Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατι που παρατηρησα με την 8.

Στις ειδοποιήσεις του messenger ή του viper π.χ επανω στο εικονίδιο της εφαρμογής μου εβγαζε εναν αριθμο με τα αδιάβαστα μηνύματα.

Πλεον μου βγαζει ενα λαχανι κυκλακι χωρις νουμερο μεσα.

Διορθωνεται καπως αυτο?

HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μαλλον οχι. Επισης για οσους χρησιμοποιουν night mode το βραδυ πλεον μπορεις να ορισεις τις ωρες και μπαινει αυτοματα μονο του.

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Μαλλον οχι. Επισης για οσους χρησιμοποιουν night mode το βραδυ πλεον μπορεις να ορισεις τις ωρες και μπαινει αυτοματα μονο του.
Το αυτόματο night mode το έχει και στην 7. Το κυκλάκι είναι χαρακτηριστικό που διαφήμισε πολύ η Google για το oreo.

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μήπως ειναι ασυμβατοτητα του sense?

Στις εφαρμογές συστηματος εμφανιζονται κανονικα παντως...

Οχι δυστυχώς. Στου συστήματος θα έβαλε χέρι η htc μάλλον και γι'αυτό θα βγάζουν νουμεράκι ακόμα. Οι υπόλοιπες θα ακολουθούν το oreo εικάζω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μάγκες ήδη από την 6 είχε πει η HTC πως το πάει προς στοκ.

Sent from my Pixel using Tapatalk

Σωστά. Θυμηθείτε την ξενέρα που φάγαμε οι περισσότεροι με την κατάργηση της εφαρμογής εικόνων και μουσικής της HTC και την αντικατάστασή τους από τις αντίστοιχες της Google.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το κινητό ίσως έγινε πιο ελαφρύ αλλά από μπαταρία δεν βλέπω διαφορά. Όμορφες οι οπτικές αλλαγές πάντως

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εξής πρόβλημα στο Oreo update (3.16.401, τέρμα στοκ): Στην εφαρμογή της κάμερας, η λειτουργία touch-to-focus πατώντας πάνω στην οθόνη (με τον άσπρο-πράσινο κύκλο και την μπάρα δίπλα για την φωτεινότητα) λειτουργεί τις 3-4 πρώτες φορές και μετά εξαφανίζεται. Λύνεται μόνο με τερματισμό της εφαρμογής και άνοιγμα ξανά, αλλά πάλι τα ίδια μετά από 3-4 εστιασμούς. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;

Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εξής πρόβλημα στο Oreo update (3.16.401, τέρμα στοκ): Στην εφαρμογή της κάμερας, η λειτουργία touch-to-focus πατώντας πάνω στην οθόνη (με τον άσπρο-πράσινο κύκλο και την μπάρα δίπλα για την φωτεινότητα) λειτουργεί τις 3-4 πρώτες φορές και μετά εξαφανίζεται. Λύνεται μόνο με τερματισμό της εφαρμογής και άνοιγμα ξανά, αλλά πάλι τα ίδια μετά από 3-4 εστιασμούς. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο;

Κανένα θέμα εγώ.

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Gx2
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Ηρθε σήμερα η europe :D

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

έχω το παλαιό people widget αλλά δε λειτουργεί με την oreo.έχει βρει κανένας κάποια λύση ?

Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι το finger print αργει και δεν ειναι στιγμιαία η απόκριση.Επίσης δεν μου έκατσαν καλα τα badges που αντικατεστησαν τον αριθμο των ειδοποιησεων σε μια εφαρμογή. Edited by diaoloS

https://twitter.com/ogiwrgos<>

Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE

The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!"

Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι το finger print αργει και δεν ειναι στιγμιαία η απόκριση.Επίσης δεν μου έκατσαν καλα τα badges που αντικατεστησαν τον αριθμο των ειδοποιησεων σε μια εφαρμογή.

Θα συμφωνήσω και στα δυο που αναφέρεις.

Κατα τα αλλα ειναι σίγουρα ταχυτερο απο οτι ηταν με την 7.

Ένα άλλο αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή. Οτιδήποτε και να επιλέξω, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπαίνει system wide ήχος ειδοποίησης σε όλες... εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος!

Πηγαίνω για παράδειγμα στο ημερολόγιο, και για ήχο ειδοποίησης βάζω τον άλφα ήχο.

Πάω μετά μηνύματα, για ήχο ειδοποίησης βάζω τον βήτα ήχο.

Πάω μετά πάλι ημερολόγιο, και ο ήχος έχει αλλάξει στον βήτα! System wide...

Αυτά στην εντελώς στοκ 3.16.401 (από OTA). Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα, αν και διάβασα πως αυτό στρώνει και με third party εφαρμογή...

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

Η μπαταρία μου έχασε πάρα πολύ με την 8 με το ζόρι πλέον βγαίνει η μέρα. Είμαι ο μόνος ή έχουν και άλλοι παρόμοιες παρενέργειες?

κανε του ενα reset εγω δεν εχω θεμα

HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra

Microsoft Surface pro 8

Η μπαταρία μου έχασε πάρα πολύ με την 8 με το ζόρι πλέον βγαίνει η μέρα. Είμαι ο μόνος ή έχουν και άλλοι παρόμοιες παρενέργειες?

Κι εμένα έπεσε η μπαταρία τραγικά? Τι να κάνω? επαναφορά εργοσ. ρυθμίσεων σημαίνει στήσιμο πάλι απο την αρχή. Αλλες λύσεις?

Ούτε εγώ βλέπω καμιά μεταβολή στη διάρκεια της μπαταρίας. Μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή που έχει θέμα με το όρεο;
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Ένα άλλο αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή. Οτιδήποτε και να επιλέξω, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπαίνει system wide ήχος ειδοποίησης σε όλες... εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος!

Πηγαίνω για παράδειγμα στο ημερολόγιο, και για ήχο ειδοποίησης βάζω τον άλφα ήχο.

Πάω μετά μηνύματα, για ήχο ειδοποίησης βάζω τον βήτα ήχο.

Πάω μετά πάλι ημερολόγιο, και ο ήχος έχει αλλάξει στον βήτα! System wide...

Αυτά στην εντελώς στοκ 3.16.401 (από OTA). Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα, αν και διάβασα πως αυτό στρώνει και με third party εφαρμογή...

Κι εμένα έτσι είναι οι ειδοποιήσεις δυστυχώς. Θυμάσαι ποια εφαρμογή έλεγαν στο xda ότι το διορθώνει;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σας πεταει shortcut στην αρχικη οθονη οταν βαζετε καινουργια εφαρμογη? Δεν βρισκω την ρυθμιση που το κλεινεις ενω υπηρχε παλιοτερα

Microsoft Surface pro 8

Σας πεταει shortcut στην αρχικη οθονη οταν βαζετε καινουργια εφαρμογη? Δεν βρισκω την ρυθμιση που το κλεινεις ενω υπηρχε παλιοτερα

Αν θυμάμαι καλα υπήρχε μεσα στις ρυθμίσεις του play store.

Τωρα που μπηκα και εγω οντως δεν τη βρίσκω.

Έχει αναφερθεί και στο xda το θέμα με τα shortcuts. Είναι γενικό απ'ό,τι φαίνεται.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κι εμένα έτσι είναι οι ειδοποιήσεις δυστυχώς. Θυμάσαι ποια εφαρμογή έλεγαν στο xda ότι το διορθώνει;

https://play.google.com/store/apps/details?id=notificon.gsy.com.notificon

Αυτό είχαν δώσει στο thread, λογικά και άλλα τέτοιου είδους θα δουλεύουν. Υπ'όψιν πως σε εφαρμογές που ήδη έχουν δικούς τους ήχους σαν προεπιλογή (Viber, Skype, Facebook) δεν έχω θέμα εννοείται. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος πάει να αλλάξει ήχο ειδοποίησης σε μια εφαρμογή μέσω του επιλογέα συστήματος, τότε ο ήχος επιλέγεται system wide. Λογικά εύκολο να λυθεί.

Ο Lee έχει γράψει πως ψάχνει να βρει λύση για το θέμα, λογικά και η HTC θα βγάλει ενημέρωση, το θέμα είναι πότε...

Εντωμεταξύ σας βγάζει και εσάς τους χαρακτήρες στην ημερομηνία στο widget του ρολογιού με πεζά σε lockscreen και κεφαλαία στη homescreen; Βαράει μπιέλες το OCD μου και δε θυμάμαι τι είχα κάνει παλιότερα στη Viper για να το αλλάξω :blink:

...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay...

...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday...

==================================================

Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio

• The title was changed to HTC 10 (M10)