THEO_LEGEND Δημ. June 15, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 δεν ανεβαζω screens γιατι ειμαι ακομα εξω μερικα στατιστικα SOT 3 ωρες 47 Λεπτα. 43λεπτα ομιλια 16 ωρες Phone Radio 10 ωρες wifi active 3 mail push insta/Twitter/viber/whatsapp gps on φωτεινοτητα απο 30 μεχρι 100% αναλογα. ΒΤ on με Mi Band + Πλαντρονικς 4 φωτογραφιες. και ειμαι στο 17%Eμπειρικα με παρομοια χρηση στο Ζ5 που εχω τωρα αλλα χωρις κανενα BT ανοιχτο και 2 mail θα ειχα 3 ωρες οθονη(-+10 λεπτα) και θα ειχε κλεισει.. Πολυ καλη αυτονομια που δεν θα προβληματισει κανεναν πιστευω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 15, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2016 για την χρηση μου ειμαι ευχαριστημενος. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μια χαρά έχει 4G εδώ το αμερικάνικο.. Μη λέτε ο,τι νάναι.. Sent from my SHIELD Tablet using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Eυτυχής κατοχος και εγω ενος htc 10 garbon grey , μόλις παρέλαβα απο smarties δύστυχος όμως το κινητό έρχεται απο UK με τον βρετανικο φορτιστή που χρειάζεται ανταπτορα , προς τιμήν τους τα παιδιά μου έδωσαν έναν κανονικό αυθεντικό φορτιστή htc αλλα όχι fast charge , παρόμοιο με αυτόν που έχει το Μ8 κ Μ9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Eυτυχής κατοχος και εγω ενος htc 10 garbon grey , μόλις παρέλαβα απο smarties δύστυχος όμως το κινητό έρχεται απο UK με τον βρετανικο φορτιστή που χρειάζεται ανταπτορα , προς τιμήν τους τα παιδιά μου έδωσαν έναν κανονικό αυθεντικό φορτιστή htc αλλα όχι fast charge , παρόμοιο με αυτόν που έχει το Μ8 κ Μ9 Kαλοριζικο :) τι ακουστικα εχει? και καμια φωτο να το δουμε:) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 φωτο θα ανεβασω αργοτερα, οσο για τα ακουστικά τα HI-RES εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks bro :) @Fick που εισαι για σενα δουλευω:lol::lol::lol::lol: Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Eυτυχής κατοχος και εγω ενος htc 10 garbon grey , μόλις παρέλαβα απο smarties δύστυχος όμως το κινητό έρχεται απο UK με τον βρετανικο φορτιστή που χρειάζεται ανταπτορα , προς τιμήν τους τα παιδιά μου έδωσαν έναν κανονικό αυθεντικό φορτιστή htc αλλα όχι fast charge , παρόμοιο με αυτόν που έχει το Μ8 κ Μ9 Μια απο τα ιδια !!!!!!!!:D Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Άντε να μεγαλώνει η παρέα! Καλορίζικα! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Eυτυχής κατοχος και εγω ενος htc 10 garbon grey , μόλις παρέλαβα απο smarties δύστυχος όμως το κινητό έρχεται απο UK με τον βρετανικο φορτιστή που χρειάζεται ανταπτορα , προς τιμήν τους τα παιδιά μου έδωσαν έναν κανονικό αυθεντικό φορτιστή htc αλλα όχι fast charge , παρόμοιο με αυτόν που έχει το Μ8 κ Μ9 Μεγια παρε ενα ανταπτορακι δεν νομιζω να χανεται το quick charge λογω ανταπτορα. Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Sharp panel εχει εμενα cid HTC 001 με 1.30.401.1 Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsirasn Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Καλημέρα για τους φορτιστές από Αγγλία απλά αγοράστε εναν αντάπτορα πχ: http://www.ebay.co.uk/itm/WHITE-ADAPTER-UK-TO-EU-EURO-EUROPE-EUROPEAN-TRAVEL-ADAPTOR-PLUG-2-PIN-LOG-TRAVE-/121974659950?hash=item1c66419b6e:g:ASkAAOSwn9lXJ2qA και εγώ στο Μ8 τέτοιο χρησιμοποιώ Παράθεση ΝΟΚΙΑ Ν95 -ΝΟΚΙΑ Ν8 - NEXUS 4- HTC M8 -NOKIA 1020 -XPERIA Ζ5-Lumia 950xl Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paliopaido86 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 το σκέφτομαι είναι η αλήθεια αν θα χρησιμοποιησω fast charge φορτιστή...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks bro :) @Fick που εισαι για σενα δουλευω:lol::lol::lol::lol: Thanks κι εγώ και τους δύο bros! Αυτό είναι support. Όχι ********. Με αντάπτορα δε χάνει το quick charge όντως; Γνωρίζει κανείς με σιγουράδα που λένε; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks κι εγώ και τους δύο bros! Αυτό είναι support. Όχι ********. Με αντάπτορα δε χάνει το quick charge όντως; Γνωρίζει κανείς με σιγουράδα που λένε; Δεν εχει σχεση ο ανταπτορας με το quick charge απλα το βυσμα αλλαζει για μπαινει στις δικες μας πριζες οποτε μην ανησυχείς Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Εγώ με ανταπτορα είμαι, ταχυφορτιστης συνδέθηκε μου λέει Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Thanks κι εγώ και τους δύο bros! Αυτό είναι support. Όχι ********. Με αντάπτορα δε χάνει το quick charge όντως; Γνωρίζει κανείς με σιγουράδα που λένε; Καλησπέρα. Ναι είναι σίγουρο ότι δεν χάνει. Το έχω. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Μαγκάκια... Λέτε να ορμηξω κι εγώ ή να περιμένω την άλλη εβδομάδα; Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 16, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 βουρ. :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Κολλάω μόνο γιατί κάποιος φίλος έλεγε ότι μπορεί από βδομάδα να έρθει επίσημα. Εντωμεταξύ και το eshop συμπτωματικά λέει για την GR έκδοση ότι αναμένεται νέα παραλαβή στις 20/6. Edited June 16, 2016 by Fick Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Με την 1.80.401 θα τολμήσω να πω ότι η λήψη Wi-Fi είναι σχεδόν στα επίπεδα του Α9! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Τώρα το έβαλα και μπήκε κουτί.https://postimg.org/image/hy1dt2mrl/ Edited June 16, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 (edited) Δεν μπορώ να βάλω αρκετές και της τραβάω με 2 megapixel..αυτο μου γράφει και δεν μπορώ να βάλω άλλες.. exceeds forum quota.by 44.2kb Edited June 16, 2016 by nikosz75013 Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Με την 1.80.401 θα τολμήσω να πω ότι η λήψη Wi-Fi είναι σχεδόν στα επίπεδα του Α9! Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλησπέρα. Το Update σου ήρθε OTA? Στο δικό μου είναι ακόμη 1.30.401. Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. June 16, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2016 Βαρέθηκα να περιμένω και έκανα sideload το ota.zip Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts