venduza Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Κατι που παρατηρησα με την 8. Στις ειδοποιήσεις του messenger ή του viper π.χ επανω στο εικονίδιο της εφαρμογής μου εβγαζε εναν αριθμο με τα αδιάβαστα μηνύματα. Πλεον μου βγαζει ενα λαχανι κυκλακι χωρις νουμερο μεσα. Διορθωνεται καπως αυτο? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μαλλον οχι. Επισης για οσους χρησιμοποιουν night mode το βραδυ πλεον μπορεις να ορισεις τις ωρες και μπαινει αυτοματα μονο του. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μαλλον οχι. Επισης για οσους χρησιμοποιουν night mode το βραδυ πλεον μπορεις να ορισεις τις ωρες και μπαινει αυτοματα μονο του.Το αυτόματο night mode το έχει και στην 7. Το κυκλάκι είναι χαρακτηριστικό που διαφήμισε πολύ η Google για το oreo. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μαλλον οχι. Επισης για οσους χρησιμοποιουν night mode το βραδυ πλεον μπορεις να ορισεις τις ωρες και μπαινει αυτοματα μονο του. Μήπως ειναι ασυμβατοτητα του sense? Στις εφαρμογές συστηματος εμφανιζονται κανονικα παντως... Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Οχι δυστυχώς. Στου συστήματος θα έβαλε χέρι η htc μάλλον και γι'αυτό θα βγάζουν νουμεράκι ακόμα. Οι υπόλοιπες θα ακολουθούν το oreo εικάζω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μάγκες ήδη από την 6 είχε πει η HTC πως το πάει προς στοκ. Sent from my Pixel using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Μάγκες ήδη από την 6 είχε πει η HTC πως το πάει προς στοκ. Sent from my Pixel using TapatalkΣωστά. Θυμηθείτε την ξενέρα που φάγαμε οι περισσότεροι με την κατάργηση της εφαρμογής εικόνων και μουσικής της HTC και την αντικατάστασή τους από τις αντίστοιχες της Google. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Το κινητό ίσως έγινε πιο ελαφρύ αλλά από μπαταρία δεν βλέπω διαφορά. Όμορφες οι οπτικές αλλαγές πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BillGS Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εξής πρόβλημα στο Oreo update (3.16.401, τέρμα στοκ): Στην εφαρμογή της κάμερας, η λειτουργία touch-to-focus πατώντας πάνω στην οθόνη (με τον άσπρο-πράσινο κύκλο και την μπάρα δίπλα για την φωτεινότητα) λειτουργεί τις 3-4 πρώτες φορές και μετά εξαφανίζεται. Λύνεται μόνο με τερματισμό της εφαρμογής και άνοιγμα ξανά, αλλά πάλι τα ίδια μετά από 3-4 εστιασμούς. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 20, 2018 (edited) Καλησπέρα στην παρέα. Έχω το εξής πρόβλημα στο Oreo update (3.16.401, τέρμα στοκ): Στην εφαρμογή της κάμερας, η λειτουργία touch-to-focus πατώντας πάνω στην οθόνη (με τον άσπρο-πράσινο κύκλο και την μπάρα δίπλα για την φωτεινότητα) λειτουργεί τις 3-4 πρώτες φορές και μετά εξαφανίζεται. Λύνεται μόνο με τερματισμό της εφαρμογής και άνοιγμα ξανά, αλλά πάλι τα ίδια μετά από 3-4 εστιασμούς. Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο; Κανένα θέμα εγώ. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 20, 2018 by Gx2 Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ηρθε σήμερα η europe :D Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Άντε και στα δικά μας οι άραβες Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokosxa Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 έχω το παλαιό people widget αλλά δε λειτουργεί με την oreo.έχει βρει κανένας κάποια λύση ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 (edited) Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι το finger print αργει και δεν ειναι στιγμιαία η απόκριση.Επίσης δεν μου έκατσαν καλα τα badges που αντικατεστησαν τον αριθμο των ειδοποιησεων σε μια εφαρμογή. Edited January 22, 2018 by diaoloS Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2018 Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι το finger print αργει και δεν ειναι στιγμιαία η απόκριση.Επίσης δεν μου έκατσαν καλα τα badges που αντικατεστησαν τον αριθμο των ειδοποιησεων σε μια εφαρμογή. Θα συμφωνήσω και στα δυο που αναφέρεις. Κατα τα αλλα ειναι σίγουρα ταχυτερο απο οτι ηταν με την 7. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Ένα άλλο αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή. Οτιδήποτε και να επιλέξω, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπαίνει system wide ήχος ειδοποίησης σε όλες... εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος! Πηγαίνω για παράδειγμα στο ημερολόγιο, και για ήχο ειδοποίησης βάζω τον άλφα ήχο. Πάω μετά μηνύματα, για ήχο ειδοποίησης βάζω τον βήτα ήχο. Πάω μετά πάλι ημερολόγιο, και ο ήχος έχει αλλάξει στον βήτα! System wide... Αυτά στην εντελώς στοκ 3.16.401 (από OTA). Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα, αν και διάβασα πως αυτό στρώνει και με third party εφαρμογή... Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η μπαταρία μου έχασε πάρα πολύ με την 8 με το ζόρι πλέον βγαίνει η μέρα. Είμαι ο μόνος ή έχουν και άλλοι παρόμοιες παρενέργειες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 κανε του ενα reset εγω δεν εχω θεμα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kukutux Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η μπαταρία μου έχασε πάρα πολύ με την 8 με το ζόρι πλέον βγαίνει η μέρα. Είμαι ο μόνος ή έχουν και άλλοι παρόμοιες παρενέργειες? Κι εμένα έπεσε η μπαταρία τραγικά? Τι να κάνω? επαναφορά εργοσ. ρυθμίσεων σημαίνει στήσιμο πάλι απο την αρχή. Αλλες λύσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gx2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ούτε εγώ βλέπω καμιά μεταβολή στη διάρκεια της μπαταρίας. Μήπως τρέχει κάποια εφαρμογή που έχει θέμα με το όρεο; Παράθεση :innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ένα άλλο αρνητικό είναι πως δεν μπορώ να ρυθμίσω διαφορετικό ήχο ειδοποίησης για κάθε εφαρμογή. Οτιδήποτε και να επιλέξω, σε οποιαδήποτε εφαρμογή, μπαίνει system wide ήχος ειδοποίησης σε όλες... εκτός αν κάνω κάτι πολύ λάθος! Πηγαίνω για παράδειγμα στο ημερολόγιο, και για ήχο ειδοποίησης βάζω τον άλφα ήχο. Πάω μετά μηνύματα, για ήχο ειδοποίησης βάζω τον βήτα ήχο. Πάω μετά πάλι ημερολόγιο, και ο ήχος έχει αλλάξει στον βήτα! System wide... Αυτά στην εντελώς στοκ 3.16.401 (από OTA). Ελπίζω να το φτιάξουν σύντομα, αν και διάβασα πως αυτό στρώνει και με third party εφαρμογή...Κι εμένα έτσι είναι οι ειδοποιήσεις δυστυχώς. Θυμάσαι ποια εφαρμογή έλεγαν στο xda ότι το διορθώνει; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Σας πεταει shortcut στην αρχικη οθονη οταν βαζετε καινουργια εφαρμογη? Δεν βρισκω την ρυθμιση που το κλεινεις ενω υπηρχε παλιοτερα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Σας πεταει shortcut στην αρχικη οθονη οταν βαζετε καινουργια εφαρμογη? Δεν βρισκω την ρυθμιση που το κλεινεις ενω υπηρχε παλιοτερα Αν θυμάμαι καλα υπήρχε μεσα στις ρυθμίσεις του play store. Τωρα που μπηκα και εγω οντως δεν τη βρίσκω. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Έχει αναφερθεί και στο xda το θέμα με τα shortcuts. Είναι γενικό απ'ό,τι φαίνεται. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Κι εμένα έτσι είναι οι ειδοποιήσεις δυστυχώς. Θυμάσαι ποια εφαρμογή έλεγαν στο xda ότι το διορθώνει; https://play.google.com/store/apps/details?id=notificon.gsy.com.notificon Αυτό είχαν δώσει στο thread, λογικά και άλλα τέτοιου είδους θα δουλεύουν. Υπ'όψιν πως σε εφαρμογές που ήδη έχουν δικούς τους ήχους σαν προεπιλογή (Viber, Skype, Facebook) δεν έχω θέμα εννοείται. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος πάει να αλλάξει ήχο ειδοποίησης σε μια εφαρμογή μέσω του επιλογέα συστήματος, τότε ο ήχος επιλέγεται system wide. Λογικά εύκολο να λυθεί. Ο Lee έχει γράψει πως ψάχνει να βρει λύση για το θέμα, λογικά και η HTC θα βγάλει ενημέρωση, το θέμα είναι πότε... Εντωμεταξύ σας βγάζει και εσάς τους χαρακτήρες στην ημερομηνία στο widget του ρολογιού με πεζά σε lockscreen και κεφαλαία στη homescreen; Βαράει μπιέλες το OCD μου και δε θυμάμαι τι είχα κάνει παλιότερα στη Viper για να το αλλάξω :blink: Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts