jog Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 Εγω δεν παω καθολου τον μαζονακη, δεν ξερω οταν τον βλεπω στον λαιμο μου καθεται :blink: Συμφωνώ απόλυτα! Τον τύπο δεν τον πάω μία :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasalimani Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 o nino einai gia polles klwtsies. Παράθεση Nokia 5110, Nokia 3210,Nokia 3310, Nokia 8310,Nokia , Sony Erricson W800i, Siemens SX1, Motorola Razor v3, Samsung U100, Samsung U600,iphone 3G(για 5χρονια!), Iphone 4, Samsung Galaxy s3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freddaras Δημ. April 26, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2005 o nino einai gia polles klwtsies. δικε μου τον βλεπω και μου ρχεται να "σπασω" την τηλεοραση.....(για να τον ακουσω δεν το συζηταμε καν....) απαραδεκτος...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cybersledge Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Εγώ έχω ακάσχετη αλλεργία στην Αντακάβα.. Δεν την αντέχω. Παράθεση Κρυπτόγραμμα : η κορυφαία εφημερίδα ασφαλείας του Bruce Schneier στην ελληνική γλώσσα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Ετσι οπως παει (με την τεραστια προβολη που γινεται στην ιδια και το τραγουδι της) ,θα ακουμε Αντακαβα και θα τρεχουμε.. Θα το ''καψουνε'' το κακομοιρο το τραγουδακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Αντακάβα = Παπαρίζου :p :lol: Το'χω ΣΙΧΑΘΕΙ το number one :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
titinaki_1 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δεν μπορώ να βλέπω καθόλου την Δημητρίου.Και άλλοι έχουν πονέσει στη ζωή αλλά δε έκαναν έτσι.... :offtopic: :spam: :lock: :rocket: :kill: :shoot: :knife: Sorry παιδιά για όποιον δεν συμφωνεί αλλά μου γυρνάνε τα έντερα όταν την βλέπω............ Παράθεση http://www.eppforum.org/gkr41/eye2.pngΤα μάτια καθρέφτες και φως της ψυχής.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Δεν μπορώ να βλέπω καθόλου την Δημητρίου.Και άλλοι έχουν πονέσει στη ζωή αλλά δε έκαναν έτσι.... :offtopic: :spam: :lock: :rocket: :kill: :shoot: :knife: Sorry παιδιά για όποιον δεν συμφωνεί αλλά μου γυρνάνε τα έντερα όταν την βλέπω............ Συμφωνω! Πολυ σαπστικια και ολο λεει για το τι εχει τραβιξει και το τι εχει κανει για να φτασει εκει που ειναι. Και σιγα! Αν ειναι να λεει αυτοι τοτε οι Madona, Spears, Iron Maiden, Rolling Stones, Deep purple, Led Zeppelin και λοιποι τι να πουνε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Συμφωνω! Πολυ σαπστικια και ολο λεει για το τι εχει τραβιξει και το τι εχει κανει για να φτασει εκει που ειναι. Και σιγα! Αν ειναι να λεει αυτοι τοτε οι Madona, Spears, Iron Maiden, Rolling Stones, Deep purple, Led Zeppelin και λοιποι τι να πουνε; Ελα ρε συ συγκρινεις ολους αυτους τους "τυχαρπαστους" με την Αντζελα!Ελεος! :p :p Φυσικα και κανω πλακα!Η γυναικα ειναι το λιγοτερο αντιπαθητικη μεχρι αηδιας! :mad: :X Ειδικα οσο θυμαμαι εκεινο το βιντεο που ηταν στην εκκλησια και προσκυνουσε με εκεινο το βλεμα και το πως εκανε "ταπεινα" τον σταυρο της.... Προσωπικα μου εφτανε η αηδια απο τις πατουσες μεχρι τα ματια....(Για την Αντζελα) Οπως τα ειπες Τιτινακι! ;) Και εμενα τα αντερα μου γυριζουν! :wacko: Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Δεν μπορώ να βλέπω καθόλου την Δημητρίου.Και άλλοι έχουν πονέσει στη ζωή αλλά δε έκαναν έτσι.... :offtopic: :spam: Sorry παιδιά για όποιον δεν συμφωνεί αλλά μου γυρνάνε τα έντερα όταν την βλέπω............ Τι λες ρε??26 χρονια κανει αυτη τη δουλεια!!!:p:D:p:rolleyes::p Πρεπει να το λεει πανω απο 30 φορες σε καθε εκπομπη οτι ειναι 26 χρονια στο χωρο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Τι λες ρε??26 χρονια κανει αυτη τη δουλεια!!!:p:D:p:rolleyes::p Πρεπει να το λεει πανω απο 30 φορες σε καθε εκπομπη οτι ειναι 26 χρονια στο χωρο.. Εντάξει και οι Maiden 29 χρόνια είναι στο μουσικό στερέωμα και είναι συγκρότημα που παίζει metal(οι απόψεις διίστανται γι αυτό) και τα καταφέρνουν μια χαρά βγάζοντας ύμνους. Ενώ η Άντζελα (τρώω είδη υγιεινής) βγάζει κάτι κραυγές και μας το παίζει και βάρδος... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Εγώ δεν γουστάρω κανέναν καραγκιόζη(trendades) που διαφημίζει συνέχει η tv η και οι χαζοί σταθμοί ειδικά αυτόν το Νίνο δεν το πάω καθόλου πολύ μπιπ όνομα έχει για αδερφούλα μου φένετε :P Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garfield Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 To "Nino " είναι ένα κλασικό, ιταλικό όνομα και ουδεμία σχέση έχει μ' αυτό που υπονοείς. Μαλιστα υπάρχει και ένας εξαιρετικός συνθέτης, ο ιταλός Nino Rotta, ο οποίος "ντύνει" συνήθως έργα του Federico Felini, ενός εξ ίσου μεγάλου ιταλού σκηνοθέτη. Οσο για τον ίδιο το Νίνο, ουδόλως μου φαίνεται για gay. Οτι είναι βέβαια άφωνος και καλαμοκαβαλημένος, δεν συζητείται καν. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 To "Nino " είναι ένα κλασικό, ιταλικό όνομα και ουδεμία σχέση έχει μ' αυτό που υπονοείς. Μαλιστα υπάρχει και ένας εξαιρετικός συνθέτης, ο ιταλός Nino Rotta, ο οποίος "ντύνει" συνήθως έργα του Federico Felini, ενός εξ ίσου μεγάλου ιταλού σκηνοθέτη. Οσο για τον ίδιο το Νίνο, ουδόλως μου φαίνεται για gay. Οτι είναι βέβαια άφωνος και καλαμοκαβαλημένος, δεν συζητείται καν. ;) Συμφωνω λεξη προς λεξη! Eγω οταν ημουν Ελλαδα κα ειχα δει λιγο τον Νοτη (του fame), δεν ξερω αλλα "καπως" μου φανηκε.... Ο οποιος Νοτης μου ειναι τρομερα αντιπαθητικος.... :X Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Ε καλά ο Nino Rotta είναι Ιταλός αλλά ο Νίνο(ς) Έλληνας ... :P Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Εντάξει και οι Maiden 29 χρόνια είναι στο μουσικό στερέωμα και είναι συγκρότημα που παίζει metal(οι απόψεις διίστανται γι αυτό) και τα καταφέρνουν μια χαρά βγάζοντας ύμνους. Ενώ η Άντζελα (τρώω είδη υγιεινής) βγάζει κάτι κραυγές και μας το παίζει και βάρδος... :lol: Άσε και το άλλο. Τις κραυγές της δεν τις γράφει η ίδια, τις βρίσκει έτοιμες ενώ οι Maiden γράφουν οι ίδιοι τους ύμνους τους :) :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Νίνο απο Στεφανίνο... :lol: :hunter: Παράθεση http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Εντάξει και οι Maiden 29 χρόνια είναι στο μουσικό στερέωμα και είναι συγκρότημα που παίζει metal(οι απόψεις διίστανται γι αυτό) και τα καταφέρνουν μια χαρά βγάζοντας ύμνους. Ενώ η Άντζελα (τρώω είδη υγιεινής) βγάζει κάτι κραυγές και μας το παίζει και βάρδος... :lol: Και οι Rolling stones παιζουν απο την δεκαετια του 60 και οι KISS παιζουν 32 χρονια και οι scorpions, deep purple, led zeppelin και αλλοι τετιοι ειναι απο το 60- 70 αλλα δεν κανουν ετσι. Και μαλιστα τραγουδανε τελεια, παιζουν τελεια και ειναι φιρμες σε ολον τον κοσμο (μεγαλιτερες απαιτισης απο την Ελλαδα και την Τουρκια νομιζω). Ενω η Αντζελα (που παρεπιπτοντος απο το το εξωχικο της στην Κυπρο καθετε και παρατιρει τον ατλαντικο) Το μονο που κανει ειναι να βγαζει κατι Α που φευγουν ολοι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_vla Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Και οι Rolling stones παιζουν απο την δεκαετια του 60 και οι KISS παιζουν 32 χρονια και οι scorpions, deep purple, led zeppelin και αλλοι τετιοι ειναι απο το 60- 70 αλλα δεν κανουν ετσι. Και μαλιστα τραγουδανε τελεια, παιζουν τελεια και ειναι φιρμες σε ολον τον κοσμο (μεγαλιτερες απαιτισης απο την Ελλαδα και την Τουρκια νομιζω). Ενω η Αντζελα (που παρεπιπτοντος απο το το εξωχικο της στην Κυπρο καθετε και παρατιρει τον ατλαντικο) Το μονο που κανει ειναι να βγαζει κατι Α που φευγουν ολοι... Οι Led Zeppelin δεν υπάρχουν πια. Επίσης, ξέχασες να αναφέρεις πως όλα αυτά τα συγκροτήματα είναι και καλοί συνθέτες ενώ η Άντζελα δεν έχει κάνει ποτέ της σύνθεση :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodsuker Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Ρε παιδιά μην μιλάτε άσχημα για την Άντζελα έχει περάσει τα 65 και άρχισε να τα χάνει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Ξέρει κανείς πώς βάζω υπογραφή; :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aachen Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Ego tha po poious simpatho,loipon simpatho thn thea thn ******zou,ton ploutarxo,ton rouba(den eimai gay),terzi,kourkouli,mazonaki kathoti kai nikaiotis kai an den ipostirikseis ton topo sou tote eisai prodotis!Aftous... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Ρε παιδιά μην μιλάτε άσχημα για την Άντζελα έχει περάσει τα 65 και άρχισε να τα χάνει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Καλά ε πέθανα από τα γέλια! :lol: Μόνο 65 είναι? :p Πράγματι δεν την αντέχω κ ειδικά στο All star fame που λέει συνέχεια "πρέπει να προσπαθήσεις...εγώ ξέρεις πόσα χρόνια δούλευα σε εργοστάσιο κλπ....." :w00t: :wacko: Υ.Γ.Το ξανθό μαλλί της έλειπε!!!!!!! :blink: Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Καλά ε πέθανα από τα γέλια! :lol: Μόνο 65 είναι? :p Πράγματι δεν την αντέχω κ ειδικά στο All star fame που λέει συνέχεια "πρέπει να προσπαθήσεις...εγώ ξέρεις πόσα χρόνια δούλευα σε εργοστάσιο κλπ....." :w00t: :wacko: Υ.Γ.Το ξανθό μαλλί της έλειπε!!!!!!! :blink: Ναι μωρε οι ψωναρα. Εμαθα εχτες οτι στελνε λουλουδια στον εαυτο της!!!!!!!!!!! :blink: :X !!???! Παει καλα η κοπελα(υοπσ σορυ, Κολογρι@) ???!!!???! Και δεν δουλευε σε εργοστασιο... Επιχριμαση εκδηδομενη ητανε.. :whistle: :innocent: !!!! ΕΛΕΟΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dem Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Και δεν δουλευε σε εργοστασιο... Επιχριμαση εκδηδομενη ητανε.. :whistle: :innocent: !!!! ΕΛΕΟΣ Εκεί κόλλησες εσύ? :rolleyes: :p Παράθεση Μην κλάψεις αν τα όνειρα σου γκρεμιστούν.Κλάψε αν δεν έχεις τη δύναμη να χτίσεις άλλα...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Εκεί κόλλησες εσύ? :rolleyes: :p Και εκει. Γιατι το να ερχετε μια πουτ@ν@ να μου λεει οτι πρεπει να κανω αφτα που εκανε ειναι το λιγοτερο βρισια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts