έχω χωρίς tempered glass...έγκλημα να το έχεις γυμνό...

Όταν σου πέσει είναι θέμα τύχης αν σπάσει, δεν σε σώνει κανένα tempered και καμία θήκη.

Να μου πεις ότι θέλεις να μην γρατζουνιστεί η οθόνη... οκ να το δεχτώ αλλά για σπάσιμο όχι

Έχω πείρα με κινητές συσκευές από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα... 1992 και πιό πριν με beeper-pager, μου έχουν πέσει κάτω διάφορα τηλέφωνα που είχα αλλά δεν μου έσπασε ποτέ κανένα, ούτε και έπαθαν κάποια άλλη ζημιά.:)

----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έτσι όπως το έγραψες νόμισα ότι η κάρτα σιμ είχε φρακαρει μέσα στο κινητό και επιτέλους την έβγαλες.... Ποιος ο λόγος όμως να το έχεις χωρίς σιμ... Πάρε ένα ταμπλετ 7 αρι...

1)Δεν θέλω να το παίρνω έξω μαζί μου, είναι τεράστιο, άβολο και θέλω να το προστατέψω

2)Οικονομία στη μπαταρία

3)Έχω 2 κάρτες sim και θελω να έχω και την τεράστια sd μου, δεν γίνεται

4)Δεν θέλω να κουβαλάω 2 συσκευές όταν βγαίνω

5)Δεν μου αρέσουν τα τάμπλετ

Edited by tsiv

Παιδιά ένα περίεργο πρόβλημα που αντιμετώπισα στο ταξίδι των διακοπών.

Έχω στο αυτοκίνητο ένα Roidmi FM transmitter και συνέδεσα το κινητό και ακούγοντας μουσική είχα στο προσκήνιο το Google maps και όλα δουλεύανε ρολόι. Χαμηλώνε η μουσική όταν έκανε ανακοινώσεις το Maps σε σωστή/ίσα ένταση ήχου.

Όταν σε κάποια φάση το συνέδεσα με mini jack η ένταση του Maps ήτανε πολύ χαμηλή με αποτέλεσμα να μην ακούω τι λέει.

Επίσης τώρα που το σκέφτομαι τόσο καιρό χωρίς να το δίνω σημασία, όταν βγαίνω για περπάτημα με ακουστικά mini jack, δεν άκουγα τις ανακοινώσεις του MiFit.

Το έχει διαπιστώσει κανείς άλλος αυτό;

Φοράω Stable 8.2.1.0 rooted, Xposed και όλα τα συναφή.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Εχεις καποιο συμβατο stylus? Αν οχι πως καταφερνεις να κλικαρεις τα μικροσκοπικα εικονιδια?

Πολυ βολικο αλλα ειναι πρακτικο? Δηλαδη κανεις συχνα λαθος κλικ ή οχι?

Εχεις καποιο συμβατο stylus? Αν οχι πως καταφερνεις να κλικαρεις τα μικροσκοπικα εικονιδια?

Πολυ βολικο αλλα ειναι πρακτικο? Δηλαδη κανεις συχνα λαθος κλικ ή οχι?

Δεν έχω stylus.

1 στις 20 μπορεί να κλικάρω το διπλάνο αλλά δεν με πειράζει μπροστά στην πρακτικότητα του να τα έχω όλα φάτσα-κάρτα;)

Και εγώ, έβγαλα την sim, το έχω σαν μίνι τάμπλετ.

Έχω την global stable, και δεν το πειράζω , μέχρι η xiaomi, κάνει το update se miui9.

Υπάρχει κάρτα sim, twin sim, ο αριθμός του τηλεφώνου, σε δύο κινητά,,, πρέπει το ένα να είναι κλειστό..

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Με το nova,την εφαρμογή από το play store, prime,,, την αγόρασα,, μπορεί να ρυθμιστεί το μέγεθος των εικονιδίων.

Το είχα ρυθμισει παλιά, σε άλλη συσκευή.

3)Έχω 2 κάρτες sim και θελω να έχω και την τεράστια sd μου, δεν γίνεται

Τα υπολοιπα ειναι προσωπικες σου αποψεις αλλα αυτο γινεται.

Τα υπολοιπα ειναι προσωπικες σου αποψεις αλλα αυτο γινεται.

Δεν κατάλαβα...

Μπορώ να έχω 2 κάρτες sim και sd?:confused: