Mitsubae Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μπορεις να το βρεις σε πολλα κινεζομαγαζα, αλλα νομιζω στο tinydeal δινει και καποια δωρα (θηκη, tempered). Σε ευχαριστώ για την άμεση απάντηση! Γενικά είστε ευχαριστημένοι από το κινητό? Gps, wifi, σήμα κινητής (θα είμαι με μία κάρτα wind και μία cosmote), μέρες αυτονομίας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εγω πηρα 3 oukitrl k6000 pro. Τα 2 απο dealsmachine.com και το 3ο απο Gearbest.com. Δεν ειχα κανένα πρόβλημα, επαγγελματίες. Οπου βρεις πιο φθηνα το αγοράζεις. Η μπαταρία του ειναι συγκινητική...δεν τελειώνει!!! Το gps τελειο.Κ λειδωνει σε 3-5 δρυτερολεπτα και η ακριβεια του εφτασε και τα 2 μετρα!!! Το σημα του καμπάνα (ειμαι με cosmote 4g). Γενικά θα μεινεις σουπερ ευχαριστημένος. Η μπαταρία του εμένα μου κρατάει 3 μερες σχεδόν με τηλέφωνα,ιντερνετ,ταινιες,games(candy crush). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Επιβεβαιωνω αλλά με πάροχο wind. Το θέμα του πάροχου έχει να κάνει με την ισχύ του στην περιοχή σου πρώτα και μετά με τη συσκευή. Νομίζω οτι παίζει σε όλα τα δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danis19_ Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Μπορείς να βάλεις τον Nova launcher από το play store που σου δίνει τη δυνατότητα να πηγαίνεις πλαγια στο μενού εφαρμογών, όπως επίσης και άλλες πολλές επιλογές. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έγραφε 1. Optimize system 2. Add flash light functions for incoming phone calls. 32.77MB το μέγεθος . ----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αφού το συνδέσεις με τον υπολογιστή κατέβασε το notification panel στο κινητό σου και άλλαξε λειτουργία του κινητού σου σε MTP. Τώρα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις ανταλλαγή δεδομένων. . Το δοκιμασα αυτο δεν το κανει. το εχω συνδεσει με το δικο του καλωδιο στον σταθερο υπολογιστη και το μονο που λειτουργει ειναι η φωτογραφικη μηχανη. δεν ξερω ισως φταιει οτι ειναι παλιος ο υπολογιστης ,δεκαετιας. στο λαπτοπ που ειναι ενος χρονου το αναγνωριζει αμεσως. ενα αλλο μικρο προβλημα ειναι οτι οταν μιλαω με καποιον ακουμπαει το αυτι μου καταλαθος στην σιγαση μικροφωνου με αποτελεσμα να μην με ακουει ο συνομιλητης μου. υπαρχει καποιος τροπος να μετακινησω το κουμπι σιγασης στο μενου ωστε να μην το ακουμπαω με το αυτι η το μαγουλο μου και πηγαινει αθελα στην σιγαση ? δευτερον στο φεισμπουκ οταν μπαινω στο προφιλ ενος φιλου και παταω σε μια εικονα δεν μπορω να αλλαξω με την σειρα τις φωτο και να της βλεπω ,αλλα να βλεπω μια να πηγαινω πισω στο αλμπουμ και να παταω αλλη. πιστευω οτι καποια ρυθμιση του τηλεφωνου ειναι ωστε να ρολαρει στις φωτογραφιες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Όταν μιλάς στο τηλέφωνο έχει εναν αισθητήρα στο πεδίο που είναι η μπροστινή κάμερα όπου με το που ερθει σε επαφή το τηλέφωνο με το αυτί σου να κλείνει η οθόνη για να μη σου τρώει μπαταρία και να αποφεύγονται τέτοια κατά λάθος πατήματα στην οθόνη. Οταν απομακρυνθεί το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη ανάβει πάλι. Στην περίπτωση σου δεν βάζεις καλά το τηλέφωνο στο αυτί με αποτέλεσμα ο αισθητήρας να βλέπει φως και να ανάβει η οθόνη και το μαγουλάκι να πατάει διάφορα στην οθόνη. Πρόσεξέ το λίγο. Και εμένα καμία φορά μου φεύγει. Για το facebook συμβαινει και σε εμενα και δε φταιει το κινητό. Το ίδιο πάθαινα και σε προηγούμενο κινητό. Φταίει η εφαρμογή του facebook. Παρ'ολα αυτά σου έχω λύση. Άνοιξε τη φωτό που θες και μετά μη σέρνεις το δάχτυλο χαλαρά στην οθόνη. Κάνε κάτι σαν χτύπημα και σύρσιμο μαζί και θα δεις πως γυρνάνε οι φωτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καποιοι αισθητηρες λειπουν σωστα; πυξιδα; gyroscope; σε τι επηρεαζει η ελειψη τους; το gps ειναι οκ; θελω καλο gps! το θελω κυριως για χαρτες κτλ και γι αυτο θελω μεγαλη μπαταρια, θελω να κανω καταγραφη ποδηλατικων διαδρομων του στυλ https://ridewithgps.com/trips/11239619 η ελειψη πυξιδας και γυροσκοπιου θα με επηρεασει σε κατι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καποιοι αισθητηρες λειπουν σωστα; πυξιδα; gyroscope; σε τι επηρεαζει η ελειψη τους; το gps ειναι οκ; θελω καλο gps! το θελω κυριως για χαρτες κτλ και γι αυτο θελω μεγαλη μπαταρια, θελω να κανω καταγραφη ποδηλατικων διαδρομων του στυλ https://ridewithgps.com/trips/11239619 η ελειψη πυξιδας και γυροσκοπιου θα με επηρεασει σε κατι; Απολύτως σε τίποτα δε θα σε επηρεάσει. Το GPS του είναι καταπληκτικό και όπως έγραψα πιο πάνω μου κλειδώνει δορυφόρο σε 3-5 δευτερόλεπτα και έχει φοβερή ακρίβεια. Και εγώ χρησιμοποιώ το Runtastic και λειτουργεί άψογα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taksidiotis Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Απολύτως σε τίποτα δε θα σε επηρεάσει. Το GPS του είναι καταπληκτικό και όπως έγραψα πιο πάνω μου κλειδώνει δορυφόρο σε 3-5 δευτερόλεπτα και έχει φοβερή ακρίβεια. Και εγώ χρησιμοποιώ το Runtastic και λειτουργεί άψογα! Τα 5 δευτερόλεπτα είναι με ανοιχτά ή με κλειστά τα δεδομένα (WiFi/3G/4G)???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 καποιοι αισθητηρες λειπουν σωστα; πυξιδα; gyroscope; σε τι επηρεαζει η ελειψη τους; το gps ειναι οκ; θελω καλο gps! το θελω κυριως για χαρτες κτλ και γι αυτο θελω μεγαλη μπαταρια, θελω να κανω καταγραφη ποδηλατικων διαδρομων του στυλ https://ridewithgps.com/trips/11239619 η ελειψη πυξιδας και γυροσκοπιου θα με επηρεασει σε κατι; Η έλλειψη του γυροσκοπίου επηρεάζει σε κάποια παιχνίδια πχ pokemon go και στα virtual reality γυαλιά.Kατά τα άλλα δεν έχεις πρόβλημα σε καθημερινή χρήση gps πλοήγηση κτλ Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Τα 5 δευτερόλεπτα είναι με ανοιχτά ή με κλειστά τα δεδομένα (WiFi/3G/4G)???? Εννοείται με κλειστά δεδομένα και wifi. Μόνο με GPS καθαρά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 το premium τι εγινε; κανενα νεο του; το θεμα ειναι να ειναι ετσι οπως τα render http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2016/04/Oukitel-K6000-Premium_13.jpg και οχι ετσι (pro) http://www.androidheadlines.com/wp-content/uploads/2016/06/Oukitel-K6000-Pro-AH-2.jpg ετσι και βαλουν μαυρη κορνιζα σε κινητο "premium" θα ναι γελειοι οταν το 3χρονων lg g2 μου ειναι ετσι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οποιος παρακολουθει το νημα το ouki στο xda θα δει οτι πριν δυο τρεις μερες ηρθε καινουργια ΟΤΑ αναβαθμιση (64 bit), απο την ν7 στην ν9. Η 32 bit μαλλον εγκαταληφθηκε :( Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οποιος παρακολουθει το νημα το ouki στο xda θα δει οτι πριν δυο τρεις μερες ηρθε καινουργια ΟΤΑ αναβαθμιση (64 bit), απο την ν7 στην ν9. Η 32 bit μαλλον εγκαταληφθηκε :( Έχει καταφέρει να επικοινωνήσει μαζί τους στο community του site τους???? Άσε που μέχρι να φορτώσει και να ανοίξει η σελίδα τους πέρνει μια αιωνιότητα!!! Εμένα στο community μου βγάζει αυτό : http://www.oukitel.com is temporarily unavailable Dear: We're sorry! Our website currently unavailable. Please check back soon, or contact us via the contact form. If you have any questions about unavailable or any other question, Please Email us, We will answer your question in 24 hours. :wacko::!::oops: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 Οποιος παρακολουθει το νημα το ouki στο xda θα δει οτι πριν δυο τρεις μερες ηρθε καινουργια ΟΤΑ αναβαθμιση (64 bit), απο την ν7 στην ν9. Η 32 bit μαλλον εγκαταληφθηκε :( Εμένα που είμαι 64 δε μου βγάζει κάτι. Είμαι στην v8. Ας ελπίζουμε τις επόμενες ώρες να εμφανιστεί η v9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_ant Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 καλημέρα έχει κανείς πρόβλημα με το GPS; το χρησιμοποιώ στο τρέξιμο και έχω διαφορές. Φαίνεται από την καταγραφή της πορείας της διαδρομής ότι χάνει το σήμα μερικές φορές με αποτέλεσμα οι μετρήσεις να μην είναι ακριβείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Εμένα που είμαι 64 δε μου βγάζει κάτι. Είμαι στην v8. Ας ελπίζουμε τις επόμενες ώρες να εμφανιστεί η v9. Δεν ξερω αν εχει σημασια , αλλα η αναβαθμιση πηγε απο την ν7 στην ν9. ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλημέρα έχει κανείς πρόβλημα με το GPS; το χρησιμοποιώ στο τρέξιμο και έχω διαφορές. Φαίνεται από την καταγραφή της πορείας της διαδρομής ότι χάνει το σήμα μερικές φορές με αποτέλεσμα οι μετρήσεις να μην είναι ακριβείς... Εγω δεν εχω καποιο προβλημα. Ισως φταοει η περιοχη. Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Καλα η πυξιδα δε χρησιμοποιειται και στο google maps? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κουλό!!! Μόλις μου ήρθε ακόμα ένα τώρα για ένα φίλο που το παρήγγειλα και είναι 64bit. Έκανε ενημέρωση στην έκδοση 9. Το δικό μου που είναι 64Bit επίσης έκανε τις προάλες την ενημέρωση με την διαφορά ότι είναι η 8!!!! Η ενημέρωση ήταν ακριβώς η ίδια! Και σε μέγεθος και στις αλλαγές. Κουλό έτσι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Κουλό!!! Μόλις μου ήρθε ακόμα ένα τώρα για ένα φίλο που το παρήγγειλα και είναι 64bit. Έκανε ενημέρωση στην έκδοση 9. Το δικό μου που είναι 64Bit επίσης έκανε τις προάλες την ενημέρωση με την διαφορά ότι είναι η 8!!!! Η ενημέρωση ήταν ακριβώς η ίδια! Και σε μέγεθος και στις αλλαγές. Κουλό έτσι??? Δεν τους νοιάζει , να υποστηρίζουν κάθε φορά την τελευταία παρτίδα του εργοστασίου. Ο χρόνος θα δείξει!!!!! :!: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Δεν τους νοιάζει , να υποστηρίζουν κάθε φορά την τελευταία παρτίδα του εργοστασίου. Ο χρόνος θα δείξει!!!!! :!: Δηλαδή εμείς που Τα πήραμε στην αρχή και έχουμε 64bit τηλέφωνα με 32bit λειτουργικό τι θα κάνουμε; Τον ήπιαμε δηλαδή; Ρε Soulfun δεν κάνεις ένα οδηγό να περάσουμε μια rom 64bit κι εμείς; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danis19_ Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Όταν μιλάς στο τηλέφωνο έχει εναν αισθητήρα στο πεδίο που είναι η μπροστινή κάμερα όπου με το που ερθει σε επαφή το τηλέφωνο με το αυτί σου να κλείνει η οθόνη για να μη σου τρώει μπαταρία και να αποφεύγονται τέτοια κατά λάθος πατήματα στην οθόνη. Οταν απομακρυνθεί το τηλέφωνο από το αυτί η οθόνη ανάβει πάλι. Στην περίπτωση σου δεν βάζεις καλά το τηλέφωνο στο αυτί με αποτέλεσμα ο αισθητήρας να βλέπει φως και να ανάβει η οθόνη και το μαγουλάκι να πατάει διάφορα στην οθόνη. Πρόσεξέ το λίγο. Και εμένα καμία φορά μου φεύγει. Για το facebook συμβαινει και σε εμενα και δε φταιει το κινητό. Το ίδιο πάθαινα και σε προηγούμενο κινητό. Φταίει η εφαρμογή του facebook. Παρ'ολα αυτά σου έχω λύση. Άνοιξε τη φωτό που θες και μετά μη σέρνεις το δάχτυλο χαλαρά στην οθόνη. Κάνε κάτι σαν χτύπημα και σύρσιμο μαζί και θα δεις πως γυρνάνε οι φωτό. υπαρχει καπου στο μενου να αλλαξω την ευαισθησια της οθονης οταν την αγγιζω ? καποιος φιλος με κινητο αλλης εταιρειας μου ειπε οτι υπαρχει ρυθμιση ευαισθησιας αφης της οθονης οταν πχ φορας γαντια . 2)εχει παρει καποιος το τζαμακι για την προστασια της οθονης ? μου ειπαν να παραγγειλω το 3' να βγαλω την ζελατινα και θα ειναι ποιο προστατευμενο , αξιζει ? 3)επισης μου ειπαν οτι στον σταθερο υπολογιστη δεκαετιας δεν βρισκει το κινητο μεσω usb η γιατι ειναι στις θυρες usb μπροστα απο τον υπολογιστη(λενε οι πισω ειναι καλυτερες) η γιατι πρεπει να κατεβασω τους driver για να το αναγνωριζει. στο λαμπτοπ hp που ειναι 2 χρονων το αναγνωριζει αμεσως χωρις να κανω τιποτα. θα ηθελα την γνωμη καποιου ποιο εμπειρου απο μενα χρηστη. σας ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
danis19_ Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 υπαρχει καπου στο μενου να αλλαξω την ευαισθησια της οθονης οταν την αγγιζω ? καποιος φιλος με κινητο αλλης εταιρειας μου ειπε οτι υπαρχει ρυθμιση ευαισθησιας αφης της οθονης οταν πχ φορας γαντια . 2)εχει παρει καποιος το τζαμακι για την προστασια της οθονης ? μου ειπαν να παραγγειλω το 3' να βγαλω την ζελατινα και θα ειναι ποιο προστατευμενο , αξιζει ? 3)επισης μου ειπαν οτι στον σταθερο υπολογιστη δεκαετιας δεν βρισκει το κινητο μεσω usb η γιατι ειναι στις θυρες usb μπροστα απο τον υπολογιστη(λενε οι πισω ειναι καλυτερες) η γιατι πρεπει να κατεβασω τους driver για να το αναγνωριζει. στο λαμπτοπ hp που ειναι 2 χρονων το αναγνωριζει αμεσως χωρις να κανω τιποτα. θα ηθελα την γνωμη καποιου ποιο εμπειρου απο μενα χρηστη. σας ευχαριστω. Τελικα για να το αναγνωριζει ο υπολογιστης χρειαζοτανε πραγματικα οι usb drivers τους κατεβασα και τωρα το αναγνωριζει.Για την ρυθμιση της ευαισθησιας ακομη δεν το βρηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Δηλαδή εμείς που Τα πήραμε στην αρχή και έχουμε 64bit τηλέφωνα με 32bit λειτουργικό τι θα κάνουμε; Τον ήπιαμε δηλαδή; Ρε Soulfun δεν κάνεις ένα οδηγό να περάσουμε μια rom 64bit κι εμείς; Η αλήθεια είναι ότι και έτσι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό!!!! Είναι όμως το "γιατί " να αντιμετωπίζει διαφορετικά την κάθε παρτίδα????? Αφού κάνει διορθώσεις να τις κάνει για όλους!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 Η αλήθεια είναι ότι και έτσι το τηλέφωνο είναι πολύ καλό!!!! Είναι όμως το "γιατί " να αντιμετωπίζει διαφορετικά την κάθε παρτίδα????? Αφού κάνει διορθώσεις να τις κάνει για όλους!!!!!! Δεν αντιλέγω, το τηλέφωνο φυσάει. Είναι πραγματικά ότι πιο γρήγορο και με τεράστια αυτονομία έχω πιάσει. Αλλά εκεί μέσα έχει μια εφαρμογή για update συστήματος που μέχρι τώρα που το έχω το τηλέφωνο δεν βρίσκει τίποτα, τι το έβαλαν τότε; Τώρα που μιλάμε έχω ένα θέμα, όταν χτυπάει το τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά μόνο δονείται, έχω αλλάξει όλους τους ήχους που έχει από την μάνα του έχω βάλει και δικούς μου ήχους mp3 και όμως συνεχίζει και το κάνει, υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή είναι bug του συστήματος; Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Darkpurple Δημ. October 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2016 (edited) Δεν αντιλέγω, το τηλέφωνο φυσάει. Είναι πραγματικά ότι πιο γρήγορο και με τεράστια αυτονομία έχω πιάσει. Αλλά εκεί μέσα έχει μια εφαρμογή για update συστήματος που μέχρι τώρα που το έχω το τηλέφωνο δεν βρίσκει τίποτα, τι το έβαλαν τότε; Τώρα που μιλάμε έχω ένα θέμα, όταν χτυπάει το τηλέφωνο χτυπάει μια φορά και μετά μόνο δονείται, έχω αλλάξει όλους τους ήχους που έχει από την μάνα του έχω βάλει και δικούς μου ήχους mp3 και όμως συνεχίζει και το κάνει, υπάρχει κάποια ρύθμιση που δεν έχω δει ή είναι bug του συστήματος; Συμφωνώ μαζί σου. Θέλω να έχουμε όλοι την ίδια ακριβώς μεταχείριση ανεξάρτητος ποιά παρτίδα αγορασαμε. Οσο αναφορά τον ήχο κλήσεις, εμένα χτυπάει κανονικά, εκτός και αν το γυρίσω με την οθόνη ανάποδα, όπου μπαίνει σε σιγαση, αλλά αυτό το έχω επιλέξει εγώ μέσα απο τις ρυθμίσεις. Εμένα έχει "bug"στο μενού του δαχτυλικου αποτυπωματος λείπουν επιλογές απο το υπομενου. Edited October 1, 2016 by Darkpurple Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts