Shuffle Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Εγώ με nougat συνεχίζω να χάνω 15-20% το βράδυ. Το θεμα είναι ότι συμβαίνει σε συγκεκριμένα ασύρματα δίκτυα. Με κάποια tplink δεν είχα θέμα ενώ με το speedport της cosmote είναι έντονο Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αλήθεια, ακόμα θέμα? Περίεργο.. εγώ πχ με το OnHub ήμουν και πριν και τώρα, πριν έχανα αλλά με nougat δε χάνω..:worry: Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 δε θυμαμαι παιδια και δε μπορω να το βρω αν υπαρχει ρυθμιση της δονησης.πολυ δυνατη ρε παιδακι μου Δεν εχει επιλογη φιλε μου. Απο οτι θυμάμαι τα samsung το εχουν. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά μάλλον πάμε για την 7.1.1 γιαυτό και τόσο καθυστερήσει διαβάζω από εδώ και από κει και μάλλον πάμε για εκεί κατευθείαν.. Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά μάλλον πάμε για την 7.1.1 γιαυτό και τόσο καθυστερήσει διαβάζω από εδώ και από κει και μάλλον πάμε για εκεί κατευθείαν.. Εάν είναι αυτός ο λόγος που καθυστέρησε τότε νομίζω καλά έκαναν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2016 Παιδιά μάλλον πάμε για την 7.1.1 γιαυτό και τόσο καθυστερήσει διαβάζω από εδώ και από κει και μάλλον πάμε για εκεί κατευθείαν.. Δε πιστεύω να ισχύει αυτο. Εδω τα nexus την πηραν προχτες την 7.1.1 οποτε θελουν τουλάχιστον ενα δίμηνο ,και λιγο λεω, μεχρι να τη διαθέσουν. Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gepa04 Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την ανάλυση να παίζει σε 1080p τα γραφικά? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 (edited) Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε την ανάλυση να παίζει σε 1080p τα γραφικά? Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεσω του boost+ και επιλεγεις ποιες εγκατεστημενες εφαρμογες θες(γινεται και σε εφαρμογες συστήματος) Μονιμα χαμηλοτερη ανάλυση δεν γίνεται νομιζω. Edited December 10, 2016 by venduza Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Χθες άλλαξα το κανάλι του Wi-Fi από 6 σε 1 και το channel width από 40 σε 20mhz. Το πρωί είχα χάσει μόνο 4%. Κάτι ειναι κι αυτό σε σχέση με τα 15-20 που έχανα πριν Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Κακό αυτό με την μπαταρία και κρίμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. December 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2016 Χθες άλλαξα το κανάλι του Wi-Fi από 6 σε 1 και το channel width από 40 σε 20mhz. Το πρωί είχα χάσει μόνο 4%. Κάτι ειναι κι αυτό σε σχέση με τα 15-20 που έχανα πριν Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μονο κατι?? :) Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. December 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2016 Οι αλλαγές πάντως που έρχονται φαίνονται σούπερ... Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos55 Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω το κινητό την Πέμπτη, παρείγγειλα απο ebay μια διαφανη πολυ λεπτη που προτειναν τα παιδια στο νημα των αξεσουαρ. Το θεμα ειναι οτι θα αργησει. Και εγω θα ηθελα λεπτη θηκη, να μην εχει θεμα με το φλας το βραδυ και γυαλι για προστασια οθονης. Εχετε προτασεις απο σκρουτζ; κατι που να πηρατε εσεις; Στο νημα αξεσουαρ δεν βλεπω να υπαρχει κινητικοτητα για αυτο ρωταω εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2016 Καλησπέρα παιδιά. Περιμένω το κινητό την Πέμπτη, παρείγγειλα απο ebay μια διαφανη πολυ λεπτη που προτειναν τα παιδια στο νημα των αξεσουαρ. Το θεμα ειναι οτι θα αργησει. Και εγω θα ηθελα λεπτη θηκη, να μην εχει θεμα με το φλας το βραδυ και γυαλι για προστασια οθονης. Εχετε προτασεις απο σκρουτζ; κατι που να πηρατε εσεις; Στο νημα αξεσουαρ δεν βλεπω να υπαρχει κινητικοτητα για αυτο ρωταω εδω. Αυτή είχα εγώ για καιρό https://www.skroutz.gr/products/show/24130792?client_id=8oZYTomOpA73fxIrDfkTzg%3D%3D&from=api Μια φορά το κινητό μάλιστα έπεσε από ενάμιση μέτρο, οθόνη παράλληλα με το πάτωμα, δε συνέβη το παραμικρό. Πλέον έχω όμως την terrapin hybrid Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mafiagalou Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 υπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση της φωνης στην κληση; δεν εννοω απο το volume rocker αλλα μεσω καποιου αρχειου; Παράθεση My History: Ericsson 337-Ericsson 768-Nokia 5110-Ericsson 788-Nokia 8210-Nokia 8510-Nokia 6510-Sharp Gx20-Sharp SH703-Nokia 6288-Samsung i560-HTC Diamond-Nokia E51-HTC Hero-HTC Legend-Sony Xperia S-Sony Xperia Z1-HTC 10-Samsung Note 9-Samsung Galaxy S23 UTRA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaris_m Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Καλησπέρα στην παρέα. Μετά απο 10 μήνες χωρίς HTC phone, ήρθε η ώρα να επιστρέψω. Καλό το V10 αλλα η εμπειρία χρήσης που σου προσφέρει η HTC δεν συγκρίνεται. O μόνος μου ενδοιασμός είναι το χρώμα. Καμιά πρόταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Carbon grey φυσικά εκτός αν βρεις το αμερικανικό, πίσω silver εμπρός black! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μόλις πήρα το Carbon Grey , ωραιο! Finn έχω ένα πρόβλημα με την μπαταρία ! Φεύγει λίγο νερό.... Any ideas? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 καντου 3-4 φορτισης και θα στρωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
looperx Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 υπαρχει τροπος να δυναμωσει η ενταση της φωνης στην κληση; δεν εννοω απο το volume rocker αλλα μεσω καποιου αρχειου; Έχω κι εγώ το ίδιο θέμα. Υπάρχει καμία λύση; :confused: Επίσης γίνεται να έχουμε 5 apps στη σειρά αντί για 4 στη home screen; Μόλις πήρα κι εγώ το Carbon Grey. Η συσκευή είναι τοπ από όλες τις απόψεις.!:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 5 apps θα φέρει η nougat! Για την κλήση δε ξέρω, τόσο χαμηλά είναι; εγώ δεν έχω παράπονο Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Παιδιά υπήρξε ποτέ καμιά αναφορά για την οθονη ότι εμφανιζει κάτι σαν υδατογράφημα ας πούμε ? Γιατί μου βγάζει Δεξιά στην μέση συνέχεια μια μουτζουρα σαν υδατογράφημα και δεν καθαρίζει παρά μόνο αν το τριψω λίγο στο jean μου , και αυτό νομίζω γιατί το πιεζω και πατάει...παίζει να είναι ξεκκολημενη οθόνη??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 Μια φωτογραφία να δούμε τι παίζει; Πρώτη φορά διαβάζω κάτι τέτοιο. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kanth Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 http://imgur.com/a/cL2Yy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 5 apps θα φέρει η nougat! Για την κλήση δε ξέρω, τόσο χαμηλά είναι; εγώ δεν έχω παράπονο Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk που το ξέρεις αυτό? δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δω το βράδυ αν ισχύει. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2016 που το ξέρεις αυτό? δεν το έχω δοκιμάσει, θα το δω το βράδυ αν ισχύει. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161213/aaca5fb91ecdc3cd447c619dacbd6972.jpg Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts