Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σαν να λέει κάποιος (όπως ο ρακαλ) ότι δεν αξίζουν καθόλου τα temp.glass επειδή κάποιο/α που μπορεί να είχε πάρει δεν του κάθισαν καλά στη συσκευή.

Τί είναι η στρώση νανοτεχνολογίας;

3 πήρα και τα 3 τα πέταξα σε μια βδομάδα.

Το ένα δεν έκανε καλό touch το άλλο δεν καθόταν καλά στην οθόνη το άλλο ξεκόλλησε μέσα στην τσέπη και δεν έχω άλλη υπομονή και δεκάρικα για να βρω το κατάλληλο πήγα στη media τους λέω μούφα είναι ε; Μου λένε κοίτα, παίρνει φαλτσέτα και βουαλά είναι και αδιάβροχή.

Είναι κάποιες σταγόνες που τις αλείφεις στην οθόνη, σαν να περνάς λάδι και σου κάνει την οθόνη ανθεκτική σε γρατσουνιές κλειδιά κέρματα και πάει λέγοντας, τώρα αν κάτσεις εσύ με το νυστέρι και κάνεις crash test αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

το εχει δοκιμασει κανεις αυτο με την νανοτεχνολογια η ειναι απάτη-placebo?

Εγώ το φοράω και δεν έχω δει ούτε χνούδι. Είναι καλή λύση και όχι δεν είναι απάτη, απλά όπως είπα και πριν λίγο αν εσύ μέσα στην τσέπη κουβαλάς ξυράφια η κάνεις scroll και touch με καρφίτσες πάω πάσο.

Αυτη η επιστρωση με προβληματιζει. Στα δυο χρονια τι γινεται δηλαδη, εξατμιζεται; Αρχιζει και φευγει; ξεφλουδιζει;

Απολύτως τίποτα, σου λέει όμως πως για 2 χρόνια αν δεις γρατσουνιά σε καλύπτω δλδ σίγουροι για το προϊόν, μετά τα δύο χρόνια ναι μεν είναι λιγότερη η αντοχή αλλά δεν σου βγαίνει καμία φλούδα. Στα 2 χρόνια σου λέει κάνε ένα φρεσκάρισμα.

glass είναι μόνο για την οθόνη; υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το πίσω μέρος;

πρόταση για λεπτή διάφανη θήκη από Ελλάδα; όσο πιο λεπτή αλλά ποιοτική κατασκευή.

Υπάρχει ναι, πχ στα media σου κόβουν screen protector και για τη πίσω μεριά με το ανάλογο κόστος αλλά το θεωρώ άσχημο αν και σε honor που το είδα (συγγενή μου) είναι διακριτικό. Φυσικά πάλι γλιστράει :p

Και βίντεο αντοχής

Μη ξεχάσω να αναφέρω και το Liquid Armor

Edited by rackal

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το ένα δεν έκανε καλό touch το άλλο δεν καθόταν καλά στην οθόνη το άλλο ξεκόλλησε μέσα στην τσέπη και δεν έχω άλλη υπομονή και δεκάρικα για να βρω το κατάλληλο πήγα στη media τους λέω μούφα είναι ε; Μου λένε κοίτα, παίρνει φαλτσέτα και βουαλά είναι και αδιάβροχή.

Είναι κάποιες σταγόνες που τις αλείφεις στην οθόνη, σαν να περνάς λάδι και σου κάνει την οθόνη ανθεκτική σε γρατσουνιές κλειδιά κέρματα και πάει λέγοντας, τώρα αν κάτσεις εσύ με το νυστέρι και κάνεις crash test αυτό είναι άλλου παπά ευαγγέλιο.

προσωπικα με ενδιαφερει η καλυψη και σε ενδεχομενη πτωση -μη ραγισει κανενα digitizer- ενω το tempered αν υπαρχει ενδεχεται να απορροφήσει την πτωση/ζημια

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Αν πέσει το Honor το μόνο που δεν θα σε νοιάξει αν έσπασε είναι η οθόνη :p

Υπάρχει και νανοτεχνολογία που είναι ανθεκτική στις τούμπες και στα σπασίματα.

Εγώ το φοράω και δεν έχω δει ούτε χνούδι. Είναι καλή λύση και όχι δεν είναι απάτη, απλά όπως είπα και πριν λίγο αν εσύ μέσα στην τσέπη κουβαλάς ξυράφια η κάνεις scroll και touch με καρφίτσες πάω πάσο.

Απολύτως τίποτα, σου λέει όμως πως για 2 χρόνια αν δεις γρατσουνιά σε καλύπτω δλδ σίγουροι για το προϊόν, μετά τα δύο χρόνια ναι μεν είναι λιγότερη η αντοχή αλλά δεν σου βγαίνει καμία φλούδα. Στα 2 χρόνια σου λέει κάνε ένα φρεσκάρισμα.

Υπάρχει ναι, πχ στα media σου κόβουν screen protector και για τη πίσω μεριά με το ανάλογο κόστος αλλά το θεωρώ άσχημο αν και σε honor που το είδα (συγγενή μου) είναι διακριτικό. Φυσικά πάλι γλιστράει :p

Και βίντεο αντοχής

Μη ξεχάσω να αναφέρω και το Liquid Armor

Πολύ σίγουρο σε βρίσκω, http://www.insomnia.gr/topic/614028-απάτη-mediamarkt-με-νανοτεχνολογια-paintbull/

Υπάρχουν και άλλα αντίστοιχα θέματα αλλά αυτό βρήκα πρόχειρο, και εδώ στο myphone αλλά δεν τα βρίσκω τώρα

Edited by leo06

glass είναι μόνο για την οθόνη; υπάρχει κάτι αντίστοιχο και το πίσω μέρος;

πρόταση για λεπτή διάφανη θήκη από Ελλάδα; όσο πιο λεπτή αλλά ποιοτική κατασκευή.

Ναι, για το πίσω μέρος έχει η nillkin http://m.ebay.com/itm/Nillkin-9H-Front-Back-Tempered-Glass-Screen-Protector-Guard-for-Huawei-Honor-8-/142307635179?var=&hash=item2122322feb%3Am%3Am-ilz3TG25HByfZvMbJAfSw&_trkparms=pageci%253A074e1f3e-5b49-11e7-8f78-74dbd180155d%257Cparentrq%253Aea0f407815c0a9c4a2436ec8fffb1586%257Ciid%253A074e1f3e-5b49-11e7-8f78-74dbd180155d. Θήκη επίσης http://m.ebay.com/itm/Original-NILLKIN-Nature-TPU-Soft-Transparent-Back-Cases-For-Huawei-Honor-8-P10-/112349091792?var=&hash=item1a288717d0%3Am%3AmHMKVRhpr6ZOwUFedO8fltA&_trkparms=pageci%253A074e1f3e-5b49-11e7-8f78-74dbd180155d%257Cparentrq%253Aea0f407815c0a9c4a2436ec8fffb1586%257Ciid%253Aea0f407815c0a9c4a2436ec8fffb1586. Δεν είναι από Ελλάδα αλλά σε ένα μήνα περίπου θα έχεις αυτά χέρια σου οτι καλύτερο για την προστασία του τηλεφώνου σου.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τα έχω διαβάσει όλα είμαι και στο ινσομνια μόνο που οι αναφορές είναι 5 μετρημένες στα δάχτυλα.

Τι σημαίνει αυτό;;

Πάντως το βρίσκω δελεαστικό όταν λένε 100 άτομα καλά λόγια αλλά πάντα κρεμόμαστε στις αρνητικές αναφορές λίγων.

Μ αυτή τη λογική κανείς δεν έπρεπε να παίρνει αντικολλητικό τηγάνι γιατί κατά τα λεγόμενα της κυρά Μαρίας της κόλλησε η ομελέτα. :p

Παρόλα αυτά δεν έπιασα κανέναν από το αυτί να περάσει νανο, εγώ την πέρασα και 2 μήνες τώρα δεν είδα πρόβλημα.

Ανέφερα μια εναλλακτική και εύκολη προστασία.

Αν δεν βαριέσαι όμως ρώτα τους κατόχους του συγκεκριμένου φόρουμ που έχουν κάνει παρουσίαση αντίστοιχο προϊόν το linquid armor αν είναι απάτη ή όχι.

Edited by rackal

Τα έχω διαβάσει όλα είμαι και στο ινσομνια μόνο που οι αναφορές είναι 5 μετρημένες στα δάχτυλα.

Τι σημαίνει αυτό;

Πάντως το βρίσκω δελεαστικό όταν λένε 100 άτομα καλά λόγια αλλά πάντα κρεμόμαστε στις αρνητικές αναφορές λίγων.

Μ αυτή τη λογική κανείς δεν έπρεπε να παίρνει αντικολλητικό τηγάνι γιατί κατά τα λεγόμενα της κυρά Μαρίας της κόλλησε η ομελέτα. :p

Παρόλα αυτά δεν έπιασα κανέναν από το αυτί να περάσει νανο, εγώ την πέρασα και 2 μήνες τώρα δεν είδα πρόβλημα.

Ανέφερα μια εναλλακτική και εύκολη προστασία.

Αν δεν βαριέσαι όμως ρώτα τους κατόχους του συγκεκριμένου φόρουμ που έχουν κάνει παρουσίαση αντίστοιχο προϊόν το linquid armor αν είναι απάτη ή όχι.

Δεν είπα ότι έπιασες κάποιον από το αυτί αλλά ότι σε βρίσκω πολύ σίγουρο ειδικά για την εγγύηση

Για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζει τα μηνύματα, anyway…

Λοιπόν, δεν ανέφερες κάτι για εγγυήσεις απλά πέταξες ένα ξερό "Πολύ σίγουρο σε βρίσκω" και ένα λινκ, παρ όλα αυτά, όλες οι περιπτώσεις που έχουν αναφερθεί είναι από το κατάστημα της Θεσσαλονίκης στα Πήλαια...

Εγω καταλαβα οτι με τπτ δεν είμαστε ευχαριστημενοι.και εγω παρεπιπτοντως εβαλα στην οθονη μου αυτο το τζελ και κανενας δε μπορει να καταλαβει οτι υπαρχει κατι..δεν εχω ιχνος γρατζουνιας.μια προταση εκανε ο ανθρωπος.
!!!

Παρατήρησα το εξής, ενω σερφάρω στον chrome και ενω έχω ρυθμισμενη τη φωτεινότητα σταθερή και όχι στο αυτόματο, μόλις "πηδάω" σε δεύτερη εφαρμογή και ξαναγυρίζω στον chrome, μου ρίχνει την φωτεινότητα. Στη ρύθμιση της φωτεινότητας όμως δεν βλέπω κάποια αλλαγή ( να μειώνεται η ρύθμιση στην μπάρα φωτεινότητας). Το έχει πάθει κανείς; Είμαι στην 389.

Το έχω αναφέρει φίλε, εμένα μου το έκανε από την 360 μεχρι και την 389 σε κλήσεις, μηνύματα και Chrome.

Παιδιά μια ερώτηση, στα google maps, για καθοδήγηση, πρέπει να έχω την επιλογή του gps στην υψηλή ακρίβεια; Δεν μπορεί να κάνει καθοδήγηση στην εξοικονόμηση ενέργειας; δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο θέμα με παλιότερες συσκευές.
:D

Συγνώμη που ενόχλησα κιόλας... όπως είπα δοκίμασα ότι υπήρχε σε τέτοιο στυλ και με διάφορες μάρκες.. δεν μίλησα για φιλμ γιατί έψαχνα μόνο για tempered glass και κάποιες μάρκες έδειχναν χλιδατες άσχετα που δεν είχαν μέσα ούτε πανάκι ούτε τα ειδικά πιαστράκια..

για να δω και αν ήταν μουφα σκέτη πλαστικουρα το ένα το έσπασα κιόλας αλλά έγινε χίλια κομμάτια, πράγματι δηλαδή ηταν γυαλί.. ποιότητα όλα 0 άσχετα το κόστος και την εμφάνιση/ποιότητα της συσκευασίας... καλή τύχη

αυτό που σου λέω είναι ότι η γενίκευση δεν έχει νόημα, όταν στην ίδια κατηγορία προϊόντος υπάρχουν διαφορές από μάρκα σε μάρκα.

Η απάντησή σου θα είχε νόημα αν κατονόμαζε συγκεκριμένα τα προστατευτικά που έχεις δοκιμάσει ώστε να τα αποφύγουν άλλοι στο μέλλον.

...εντάξει, μπορεί να βολεύτηκες με τη Nillkin, αλλά η γενικευτική απαξίωση δεν στέκει.

Στη nillkin δεν μένει αυτό το κενό στα πλάγια, θέλω να πω είναι πιο στενή ώστε να καλύπτει μόνο το μέρος όπου πατάει καλά;

Προσωπικά προτιμώ και κάτι που να καλύπτει όλη την οθόνη...

Παιδιά μια ερώτηση, στα google maps, για καθοδήγηση, πρέπει να έχω την επιλογή του gps στην υψηλή ακρίβεια; Δεν μπορεί να κάνει καθοδήγηση στην εξοικονόμηση ενέργειας; δεν θυμάμαι να είχα τέτοιο θέμα με παλιότερες συσκευές.

Φυσικά και μπορείς και οχι μόνο στο Google.

Βέβαια το φάουλ του emui 5 είναι οτι τα βάλε ολα μαζί και τα κάνε σαν το ....

Όταν φορτίζω στην πρίζα γράφει στην οθόνη κλειδώματος γρήγορη φόρτιση. Όταν φορτίζω από ένα powerbank που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση δεν γράφει τίποτα. Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι ανάλογο;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φυσικά και μπορείς και οχι μόνο στο Google.

Βέβαια το φάουλ του emui 5 είναι οτι τα βάλε ολα μαζί και τα κάνε σαν το ....

Γιατί όλα μαζί; Στις επιλογές του GPS έχεις τρεις επιλογές. Και στο Android 6 αν θυμάμαι καλά έτσι δεν ήταν;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Όταν φορτίζω στην πρίζα γράφει στην οθόνη κλειδώματος γρήγορη φόρτιση. Όταν φορτίζω από ένα powerbank που υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση δεν γράφει τίποτα. Έχει παρατηρήσει κανένας κάτι ανάλογο;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Γιατί όλα μαζί; Στις επιλογές του GPS έχεις τρεις επιλογές. Και στο Android 6 αν θυμάμαι καλά έτσι δεν ήταν;

Έχει αναφερθεί απο μένα :p

Χοντρά κοφτά το quick charge 3 που μάλλον είναι το power bank σου δίνει μαξ φόρτιση στο honor 2A ο φορτιστής σου δίνει 2.4Α έτσι δεν το αναγνωρίζει σαν fast charge ακόμα και να το αναγνώριζε η QC3 χρησιμοποιεί άλλο αλγόριθμο απο το FC μη σκας με το power θα κάνεις 2 ώρες φουλ με το φορτιστή 1:45 κλαιν.

Πάμε στο δεύτερο τώρα, στο 6ρι σου είχε την επιλογή να έχεις μόνο ανοιχτό gps και κλειστές τις πληροφορίες τοποθεσίας ή το αντίθετο πχ για τον καιρό που θέλει μόνο data για συγχρονισμό.

Με απλά λόγια τώρα θες να κρυφτείς και δεν μπορείς :p

Έχει αναφερθεί απο μένα :p

Χοντρά κοφτά το quick charge 3 που μάλλον είναι το power bank σου δίνει μαξ φόρτιση στο honor 2A ο φορτιστής σου δίνει 2.4Α έτσι δεν το αναγνωρίζει σαν fast charge ακόμα και να το αναγνώριζε η QC3 χρησιμοποιεί άλλο αλγόριθμο απο το FC μη σκας με το power θα κάνεις 2 ώρες φουλ με το φορτιστή 1:45 κλαιν.

Πάμε στο δεύτερο τώρα, στο 6ρι σου είχε την επιλογή να έχεις μόνο ανοιχτό gps και κλειστές τις πληροφορίες τοποθεσίας ή το αντίθετο πχ για τον καιρό που θέλει μόνο data για συγχρονισμό.

Με απλά λόγια τώρα θες να κρυφτείς και δεν μπορείς :p

Δεν βγάζω άκρη γιατί είναι στα Κινέζικα και στα ξένα φόρουμ δεν βρήκα κάτι.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Τι είναι στα κινέζικα;

Το power bank;

Πες μάρκα...

Xiaomi Mi Power Bank 2 10000mAh

https://www.skroutz.gr/s/10573018/Xiaomi-Mi-Power-Bank-2-10000mAh.html

Ολα στα Κινεζικα. Και το manual και οι ενδειξεις πανω στο Power bank. Στα forums που διαβασα στα Αγγλικα γραφει μονο τι να κανεις σε συσκευες οπως blue tooth που θελουν μικροτερο φορτιο, πατας δυο φορες το κουμπι που εχει. Για κανονικη φορτιση απλα συνδεεις και φορτιζει. Για τη γρηγορη δεν καταλαβα ακριβως τι παιζει, αν δηλαδη ισχυει οτι και στην κανονικη και τραβαει το κινητο οσο θελει ή πρεπει να πατησω κατι.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει - σβηνει η οθονη με παρατεταμενο πατημα του fingerprint sensor?

επισης διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα του double tap to wake αλλα θελει root

https://www.xda-developers.com/enable-double-tap-to-wake-on-huawei-and-honor-devices/

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

υπαρχει δυνατοτητα να κλεινει - σβηνει η οθονη με παρατεταμενο πατημα του fingerprint sensor?

επισης διαβασα οτι υπαρχει δυνατοτητα του double tap to wake αλλα θελει root

https://www.xda-developers.com/enable-double-tap-to-wake-on-huawei-and-honor-devices/

Αν δεν θες να χρησιμοποιεις το power για να αναβεις την οθονη μπορεις να βγαλεις το αιωρουμενο πληκτρο και να κλειδωνεις απο εκει. Καλο ειναι το διπλο πατημα για να αναβει αλλα απο τη στιγμη που εχω το δακτυλικο δεν μου εχει λειψει καθολου.

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

μετα την τελευταια αναβαθμιση υπαρχει η δυνατοτητα για monochrome photos straight with the monochrome sensor?

το ρωταω γιατι βρηκα αυτο "The monochrome sensor can be used independently to take superb black-and-white images. Here’s a quick lowdown:"

via https://club.hihonor.com/in/eyestoworld.275/honor-8-camera-review-monochrome-marvel.9417

Edited by charlie_GR

Live2Di3 <FFvsSK>

UK burN 4 Me

Το εχω τωρα λιγες μερες το τηλεφωνο, δυο εβδομαδες περιπου και απο το ταπεινο, αλλα σκυλι, p8 lite η μεταβαση ηταν σαν απο fiat panda να πηγα σε ferrari. Ομως και ενας συναδελφος με samsung s7 που το περιεργαστηκε του επεσαν τα σαγονια απο την ταχυτητα του τηλεφωνου αλλα και απο την αποκριση τοσο της οθονης οσο και του δακτυλικου.
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ