Jump to content

letv x500 vs xiaomi redmi note 3 pro(2gb) vs redmi 3 pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα!

Θελω να προβω αμεσα στην αγορα ενος κινητου τηλεφωνου απο κινα, το πολυ μεχρι 180 ευρω. Εχω καταληξει σε αυτα τα 3. Ποιο θα μου προτεινατε απο αυτα ή αν υπαρχει και καποια καλυτερη επιλογη. Κυριως με ενδιαφερουν οι αποδοσεις και η καμερα. Eπισης θελω να ρωτησω απο ποιο μαγαζι (vickmall,minideal,banggood) ειναι καλυτερα να παραγγειλω.Τελος, δεν μπορω να καταλαβω ποια ειναι η ακριβης τιμη των προϊοντων, διοτι οταν αλλαζω απο usd σε euro εμφανιζει τιμες με διαφορετικη ισοτιμια

Ευχαριστω παρα πολυ! :)

Edited by giannhskaz

Οι ισοτιμίες στα κινεζομάγαζα δεν ανανεώνονται συχνά και μερικές φορές δεν έχουν ανανεωθεί για χρόνια, τα usd να βλέπεις και απλά τσέκαρε την ισοτιμία της τράπεζας σου ή του paypal αντίστοιχα ( που είναι η πιο τσουχτερή απ'όλες )

Εγώ θα έπερνα το note 3 pro προσωπικά σαν σύνολο συσκευής που βγαίνει στα 159 ευρώ περίπου με 2gb ram/16gb εσωτερική μνήμη ή 192 σχεδόν με 3gb ram και 32gb εσωτερική μνήμη .

Αρχικα ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Την αγορα μαλλον θα την κανω απο το vickmall κατευθειαν με prepaidcard απο την πειραιως(γινεται αυτο ή ειναι υποχρεωτικο το paypal;Γιατι με την ισοτιμια της τραπεζας βγαινει και πιο φθηνα). Οι τιμες μου βγαινουν για το note pro 2gb στα 157€ και για την εκδοση των 3gb 187€(με νοιαζει μονο η ram και οχι η rom). Η διαφορα τους θα ειναι τεραστια; Αξιζει τα 30 παραπανω ευρω; Επισης το ulefone power στα 142€ αξιζει συγκριτικα με τα αλλα(απο το banggood); Συγγνωμη για τις πολλες ερωτησεις.

Edited by giannhskaz

Διαφορα στην πράξη στις λειτουργίες του τηλεφώνου, στην ταχύτητα κλπ δε θα δεις μεταξύ της έκδοσης 3/32 με την 2/16 παρα μόνο στον ελεύθερο εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο (27GB αντί για 11GB όπου στη θέση της μιας sim κουμπώνεις SD card) και στην ελεύθερη RAM (1.5GB αντί για 0.7GB με την οποία δεν πρόκειται ποτέ να έχεις θεμα).

Εγω προτίμησα αυτή και με τα ρέστα πήρα Tempered glass της nillkin και θήκη προστασίας και δεν το μετάνιωσα.. ;)

Η letv πάντως εβγαλε/βγάζει καινούρια μοντελακια...

Για ρίξτους κάνα βλέφαρο... .

Το ulefone power δεν είναι άσχημη συσκευή για λεφτά της αλλά διαβάζω για 7-8ωρες sot με μπαταρία 6000mah ενώ το RN3 PRO βγάζει 9 ώρες sot με μπαταρία 4000mah. Κάποιος από τους παραπάνω αριθμούς είναι λάθος..

Edited by demakhs

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση!

Παω να φορτωσω την καρτα και παραγγελνω σημερα. Και μια τελευταια ερωτηση :P καλυτερα να παραγγειλω απο vickmall? Γινεται να παραγγειλω κατευθειαν με καρτα ωστε να εκμεταλευτω της ισοτιμιες της τραπεζας μου;(που ειναι πολυ πιο συμφερουσες απο το paypal)

μπορείς να παραγγείλεις κατευθείαν με κάρτα. Αλλά θα σου πρότεινα να ρυθμίσεις το pp να κάνει την μετατροπή η τράπεζα, οπότε θα έχεις και τις ίδιες προμήθειες με τον πρώτο τρόπο, αλλά θα έχεις και την ασφάλεια του pp. δες το νήμα του pp για περισσότερες πληροφορίες.

Πραγματικα ευχαριστω παρα πολυ.Το βρηκα και το εκανα αυτο. Σορρυ κιολας αλλα επειδη εχω να κανω πριν απο capital controls παραγγελεια, δεν θα εχω θεμα,σωστα;

Τώρα όχι, δεν έχεις θέμα.

Τρέχα να προλάβεις όμως, γιατί με τα καινούρια capital controls που καταφθάνουν οσονούπω, δε θα μπορείς να κουνηθεις!! :X

To vickmall το εχει στα 220$ η ισοτιμια ευρω-δουλαριου απο την τραπεζα που εχω βγαλει την καρτα μου ειναι 1€=1.174$ με την διαιρεση βγαινει 187.4€