Jump to content

Honor 8

ovelix5
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όταν λες επαναφορά ; έκανες εκκαθάριση δεδομένων και cache;

Ναι. Έκανα και απεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τίποτα.

Ναι. Έκανα και απεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά τίποτα.

Δε ξέρω τι άλλο μπορεί να ναι, πρώτη φορά το έχω ακούσει και δεν έχω δει κάποια άλλη αναφορά σε κάτι τέτοιο.

signaturegif.gif.db6a042404483db25bb662dad73cd036.gif

Παιδιά τη βοήθεια σας. Έιχα βάλει παλιότερα στη μια sim τη διαχείριση όγκου δεδομένων ώστε να με ειδοποιεί όταν ξεπερασω κάποια mb. Πλεον δεν το χρειαζομαι αλλά δεν ξέρω πως να το απενεργοποιησω. Και όριο 0mb να βάλω, μου πετάει ειδοποίηση απ το πρώτο και είναι σπαστικο. Στη sim 2 που δεν είχα ορίσει τίποτα είναι κομπλέ. Καμία ιδέα;4484e8f84419d3f4d0106995fee102f9.jpg60e8829d422bbce6b2570d70c2d1dcc7.jpg

Στάλθηκε από το FRD-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Huawei Ideos X5 Pro , Nexus 7 , Huawei Honor 8

Πάνω δεξιά το γρανάζι, τελευταία επιλογή, τη κλείνεις.
Ποια ακριβως εννοεις;77434c76c6db29aa9ae5473de6fd45dc.jpg

Αααα. Τώρα κατάλαβα τι θες να κάνεις...

Λοιπόν, πας, εφαρμογές - Διαχείριση τηλεφώνου και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων.

Αααα. Τώρα κατάλαβα τι θες να κάνεις...

Λοιπόν, πας, εφαρμογές - Διαχείριση τηλεφώνου και κάνεις εκκαθάριση δεδομένων.

Άψογος, όπως πάντα! Thanks!

Κυκλοφόρησε η Β406 και αναβαθμίζει το EMUI ΣΕ 5.0.3 με κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες και άφησαν να εννοηθεί πως μέχρι τέλος του μήνα θα μας δώσουν και το EMUI 8

Κυκλοφόρησε η Β406 και αναβαθμίζει το EMUI ΣΕ 5.0.3 με κάποιες ενδιαφέρουσες προσθήκες και άφησαν να εννοηθεί πως μέχρι τέλος του μήνα θα μας δώσουν και το EMUI 8

EMUI 8 σημαινει και Android 8 ή πανε ανεξαρτητα;

ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Ναι, αν και θα υπάρχουν κάποιες ελλείψεις που δε γνωρίζουμε ακόμα, αλλά ορεο θα πάρουμε.

Ήδη τα κινέζικα honor 8 (frd-al00 και al10) έχουν πάρει ορεο.

Οταν λες προσθηκες?εγω φοβαμαι να το αναβσθμισω γιστι η μπαταρια μου αυτη τη στιγμη ειναι σουπερ

!!!

Οταν λες προσθηκες?εγω φοβαμαι να το αναβσθμισω γιστι η μπαταρια μου αυτη τη στιγμη ειναι σουπερ

Και να μη το κάνεις. Άσε να τα δουλέψω εγώ και αν δω πως πάει καλά ενημερώνω.

Πάντως μπορείς να κάνεις ρολλμπακ οπότε σου κάνει κέφι.

Αυτό με τη μπαταρια το πρόσεξα κι εγώ. Ειδικά στην αναμονή έχει μεγάλη βελτίωση. Βράδυ με δεδομένα και WiFi ανοιχτά χάνω γύρω στο 2% μόνο, καμία σχέση με πριν που έχανε πολύ περισσότερο.

Αυτές οι αναβαθμίσεις υποτίθεται πως είναι ασφαλείας. Δεν αναφέρει κάτι άλλο τουλάχιστον. Σίγουρα κάτι πειράζουν όμως που δεν αναφέρουν. Δεν εξηγείται αλλιώς αυτό το γιογιό που βλέπω με τη μπαταρια ανάλογα με την αναβάθμιση.

Edited by vastegial_74
ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ

Η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω να βρεις κανέναν να σου απαντήσει γιατί κάνεις (σχεδόν) δεν το πάει κάτω απο 20%. Τουλάχιστον εγώ...

Αυτό που σου κάνει, δείχνει πως η μπαταρία έχει φάει ξύλο και δεν το λέει η καρδούλα της. Να φανταστώ τη ξελιγωνεις συνέχεια τη μπαταρία ε;

Η αλήθεια είναι πως δεν νομίζω να βρεις κανέναν να σου απαντήσει γιατί κάνεις (σχεδόν) δεν το πάει κάτω απο 20%. Τουλάχιστον εγώ...

Αυτό που σου κάνει, δείχνει πως η μπαταρία έχει φάει ξύλο και δεν το λέει η καρδούλα της. Να φανταστώ τη ξελιγωνεις συνέχεια τη μπαταρία ε;

Το συνέχεια είναι λιγο να περιγράψει το ξεζούμισμα που της ρίχνω

Το συνέχεια είναι λιγο να περιγράψει το ξεζούμισμα που της ρίχνω

Τότε είναι απόλυτα λογικό.

Αν θεωρείς πως το τηλέφωνο αξίζει να το κρατήσεις ενα χρόνο ακόμα με 15€ περνάς καινούργια.

Αν θεωρείς πως το τηλέφωνο αξίζει να το κρατήσεις ενα χρόνο ακόμα με 15€ περνάς καινούργια.

Σχετικά με αυτο...

Πόσο σύγχρονη θεωρείται η συσκευή μας ακόμη?

Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις νέες συσκευές, αλλά τα 4gb ram και η καλές του κάμερες, δεν το καθιστούν ακόμη άνω του μετρίου?

Το καθιστά καλή επιλογή ακόμα, μη ξεχνάς πως αν δοθεί ορεο θα υποστηρίζεται για ένα χρόνο ακόμα.

Παρόλα αυτά, όπως είπες, η κάμερες που είναι τοπ και τα 4 ραμ αλλά και το οτι είναι dual active το θεωρώ ακόμα μονόδρομο.

Μη ξεχνάς επίσης πως ακόμα και τώρα έχει 5-6 ώρες σοτ.

Σχετικά με αυτο...

Πόσο σύγχρονη θεωρείται η συσκευή μας ακόμη?

Δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με τις νέες συσκευές, αλλά τα 4gb ram και η καλές του κάμερες, δεν το καθιστούν ακόμη άνω του μετρίου?

απο αποψη επιδοσεων και καμερας για μενα ειναι μια χαρα ακομη και σημερα, μια διαφορα με τις πιο συγχρονες συσκευες ειναι πλεον ο λογος διαστασης που εχει παει 18-19:9 κτλ καθως και το notch, οι καμερες επισης εχουν βελτιωθει αρκετα σε νυχτερινες ληψεις,

πιστευω πλεον απο mid-range flagship και πανω δε χρειαζεται να αλλαζεις συσκευη για αρκετο καιρο αν δε παθει κατι ή το πιο συνηθες αν δεν την βαρεθεις :P

και παλι ομως τα 15ευρω μιας μπαταριας θεωρω οτι αξιζουν, για να παρεις κατι αλλο που να αξιζει την μεταβαση θελεις 3-4 κατοσταρικα,

προσωπικα θα με εψηνε η μεταβαση σε honor10 για το λογο διαστασης και ολα τα καινουργια καλουδια που εχει, ωστοσο ξερω οτι μετα απο 3-4 μερες φευγει ο ενθουσιασμος..

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Μαζί με την εγκατάσταση?

Μπορει να μου προτείνει καποιος ενα Bluetooth ακουστικό για το κινητό μας που να ειναι δοκιμασμένο οτι ακουει και τον ακουνε καθαρα?

Όλα ακούς και ακούνε καλά, το θέμα είναι τι απαιτήσεις έχεις απ το Bluetooth. Μια επιλογή που διαλέγουν όλοι είναι το plantronics 70 αλλά αν είναι σε περιβάλλον με φασαρία ο συνομιλητής σου κουράζεται γτ τα μικρόφωνα του πιάνουν και την "κλανια" που λέει ο λόγος.

Μαζί με την εγκατάσταση?

Ναι στο σέρβις που βρίσκεται στη Μιχαλακοπούλου και με τη δυνατότητα αποστολής παραλαβής απο την πόρτα σου.