Fick Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Άντε να δούμε γιατί κι εγώ το μαύρο περιμένω. Το έχουν ελάχιστοι. Αφού σκεφτόμουν να αρχίσω τα τηλέφωνα μήπως το φέρουν ξεχωριστά για εμένα με το αζημίωτο! Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σήμερα παρέλαβα αυτήν την θήκη.πολυ ωραία αίσθηση στο χέρι.παιδια έχει επάνω ανοίγματα αριστερά και δεξιά.επανω στο κινητό εκεί που είναι το βύσμα για τα ηχεία αυτό το πλαστικό είναι η κεραία;; πάντως όσοι έχουνε το ασήμι και βάλουν διαφανή θήκη θα έχουν θέμα με της φώτο το βράδυ. Όταν τραβάς φώτο φώτιζει όλοι η θήκη.και χάνει στην φωτογραφία.η θήκη ειναι αυτήhttps://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01DAN253I/ref=mp_s_a_1_9?qid=1464806268&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=htc+10+case Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Σήμερα παρέλαβα αυτήν την θήκη.πολυ ωραία αίσθηση στο χέρι.παιδια έχει επάνω ανοίγματα αριστερά και δεξιά.επανω στο κινητό εκεί που είναι το βύσμα για τα ηχεία αυτό το πλαστικό είναι η κεραία;; πάντως όσοι έχουνε το ασήμι και βάλουν διαφανή θήκη θα έχουν θέμα με της φώτο το βράδυ. Όταν τραβάς φώτο φώτιζει όλοι η θήκη.και χάνει στην φωτογραφία.η θήκη ειναι αυτήhttps://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01DAN253I/ref=mp_s_a_1_9?qid=1464806268&sr=8-9&pi=AC_SX236_SY340_QL65&keywords=htc+10+case Και τώρα παρήγγειλα την μαύρη... Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. June 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2016 Άντε να δούμε γιατί κι εγώ το μαύρο περιμένω. Το έχουν ελάχιστοι. Αφού σκεφτόμουν να αρχίσω τα τηλέφωνα μήπως το φέρουν ξεχωριστά για εμένα με το αζημίωτο! Μακάρι να έρθει το μαύρο αλλά το 15 Ιουνίου που αναφέρεται παραπάνω νομίζω πως είναι για την νορμαλοποιηση της διαθεσιμότητας και θα αρχίσει να πέφτει η τιμή. Για διάθεση του μαύρου στην Ευρώπη δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση. Μακάρι να έρθει γιατί και εγώ αυτό θέλω αλλά με τις «εξυπνάδες» της htc κρατάω μικρό καλάθι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaNgBaNg Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μακάρι να έρθει το μαύρο αλλά το 15 Ιουνίου που αναφέρεται παραπάνω νομίζω πως είναι για την νορμαλοποιηση της διαθεσιμότητας και θα αρχίσει να πέφτει η τιμή. Για διάθεση του μαύρου στην Ευρώπη δεν έχει βγει καμία ανακοίνωση. Μακάρι να έρθει γιατί και εγώ αυτό θέλω αλλά με τις «εξυπνάδες» της htc κρατάω μικρό καλάθι Το μαύρο δεν έχει κυκλοφορήσει όυτε στις άλλες ευρωπαικές χώρες; Σοβαρά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 (edited) Παιδιά στο σαιτ της HTC το γερμανικό υπάρχει το μαύρο και το ασημί 700€ για όσους δεν μπορούν να περιμένουν. Το χρυσό στο αγγλικό 570£ Edited June 2, 2016 by bvb Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fick Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μάλλον έχει γίνει παρανόηση. Εγώ εννοώ το carbon grey. Οι υπόλοιποι μάλλον εννοούν το μαύρο μπρος ασημί πίσω. Παράθεση United we stand, divided we fall [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μάλλον έχει γίνει παρανόηση. Εγώ εννοώ το carbon grey. Οι υπόλοιποι μάλλον εννοούν το μαύρο μπρος ασημί πίσω. Το μαύρο ασημί δεν κυκλοφορεί στην Ευρώπη Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δηλαδη σε ποση ωρα 100%? Ρωταω γιατι εμενα μου εστειλε τελικα εναν samsung με την πατατα που ειχε κανει και ελεγα να τον δωσω και να παρω της HTC μολις κυκλοφορισει. Αλλα αν κανει την ιδια ωρα κραταω και τον samsung δεν εχω θεμα Παρεμφερής χρόνος με του μαμά.. Έχουν κυκλοφορήσει βέβαια κάτι περιστατικά, από το android central, που έκαναν λόγο πως με μη-μαμά φορτιστή είχε θέματα.. Τώρα.. τι να σου πω.. Εγώ, στο σπίτι από του robin το φορτίζω και στο γραφείο με τον μαμά.. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xeretismata Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Μάλλον έχει γίνει παρανόηση. Εγώ εννοώ το carbon grey. Οι υπόλοιποι μάλλον εννοούν το μαύρο μπρος ασημί πίσω. Το αυτό...μάλλον επειδή εγώ θέλω το μαύρο μπρος ασημί πίσω θεωρώ πως όλοι μιλούν για αυτό :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Παρεμφερής χρόνος με του μαμά.. Έχουν κυκλοφορήσει βέβαια κάτι περιστατικά, από το android central, που έκαναν λόγο πως με μη-μαμά φορτιστή είχε θέματα.. Τώρα.. τι να σου πω.. Εγώ, στο σπίτι από του robin το φορτίζω και στο γραφείο με τον μαμά.. Τελικά τον δοκίμασα τον Samsung. Έκανε 30' για 50% και 90' για 100% οπότε τον κρατάω νομίζω δεν υπάρχει λόγος να αγοράσω τον μαμά Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Συγγνώμη ο φορτιστής που το συνοδεύει δεν είναι fast charge; Το αναφέρω γιατί λες ότι δεν υπάρχει λόγος ν' αγοράσεις τον μαμά. Δεν ήταν μέσα στη συσκευασία ήδη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bvb Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Συγγνώμη ο φορτιστής που το συνοδεύει δεν είναι fast charge; Το αναφέρω γιατί λες ότι δεν υπάρχει λόγος ν' αγοράσεις τον μαμά. Δεν ήταν μέσα στη συσκευασία ήδη; Είναι αλλά στο δικό μου είχε έναν απλό! Τελικά αυτός μου έστειλε έναν Samsung γιατί προφανώς δεν θα έβρισκε τον μαμά και μου έκανε και refund 33 ευρώ. Μπλέξιμο αλλά μου βγήκε η αγορά τελικά 670 δεν είναι άσχημα Παράθεση HTC Touch Diamond-Legend-Sensation XE-One X-M7-M8-10 SAMSUNG Galaxy S9+ S21 Ultra Microsoft Surface pro 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redribo Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 ο κοτσοβολος δεν ξερει ποτε θα ερθει το κινητο ελλαδα,καμια ενημερωσει δεν εχουνε απο την htc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά προτιμώ τον απλό για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Έτσι κι αλλιώς το βράδυ το βάζω για φόρτιση, ας κάνει λίγο παραπάνω. Με το fast charger να υποθέσω ότι δεν μπορείς να φορτίσεις με κανονική ταχύτητα ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Εγώ πάντως ρε παιδιά προτιμώ τον απλό για λόγους συντήρησης της μπαταρίας. Έτσι κι αλλιώς το βράδυ το βάζω για φόρτιση, ας κάνει λίγο παραπάνω. Με το fast charger να υποθέσω ότι δεν μπορείς να φορτίσεις με κανονική ταχύτητα ε; Δεν έχει καμία επίδραση στην μπαταρία. Θεωρητικά το πρόβλημα με το quick charge θα είναι η αύξηση της θερμοκρασίας αν το χρησιμοποιείς παράλληλα που δυνητικά ρίχνει τη ζωή της μπαταρίας. Σε βάθος χρόνου αυτό και μόνο αν ανεβάζει πολύ. Αλλιώς δεν υπάρχει θέμα. Επίσης κατά καιρούς έχουν υπάρξει διάφορες συζητήσεις για διάφορα κινητά που χρήστες δοκιμάζουν με απλή και γρήγορη φόρτιση για να δουν αν κρατάει πιο πολύ η μπαταρία με την κλασσική φόρτιση. Αυτά που έχω διαβάσει δεν με έπεισαν ότι υπάρχει διαφορά μεταξύ τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TimDeLAY Δημ. June 2, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2016 Δεν είμαι κι εγώ απόλυτος ότι είναι χειρότερα αλλά ούτε πεπεισμένος ότι δεν επηρεάζεται. Καλού κακού προτιμώ να μη φορτίζω τα κινητά μου με ταχυφορτιστές. Τώρα βέβαια αν με το κινητό έρχεται by default fast charger ε κάτι παραπάνω θα ξέρει η HTC για να το δίνει έτσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 3, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2016 Πολυ μεγαλη διαφορα στον ηχο απο s7 edge και g5. Δειχνει ενα πολυ ικανο dac που μπορει να οδηγησει και πολυ ακριβα ακουστικα για τους λατρης της μουσικης.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πολυ μεγαλη διαφορα στον ηχο απο s7 edge και g5. Δειχνει ενα πολυ ικανο dac που μπορει να οδηγησει και πολυ ακριβα ακουστικα για τους λατρης της μουσικης.:) ισχυει.Το καλυτερο σε αυτον τον τομεα,ανωτερο και απο τα Μeizu Pro που ειναι κορυφαια. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Imperia Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Πολυ μεγαλη διαφορα στον ηχο απο s7 edge και g5. Δειχνει ενα πολυ ικανο dac που μπορει να οδηγησει και πολυ ακριβα ακουστικα για τους λατρης της μουσικης.:) Το είχανε θάψει και σε αυτό το τομέα όπως σίγουρα θυμάστε πριν κάποιες σελίδες,όπως και για την οθόνη όπως και για όλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 Το είχανε θάψει και σε αυτό το τομέα όπως σίγουρα θυμάστε πριν κάποιες σελίδες,όπως και για την οθόνη όπως και για όλα. Η ιδια η HTC το εθαψε το τηλεφωνακι, με το να είναι αφαντο από παντου (γιατι 1-2 κομματια από εδώ κι εκει δε λεγεται λανσαρισμα). Τωρα πιανουμε καλοκαιρι , ητοι αδιαφορια από ολο τον κοσμο για κινητα... Next year... ΥΓ Που και ποιοι το θαψανε αναφορικα με τον τομεα του ηχου? :shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. June 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2016 ισχυει.Το καλυτερο σε αυτον τον τομεα,ανωτερο και απο τα Μeizu Pro που ειναι κορυφαια. Το είχανε θάψει και σε αυτό το τομέα όπως σίγουρα θυμάστε πριν κάποιες σελίδες,όπως και για την οθόνη όπως και για όλα. HTC 10 vs. HTC One M8 - Speaker Audio Analysis, Comparison, and Review Oσο για τα ηχεια ειναι καλυτερο με διαφορα απο τον ανταγωνισμο και συγκριτικα με το Μ8 οπως αναλυει πολυ σωστα και στη συγκριση στο βιντεο το 10 εχει γενικα καλυτερο ηχο απο το Μ8,το οποιο ειναι λιγο πιο δυνατο σε ενταση και λιγο πιο μπασατο. Στον ηχο λοιπον ειναι πραγματικο 10 οπως και να το πιασεις και οσοι λατρευουν τη μουσικη ειναι μονοδρομος το 10αρι. Αντε να δουμε ποτε θα πεσει λιγο κατω απο τα 600 :O Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 HTC 10 vs. HTC One M8 - Speaker Audio Analysis, Comparison, and Review Oσο για τα ηχεια ειναι καλυτερο με διαφορα απο τον ανταγωνισμο και συγκριτικα με το Μ8 οπως αναλυει πολυ σωστα και στη συγκριση στο βιντεο το 10 εχει γενικα καλυτερο ηχο απο το Μ8,το οποιο ειναι λιγο πιο δυνατο σε ενταση και λιγο πιο μπασατο. Στον ηχο λοιπον ειναι πραγματικο 10 οπως και να το πιασεις και οσοι λατρευουν τη μουσικη ειναι μονοδρομος το 10αρι. Αντε να δουμε ποτε θα πεσει λιγο κατω απο τα 600 :O κατσε να το βρουμε πρωτα και το 600αρι που λες απο Σεπτεμβρη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Το θέλετε απο Σκρουτζ?.. Αν το θελατε, δε θα βρισκατε κάποιο τροπο να το πάρετε?.. Εξωτερικό δεν?.. Sent from my HTC 10 using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teosard Δημ. June 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2016 Έχει γεμίσει το skroutz με το GOLD μόνο από smarties μπορείς να παραγγειλεις το GREY και αυτό με αναμονή άστα!!! Απο την προηγούμενη παρασκευή περιμένω. Βεβαια με φωναζει αυτο εδώ αλλά λεω να κρατηθώ :cry: Παράθεση http://mowned.com/sig/teosard.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts