nikpoth Δημ. January 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2017 (edited) Είναι η πρώτη έκδοση.Αν και πρώιμη, παίζει άψογα.Βασίζεται σε 7.1.1 Από αυτά που βλέπω αξίζει παιδιά. Όμως μονο με root γιατί αλλιώς έχει fc στην google camera συγκεκριμένα. Οποτε μετά την εγκατάσταση με root δικαιώματα θα πάτε: /system/build.prop Και θα προσθέσετε: persist.camera.HAL3.enabled=1 Μία γραμμή κώδικα. Ή απλά κάποια άλλη κάμερα. Για helium νομίζω κάνει αλλα μην την περάσεις ακόμα να σιγουρευτούμε.Μην σε πάρω στο λαιμό μου. Είναι νωρίς ακόμα αλλα δείχνει καλά σημάδια Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 25, 2017 by nikpoth Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Είναι η πρώτη έκδοση.Αν και πρώιμη, παίζει άψογα.Βασίζεται σε 7.1.1 Από αυτά που βλέπω αξίζει παιδιά. Όμως μονο με root γιατί αλλιώς έχει fc στην google camera συγκεκριμένα. Οποτε μετά την εγκατάσταση με root δικαιώματα θα πάτε: /system/build.prop Και θα προσθέσετε: persist.camera.HAL3.enabled=1 Μία γραμμή κώδικα. Ή απλά κάποια άλλη κάμερα. Για helium νομίζω κάνει αλλα μην την περάσεις ακόμα να σιγουρευτούμε.Μην σε πάρω στο λαιμό μου. Είναι νωρίς ακόμα αλλα δείχνει καλά σημάδια Στάλθηκε από το Mi Max μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να σαι καλά φιλαράκι. Αν έχεις κάτι νεότερο πες. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καρτουλα microsd έχει βάλει κανεις? Ειδικά 128g που λέει πως υποστηρίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καρτουλα microsd έχει βάλει κανεις? Ειδικά 128g που λέει πως υποστηρίζει?Τι θα πει πως υποστηριζει ? Εχει εκδοση με 4GB RAM και 128GB εσωτερικη μνημη :) Παράθεση Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τι θα πει πως υποστηριζει ? Εχει εκδοση με 4GB RAM και 128GB εσωτερικη μνημη :) Εαν μπορεις να βαλεις καρτα microsd 128GB ρωταει.:) Παράθεση Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Φυσικά και μπορείς, εννοείται. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billfot Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ρώτησα αν έχει βάλει κανεις.γιατι κάπου διάβασα ότι δεν την αναγνωριζε μία συσκευή.και η κάρτα 128 g κοστίζει ,μη μου μείνει σουβενίρ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkexagias Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 κάτοχος mi max pro 3/64gb το ακουστικό έχω την εντύπωση ότι δεν ακούγετε καλά,έχετε παρατηρήσει κάτι? Παράθεση www.geocities.com/pkexagias Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Θέλω να πάρω την έκδοση 4/128, αλλά δεν το βρίσκω σε κανέναν πωλητή διαθέσιμο σε άλλο χρώμα εκτός από το χρυσό! Να το πάρω ή μήπως θα είναι πολύ γυναικείο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Πολυ ωραιο το χρυσο χρώμα στα χιαομι! Αν θες βαλτου μια θηκη και ολα κομπλε Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Θέλω να πάρω την έκδοση 4/128, αλλά δεν το βρίσκω σε κανέναν πωλητή διαθέσιμο σε άλλο χρώμα εκτός από το χρυσό! Να το πάρω ή μήπως θα είναι πολύ γυναικείο; καμια σχεση με γυναικειο η το χρυσο που ξερεις , εχει απαλο χρυσο και ειναι πανεμορφο Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ευχαριστώ παιδιά, θα του βάλω την original flip case σε χρώμα μπλε. Σκέφτομαι να το πάρω από το Gearbest το Gold 4/128 που το έχει προσφορά στα 280$ Τι λέτε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπερα, 5 Ιανουαριου παραγγειλα απο το geekbuying το 32GB. Πριν λιγο ειδα στο tracking οτι το κρατησαν τελωνειο...:cry: Ενω οπως μου ειχαν πει η δηλωμενη αξια ηταν 25$.. Εχει συμβει σε καποιον αλλο?? Τωρα τι κανω?? :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Καλησπερα, 5 Ιανουαριου παραγγειλα απο το geekbuying το 32GB. Πριν λιγο ειδα στο tracking οτι το κρατησαν τελωνειο...:cry: Ενω οπως μου ειχαν πει η δηλωμενη αξια ηταν 25$.. Εχει συμβει σε καποιον αλλο?? Τωρα τι κανω?? :( Τώρα τελευταία έχει αυξηθεί το φαινόμενο του τελωνείου.. Αν και είμαστε off topic θα σου απαντήσω. Επικοινωνείς με το κατάστημα, σε περίπτωση που δεν το παραλάβεις αν είναι διατεθειμενοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα, η πληρώνεις τον ΦΠΑ + τους δασμους(12 ευρω) και το παραλαμβανεις.. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pavletos Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Παιδιά απο θέμα χαρακτηριστικων αξίζει να πάω σε redmi pro? Με καίει αρκετά η camera για αυτό το σκέφτομαι. Δε θα δεις τρελή διαφορα...Το είχα το προ και τώρα έχω και το Μαξ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dedalos80 Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Ευχαριστώ παιδιά, θα του βάλω την original flip case σε χρώμα μπλε. Σκέφτομαι να το πάρω από το Gearbest το Gold 4/128 που το έχει προσφορά στα 280$ Τι λέτε; δεν υπαρχει σε μπλε original Παράθεση Lenovo K3 Note , με MIUI και τα μυαλά στα κάγκελα Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB 32GB Xiaomi Mi Max Pro 6,44" 3/64GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PETROSLEON Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Τώρα τελευταία έχει αυξηθεί το φαινόμενο του τελωνείου.. Αν και είμαστε off topic θα σου απαντήσω. Επικοινωνείς με το κατάστημα, σε περίπτωση που δεν το παραλάβεις αν είναι διατεθειμενοι να σου επιστρέψουν τα χρήματα, η πληρώνεις τον ΦΠΑ + τους δασμους(12 ευρω) και το παραλαμβανεις.. ΟΚ σ ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για πες φίλε μου κάνα δυο τρόπους να δοκιμάσω κι εγώ... Ευχαριστώ Πχ μπορείς τη νύχτα να παίξεις με χαμηλό ISO, να αφήσεις το κλείστρο περισσότερη ώρα ανοιχτό, εάν υπάρχουν φώτα να επιλέξεις την αντίστοιχη επιλογή για τον φωτισμό... Κοίτα δεν είμαι επαγγελματίας φωτογράφος, οπότε απλά έχω πειραματιστεί με τα βασικά. Εάν πάλι θέλεις να μείνεις στο αυτόματο τότε απλά βρες μια καλύτερη εφαρμογή από την εφαρμογή κάμερας της XIAOMI. Παιδιά απο θέμα χαρακτηριστικων αξίζει να πάω σε redmi pro? Με καίει αρκετά η camera για αυτό το σκέφτομαι. Εάν σε καίει η κάμερα μην πας στο MAX αλλά ούτε και στο REDMI PRO. Θα σου πρότεινα το ΜΙ5S που έχει αισθητήρα παρόμοιο με αυτόν που "φοράνε" τα Google Pixel και HTC Ultra ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Είναι η πρώτη έκδοση.Αν και πρώιμη, παίζει άψογα.Βασίζεται σε 7.1.1 Από αυτά που βλέπω αξίζει παιδιά. Όμως μονο με root γιατί αλλιώς έχει fc στην google camera συγκεκριμένα. Οποτε μετά την εγκατάσταση με root δικαιώματα θα πάτε: /system/build.prop Και θα προσθέσετε: persist.camera.HAL3.enabled=1 Μία γραμμή κώδικα. Για εμένα που δε θέλω ρουταρισμένη ρομ υποθέτω μπορώ να αλλάξω αυτό το αρχείο και στο zip της rom πριν τη φλασάρω έτσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panospc Δημ. January 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2017 Για εμένα που δε θέλω ρουταρισμένη ρομ υποθέτω μπορώ να αλλάξω αυτό το αρχείο και στο zip της rom πριν τη φλασάρω έτσι? Ναι μπορείς. Την πέρασα και εγώ χθες και την δοκιμάζω. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα 3 capacitive κουμπιά είναι αρκετά ποιο φωτεινά σε σχέση με την MIUI με αποτέλεσμα να ξεχωρίσουν καλύτερα, ειδικά σε χώρους που έχει φως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexgram Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Πηρα αυτο το τζαμι της nillkin αλλα ειναι μικρο εχουμε καποιο δοκιμασμενο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Ναι μπορείς. Την πέρασα και εγώ χθες και την δοκιμάζω. Αυτό που παρατήρησα είναι ότι τα 3 capacitive κουμπιά είναι αρκετά ποιο φωτεινά σε σχέση με την MIUI με αποτέλεσμα να ξεχωρίσουν καλύτερα, ειδικά σε χώρους που έχει φως. Εγώ είμαι με official global stable, δεν ξέρω γιατί αλλά τα κουμπιά δεν ανάβουν καθόλου. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_xar Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Εγώ είμαι με official global stable, δεν ξέρω γιατί αλλά τα κουμπιά δεν ανάβουν καθόλου. Καλημέρα, εάν κάτω από τις Settings->Additional settings->Buttons->Button lights η επιλογή είναι ενεργοποιημένη τότε μάλλον κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη rom ίσως μετά από κάποιο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfragos Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Καλημέρα, εάν κάτω από τις Settings->Additional settings->Buttons->Button lights η επιλογή είναι ενεργοποιημένη τότε μάλλον κάτι δεν έχει κάτσει καλά στη rom ίσως μετά από κάποιο update. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ναι ενεργοποιημενη είναι. Sent from my MI MAX using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. January 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2017 Παιδιά μια ερώτηση....Θέλω απο official global developer να πάω στην stable αλλά δεν με αφήνει γιατί μου βγάζει αδυναμία επαλήθευσης....Από την συσκευή απευθείας πάω να φλασαρω... Στάλθηκε από το MI MAX μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δεν μπορείς φίλε δυστυχώς... πρέπει να την περάσεις με mi flash.... Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts