nek46 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Αν μιλαμε για τα on screen nav button αλλαζε μεχρι το android 6 , τωρα νομιζω πως γινεται με την viper rom και ισως να γινεται με καποιον Launcher, η με καποια εφαρμογη που θελει root οπως λεει και ο finn παραπανω. @kountoura κανε ενα κοπο και ρωτα στο νημα με τους Launcher Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εννοείται δε θα αλλάξει το εικονίδιο πάνω στο panel απλά θα αντιστραφεί η λειτουργία τους Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Αν μιλαμε για τα on screen nav button αλλαζε μεχρι το android 6 , τωρα νομιζω πως γινεται με την viper rom και ισως να γινεται με καποιον Launcher, η με καποια εφαρμογη που θελει root οπως λεει και ο finn παραπανω. @kountoura κανε ενα κοπο και ρωτα στο νημα με τους Launcher Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και εκεί.. Από χθες μόλις το βγήκε από το κουτί, μπήκε spigen Rugged Armor και spigen μεμβράνη. (από το πακέτο που έχει 3 μέσα). Οταν κάνω κλήση και το βάζω στο αφτί μου η οθόνη σβήνει μετά από κάποιο δευτερόλεπτα και όταν το απομακρύνω δεν ανάβει. Επηρεάζει τον αισθητήρα η μεμβράνη? Η είναι κάποιο πρόβλημα της 7.0? Ούτε με Android 6 το δούλεψα ούτε με γυμνή οθόνη.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και εκεί.. Από χθες μόλις το βγήκε από το κουτί, μπήκε spigen Rugged Armor και spigen μεμβράνη. (από το πακέτο που έχει 3 μέσα). Οταν κάνω κλήση και το βάζω στο αφτί μου η οθόνη σβήνει μετά από κάποιο δευτερόλεπτα και όταν το απομακρύνω δεν ανάβει. Επηρεάζει τον αισθητήρα η μεμβράνη? Η είναι κάποιο πρόβλημα της 7.0? Ούτε με Android 6 το δούλεψα ούτε με γυμνή οθόνη.. Αν η μεμβράνη καλύπτει τον αισθητήρα προφανώς και θα το επηρεάζει. Δεν εχει αναφερει καποιος κατι παρόμοιο. Δοκιμασε χωρις τη μεμβράνη. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Με την πρώτη ευκαιρία θα ρωτήσω και εκεί.. Από χθες μόλις το βγήκε από το κουτί, μπήκε spigen Rugged Armor και spigen μεμβράνη. (από το πακέτο που έχει 3 μέσα). Οταν κάνω κλήση και το βάζω στο αφτί μου η οθόνη σβήνει μετά από κάποιο δευτερόλεπτα και όταν το απομακρύνω δεν ανάβει. Επηρεάζει τον αισθητήρα η μεμβράνη? Η είναι κάποιο πρόβλημα της 7.0? Ούτε με Android 6 το δούλεψα ούτε με γυμνή οθόνη.. Και σε εμένα το κάνει αυτό..Όχι πάντα αλλά το κάνει από τότε που έβαλα android 7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Αν η μεμβράνη καλύπτει τον αισθητήρα προφανώς και θα το επηρεάζει. Δεν εχει αναφερει καποιος κατι παρόμοιο. Δοκιμασε χωρις τη μεμβράνη. Και σε εμένα το κάνει αυτό..Όχι πάντα αλλά το κάνει από τότε που έβαλα android 7 Δεν το έχω συναντήσει ξανά και δεν σκέφτηκα ότι μια διάφανη μεμβράνη μπορεί να επηρεάσει τον αισθητήρα. Redcom τι μεμβράνη έχεις εσύ? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 (edited) Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.androidsensorbox και πάτα εκεί που λέει proximity sensor και δες αν δουλεύει σωστά.. Σε διάφορα Τηλέφωνα που είχα κατα καιρούς επηρέαζε αν ήταν καλυμμένος ο αισθητήρας. Να βρεις tempered glass που δεν θακαλύπτει τον αισθητήρα. Edited March 9, 2017 by Da_rudakos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Βάλε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=imoblife.androidsensorbox και πάτα εκεί που λέει proximity sensor και δες αν δουλεύει σωστά.. Σε διάφορα Τηλέφωνα που είχα κατα καιρούς επηρέαζε αν ήταν καλυμμένος ο αισθητήρας. Να βρεις tempered glass που δεν θακαλύπτει τον αισθητήρα. Με βάση αυτή την εφαρμογή και καλύπτοντας καλά τον αισθητήρα με το χέρι λειτουργεί. Σε επόμενες κλήσεις που έκανα λειτουργεί, απλά θέλει να είναι "πατημένο" στο αφτί. Πρέπει να είναι από την μεμβράνη λοιπόν που ποτε είναι καθαρή πότε όχι. Υπάρχει tempered glass για το 10 που να κάθεται 100% σωστά? Εννοώ χωρίς να δείχνει ότι έχει αέρα περιμετρικά? Αυτά περί ερωτήσεων.. Σήμερα πρώτη μέρα με το htc 10, και πρώτη φορά στην htc γενικά.. Από της 6 το πρωί που βγήκε από το ρεύμα μέχρι της 20:00 που γύρισα σπίτι είχε 20% μπαταρία.. Συνέχεια με data, 4g κυρίως! Συγχρονισμός ανοιχτός, φωτεινότητα στο αυτόματο και ένα κλικ κάτω από την μέση την μπάρα φωτεινότητας, μισή ώρα κλήσεις, μου έδωσε 3 μισή ώρες sot. Δεν βγάζει μέρα λοιπόν σε μένα αλλά τα πράγματα είναι καλύτερα απ ότι περίμενα στο θέμα μπαταρία που με απασχολούσε. Θα έβγαζε 4 ώρες sot αν άφηνα το ποσοστό να πέσει κ άλλο με data μόνο σε πρώτη πλήρη φόρτιση. . Εγώ περίμενα να βγάζει 3 ώρες πάνω κάτω. Είναι αρκετά κάτω από το s7 edge που επίσης έχω και από το 3Τ που πρόσφατα έδωσα. Και λογικό με φορτίο μπαταρίας μικρότερο, και οθόνη υψηλής ανάλυσης. Σαν συσκευή μου άρεσε αρκετά, πάνω από όλα επειδή είναι μεταλλική! Στα συν πέραν της μεταλλικής κατασκευής η καλή κάμερα και η υποδοχή κάρτας μνήμης. Δύο από τους βασικούς παράγοντες στην επιλογή συσκευής για μένα. Αρνητικά μόνο δύο. Μικρή οθόνη (χωρίς επιλογή μεγαλύτερης συσκευής ναυαρχίδας από την HTC) Και η μπαταρία.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλοριζικο φιλε μου. Η μπαταρία του θα στρωσει, είναι νωρίς ακομα. Λογικα θα σου σου δινει 4:30 με 5 ωρες. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Καλοριζικο φιλε μου. Η μπαταρία του θα στρωσει, είναι νωρίς ακομα. Λογικα θα σου σου δινει 4:30 με 5 ωρες. Ευχαριστώ! Το θέμα δεν είναι μόνο πόσο χρόνο sot βγάζει, αλλά και σε τι βάθος χρόνου.. Αφού είναι καλύτερα απ ότι το περίμενα δεν έχω και τόσο πρόβλημα. Εξάλλου δεν θα μείνει για πολύ καιρό! Υπάρχει τρόπος να δούμε χώρα προορισμού εκτός από το να δώσουμε το imei στην htc? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Software number και cid Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Software number και cid Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Με αριθμό λογισμικού λοιπόν 2.41.401.4 τι προορισμό έχει? Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ευρώπη σίγουρα. Δες και το cid με το cid getter από το play store για να δούμε και χώρα προορισμού Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Ευρώπη σίγουρα. Δες και το cid με το cid getter από το play store για να δούμε και χώρα προορισμού Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk HTC_034 αυτό είναι το λεγόμενο cid έτσι? Πάνω πάνω με κόκκινα γράμματα. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 εχω αριθμο λογισμικου και cid ιδιο με σενα και με την htc που μιλησα μου ειπαν οτι ειναι απο γερμανια. Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 HTC_034 αυτό είναι το λεγόμενο cid έτσι? Πάνω πάνω με κόκκινα γράμματα. 034 είναι για Ελλάδα Ισπανία κυρίως Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kountoura Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Ωραία δεν είναι σαφές δηλαδή η χώρα προορισμού.. Κάτι ακόμα που ήθελα να σας πω, σε ερώτηση που έκανα στην ts solution (arvato) για την εγγύηση συσκευής και μπαταρίας μου είπαν ότι η συσκευή έχει δύο χρόνια εγγύηση αν είναι ευρωπαϊκή, και για την μπαταρία επειδή εξαρτάται και από άλλους παράγοντες ήθελαν imei. (?)! Τους έστειλα το παραστατικό μου με το imei και μου είπαν ότι η μπαταρία έχει επίσης δύο χρόνια εγγύηση σαν την συσκευή επειδή δεν είναι αποσπομενη.. Παράθεση kountouraN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katsour66 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Λύθηκε το μυστήριο. Έφταιγε το καλώδιο. Το συνέδεσα το κινητο και με το laptop, και δεν το αναγνώριζε το Windows 10. Ναι μεν φόρτιζε (αργά εννοείται) αλλά συνεχώς μου έβγαζε error το laptop ότι δεν αναγνωρίζει τι είναι. Πήρα ενα usb type c της πλάκας και το αναγνώρισε με τη μία. Τώρα πρέπει προφανώς να πάρω και ένα type c ταχείας φόρτισης από κάποιο μαγαζί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Αντιμετωπίζω Απίστευτες υπερθερμανσεις κατά τη φορτιση σε σημείο που τώρα που σας γράφω και βιάζομαι γιατί καίνε τα χέρια μου δεν μπορω να το Κρατήσω!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 (edited) Αντιμετωπίζω Απίστευτες υπερθερμανσεις κατά τη φορτιση σε σημείο που τώρα που σας γράφω και βιάζομαι γιατί καίνε τα χέρια μου δεν μπορω να το Κρατήσω!!!!! Αν το φορτιζεις και το χρησιμοποιεις ταυτόχρονα λογικο ειναι να ψήνεται. Αν οχι τοτε δεν ειναι φυσιολογικό. Με το ταχυφορτιστη ζεσταίνεται αλλα οχι σε αυτο το βαθμο που αναφέρεις. Να και τα δικα μου στατιστικά http://i68.tinypic.com/30s841u.jpg http://i64.tinypic.com/16jf02d.png Η χρηση ειναι 50%wifi 50% δεδομένα, φωτεινοτητα στη μεση αυτοματο, συνδεδεμενο σχεδον ολες τις ωρες με handfree , 1.40 λεπτα ομιλια, μιση ωρα πλοηγηση, λιγο καμερα και υπόψιν το εχω σε επιλογη για επιδοσεις απο το μενου προγραμματιστων που ξελιγωνει πιο γρήγορα τη μπαταρια. Το βράδυ κλειστα ολα. Γενικως τη μερα βγαζω γυρω στο πεντάωρο. Edited March 11, 2017 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diaoloS Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Αν κανω ροοτ θα δουλεύει η εφαρμογή alpha bank ? Παράθεση https://twitter.com/ogiwrgos<> Nokia 3330 , Nokia N73ME , NOKIA N8 , JOLLA PHONE, HTC 10, ONE PLUS 7 PRO NEBULA BLUE The Microsoft & Nokia Motto: "We're the leaders, wait for us!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Αν κανω ροοτ θα δουλεύει η εφαρμογή alpha bank ? Σε εμένα δουλεύει. Δε νομίζω να χρειαστεί να περάσεις Magisk (για να κρύψει το ρουτ από την εφαρμογή και να περάσει το SafetyNet) αφού και στο M7 μου χωρίς Magisk δούλευε κανονικά. Edit: Μόνο το δακτυλικό αποτύπωμα δεν μου δουλεύει, μάλλον λόγω root, θα δοκιμάσω μέσω magisk hide μήπως μπορεί να δουλέψει. Edited March 12, 2017 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Αν κανω ροοτ θα δουλεύει η εφαρμογή alpha bank ? Το δακτυλικό αποτύπωμα δουλεύει τώρα χωρίς ρουτ στην εφαρμογη? Αν ναι με ρουτ σε Ρομ με Magist δεν δουλεύει...Δεν υποστηρίζετε ή συσκευή γράφει... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akpe Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 (edited) Namgal έχεις ενεργοποιήσει το magisk hide έτσι; Μόλις δοκίμασα, αλλά μου έβγαλε πως «έχει ενεργοποιηθεί σε άλλη συσκευή, απενεργοποιήστε το πρώτα από την άλλη και ενεργοποιήστε το ξανά». Οπότε πάμε πάλι, unhide, reboot, απενεργοποίηση, hide, reboot, δοκιμή :P Λοιπόν, με ενεργοποιημένο το magisk hide για την εφαρμογή ναι μεν «περνάει» το fingerprint και μου βγάζει «επιτυχής αναγνώριση αποτυπώματος», οπότε λογικά δουλεύει. Αλλά μετά μου βγάζει αυτό: http://image.prntscr.com/image/5a8c796c1f5b414d83389651faf34ce1.png Δεν έχω ιδέα πως φτιάχνει. Edited March 12, 2017 by akpe Παράθεση ...now I realise that I can't turn back, the future is here to stay... ...but hey, we're just children of tomorrow, hanging on to yesterday... ================================================== Τρίτη έως Πέμπτη, 18:00-20:00, στον Queen Radio Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Namgal έχεις ενεργοποιήσει το magisk hide έτσι; Μόλις δοκίμασα, αλλά μου έβγαλε πως «έχει ενεργοποιηθεί σε άλλη συσκευή, απενεργοποιήστε το πρώτα από την άλλη και ενεργοποιήστε το ξανά». Οπότε πάμε πάλι, unhide, reboot, απενεργοποίηση, hide, reboot, δοκιμή :P Λοιπόν, με ενεργοποιημένο το magisk hide για την εφαρμογή ναι μεν «περνάει» το fingerprint και μου βγάζει «επιτυχής αναγνώριση αποτυπώματος», οπότε λογικά δουλεύει. Αλλά μετά μου βγάζει αυτό: http://image.prntscr.com/image/5a8c796c1f5b414d83389651faf34ce1.png Δεν έχω ιδέα πως φτιάχνει. Αυτό μου βγάζει κάθε φορά...Το Magist είναι κρυμμένο... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts