Jump to content

HTC 10 (M10)

pik.
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Να σαι καλά ! Εάν το Πάω Κατευθείαν στην Arvatο έχει διαφορά? Επίσης για την Συγκεκριμένη δεν ακούω τα καλύτερα... Μήπως εάν το πήγαινα στο κατάστημα που το πήρα εκείνοι να Πίεζαν περισσότερο τις καταστάσεις?

Kαλημερα βεβαιως και μπορεις να το πας εσυ στην arvato ,απλα αν εισαι αθηνα η θεσσαλονικη μιλας με την htc και σου

στελνει courier να παραλαβει-επιστρεψει την συσκευη .

Θεωρω οτι το μαγαζι που το πηρες δεν θα κανει τιποτα περισσοτερο ,θα στο φτιαξουν στο service αν οντος εχει θεμα η συσκευη,απλα θα κανεις υπομονη για οσο χρειαστει.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 4,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Άλλαξαν τα δεδομένα παιδιά.. προχθές μίλησα με HTC για τηλέφωνο φίλου που απλά πέθανε η οθόνη (έζησα να το δω κι αυτό) και η απάντηση ήταν ότι πλέον δεν υπάρχει service της HTC στην Ελλάδα. Όλες οι συσκευές ελληνικές και ξένες πάνε Ρουμανία για επισκευή.. Με τα γνωστά χρονοδιαγράμματα, οι ελληνικές 1-2 εβδομάδες, οι ξένες 4-6..

Send from my HTC 10

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Χαίρεται!Νεος κάτοχος εδώ και 2-3 μέρες.Ειναι εξαιρετική συσκευή και είμαι Κατενθουσιασμένος αν και είχα τις επιφυλάξεις μου λόγο του ότι το πήρα μεταχειρισμένο...!Μια ερώτηση αν μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει : Γατί το Viber παραμένει καρφιτσωμένο στην μπάρα ειδοποιήσεων και μου γράφει "επιστροφή στο Viber"?Υπάρχει κάποιος τρόπος να φύγει χωρίς να απενεργοποιήσω ΟΛΕΣ τις ειδοποιήσεις του Viber από το μενού εφαρμογές-ρυθμίσεις ?Ευχαριστώ!

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ένα screenshot να δούμε τι εννοείς; δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο με viber

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ένα screenshot να δούμε τι εννοείς; δεν παρατήρησα κάτι τέτοιο με viber

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/a4ef64c83676017837c55bad8697a81f.jpg

Ότι και να κάνω αυτό μένει εκεί... Μόνο αν πατήσω παρατεταμένα πάνω του και με πάει στην διαχείριση ειδοποιήσεων εφαρμογών όπου επιλέγοντας αποκλεισμό όλων εξαφανίζεται... Το θέμα είναι ότι έτσι δεν λαμβάνω καμία ειδοποίηση....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/351ab9d66a7d96bc46fb23ff773306ce.jpg

Edited by Namgal

Ήρθε και σε μένα. Πανέμορφο. Ο ήχος από ηχεία δεν είναι όπως στα προηγούμενα αλλά μικρή σημασία. Htc_034 ξέρουμε τι είναι; Νομίζω σίγουρα unbranded. Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα άκρη.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/a4ef64c83676017837c55bad8697a81f.jpg

Ότι και να κάνω αυτό μένει εκεί... Μόνο αν πατήσω παρατεταμένα πάνω του και με πάει στην διαχείριση ειδοποιήσεων εφαρμογών όπου επιλέγοντας αποκλεισμό όλων εξαφανίζεται... Το θέμα είναι ότι έτσι δεν λαμβάνω καμία ειδοποίηση....

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161217/351ab9d66a7d96bc46fb23ff773306ce.jpg

Δοκίμασε μια απεγκατασταση της εφαρμογής και εν νέου εγκατάσταση.

Ήρθε και σε μένα. Πανέμορφο. Ο ήχος από ηχεία δεν είναι όπως στα προηγούμενα αλλά μικρή σημασία. Htc_034 ξέρουμε τι είναι; Νομίζω σίγουρα unbranded. Έψαξα λίγο αλλά δε βρήκα άκρη.

Unbranded Ισπανίας Ελλάδας είναι

Άλλαξαν τα δεδομένα παιδιά.. προχθές μίλησα με HTC για τηλέφωνο φίλου που απλά πέθανε η οθόνη (έζησα να το δω κι αυτό) και η απάντηση ήταν ότι πλέον δεν υπάρχει service της HTC στην Ελλάδα. Όλες οι συσκευές ελληνικές και ξένες πάνε Ρουμανία για επισκευή.. Με τα γνωστά χρονοδιαγράμματα, οι ελληνικές 1-2 εβδομάδες, οι ξένες 4-6..

Send from my HTC 10

Ωχ .. ασχημα νεα αυτα :( νομιζω ο pik δημητρης μας ειχε πει οτι και στην ιταλια εκλεισε καποιο τμημα της htc- service

δεν θυμαμαι .

Κριμα πολυ κριμα.:(

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Send from my HTC 10

Και στη Ρουμανία ποιος το στέλνει αν είναι αγορασμένο από Skroutz?Το κατάστημα απ΄όπου αγοράστηκε?Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να ψάχνουμε πριν την αγορά ποιο μαγαζί έχει καλό after sales...

Send from my HTC 10

Απο το κακο στο χειρότερο αυτη η HTC.

Παλι καλα που βγάζει και αξιόπιστες συσκευες ειδάλλως...

Edited by venduza
HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9

Εμένα που το Μ9 πήγε στη Ρουμανία πάντως, ενώ ήταν Ολλανδικό, έκανε 2 εβδομάδες, όχι παραπάνω. Και 2-3 μέρες σίγουρα φαγώθηκαν στο να πάει από εμένα στο μαγαζί στην Αθήνα και από εκεί Ρουμανία. Δεν νομίζω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Βεβαια, ίσως να ήμουν και τυχερός, δεν ξέρω

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

Είναι λογικο να εχω την 6.0.1 και να μη μου βγαζει διαθεσιμες ενημερωσεις; Ολοι στην ιδια ειμαστε;

Και στη Ρουμανία ποιος το στέλνει αν είναι αγορασμένο από Skroutz?Το κατάστημα απ΄όπου αγοράστηκε?Γιατί αν είναι έτσι θα πρέπει να ψάχνουμε πριν την αγορά ποιο μαγαζί έχει καλό after sales...

Ολα τα htc απο οπου και αν εχουν αγοραστει και εαν ειναι εντος εγγυησης στελνοντε απο την arvato(πλεον εχει αλλη ονομασια) στην ρουμανια για επισκευη και επιστρεφουν σε περιπου 2 εβδομαδες.τα εκτος εγγυησης επισκευαζοντε στην 'arvato'

Ολα τα htc απο οπου και αν εχουν αγοραστει και εαν ειναι εντος εγγυησης στελνοντε απο την arvato(πλεον εχει αλλη ονομασια) στην ρουμανια για επισκευη και επιστρεφουν σε περιπου 2 εβδομαδες.τα εκτος εγγυησης επισκευαζοντε στην 'arvato'

Α οκ αυτό δεν είχα καταλάβει.Νόμιζα η Arvato(τι ονομασία έχει?) δεν τα παραλαμβάνει καθόλου.Αφού αναλαμβάνει να τα στείλει αυτή μικρό το κακό!

Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα γιατί είναι το πρώτο HTC μου και είχα ενθουσιαστεί με την ιδέα ! Το τηλέφωνο είναι Τέλειο! Αλλά Κρίμα!

Παίρνεις τηλέφωνο στην htc και το κανονίζουν αυτοί..

Α οκ αυτό δεν είχα καταλάβει.Νόμιζα η Arvato(τι ονομασία έχει?) δεν τα παραλαμβάνει καθόλου.Αφού αναλαμβάνει να τα στείλει αυτή μικρό το κακό!

Δεν ξέρω αν είναι η ίδια εταιρία αλλά η ονομασία της εταιρίας πλεον είναι TSSolutions..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Είναι λογικο να εχω την 6.0.1 και να μη μου βγαζει διαθεσιμες ενημερωσεις; Ολοι στην ιδια ειμαστε;

Δεν έχει βγει άλλη ενημέρωση ακόμη. Λογικά από βδομάδα

Παίρνεις τηλέφωνο στην htc και το κανονίζουν αυτοί..

Αν είναι έτσι τότε δεν είναι τραγικά τα πράγματα.Ετσι κι αλλιώς σπάνια χαλάει το HTC10 :)

Ωχ .. ασχημα νεα αυτα :( νομιζω ο pik δημητρης μας ειχε πει οτι και στην ιταλια εκλεισε καποιο τμημα της htc- service

δεν θυμαμαι .

Κριμα πολυ κριμα.:(

οταν το αγορασα στην Ιταλια ηταν η εποχη που εκλεισε η HTC Ιταλιας αλλα εμεινε το service.

εγω το ειχα αγορασει απο την ιδια την HTC η οποια εριξε την τιμη και προσφερει υποστηριξη τυπου apple δηλαδη σε 24ωρες εχεις αλλη συσκευη.

δυστυχως στην Ελλαδα μας ομως δεν υπαρχουν πολλες επιλογες.

εκτος αν το παρεις απο αμαζον αλλα το χρυσοπληρωσεις..

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Ψάχνοντας σήμερα να το αγοράσω,βλέπω σε γνωστό σκρουτζομάγαζο ότι το Carbon Gray που με ενδιαφέρει το πουλάνε στο ίδιο μαγαζί περίπου 22€ πιο ακριβά από τα υπόλοιπα χρώματα.Εχει κάποια λογική αυτή η διαφορά τιμής? Edited by nemos

Ψάχνοντας σήμερα να το αγοράσω,βλέπω σε γνωστό σκρουτζομάγαζο ότι το Carbon Gray που με ενδιαφέρει το πουλάνε στο ίδιο μαγαζί περίπου 22€ πιο ακριβά από τα υπόλοιπα χρώματα.Εχει κάποια λογική αυτή η διαφορά τιμής?

Ναι λέγεται "ζήτηση"

Μιας και για τους πιο πολλούς είναι το πιο όμορφο χρώμα

Ναι λέγεται "ζήτηση"

Μιας και για τους πιο πολλούς είναι το πιο όμορφο χρώμα

Η δυσαρέσκεια του πελάτη μάλλον δεν τους απασχολεί.Δικαίωμά τους φυσικά."Νόμοι" της αγοράς είναι αυτοί,όπως φυσικά και η επιλογή από το πού θα αγοράσει ο ενδιαφερόμενος.

Η δυσαρέσκεια του πελάτη μάλλον δεν τους απασχολεί.Δικαίωμά τους φυσικά."Νόμοι" της αγοράς είναι αυτοί,όπως φυσικά και η επιλογή από το πού θα αγοράσει ο ενδιαφερόμενος.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το κινητό από το Skroutz το παίρνεις ήδη σε τιμή πολύ χαμηλότερη των καταστημάτων των παροχών και του Amazon, με ότι συνεπάγεται αυτή η απόφαση για τον καταναλωτή στο θέμα εγγύησης και αξιοπιστίας.

Και κόλλησες στα 22€ διάφορα; αν είχε ζήτηση όπως λέει ο φίλος παραπάνω θα είχε το κινητό 100€ παραπάνω!!! Να κανεις και το σταυρό σου που δεν το θέλουν πολλοί!

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι το κινητό από το Skroutz το παίρνεις ήδη σε τιμή πολύ χαμηλότερη των καταστημάτων των παροχών και του Amazon, με ότι συνεπάγεται αυτή η απόφαση για τον καταναλωτή στο θέμα εγγύησης και αξιοπιστίας.

Και κόλλησες στα 22€ διάφορα; αν είχε ζήτηση όπως λέει ο φίλος παραπάνω θα είχε το κινητό 100€ παραπάνω!!! Να κανεις και το σταυρό σου που δεν το θέλουν πολλοί!

Αγοραστής είμαι και θα επιλέξω με δικά μου κριτήρια(τιμής) από πού θα το αγοράσω.Και αν υπάρχει η ίδια τακτική και από άλλα μαγαζιά τότε υπάρχουν και άλλα κινητά ;)

Αλλά δεν θα το κάνουμε το νήμα πεδίο αντιπαράθεσης.Δεν είναι σωστό για τους υπόλοιπους.Απλά είχα μια απορία, μου τη λύσατε και ευχαριστώ.

Εdit: Βρε μπας και μας διαβάζουν?Εριξαν την τιμή πριν λίγο...ευχάριστο αυτό :)

Edited by nemos

• The title was changed to HTC 10 (M10)