Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έκανες τίποτα τελικά φίλε?

Εγώ άλλαξα (μόνος μου αυτή τη φορά) την οθόνη γιατι την ξαναέσπασα!!!

Και εμενα παιδιά εσπασε επάνω στο ακουστικό. Αν και δουλευει μία χαρά θελω να την αλλαξω γι λογους αισθητικής. Ειχα κάνει παραγγελία καποια στιγμή και μου εστειλαν μόνο το τζαμι με την αφή χωρίς την οθόνη. Δε το αναλαμβανε κανενας μαστορας παρα μονο αν ηταν μαζι με την οθονη. Οποτε τωρα αναγκαστικά Θα παραγγείλω από AliExpress. Καμία προταση κανείς; Αν θελει καποιος το τζάμι με την αφή στα 10 ευρώ μου λεει.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και εμενα παιδιά εσπασε επάνω στο ακουστικό. Αν και δουλευει μία χαρά θελω να την αλλαξω γι λογους αισθητικής. Ειχα κάνει παραγγελία καποια στιγμή και μου εστειλαν μόνο το τζαμι με την αφή χωρίς την οθόνη. Δε το αναλαμβανε κανενας μαστορας παρα μονο αν ηταν μαζι με την οθονη. Οποτε τωρα αναγκαστικά Θα παραγγείλω από AliExpress. Καμία προταση κανείς; Αν θελει καποιος το τζάμι με την αφή στα 10 ευρώ μου λεει.

Το καλωδιο του σε τι καταληγει? Σε κλιψακι το οποιο κουμπωνει σε καποια υποδοχη στο κινητο ή θελει κολλημα σε πλακετα? Χρωμα?

Το καλωδιο του σε τι καταληγει? Σε κλιψακι το οποιο κουμπωνει σε καποια υποδοχη στο κινητο ή θελει κολλημα σε πλακετα? Χρωμα?

Σα Κλιψακι που κουμπώνει μου φαίνεται.

https://ibb.co/k5Q5pe

Edited by soulfunkdjx

• 3 months later...
Καλη χρονια! Εχετε καταφερει να το ρουταρετε, και πως?

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλη χρονια! Εχετε καταφερει να το ρουταρετε, και πως?
Καλή χρονιά!

Δεν το έχω το κινητό αλλά αν υπάρχει custom recovery TWRP για το κινητό σας είναι πανεύκολο το ροοτ.

Κατεβάζεις SP flash tool κατεβάζεις και το αρχείο της recovery το συνδέεις στο pc φλασάρεις την twrp κανείς επανεκκίνηση στην recovery και μετά μέσα απο εκεί φλασάρεις το magisk και τέλος.Αν είσαι αρχάριος υπάρχουν tutorials στο YouTube.

Edited by tigreos

Καλή χρονιά! Αλλιώς φίλε μου εγκατέστησε την εφαρμογή kingroot και με ενα απλό πάτημα γινονται όλα αυτόματα.

Καλή χρονιά! Αλλιώς φίλε μου εγκατέστησε την εφαρμογή kingroot και με ενα απλό πάτημα γινονται όλα αυτόματα.

Δεν θα το πρότεινα το kingroot είναι τίγκα στο bloatware με ότι αυτό συνεπάγεται πετάει διαφημίσεις όποτε του καπνίσει, κατεβάζει εφαρμογές χωρίς την συγκατάθεση σου και τις εγκαθιστά και ποιος ξέρει τι άλλο κάνει πίσω από την πλάτη σου...Η ποιο σίγουρη λύση είναι να κάνει ροοτ απο recovery.

Δεν θα το πρότεινα το kingroot είναι τίγκα στο bloatware με ότι αυτό συνεπάγεται πετάει διαφημίσεις όποτε του καπνίσει, κατεβάζει εφαρμογές χωρίς την συγκατάθεση σου και τις εγκαθιστά και ποιος ξέρει τι άλλο κάνει πίσω από την πλάτη σου...Η ποιο σίγουρη λύση είναι να κάνει ροοτ απο recovery.

Δεν ειχα ποτέ μου τέτοιο θέμα αλλά ας δοκιμάσει όποια τεχνική θέλει.

Εμενα το τηλέφωνο πάντως 3 χρονών πλέον ξαφνικά προχθές άρχισε να φορτίζει πάρα πολύ αργά. Δε λειτουργεί πλέον το fast charge. Άλλαξα καλώδια, φορτιστές, πρίζες και τίποτα. Εκανα και battery repair κπαως πηγε να φτιάξει αλλά παλι σχεδον τα ίδια. Μπορει να πάρει 10 ώρες να φορτίσει πλήρως. Αν φορτίσει μετά λιτουργει κανονικά και δεν εχει καποιο πρόβλημα γενικά. Σημειωση πως ειμαι unroot. Με βλεπω να κάνω κανένα φορμάτ και αν επιμένει ίσως αλλαξω στρατοπεδο και παω στην xiaomi!

Δεν ειχα ποτέ μου τέτοιο θέμα αλλά ας δοκιμάσει όποια τεχνική θέλει.

Εμενα το τηλέφωνο πάντως 3 χρονών πλέον ξαφνικά προχθές άρχισε να φορτίζει πάρα πολύ αργά. Δε λειτουργεί πλέον το fast charge. Άλλαξα καλώδια, φορτιστές, πρίζες και τίποτα. Εκανα και battery repair κπαως πηγε να φτιάξει αλλά παλι σχεδον τα ίδια. Μπορει να πάρει 10 ώρες να φορτίσει πλήρως.

Ναι ας δοκιμάσει όποια μέθοδο θέλει, πάντως το kingroot μου δημιούργησε τα προβλήματα που ανέφερα πριν....

Η μπαταρία σου είναι τα έφαγε τα ψωμιά της θέλει αλλαγή, δεν φταίνε τα καλώδια η ο φορτιστής αγόρασε μια από ebay και άλλαξε την αν έχεις σκοπό να το κρατήσεις το κινητό.

Μου βγαζει συνεχεια network error με την τελευταια εκδοση. Πρεπει να κανω κατι η να δοκιμασω αλλη εκδοση?

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Μου βγαζει συνεχεια network error με την τελευταια εκδοση. Πρεπει να κανω κατι η να δοκιμασω αλλη εκδοση?

Τελικα το ρουταρα πολυ ευκολα μερικες μερες πριν με τον 1ο τροπο (twrp & κ.λ.π)

• 3 weeks later...

ΟΧΙ . Μόνο κάποιες που μπαίνουν μέσω twrp, εκεί βρήκα oreo & pie. Δεν ξέρω όμως αν θα δουλέψουν ή θα το κάνω ¨τούβλο¨.

Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω το link του site.

ΟΧΙ . Μόνο κάποιες που μπαίνουν μέσω twrp, εκεί βρήκα oreo & pie. Δεν ξέρω όμως αν θα δουλέψουν ή θα το κάνω ¨τούβλο¨.

Δεν ξέρω αν επιτρέπετε να βάλω το link του site.

Νομίζω μπορεις να το βάλεις. Δεν εχει να κανει με παράνομο υλικό. Μια ρομ ειναι από καποιον developer.

Γενικά από την εμπειρία μου οι custom roms κατά ένα μεγάλο ποσοστό είναι ποιό αργές και με περισσότερα bugs από ότι η stock rom.

Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις για αυτό λέμε ότι πρέπει να κάνεις δοκιμή ο ίδιος, οπότε εφόσον οι roms είναι για το συγκεκριμένο κινητό μην φοβάσαι προχώρα και δοκίμασε μερικές ώστε να δεις αν σου κάνουν η όχι.

Εδώ έχει πολύ πράγμα και είναι αξιόπιστο αν θες να ασχοληθείς ρίξε μια ματιά.

https://www.needrom.com/category/oukitel/k6000-pro/

Μπήκα στο needrom αλλά από μια ματιά, μου φάνηκε ότι όλες πατάνε η σε 6αρι ή σε 7αρι. Δεν είδα 8. Μπορεί να μου διέφυγε κάτι, θα ξαναρίξω μια ματιά πάντως. Ευχαριστώ.

• 4 weeks later...
  • The title was changed to Oukitel K6000 Pro