akilleas Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Και Doze ενεργό η τελευταία stable Sent from my Amstrad CPC6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasiss Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 μετα την πρωτη αναβαθμιση ειχα 2 τυχαια reboot συσκευης σε χρηση viber. Τωρα περναω την 7.2.24. Ειχατε εσεις τετοιο θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Αλήθεια βρίσκατε πουθενά κάποια μέτρηση SAR για αυτήν την συσκευή ; Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikpoth Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 https://youtu.be/XU27U-TBAB4 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 μετα την πρωτη αναβαθμιση ειχα 2 τυχαια reboot συσκευης σε χρηση viber. Τωρα περναω την 7.2.24. Ειχατε εσεις τετοιο θεμα? Με την 24 όλα οκ ακόμα δεν είδα μάτι...:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 έχει μάτια η τελευταία dev? :eek: Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk :lol::lol::lol::lol:Ναι την ματιασαμε....:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 παιδια πως μπορω να το συνδεσω με την τιβι μου και να δειχνει εκει το περιεχομενο ασυρματα,εχω και τιβι μποξ εαν μπορει να γινει και απο εκει συνδεση:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 https://youtu.be/XU27U-TBAB4 Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Sar Head: 0.838/Kg και Body: 0.632w/kg Το κακό είναι στα 15mm απόσταση η μέτρηση οπότε οποίος το ακουμπάει στο κεφάλι του ειναι πολύ παραπάνω. Έτσι και αλλιώς ακουστικό είναι η καλύτερη λύση. Ούτε BT να τρώει ρεύμα. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Sar Head: 0.838/Kg και Body: 0.632w/kg Το κακό είναι στα 15mm απόσταση η μέτρηση οπότε οποίος το ακουμπάει στο κεφάλι του ειναι πολύ παραπάνω. Έτσι και αλλιώς ακουστικό είναι η καλύτερη λύση. Ούτε BT να τρώει ρεύμα. ναι καλα ειδαμε και τα αλλα τα ....καλα.... ποσο ειναι.:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 ναι καλα ειδαμε και τα αλλα τα ....καλα.... ποσο ειναι.:lol: Δεν κάνω σύγκριση μην κολλάς, Διαπίστωση κάνω. Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Δεν κάνω σύγκριση μην κολλάς, Διαπίστωση κάνω. και εγω το ιδιο φιλος...........:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Αλήθεια βρίσκατε πουθενά κάποια μέτρηση SAR για αυτήν την συσκευή ;Ορίστε http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/ :) Edited February 27, 2017 by kwnana Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corelakias Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ορίστε http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/ :) στην ξιαομι τουλαχιστον τα γραφουν φανερα δεν τα καταχωνιαζουν........:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους ερώτηση.. Έχω εγκαταστήσει αυτήν την έκδοση, επειδή δεν άφησα να δουλέψω η να ψάξω κάποια άλλη από το φόρουμ... Πια είναι η πιο σταθερή μέχρι στιγμής?? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Και πως την κάνω εγκατάσταση από την dev? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ααα τόσο καλά.. Θα το αφήσω ως έχει μου φαίνεται προς στιγμήν και ίσως το κάνω μελλοντικά... Εκτός και αν υπάρχει ευκολότερος τρόπος Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Ααα τόσο καλά.. Θα το αφήσω ως έχει μου φαίνεται προς στιγμήν και ίσως το κάνω μελλοντικά... Εκτός και αν υπάρχει ευκολότερος τρόπος Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Aπο twrp δεν την περνας?Εγω απο εκει κραταω και ενα full backup και οποτε θελω αλλαζω.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Καλησπέρα σε όλους ερώτηση.. Έχω εγκαταστήσει αυτήν την έκδοση, επειδή δεν άφησα να δουλέψω η να ψάξω κάποια άλλη από το φόρουμ... Πια είναι η πιο σταθερή μέχρι στιγμής?? ..................Γιατί ψάχνεσαι, τι πρόβλημα αντιμετωπίζεις και θες να αλλάξεις ΡΟΜ ? Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 (edited) Έχω την εντύπωση ότι τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία σε σχέση με αυτά που διαβάζω και σαν να ψιλό κάνει κόλλημα αραιά και που το οποίο είναι στιγμιαίο Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 27, 2017 by adricla Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Έχω την εντύπωση ότι τρώει λίγο παραπάνω μπαταρία σε σχέση με αυτά που διαβάζω και σαν να ψιλό κάνει κόλλημα αραιά και που το οποίο είναι στιγμιαίο Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Είναι φυσικό μιας και έχεις την dev να έχεις θεματάκια, την ίδια έχω κι εγώ. Γνώμη μου να μην την αλλάξεις...... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Και αυτό είναι μεγαλύτερη διαδικασία από αυτό που είπα....Πρέπει να πάρεις άδεια να ξεκλειδώσεις - να ρουταρεις - να περάσεις το twrp και αν όλα πάνε καλά να φλασαρεις και να κλειδώσεις (?) Πάλι τον bootloader...ή κάνω λάθος ? Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Βootloader μια φορα ξεκλειδωνεις.Με 2 γραμμες εντολες το περνας το twrp,ευκολο ειναι. Με το twrp μπορεις ευκολα να παρεις-επαναφερεις αντιγραφα,το δουλευω χρονια σε οσες συσκευες μπορω. Ειναι και αξιοπιστο,δεν χανεις δεδομενα. Για αυτο και το προτεινω. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adricla Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 καλήμερα σε όλους και πάλι! λοιπόν έχω twrp στο τηλέφωνο απλά νόμιζα οτι ήταν πιο απλή διαδικασια, βαριέμαι να το ξαναστήνω απο την αρχή αν και έχω πάρει backup στο mi account ... θα μείνω ως έχει προς στιγμήν και βλέπουμε μελλοντικά ίσως βάλω την 7 stable . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μιλάς τώρα σε άνθρωπο που το twrp ήταν η προέκταση του κινητού του....απλα είναι διαδικασία κυρίως για άνθρωπο που δεν έχει γνώσεις και εμπειρία....Για έναν άπειρο χρήστη ξεκλείδωμα bootloader>ρουτ>πέρασμα twrp> flash Rom δεν είναι και piece of cake...και η όλη διαδικασία φυσικά είναι για να μπορεί κάποιος περάσει καστομ ρομ, γιατί αλλιώς φλασαρει με EDL την οποία official θέλει, και τελειώνει χωρίς πολλές διαδικασίες... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk To καλο επαναλαμβανω ειναι με το twrp οτι μπορεις ευκολα να παρεις-επαναφερεις αντιγραφα. Ολοι καποια στιγμη μαθαμε,δεν γεννηθηκαμε expert,και για αυτο και υπαρχουν και πολλα ht.για αρχαριους. Τελος παντων επιλογες εχει ο φιλος. Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μόλις μου ήρθε update με την MIUI 8.7.2.24 και Nugat..... Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. February 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2017 Μόλις μου ήρθε update με την MIUI 8.7.2.24 και Nugat..... Ποια rom ειχες πριν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts