Imperia Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Τον stock dialer θες να αλλάξεις? Δε νομίζω πως γίνεται αυτό.. Στο M7 γίνετε εύκολα,στο δεκάρι δεν γίνετε. https://uploads.tapatalk-cdn.com/20161008/86b71c5b74507c39bb4d7480bb1e75df.jpg Αν εννοεις αυτο αλλαζεις θεμα κ αναλογα το θεμα αλλαζει.πχ εγω τωρα εχω αυτο. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτό ακριβώς που είπα παραπάνω. Ότι θέμα και να βάλω πηγαίνει και στο dialer και αν θέλω πράσινο θέμα για παράδειγμα γίνετε πράσινος και ο dialer ενώ θα έπρεπε να μην επηρεάζεται. Στο M7 ρυθμίσεις /προσαρμογή/επεξεργασία τρέχοντος θέματος κάνω ότι θέλω. Εδώ κάτι δε γίνετε. Δε πειράζει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Καλημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 σαν προεπιλεγμενο ειναι παντα το λευκο δυστυχως για σενα.αλλιως του καθε θεματος. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Aπλα :respect: Post #5059 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430812&page=338 Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς απο hellasphone.gr ή fair.gr; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aviador Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Παιδιά έχει αγοράσει κανείς απο hellasphone.gr ή fair.gr; Εγω απο Hellasphone. Αξιοπιστοι ειναι, απλα στο θεμα επικοινωνιας και ενημερωσης της παραγγελιας εχουν μαυρα μεσανυχτα. Παντως η συσκευη μου ηρθε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. October 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2016 Ποιας χώρας η συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από το Techstores, να φανταστώ πρέπει να ελέγξω ότι έχει τον καλό QC3 φοριστή και τα high quality ακουστικά? Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Ακουστικά εχουν όλα εκτός από τα αμερικάνικα που δεν κυκλοφορούν εδώ. Για φορτιστή θα σου έλεγα να κάνεις μια ερώτηση καλού κακού. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Μετά από ψάξιμο το έκλεισα και εγώ ...μετά από m7 m8 ξαναγυρίζω σε htc...το αναμένω αύριο ..καλωσόρισα στην παρέα !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Καλημέρα, σκέφτομαι να το αγοράσω από το Techstores, να φανταστώ πρέπει να ελέγξω ότι έχει τον καλό QC3 φοριστή και τα high quality ακουστικά? Ποιο είναι το θέμα με τον φορτιστή? Τι πρεπει να προσέξουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 10, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Μετά από ψάξιμο το έκλεισα και εγώ ...μετά από m7 m8 ξαναγυρίζω σε htc...το αναμένω αύριο ..καλωσόρισα στην παρέα !!! δεν θα σε απογοητευσει!!!!!!! το εχω διπλα απο το Μ8 και ειναι και τα δυο πανεμορφα αλλα η διαφορα φαινεται στην ταχυτητα και σε ολα! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaterialDefender Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 (edited) Ποιο είναι το θέμα με τον φορτιστή? Τι πρεπει να προσέξουμε? Υπήρξε ένα θέμα με ορισμένα μαγαζιά που δεν έβαζαν τον QC3 φορτιστή της HTC (έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πίσω, πρέπει να ψάξω. EDIT: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6880803#post6880803) Edited October 10, 2016 by MaterialDefender Παράθεση The more things change, the more they stay the same... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Υπήρξε ένα θέμα με ορισμένα μαγαζιά που δεν έβαζαν τον QC3 φορτιστή της HTC (έχει αναφερθεί μερικές σελίδες πίσω, πρέπει να ψάξω. EDIT: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6880803#post6880803) Α οκ, σε ευχαριστώ πολύ. Το είχα υπόψιν μου αυτό απλά έλεγα μήπως υπάρχει κανένα θέμα "ελαττωματικου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 http://techmaniacs.gr/htc-10-review/ Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TAZ_DEV Δημ. October 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2016 Στη Θεσσαλονίκη υπάρχει κάπου να το δούμε live? Παράθεση HTC Diamond --> NOKIA N97 mini --> SAMSUNG Galaxy W --> HTC One S --> LG G2 --> SAMSUNG Galaxy A5 --> Galaxy A7 --> Note 4 --> Lg g4 --> SAMSUNG Galaxy S7 Edge --> LG G6--> OnePlus 5T --> Huawei P20 pro --> Note 9 --> Huawei P30 pro --> Note 10+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telmusic Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Νομίζω το έφεραν στα public Παράθεση Honor 6 Xiaomi Note 3 Prime Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. October 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2016 Νομίζω το έφεραν στα public μπα οχι.δυσκολα να το βρειτε εκτος cosmote μεχρι στιγμης. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnvolno1 Δημ. October 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2016 Εγώ το έχω 4 μέρες. Μαύρο. Κόσμημα. Έχω βάλει κ rom. Την viper. Το κινητό πετάει. Το μόνο μειονέκτημα που έχω δει είναι ότι δεν έχει καλό σήμα στο wifi Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 13, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Εγώ το έχω 4 μέρες. Μαύρο. Κόσμημα. Έχω βάλει κ rom. Την viper. Το κινητό πετάει. Το μόνο μειονέκτημα που έχω δει είναι ότι δεν έχει καλό σήμα στο wifi Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδη διαβαζω για προβλημα στο wifi... χανει σημα; Εγω δεν ειχα κανενα προβλημα ειλικρινα με το wifi. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koufos Δημ. October 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2016 Κάποιος που είχε εμπειρία με iPhone 6S θα μπορούσε να μου πει πως είναι η μπαταρία του 10 σε σύγκριση με αυτό? Προσωπικά την μπαταρία του 6S την θεωρώ μέτρια έως χαλια. Με εκπλήσσει που στο phonearena έχουν σαν καλύτερη μπαταρία του 6S από το HTC 10. Παράθεση NOKIA 3310 - NOKIA 3330 - NOKIA 6600 - NOKIA 6630 - SE P990i - Imate jasjar - NOKIA N95 - Sony Ericsson W800 - HTC Touch Pro - LG Secret - NOKIA N70 - HTC HD2 - Samsung Galaxy ACE - HTC ONE X - iPhone 5 - LG G2 - NOKIA Lumia 1520 - Moto X - iPhone 6 - Note 5 - iPhone 6S - S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ήρθα Και εγώ... Επιτέλους ένα 10αρι στα χέρια μου..... Επιστροφή στο αγαπημένο sense. Εντυπώσεις σε λίγο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ήρθα Και εγώ... Επιτέλους ένα 10αρι στα χέρια μου..... Επιστροφή στο αγαπημένο sense. Εντυπώσεις σε λίγο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Περιμένω εντυπώσεις..Μεγιες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Ήρθα Και εγώ... Επιτέλους ένα 10αρι στα χέρια μου..... Επιστροφή στο αγαπημένο sense. Εντυπώσεις σε λίγο... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Μεγειες γειτονα. Χρωματακι?? Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcom7 Δημ. October 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2016 Μεγειες γειτονα. Χρωματακι?? Μαύρο κανονικά... Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. October 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2016 (edited) Αγόρια έχει κανείς το apk της htc gallery; Άκυρο, το βρήκα Edited October 16, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts