Blade68 Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Παιδιά έχει πάρει κανείς βάση αυτοκινήτου; Και εάν ναι ποια; Ή κάποιος να προτείνει μία που ξέρει ότι είναι αξιόπιστη Εγώ πάντως Αχιλλέα βολεύτηκα με μια βάση που μπαίνει στον αεραγωγό του αυτοκινήτου και χρησιμοποιεί μαγνήτη. Τον μαγνήτη δεν τον κόλλησα στο κινητό. Το έχω βάλει απλά πίσω από την θήκη. Μια χαρά μέχρι στιγμής. Σταθερότατο και εύκολο στο mount-unmount που γίνεται πολύ γρήγορα. Η βάση αγοράστηκε από κατάστημα του κέντρου της Αθήνας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 27, 2017 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τουλάχιστον την μάρκα. Είχα βάλει στο μάτι πιο παλιά μια παρόμοια της Baseus και μπορεί εν τέλει να την χτυπήσω. Απλά φοβάμαι λόγω βάρος μην σπάσει καμιά περσίδα του αεραγωγού... Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τουλάχιστον την μάρκα. Είχα βάλει στο μάτι πιο παλιά μια παρόμοια της Baseus και μπορεί εν τέλει να την χτυπήσω. Απλά φοβάμαι λόγω βάρος μην σπάσει καμιά περσίδα του αεραγωγού... Έχω πάρει μια για τον καθρέπτη,μία χαρά καθετε και σε καλό σημείο να μην το τρώει και ο ήλιος.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Έχω πάρει μια για τον καθρέπτη,μία χαρά καθετε και σε καλό σημείο να μην το τρώει και ο ήλιος.:) Δώσε λινκ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Δώσε λινκ! Αυτο εχω παρει. http://www.ebay.com/itm/Universal-Auto-Car-Rearview-Mirror-Mount-Stand-Holder-Cradle-For-Cell-Phone-GPS-/302114692017 Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. May 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2017 Πηρα απ το bangood αυτη που ειναι σα μανταλακι με βεντουζα στο παρπριζ. Μεχρι στιγμης μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. May 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2017 Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Τουλάχιστον την μάρκα. Είχα βάλει στο μάτι πιο παλιά μια παρόμοια της Baseus και μπορεί εν τέλει να την χτυπήσω. Απλά φοβάμαι λόγω βάρος μην σπάσει καμιά περσίδα του αεραγωγού... Δυστυχώς δεν θυμάμαι τα στοιχεία της και έχω πετάξει και την συσκευασία. Θα δω αν γράφει κάτι η ίδια η βάση. Πάντως μέχρι στιγμής και έχω κάνει αρκετά χιλιόμετρα δεν μου έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα στην περσίδα του αεραγωγού του ταμπλό που την έχω τοποθετήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Και για να κλείνω την ιστορία της βάσης αυτοκινήτου, τελικά παρήγγειλα αυτή. Περισσότερα όταν με το καλό παραλάβω. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Ναι. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. May 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2017 Δεν ήρθε ακόμη. Σήμερα την παρήγγειλα. Την προηγούμενη βδομάδα όμως παρέλαβα κάτι λουράκια για το Mi Band και ήρθανε σε λιγότερο από είκοσι ημέρες. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Και για να κλείνω την ιστορία της βάσης αυτοκινήτου, τελικά παρήγγειλα αυτή. Περισσότερα όταν με το καλό παραλάβω. Πάντως τέτοια έχει βγάλει και η Xiaomi αυθεντική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Ποια είναι αυτή; Δεν έπεσε στο τραπέζι των προτάσεων Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Και για να κλείνω την ιστορία της βάσης αυτοκινήτου, τελικά παρήγγειλα αυτή. Περισσότερα όταν με το καλό παραλάβω. Μοιάζει πολύ με αυτή που έχω και εγώ. Νομίζω δεν θα έχεις κανένα θέμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 (edited) Πάντως τέτοια έχει βγάλει και η Xiaomi αυθεντική. Την βρήκα ποια λες. Την Roidmi. Φαίνονται φασόν με άλλη μάρκα. Πάντως η Roidmi δεν πρέπει να έχει σχέση με την Xiaomi. Έχω και το Roidmi 2s για το αυτοκίνητο και δεν γράφει πουθενά Xiaomi, ούτε στην συσκευασία αλλά ούτε και στην ίδια συσκευή, σε αντίθεση με έναν απλό φορτιστή αυτοκινήτου της Xiaomi. Απλά ταιριάζει το MΙ στο τέλος και το πουλάν οι κινέζοι σαν αυθεντικό Xiaomi. Sent from my MI MAX using Tapatalk Edited June 2, 2017 by akilleas Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ece94 Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Υπάρχει vr headset για xiaomi mi max ; Επίσης, πως είναι δυνατό να απενεργοποιήσεις το hangouts app χωρίς root; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Την βρήκα ποια λες. Την Roidmi. Φαίνονται φασόν με άλλη μάρκα. Πάντως η Roidmi δεν πρέπει να έχει σχέση με την Xiaomi. Έχω και το Roidmi 2s για το αυτοκίνητο και δεν γράφει πουθενά Xiaomi, ούτε στην συσκευασία αλλά ούτε και στην ίδια συσκευή, σε αντίθεση με έναν απλό φορτιστή αυτοκινήτου της Xiaomi. Απλά ταιριάζει το MΙ στο τέλος και το πουλάν οι κινέζοι σαν αυθεντικό Xiaomi. Sent from my MI MAX using Tapatalk Φίλε μου θυγατρική της Xiaomi είναι. Μπορείς να το διαπιστώσεις και από το επίσημο site: http://www.roidmi.com/en/index Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. June 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2017 Φίλε μου θυγατρική της Xiaomi είναι. Μπορείς να το διαπιστώσεις και από το επίσημο site: http://www.roidmi.com/en/index Ok. Δεν το ήξερα αυτό. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LiquidSnake Δημ. June 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2017 Πάντως εμένα με official Global το κινητό έχασε ξαφνικά τις ρυθμισεις. Και τι εννοω. Έφυγε ο ήχος κλήσης το ποσοστό από την μπαταρία και άλλα τέτοια μκκροχαζα. Στα καλά καθούμενα . Δεν έκανα update. Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. June 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2017 Κ εμενα το ίδιο πριν κάνα 2 εβδομάδες Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpios44 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 καποιος που να θελει να το αγορασει το 128-ρι η το 64-ρι δεν υπαρχει σχεδον πουθενα καινουριο!!! Σε ενα καταστημα που ρωτησα μου ειπαν οτι η Xiaomi σταματησε την παραγωγη του Mi Max 1 εδω και μηνες. Ισχυει ρε παιδια? Για μενα το Mi Max 1 ειναι κατα πολυ καλυτερο απο το Mi max 2. Παράθεση Τεχνολογια...μια ανηφορικη ροτα προς την εξιλεωση των συναισθηματων... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 Μόλις έφαγε μια καλή τούμπα και ράγισε η οθόνη του αγαπημένου μου Mi max!!! Ξέρετε κανένα αξιόπιστο κατάστημα για service; Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasios1112 Δημ. June 6, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2017 (edited) Ειχα δει βιντεο, στο you tube, με αλλαγη της οθονης. Ψαξε.https://youtu.be/q14cVrEAIZU Edited June 6, 2017 by athanasios1112 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
despina_83 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Ειχα δει βιντεο, στο you tube, με αλλαγη της οθονης. Ψαξε.https://youtu.be/q14cVrEAIZU Επειδή εγώ φοβάμαι να την αλλάξω (μη μου μείνει και στα χέρια:worry:) βρήκα ένα μαγαζί στη Λένορμαν (νομίζω κιόλας ότι το παιδί που το έχει είναι και στο φόρουμ) που αναλαμβάνει και θα την επισκευάσει με κόστος γύρω στα 80 ευρώ. Πάλι καλά, γιατί το βλέπω το καημένο το κινητάκι και με πιάνει η καρδιά μου!!! Παράθεση Βοηθήματα, σημειώσεις, εκπαιδευτικά νέα, όλα συγκεντρωμένα σε ένα site! www.sofikoukouvagia.gr Για να μη σας φαίνονται πια...κινέζικα!!! http://www.e-chinese.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Επειδή εγώ φοβάμαι να την αλλάξω (μη μου μείνει και στα χέρια:worry:) βρήκα ένα μαγαζί στη Λένορμαν (νομίζω κιόλας ότι το παιδί που το έχει είναι και στο φόρουμ) που αναλαμβάνει και θα την επισκευάσει με κόστος γύρω στα 80 ευρώ. Πάλι καλά, γιατί το βλέπω το καημένο το κινητάκι και με πιάνει η καρδιά μου!!! Πολλα σου ζητα νομιζω ο φιλος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiv Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Πολλα σου ζητα νομιζω ο φιλος. Πόσα θα έπρεπε να ζητήσει δηλαδή κατά τη γνώμη σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts