Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,παιδιά έχω βρεί ένα κινητό το oukitel u20 plus στα 80 ευρώ με πάρα πολύ καλά στοιχεία!'Εχω διάβασει οτι τα oukitel έχουν ωραία οθόνη πράγμα σημαντικό για μένα!Θέλω λοιπον να σας ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ιδέα απο ροοταρισματα ρομ και τέτοια και ουτε προκειται να μάθω!!!Τα oukitel έχουν ελληνικό μενού??Νά βαζω τα ελληνικά μου και μετά να ασχολουμαι με τις selfies μου:lol::lol::lol:ή ειναι σαν τα xiaomi με αγγλικά μενού?Μια γνώμη pleaseeee!

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γεια σας,παιδιά έχω βρεί ένα κινητό το oukitel u20 plus στα 80 ευρώ με πάρα πολύ καλά στοιχεία!'Εχω διάβασει οτι τα oukitel έχουν ωραία οθόνη πράγμα σημαντικό για μένα!Θέλω λοιπον να σας ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω ιδέα απο ροοταρισματα ρομ και τέτοια και ουτε προκειται να μάθω!!!Τα oukitel έχουν ελληνικό μενού??Νά βαζω τα ελληνικά μου και μετά να ασχολουμαι με τις selfies μου:lol::lol::lol:ή ειναι σαν τα xiaomi με αγγλικά μενού?Μια γνώμη pleaseeee!

Από ότι είδα έχει το android το 6 οπότε σε ότι αφορά τη γλώσσα μην ανησυχείς. Ελληνικά θα έχει σίγουρα:)

Από ότι είδα έχει το android το 6 οπότε σε ότι αφορά τη γλώσσα μην ανησυχείς. Ελληνικά θα έχει σίγουρα:)
Ευχαριστω πολύ.Μια γνώμη για τα oukitel γενικοτερα?

Καλησπερα μετα την τελευταια αναβαθμηση το κινητο μου στις εξερχομενες κλισεις αργη να μου δειξει το ονομα , ενω ειναι στις επαφες μου και μετα το τελος μου διχνει διαφιμη. μηπως μπορει καπιος να βοηθησει?.. ευχαριστω.

Ευχαριστω πολύ.Μια γνώμη για τα oukitel γενικοτερα?

Με το k6000 pro νομίζω ότι όλα τα παιδιά εδώ μέσα είναι ευχαριστημένοι. Γι'αυτο που σε ενδιαφέρει δεν έχω άποψη αλλά αν είναι σαν το δικό μας θα το ευχαριστηθεις. Και οπως είδα για τις κάμερες του είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλεις

Με το k6000 pro νομίζω ότι όλα τα παιδιά εδώ μέσα είναι ευχαριστημένοι. Γι'αυτο που σε ενδιαφέρει δεν έχω άποψη αλλά αν είναι σαν το δικό μας θα το ευχαριστηθεις. Και οπως είδα για τις κάμερες του είναι το κατάλληλο για τη δουλειά που το θέλεις
Σε ευχαριστω πολυ Tearstie είσαι πολύ καλός!

Καλησπερα μετα την τελευταια αναβαθμηση το κινητο μου στις εξερχομενες κλισεις αργη να μου δειξει το ονομα , ενω ειναι στις επαφες μου και μετα το τελος μου διχνει διαφιμη. μηπως μπορει καπιος να βοηθησει?.. ευχαριστω.

Δηλαδή μπήκες στο forum, έκανες εγγραφή και όπου βρεις ποστάρεις...

Για να μη σε καλωσορίσω με τέτοιο τρόπο μιας και βλέπω είσαι με 1 post να σου πω πως είσαι σε λάθος τομέα. Εδώ μιλάμε για το oukitel k6000 pro. Ότι απορία και ερώτηση έχεις για το zenfon2 είναι σε αυτό το λινκ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408123

Καλωσόρισες και πρόσεχε που ποστάρεις.

ωραια, πηρα ακομα ενα Μαυρο για την ανηψια μου στα 117

Αντε τωρα να περιμενουμε να ερθουν.......

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

Το ραδιόφωνο σας δουλεύει κανονικά ? Πιάνει σταθμούς ?

Εμένα τίποτα.. μόνο χιόνια και άντε με το ζόρι ένα σταθμό..

(Εννοείται έβαλα ακουστικά που λειτουργούν ως κεραία και είναι απείραχτο με την 64αρα rom)

Μηπως πρεπει να επιλεξεις στις ρυθμισεις του την ελλαδα?

Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk

Δεν έχει τέτοια ρύθμιση στο ραδιόφωνο. Απλά ανοίγει όταν βάζω ακουστικά και στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά το μόνο μενού που έχει είναι Start Recording και Saved Recordings.

Έχει σε σένα ?

UPDATE :

Άλλαξα ακουστικά και δούλεψε μια χαρά.

Άλλη ερώτηση :

Στο επίσημο site λεει πως έχει Gyro αισθητήρα αλλά γενικά κυκλοφορεί πως δεν έχει και στο facebook που δοκίμασα να δω μια φώτο Panorama που άμα κουνάς το κινητό βλέπεις δεξιά της φώτο και αριστερά της φώτο στο Oukitel γίνεται μόνο manual.

Συμβαίνει και σε σας ή χάνω κάποια ρύθμιση ?

Edited by qosmio

Δεν έχει τέτοια ρύθμιση στο ραδιόφωνο. Απλά ανοίγει όταν βάζω ακουστικά και στις 3 τελίτσες πάνω δεξιά το μόνο μενού που έχει είναι Start Recording και Saved Recordings.

Έχει σε σένα ?

UPDATE :

Άλλαξα ακουστικά και δούλεψε μια χαρά.

Άλλη ερώτηση :

Στο επίσημο site λεει πως έχει Gyro αισθητήρα αλλά γενικά κυκλοφορεί πως δεν έχει και στο facebook που δοκίμασα να δω μια φώτο Panorama που άμα κουνάς το κινητό βλέπεις δεξιά της φώτο και αριστερά της φώτο στο Oukitel γίνεται μόνο manual.

Συμβαίνει και σε σας ή χάνω κάποια ρύθμιση ?

Δεν εχει gyro και δεν τοχω διαβασει πουθενα οτι εχει. Για δωσε λινκ.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Δεν εχει gyro και δεν τοχω διαβασει πουθενα οτι εχει. Για δωσε λινκ.

Στο επίσημο site http://oukitel.com/products/k/k6000-pro-51.html εκεί που λέει G-Sensor. Gyro δεν εννοεί ? ή κάνω λάθος ?

Στο επίσημο site http://oukitel.com/products/k/k6000-pro-51.html εκεί που λέει G-Sensor. Gyro δεν εννοεί ? ή κάνω λάθος ?

Info απο το antutu. Gyroscope : not supported.

Info απο το antutu. Gyroscope : not supported.

Το έχω δει αυτό.

Απλά επειδή το έγραφε στο site ( αν G είναι Gyro) είπα να ρωτησω μπας και κάποιος έχει δει ή κάνει κάτι :D

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

Ειμαι κατοχος του συγκεκριμενου κινητου εδω και 4μερες,αγοραστηκε απο tinydeal, οι πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες,πληρης υποστηριξη ελληνικων,gps πολυ καλο και γρηγορο, οι φωτογραφιες οι λιγες που τραβηξα πολυ καλες για κινητο, η μπαταρια του θηριο αν και το δουλευω αρκετα, ο επεξεργαστης του αν και δεν ειναι θηριο ειναι γρηγορος,για τα χρηματα του ειμαι παρα πολυ ευχαριστιμενος, αν αντεξει και στο χρονο χωρις προβληματα μπορω να πω πως εκανα μια τελεια αγορα

Καλησπερα κι απο μένα.Το αγορασα απο gearbest 120 μαζι με ασφάλεια 3 ευρω(τι ακριβως ρόλο παιζει η ασφάλεια αν ξέρει κάποιος)αλλα δεν με άφησε να πάρω ζελατίνα(tempered glass) και θήκη διότι ήταν απο άλλο εργοστάσιο και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή παραγγελία.

Στην περιγραφη προιοντος λέει "Screen Protector: 1 "Αρα η συσκευασία έχει μέσα προστατευτικο οθόνης?"

--Αυτο είναι tempered glass ή οχι?Ειναι προστατευτικό οθόνης για πτώσεις ή κατι άλλο?

--Η θήκη που έχει το gearbest εφαρμόζει άριστα ή εχετε να προτείνετε κάτι άλλο?

http://www.gearbest.com/cases-leather/pp_424825.html

--Με το tempered glass χάνεται η καλή απόκριση αφής?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Υ.Γ.Εδώ τι βάλατε?

Unregistered Air Mail 15 - 35 business days €0.00

Registered Air Mail 15 - 32 business days €1.71

Netherlands Registered 15 - 32 business days €1.71

US&EU Registered 15 - 30 business days €1.71

UAE Registered 15 - 25 business days €7.81

Τα παρηγγειλα ολα αυτα,κινητο,θηκη,τζαμακι οποτε μολις τα παρω θα γραψω αναλυτικα. Με τους ποντους απο την αγορα κινητου,ειχε καλη εκπτωση στα αλλα δυο απλα ερχονται απο Ασια αυτα. Νομιζω μονο ζελατινα εχει μεσα και δεν ξερω αν εχει τελικα σιλικονατη θηκη πλατης.

Δυστυχως δεν ξερω για το κοματι των μεταφορικων επειδη το πατηγγειλα απο eu και μολις σημερα αρχισε να μου το εμφανιζει και στα ελτα.

Edited by r31134

Καλησπερα κι απο μένα.Το αγορασα απο gearbest 120 μαζι με ασφάλεια 3 ευρω(τι ακριβως ρόλο παιζει η ασφάλεια αν ξέρει κάποιος)αλλα δεν με άφησε να πάρω ζελατίνα(tempered glass) και θήκη διότι ήταν απο άλλο εργοστάσιο και έπρεπε να κάνω ξεχωριστή παραγγελία.

Στην περιγραφη προιοντος λέει "Screen Protector: 1 "Αρα η συσκευασία έχει μέσα προστατευτικο οθόνης?"

--Αυτο είναι tempered glass ή οχι?Ειναι προστατευτικό οθόνης για πτώσεις ή κατι άλλο?

--Με το tempered glass χάνεται η καλή απόκριση αφής?

Ευχαριστω εκ των προτέρων.

Υ.Γ.Εδώ τι βάλατε?

Unregistered Air Mail 15 - 35 business days €0.00

Registered Air Mail 15 - 32 business days €1.71

Netherlands Registered 15 - 32 business days €1.71

US&EU Registered 15 - 30 business days €1.71

UAE Registered 15 - 25 business days €7.81

H συσκευή έχει μία περασμένη ζελατίνα επάνω στην οθόνη + άλλη μία έξτρα. Δεν είναι tempered glass, είναι απλή ζελατίνα.

Η θήκη που λες εφαρμόζει μία χαρά.

Εγώ διαλέγω πάντα Netherlands Registered 15 - 32 business days €1.71 και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Μπορείς επίσης να διαλέξεις αυτές τις επιλογές

Unregistered Air Mail 15 - 35 business days €0.00 (Αν καταλαβαίνω δεν παίρνεις tracking number που θα σε συμβούλευα να μη το διαλέξεις)

Registered Air Mail 15 - 32 business days €1.71 (Είναι το ίδιο με της Ολλανδίας απλά έρχεται απο άλλο κράτος)

Τα παρηγγειλα ολα αυτα,κινητο,θηκη,τζαμακι οποτε μολις τα παρω θα γραψω αναλυτικα. Με τους ποντους απο την αγορα κινητου,ειχε καλη εκπτωση στα αλλα δυο απλα ερχονται απο Ασια αυτα. Νομιζω μονο ζελατινα εχει μεσα και δεν ξερω αν εχει τελικα σιλικονατη θηκη πλατης.

Δυστυχως δεν ξερω για το κοματι των μεταφορικων επειδη το πατηγγειλα απο eu και μολις σημερα αρχισε να μου το εμφανιζει και στα ελτα.

Έχει μέσα σιλικονάτη θήκη οπότε μην αγοράσεις. Αφού στο εμφάνισε στα ελτα είσαι οκ. Περίμενε λίγες μέρες ακόμα και θα το έχεις στα χέρια σου.

Edited by soulfunkdjx

Θα την αγοραζα ουτως η αλλως γιατι με βολευουν αυτου του ειδους οι θηκες.

Με το τζαμακι, δωρεαν μτφ και εκπτωση λογω ποντων κοστισαν ολα 5,43 ευρω

Edited by r31134

Ειναι πολυ καλη θηκη. Την εχω ασπρη και μαυρη. Το μονο αρνητικο ειναι οτι οταν την μπαινοβγαζεις στην τσεπη, σκιζεται το κομματι υφασματος που ειναι πανω απο την καμερα.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Το κινητο ηρθε μετα απο 25 μερες ειχε επανω του tempered glass και πανω απο αυτην ζελατινα που εγραφε oukitel ,εγω βεβαια παρειγγιλα ξεχωριστα και δευτερο tempered glass και θηκα σαν πορτοφολι,στην αρχικη συσκευασια ειχε θηκη σιλικονης,αξιζει να σημειωθει οτι ολη ειναι προιοντα της oukitel και οχι after market, η οθονη εχει αψογη συμπεριφορα και δεν επειρεαζεται καθολου απο το tempered glass, εβαλα και εξτρα μνημη sd και εστειλα αρκετες εφαρμογες εκει

Ωραια, πηρα αλλη μια και εχω ασπρη και μαυρη θηκη τωρα !

Αλλα τηλ ακομα κανενα δεν ηρθε.....

Δεν επιτρέπονται youtube links στην υπογραφή

- OUKITEL K6000 pro --- Xiaomi Redmi Note 4x --- Xiaomi Redmi Note 8 pro

...Edit by Dim_33....

G = Gravity = Βαρύτητα

Το έχω δει αυτό.

Απλά επειδή το έγραφε στο site ( αν G είναι Gyro) είπα να ρωτησω μπας και κάποιος έχει δει ή κάνει κάτι :D

Sent from my K6000 Pro using Tapatalk

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro