Jump to content

«Σχέση» από το Internet;

SakisPlayer
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εxposed-bone υπαρχουν και ατομα με αρκετα ψηλο IQ τα οποια την εχουν "πατησει"...

Απλως γιατι σε αυτο το θεμα δεν ηταν τοσο "ψαγμενα"-ενημερωμενα. ;)

Τωρα απο εκει και περα, ο καθενας διαλεγει το μεσο με το οποιο θα προσεγγισει καποιον αλλο.Αλλοι διαλεγουν το face 2 face που για εμενα (προσωπικα) ειναι το καλλιτερο αλλοι τα sms αλλοι το PC.

Tο μονο "κακο" με τα τελευταια ειναι οτι λογο του οτι μπορεις να παρεις οποια "ταυτοτητα" θελεις απο τη μια ναι μεν κρυβουν καποιους "κινδυνους" (οι οποιοι ομως υπαρχουν και εξω) και απο την αλλη οδηγουν σε μια αποξενωση.

Δεν υπαρχει κατι καλλιτερο του να φλερταρεις με τον αλλο.Ακομα και αν υπαρχει περιπτωση να φας χυλοπιτα.Και τι εγινε;Εμπειριες ζωης.

Παραγειγμα για ενα νεο παιδι (και συγγενη μου) που ηθελε να βγει με την κοπελα του την οποια γνωρισε μεσο irc, τα φταξανε και οταν θελανε να βγουνε στελνανε sms ο ενας στον αλλο για το που θα συναντηθουνε ωρα κτλ, και οταν οτυ ειπα παρτην απο το δικο μου και κανονιστε που και ποτε, μου ειπε δεν την παιρνω γιατι δεν ξερω τι να πω.... :blink:

Σιγουρα σε πολλους οι οποιοι εχουν καποιο προβλημα με τον εαυτο τους (οποιο κι αν ειναι αυτο) το "καμουφλαρισμα" του pc ειναι ιδανικο, παρολα ταυτα πιστευω πως η πρωτη προσεγγιση (αγχος - αγωνια - αμηχανια- να χανεις τα λογια σου - να σε λουζει κρυος ιδρωτας κτλ κτλ κτλ) ειναι πολυ σημαντικη και ειναι καλλιτερο να γινεται τετ α τετ. ;)

• Απαντήσεις 164
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

πιστεύω ότι κάποιος με ελαφρώς μεγαλύτερο iq από το νούμερο των παπουτσιών του μπορεί να τους καταλάβει αυτούς ....

εγώ είμαι πολύ κατά να μπαίνει στο ίντερνετ κάποιος ΜΟΝΟ για αυτό το σκοπό άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ άσχημο κάποιος να γνωρίσει κάποιο άτομο σε ένα χώρο στο ίντερνετ που δεν έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό πχ στο φορυμ που συχνάζει και δημιουργήσει μια σχέση μαζί του επειδή είναι αυτό που ζητάει σε μια σχέση.

εγώ τους τελευταίους μίνες 4 ζω τον μεγαλύτερο μου ερωτά που έτυχε να γνωρίσω εδώ :innocent::shifty::whistle: , στο ίντερνετ ....

το εχουμε καταλαβει ολοι οτι ζεις εναν ερωτα εδω μεσα :rolleyes: και προς θεου κανεις δεν κατεκρινε εσας. ειναι πολυ νορμαλ και φυσιολογικοτατο μεσα απο ενα σαιτ με κοινα ενδιαφεροντα και αργοτερα με καποια συναντηση να ερθει καποιος πιο κοντα στον αλλον, αυτο που ειναι απαραδεκτο για μενα ειναι να ψαχνεσαι μεσα απο το ιντερνετ.

Συμφωνώ απόλυτα...

Με εκνευρίζουν κι εμένα οι τύποι που αράζουν όλη τη μέρα σε ένα room και κάθε λίγα λεπτά πετάνε ένα "Endiaferetai kamia gia gnwrimia?". Ή που μόλις δουν ένα γυναικείο nickname να μπαίνει, μέσα σε 0,0000005 χιλιοστά του δευτερολέπτου της ανοίγουν πριβέ παράθυρο για να της την πέσουν. Από την άλλη όμως, το να τύχει σε κάποιον μια καλή γνωριμία από ένα chat room ή forum όπου μπαίνει για να συζητήσει κάτι άσχετο (και όχι με σκοπό να κάνει καμάκι), δεν το κατακρίνω. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέτοιες τυχαίες γνωριμίες μπορεί να μας συμβούν παντού, γιατί όχι και στο Internet;

this signature is under heavy construction

φυσικα μην ξεχναμε και το τι μπελα μπορει να βρει καποιος απο καποια chat-rooms που δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κυκλωματα,παιδια στο διαδικτυο παιζοντε πολλα παιχνιδια,αλλα καλα κι αλλα επικυνδηνα και δεν ειναι λιγοι αυτοι που πηγαν να γνωρισουν καποια κι αντι να πανε για μαλλι βρεθηκαν κουρεμενοι και <<μπλεγμενοι>>

Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός.

φυσικα μην ξεχναμε και το τι μπελα μπορει να βρει καποιος απο καποια chat-rooms που δεν ειναι τιποτα αλλο παρα κυκλωματα,παιδια στο διαδικτυο παιζοντε πολλα παιχνιδια,αλλα καλα κι αλλα επικυνδηνα και δεν ειναι λιγοι αυτοι που πηγαν να γνωρισουν καποια κι αντι να πανε για μαλλι βρεθηκαν κουρεμενοι και <<μπλεγμενοι>>

Κλασσικό ποστ urban legend. Θα ήθελες να μας δώσεις λεπτομέρειες παρακαλώ? (Πρόσεχε μόνο μην μου πεις για χαμένα νεφρά και παράνομες εγχειρήσεις και μπανιέρες με πάγο :whistle: )

Οσο για το θέμα μας, όσα λέτε σωστά είναι. Το να ψάχνεται κανείς στο Net και να έχει σαν μοναδικό σκοπό να μπει Online για να βρεί γκόμενα (όπως είπε και η Powerz) ..είναι ολίγον δείγμα απελπισίας.

Ωστόσο στα πολλά χρόνια που έκανα chat στο IRC έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά και 4 φορές με 4 κοπέλες καταλήξαμε και στο κρεββάτι για μερικούς μήνες. Δεν ήταν επί τούτου , απλά γνωριστήκαμε online και μετά από μήνες συζητήσεων γενικών στο IRC συναντηθήκαμε σε meeting και IRL (In Real Life) βρίσκοντας ευχάριστη ο ένας την παρέα του άλλου.

Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?

...

Ωστόσο στα πολλά χρόνια που έκανα chat στο IRC έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά και 4 φορές με 4 κοπέλες καταλήξαμε και στο κρεββάτι για μερικούς μήνες....

Συνεχόμενα για μερικούς μήνες την κάθε μία; Μπράβο ρε ποιός είσαι;! :p :lol:

Με irc ασχολιόμουνα από δεκατριών ως δεκαέξι περίπου ετών. Είχαμε συναντηθεί με κανα δυο παιδιά, όλοι μια χαρά και τρεις κοπελίτσες (τότε) οι οποίες δεν βλέπονταν κιόλας... αλλά νορμάλ κατα τα άλλα.

Το χειρότερο είναι με έναν φίλο μου ο οποίος στα 20 του χρόνια νομίζει πως έχει σχέση με μια κοπέλα που γνώρισε στο internet αλλά ποτέ δεν είδε από κοντά. :X Μιλάμε για τραγική περίπτωση. Κάνει 80€ τον μήνα σε τηλέφωνα, μιλώντας με μια κοπέλα που δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του και ούτε πρόκειτε, γιατί αν και θέλει να την δει από κοντά σαν τρελός, πάντα προκύπτει κάποια δικαιολογία από μεριάς της και έτσι ποτέ δεν βρίσκονται. Βρε ξεκόλλα του λέω, βρε άσε τις μλκίες, βρε το ένα, βρε το άλλο... τίποτα αυτός. :( Τι να πεις; Στην αρχή ήταν για γέλια αλλά τώρα βλέπω πως κάτι δεν πάει καλά.

φυσικα φιλε μου vampyre δεν εννοω για κλοπες νεφρων και τετοια πραγματα,εννοω αλλα κυκλωματα μεχρι και πορνειας που μπλεκουν οι σχεδον αθωοι τυποι που σερφαρουν σε καποια chat.στο νετ εισαι αγνωστος μεταξυ αγνωστων και ποτε δε ξερεις τι μπορει να ειναι ο αλλος και που μπορει να σε μπλεξει με πολλους τροπους

Το χειρότερο είναι με έναν φίλο μου ο οποίος στα 20 του χρόνια νομίζει πως έχει σχέση με μια κοπέλα που γνώρισε στο internet αλλά ποτέ δεν είδε από κοντά. :X Μιλάμε για τραγική περίπτωση. Κάνει 80€ τον μήνα σε τηλέφωνα, μιλώντας με μια κοπέλα που δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του και ούτε πρόκειτε, γιατί αν και θέλει να την δει από κοντά σαν τρελός, πάντα προκύπτει κάποια δικαιολογία από μεριάς της και έτσι ποτέ δεν βρίσκονται. Βρε ξεκόλλα του λέω, βρε άσε τις μλκίες, βρε το ένα, βρε το άλλο... τίποτα αυτός. :( Τι να πεις; Στην αρχή ήταν για γέλια αλλά τώρα βλέπω πως κάτι δεν πάει καλά.

Πωωω κι εγω νόμιζα οτι αυτα τα κανουν μόνο κατι 14χρονα!! Μα, ελεος, ειναι δυνατον να θεωρουν κατι τετοιο σχέση????

ΥΓ: Η Michelle είμαι, βαριέμαι να μπω με το δικό μου account, sorry εεε? :O

(Μονο στο συγκεκριμένο ποστ εννοείται. Στα προηγουμενα ήταν κανονικά ο Παναγιώτης)

Κλασσικό ποστ urban legend. Θα ήθελες να μας δώσεις λεπτομέρειες παρακαλώ? (Πρόσεχε μόνο μην μου πεις για χαμένα νεφρά και παράνομες εγχειρήσεις και μπανιέρες με πάγο :whistle: )

Οσο για το θέμα μας, όσα λέτε σωστά είναι. Το να ψάχνεται κανείς στο Net και να έχει σαν μοναδικό σκοπό να μπει Online για να βρεί γκόμενα (όπως είπε και η Powerz) ..είναι ολίγον δείγμα απελπισίας.

Ωστόσο στα πολλά χρόνια που έκανα chat στο IRC έχω γνωρίσει αρκετά παιδιά και 4 φορές με 4 κοπέλες καταλήξαμε και στο κρεββάτι για μερικούς μήνες. Δεν ήταν επί τούτου , απλά γνωριστήκαμε online και μετά από μήνες συζητήσεων γενικών στο IRC συναντηθήκαμε σε meeting και IRL (In Real Life) βρίσκοντας ευχάριστη ο ένας την παρέα του άλλου.

emena giati kati mou leei mesa mou oti akoma kaneis mirc kai an oxi akoma gia polla xronia psaxnosoun polli asxima kai o monadikos sou skopos itan to na breis gkomena mesa apo to mirc. den ksero alla gia kapoio logo to ithos tou post sou mou thimizei tetoio atomo.

sorry ean se prosbalei to post mou alla leo kati to opoio kathe fora pou diabazo to post sou mou bgainei sinexeia. makari na eimai lathos kai na exo lathos krisi.

am i an alien or just crazy?????? :p

:alien: :tease:

Συμφωνώ απόλυτα...

Με εκνευρίζουν κι εμένα οι τύποι που αράζουν όλη τη μέρα σε ένα room και κάθε λίγα λεπτά πετάνε ένα "Endiaferetai kamia gia gnwrimia?". Ή που μόλις δουν ένα γυναικείο nickname να μπαίνει, μέσα σε 0,0000005 χιλιοστά του δευτερολέπτου της ανοίγουν πριβέ παράθυρο για να της την πέσουν. Από την άλλη όμως, το να τύχει σε κάποιον μια καλή γνωριμία από ένα chat room ή forum όπου μπαίνει για να συζητήσει κάτι άσχετο (και όχι με σκοπό να κάνει καμάκι), δεν το κατακρίνω. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Τέτοιες τυχαίες γνωριμίες μπορεί να μας συμβούν παντού, γιατί όχι και στο Internet;

simfono 200% mazi sou alla pali skepsoy ena monadiko kalo pou exei kanei olo auto to sistima me mirc kai diafora alla stin ellada. tin eksaplosi tou internet. exo akousei apisteuta polles fores apo diafora stomata eidika atomon mikra se ilikia na lene oti theloun na paroun pc kai na baloun internet gia na milane me alla atoma. einai to mono kalo poy distixos exei ferei xilia kaka ta opoia isos akoma na min ta blepoume i na einai amidra alla se merika xronia pisteuo oti fenomena tou stil apoksenosi pliris den mporo na antikriso to allo filo sta matia i na blepo atoma na pigainoun se club kai na min mporoun oute geia na poune se mia oraia gkomena tha ginoun kathimenrina sinithismena fenomena.

kai makari auta na einai ta xeirotera pou mporei na simboun kai na min kataliksoume se alla xeirotera pou den mporo oute na fantasto.

πιστεύω ότι κάποιος με ελαφρώς μεγαλύτερο iq από το νούμερο των παπουτσιών του μπορεί να τους καταλάβει αυτούς ....

εγώ είμαι πολύ κατά να μπαίνει στο ίντερνετ κάποιος ΜΟΝΟ για αυτό το σκοπό άλλα αυτό δεν σημαίνει ότι θεωρώ άσχημο κάποιος να γνωρίσει κάποιο άτομο σε ένα χώρο στο ίντερνετ που δεν έχει δημιουργηθεί για αυτό το σκοπό πχ στο φορυμ που συχνάζει και δημιουργήσει μια σχέση μαζί του επειδή είναι αυτό που ζητάει σε μια σχέση.

εγώ τους τελευταίους μίνες 4 ζω τον μεγαλύτερο μου ερωτά που έτυχε να γνωρίσω εδώ :innocent::shifty::whistle: , στο ίντερνετ ....

ego krimmenos piso apo ena pc mporo na sto paikso pirinikos epistimonas kai na min katalabeis tipota.

Μια χαρά είναι οι σχέσεις από το Internet και δεν είναι πάντα απρόσωπες καθώς υπάρχουν και webcams, μικρόφωνα και σαρωτές έτσι ώστε ο ένας να δει τον άλλο, να ακούσει τη φωνή του...

όλα γίνοναει παίδες(μιλάω εκ πείρας) αλλα θέλει προσοχή στους ανώμαλους και επικύνδινους ανθρώπους! :scared:
pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!:

To internet είναι απλά ένα μέσο και τίποτα άλλο. Μάλιστα, το θεωρώ ένα από το πιο γοητευτικά μέσα, καθώς χρησιμοποιείς -κατά κύριο λόγο- το γραπτό λόγο.

Οσον αφορά το θέμα "σχέσεις και internet" είναι τόσο δύσκολο όσο και το "σχέσεις και κινητό τηλέφωνο" ή "σχέσεις από μακρυά", κοντολογίς όσο και το θέμα "σχέσεις".

Δεν ξέρω αν είναι απρόσωπο, αν εννοείτε ότι δεν βλέπει ο ένας τον άλλο, το θεωρώ όμως πιο ανθρώπινο γιατί μπορείς να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα, καθώς ανοίγεται πιο εύκολα. Ναι, θέλει προσοχή στους τυχόν ανώμαλους, αλλά ας μην στείλουμε στην πυρά το μέσο, επειδή κάποιος το χρησιμοποιεί λανθασμένα.

Μην ξεχνάτε πως και ένα πινέλο αν το κρατήσει κάποιος ανάποδα μπορεί να βγάλει ένα μάτι, ενώ αν κάποιος το κρατήσει σωστά μπορεί να φτιάξει ένα αριστούργημα.

kala bre paidia toso diskolo einai diladi to na bgei kapoios ekso kai na kanei to patroparadoti kamaki. an mas lene meta oi gkomenes flouflides sorry alla den exoun kai 100% adiko (den perimena na akouso tosous pollous na ipostirizoun tis sxeseis kathara mono mesa apo to internet ) ean fovomaste na bgoume ekso kai na tin pesoume se kapoia pou mas aresei.

pragmatika me flibei to gegonos oti blepo toso pikres ilikies kai oxi mono na to ipostirizoun kai na lene emesa oti den exoun to tharos na pane na milisoun se mia ginaika ston dromo kai na tis ekfrasoun me oraia logia ton thaumasmo tous gia autin.

ti na po kala pame kai eis anotera me polli cyber kai paei legontas :(

ολα φιλε μου εχουν καποιου ειδους μαγεια και μιας και συζηταμε κατι τετοιο ξερετε ποια ταινια μου αρεσε πολυ?εχετε μηνυμα στον υπολογιστη σας,αχ πολυ ρομαντικη.

Μια χαρά είναι οι σχέσεις από το Internet και δεν είναι πάντα απρόσωπες καθώς υπάρχουν και webcams, μικρόφωνα και σαρωτές έτσι ώστε ο ένας να δει τον άλλο, να ακούσει τη φωνή του...

Αυτο είναι συνηθισμένο σε τετοιες ηλικίες όπως η δική σου γιατι δεν έχουν συνηθως το θάρρος να κάνουν μια "κανονική" σχέση. Να ξέρεις όμως οτι webcams, μικρόφωνα και τέτοια ποτέ δεν υποκαθιστουν το να βλέπεις τον άλλον, να τον αγγιζεις κλπ. Εχω μια φίλη, πολυ φοβερό άτομο κατα τα αλλα, που όταν ήταν μόνη έμπαινε στο τσατ της Vodafone για να συναψει με καποιον τετοιου είδους πλασματικές σχέσεις γιατι δεν άντεχε να είναι τελείως μόνη και ήθελε να έχει καποιον να της στελνει ερωτολογα στο κινητο σε τακτα χρονικά διαστήματα ώστε να διατηρεί την ψευδαισθηση της σχεσης. Τι θελω να πω με αυτό? Ότι συνηθως τετοια φαινομενα είναι συμβιβαστικές καταστάσεις που προκυπτουν απο την απελπιδα προσπαθεια των ανθρώπων να μην μεινουν μονοι τους. Εννοειται οτι μιλαω για "σχεσεις" μέσω ιντερνετ και μονο που δεν έχουν ειδωθει ποτε οι 2 ανθρωποι. Αν απλα ξεκιναει απο το ιντερνετ τότε για μενα ειναι το ίδιο και καλύτερο απο το να ξεκιναει σε μια καφετερια.

To internet είναι απλά ένα μέσο και τίποτα άλλο. Μάλιστα, το θεωρώ ένα από το πιο γοητευτικά μέσα, καθώς χρησιμοποιείς -κατά κύριο λόγο- το γραπτό λόγο.

Οσον αφορά το θέμα "σχέσεις και internet" είναι τόσο δύσκολο όσο και το "σχέσεις και κινητό τηλέφωνο" ή "σχέσεις από μακρυά", κοντολογίς όσο και το θέμα "σχέσεις".

Δεν ξέρω αν είναι απρόσωπο, αν εννοείτε ότι δεν βλέπει ο ένας τον άλλο, το θεωρώ όμως πιο ανθρώπινο γιατί μπορείς να γνωρίσεις τον άλλο καλύτερα, καθώς ανοίγεται πιο εύκολα. Ναι, θέλει προσοχή στους τυχόν ανώμαλους, αλλά ας μην στείλουμε στην πυρά το μέσο, επειδή κάποιος το χρησιμοποιεί λανθασμένα.

Μην ξεχνάτε πως και ένα πινέλο αν το κρατήσει κάποιος ανάποδα μπορεί να βγάλει ένα μάτι, ενώ αν κάποιος το κρατήσει σωστά μπορεί να φτιάξει ένα αριστούργημα.

Πολύ σωστά !!Για μένα το Net δεν είναι ο καλύτερος τρόπος αλλά τέλος πάντων

Λοιπόν θα σας πω ένα παραδείγματα που η χρήση Mirc βοήθησε ! Στο room των προσκόπων 1 συγκεκριμένο ΣαΒ/κο του Οκτώβρη μαζεύει τρελό κόσμο πάνω από 250 άτομα ταυτόχρονα on-line !στο #sep μπαίνουν και users έκτων από το συγκεκριμένο Σαβ/κο .λοιπόν εγώ μίλαγα με κάποια παιδία εκεί και όταν βρεθήκαμε σε πανελλήνια δράση κάναμε πολύ καλή παρέα ! ;)

Κυνήγα το λευκό της ζωής σου

poseidon2004 μπορεις τωρα ν αλλαξεις την υπογραφη σου :p

off topic i mou fenete?

Μια σχεση που αρχιζει απο το νετ δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο. Διαβαζω καθε τοσο αρθρα για ζευγαρια που γνωριστικαν μεσω του ιντερνετ, παντρεφτικαν και μετα απο μισο-ενα- δυο χρονια το πολλυ χωριζουν και πανε στα δικαστιρια, κανουν κατι κακο ο ενας στον αλλον και διαφορα τετια. Το να κανεις μια γνωριμια δεν ειναι κατι το κακο αλλα συνιθος δεν καταλιγουν σε καλες σχεσης που αντεχουν στον χρονο. Αν παλι κανεις καπιον φιλο αυτος δεν θα ειναι καπιος φιλος που να ειναν αυτος που τον εμπιστευσε στα παντα αλλα θα μπορει να ειναι μια παρεα. Εγω πχ εχω γνωρισει εναν μεσω του MSN αλλα θα προτιμουσα να μην τον γνωρισω ποτε. Τωρα τα λεμε μια χαρα αλλα δεν βρησκο λογο να τον γνωρισω.

Μια σχεση που αρχιζει απο το νετ δεν νομιζω να ειναι οτι το καλυτερο. Διαβαζω καθε τοσο αρθρα για ζευγαρια που γνωριστικαν μεσω του ιντερνετ, παντρεφτικαν και μετα απο μισο-ενα- δυο χρονια το πολλυ χωριζουν και πανε στα δικαστιρια, κανουν κατι κακο ο ενας στον αλλον και διαφορα τετια.

To ιδιο και παρα πολλά ζευγάρια που γνωριστηκαν εκτος διαδικτυου.

Ο ορισμός της υπερβολής είστε ρε παιδιά. Σαν κάτι τεχνοφοβικούς παππούδες κάνετε. Εντάξει μπορεί να μην είναι και ότι καλύτερο αυτος ο τρόπος, από την άλλη βοηθά κάποιους που για δικούς τους λόγους τους είναι δύσκολο να κάνουν σχέση δια της κλασσικής οδού και ίσως να μην έκαναν και ποτέ κάτι. Είναι κι αυτό μια διέξοδος ... Όπως τη βρίσκει ο καθένας στην τελική από τη στιγμή που δεν ενοχλεί τον άλλο.

Εδώ ακόμα υπάρχουν άτομα που παντρεύονται με προξενιό, στο internet κολλησατε τώρα

Για την ιστορία κι εγώ κατά είμαι, αλλά δεν κάθομαι να κράζω τον καθένα για τις επιλγές του και να βάζω τόσα άτομα στο ίδιο τσουβάλι