Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μίλησα με την Oukitel με έναν γνωστό μου απο το τμήμα marketing για το θέμα του φορτιστή. Μου είπε πως για διάφορους λόγους εχουν σταματήσει τον fast charger. Προσπάθησε να αγορασεις τον φορτιστή του ulephone power που ειναι ο ιδιος με τον ταχυφρτιστή της oukitel. Εγώ αυτό έκανα ή αγορασε έναν ταχυφορτιστή που να υποστηρίζει 9V/2A.

TyrionLannister ποια windows έχεις;

Συνδέεις το κινητό ώστε να είναι τελείως κλειστό;

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μίλησα με την Oukitel με έναν γνωστό μου απο το τμήμα marketing για το θέμα του φορτιστή. Μου είπε πως για διάφορους λόγους εχουν σταματήσει τον fast charger. Προσπάθησε να αγορασεις τον φορτιστή του ulephone power που ειναι ο ιδιος με τον ταχυφρτιστή της oukitel. Εγώ αυτό έκανα ή αγορασε έναν ταχυφορτιστή που να υποστηρίζει 9V/2A.

Φιλε win7 Ultimate 64bit... το κινητο κλειστο... τωρα βρηκα στο γκουγκλ ενα πακετο με Latest drivers

Εκανα την ιδια διαδικασια και σε αλλο πισι παλι με win7 64μπιτα ολα οπως τα αναφερω με τη μονη διαφορα οτι τωρα οχι μονο εχει fail στον MTP driver αλλα και στο

ΜΤ67xx Preloader..

Σημειωνω οτι στο πρωτο πισι εχω τουλαχιστον 6 συσκευες usb απο τις οποιες αποσυνδεσα τις 4 αfησα δλδ πληκτρολογιο και ποντικι ενω στο 2ο μονο μια usb

Μη φανει ως γκρινια αλλα ερχομαι στα λογια μου που ελεγα οτι με βαζει τωρα η ουκιτελ να ψαχνω 5 ωρες τι μπορει να φταιει στο πισι μου ποιος οδηγος δεν ειναι σωστος αν το λειτρουγικο τελικα ειναι που φταιει κι αλλα τετοια κουραφεξαλα...πραγμα το οποιο δεν ελεγα στον αερα μου εχει ξανασυμβει conflict συσκευων με οδηγους γιατι δυστυχως δν εχουμε πισι ολοκαθαρα μονο με την εγκατασταση του λετουργικου αλλα μπορει να ειναι εργαλειο δουλειας με πολλες εφαρμογες και συκευες συνδεμενες.....Δεν κατηγορω κανεναν παρα μονο την ουκι

Παρεπιπτοντως ο MTP driver ειναι ο media transfer protocol μηπως δν χρειαζεται στην προκειμενη περιπτωση;;; ΔηλαΔΗ να συνεχισω ετσι το φλασαρισμα;;

Επισης πριν κανω τη διαδικασια συνδεσα το τηλ. στο πισι για να κανω μπακαπ και ως εξωτερικος δισκος K6000 pro λειτουργησε αψογα..

Τι να πω...κατι τετοια ποτε δε μαρεσανε η καυτη πατατα παντα στον πελατη...

Edited by TyrionLannister

Μην αγριεύεις. Δε φταιει η oukitel. Απλά και αυτά καποιες στιγμές τρώνε τα κολληματά τους. Και εγώ windoes 7 64bit ultimate έχω. Οι drivers που έδωσα είναι οι σωστοί οπότε μη ψάχνεις για άλλους τζάμπα. Άνοιξε το spflashtool που έβαλα στον οδηγό μου και μετά με κλειστό το τηλέφωνο σύνδεσέ το. Το αναγνωρίζει στο flashtool; Σου βγάζει mtk 6753 στα αριστερα στο εικονιδιο με το κινητό με τα πορτοκαλί γράμματα; Αν ναι τότε αποσύνδεσε το τηλέφωνο, φόρτωσε το scatter και ξεκίνα το flashing.

Μην αγριεύεις. Δε φταιει η oukitel. Απλά και αυτά καποιες στιγμές τρώνε τα κολληματά τους. Και εγώ windoes 7 64bit ultimate έχω. Οι drivers που έδωσα είναι οι σωστοί οπότε μη ψάχνεις για άλλους τζάμπα. Άνοιξε το spflashtool που έβαλα στον οδηγό μου και μετά με κλειστό το τηλέφωνο σύνδεσέ το. Το αναγνωρίζει στο flashtool; Σου βγάζει mtk 6753 στα αριστερα στο εικονιδιο με το κινητό με τα πορτοκαλί γράμματα; Αν ναι τότε αποσύνδεσε το τηλέφωνο, φόρτωσε το scatter και ξεκίνα το flashing.

Ειχα ανοιξει ηδη το φλας τουλ αλλα δν ειχα σκεφτει οτι θα γραψει κατι στα πορτοκαλί γραμματα αλλα και παλι δε γραφει μονο το mediatek δειχνει...Λογω του οτι τα εβαλα σε ιδιες εκδοσεις win7 θελω να ρωτησω το install anyway σου βγηκε και σενα;; Το cmd στο τελος με το wordpad που λεει 0x0E8D;; Ολα δειχνουν οτι δν ειναι θεμα οδηγων..ειναι θεμα hardware, κατι εχει παιξει με τους οδηγους γιατι εχω συνδεμενα πολλα usb διαφορετικα στις ιδιες θυρες ισως;;;Συνεχιζω το ψαξιμο και τις δοκιμες μεχρι να νυσταξω...

Λοιπον εφαξα λιγο στο νετ και μεταξυ αλλων που ηδη ειχα βρει και δοκιμασει...καπου διαβασα να βγαλω την sd και να δοκιμασω να ξανασυνδεσω το τηλεφωνο....Τζιφος και χωρις την sd...αλλα διχως να την ξαναβαλω εκανα επανεκκινηση με το κινητο ηδη συνδεμενο και παλι τα ιδια.... ανοιγω το φλας τουλ κανω ολη τη διαδικασια ακομα και το scatter.txt αφου φορτωσουν τα μωβ παταω dowload και βεβαια δε συμβαινει τιποτα,ομως εκει στα πορτοκαλι που ελεγε mediatek τωρα λεει mtk 6753...αποσυνδεω και ξανασυνδεω το τηλεφωνο και μετα χαρας βλεπω οι μπαρες να γεμιζουν...Τωρα ειμαι στο OTA την v9..Το θεμα με την sd μπορει να ειναι εντελως τυχαιο οπως και ολη η διαδικασια αλλα σε μενα ετσι δουλεψε...και το κινητο μολις ανοιξε στη v9..Οπωσδηποτε λοιπον ο οδηγος του soulfunkdjx ειναι μια χαρα και οποιος κολλησει με το MTP να το αγνοησει..

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Λοιπον εφαξα λιγο στο νετ και μεταξυ αλλων που ηδη ειχα βρει και δοκιμασει...καπου διαβασα να βγαλω την sd και να δοκιμασω να ξανασυνδεσω το τηλεφωνο....Τζιφος και χωρις την sd...αλλα διχως να την ξαναβαλω εκανα επανεκκινηση με το κινητο ηδη συνδεμενο και παλι τα ιδια.... ανοιγω το φλας τουλ κανω ολη τη διαδικασια ακομα και το scatter.txt αφου φορτωσουν τα μωβ παταω dowload και βεβαια δε συμβαινει τιποτα,ομως εκει στα πορτοκαλι που ελεγε mediatek τωρα λεει mtk 6753...αποσυνδεω και ξανασυνδεω το τηλεφωνο και μετα χαρας βλεπω οι μπαρες να γεμιζουν...Τωρα ειμαι στο OTA την v9..Το θεμα με την sd μπορει να ειναι εντελως τυχαιο οπως και ολη η διαδικασια αλλα σε μενα ετσι δουλεψε...και το κινητο μολις ανοιξε στη v9..Οπωσδηποτε λοιπον ο οδηγος του soulfunkdjx ειναι μια χαρα και οποιος κολλησει με το MTP να το αγνοησει..

Και μενα μου εβγαζε αυτο το cmd σε win10 αλλα το spflash δουλεψε μια χαρα. Στο κινητο δεν εχω sd.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Και μενα μου εβγαζε αυτο το cmd σε win10 αλλα το spflash δουλεψε μια χαρα. Στο κινητο δεν εχω sd.

Μπορείς να μας πεις τι malware έχει η 32 αρα???

Τι ελλείψεις ,τις ξέραμε αλλά για malware???

Θα μας λύσεις την απορία σε παρακαλώ?

Ναι αλλα ποιοι λογοι;.... Δηλαδη αν παρει καποιος το τηλεφωνο θα περιμενει να του ερθει με "ξενο" φορτιστη και οχι τον δικο του; Εμενα μονο αυτο με χαλαει. Γιατι να μην εχω τον δικο του φορτιστη και να παιρνω αλλους..

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

Ναι αλλα ποιοι λογοι;.... Δηλαδη αν παρει καποιος το τηλ θα περιμενει να του ερθει με "ξενο" φορτιστη κ οχι τον δικο του; Εμενα μονο αυτο με χαλαει. Γιατι να μην εχω τον δικο του φορτιστη κ να παιρνω αλλους..

Ακριβώς αυτό τους είπα στην oukitel. Εγω πλήρωσα για να έχω το χαρακτηριστικό της γρήγορης φόρτισης και δε μου παρέχεται έτσι απαιτώ να μου στειλετε εναν ταχυφορτιστή. Φυσικά αυτοί δεν ίδρωσαν καν. Επικοινώνησα με τα καταστήματα που το αγόρασα (πήρα ενα για εμένα και ενα γιαωτον γαμπρό μου) και το ενα μου επέστρεψε 15 ευρώ και το άλλο μου έστειλε δωρεάν τον ταχυφορτιστή της elephone που είναι επισης ολόιδιος. Με τα 15 ευρώ, πήρα και έναν ακόμα της ulephone. Αγόρασε εναν ταχυφορτιστή της samsung απο e-shop. Γύρω στα 10 με 15 κοστίζει αν θυμάμαι καλά.

Μπορείς να μας πεις τι malware έχει η 32 αρα???

Τι ελλείψεις ,τις ξέραμε αλλά για malware???

Θα μας λύσεις την απορία σε παρακαλώ?

Αν τρεξεις το antivirus του clean master θα σου το βγαλει. Λεγεται "search engine...." καπως. Δεν μπορεις να το βγαλεις αν δεν εισαι ρουτ αλλα μπορεις να το απενεργοποιησεις. Αλλα καθε φορα που θα κανεις reboot πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αν τρεξεις το antivirus του clean master θα σου το βγαλει. Λεγεται "search engine...." καπως. Δεν μπορεις να το βγαλεις αν δεν εισαι ρουτ αλλα μπορεις να το απενεργοποιησεις. Αλλα καθε φορα που θα κανεις reboot πρεπει να κανεις την ιδια διαδικασια.

Ούτε που το έχω δει να εμφανίζεται πουθενά. Θα το τσεκαρω όμως και θα σου πω. :!:

Ευχαριστώ!

Την βρήκα!!!! Search service την λένε.

Κάνεις πρώτα αναγκαστική διακοπή και μετά απενεργοποίηση.

Τώρα που θυμάμαι, προχθές είδα στην notification bar επάνω το βέλος που εμφανίζεται όταν κάνουμε κάτι download. Μόλις πάτησα πάνω του να δω τι κατεβαίνει, γιατί δεν έκανα κάτι εγώ ,αυτό εξαφανίστηκε. Πήγα στίς λήψεις αλλά δεν βρήκα κάτι. Που αποθηκεύει άραγε; Ξέρει κανείς ;

Δηλαδή μας την "έφεραν " προεγκατεστηνενη έτσι δεν είναι???? Ξέρει κανείς τι κάνει "αυτό το app" πίσω απο την πλάτη μας??????:mad::angry:

Έχει εντοπίσει κανείς άλλος καμμία άλλη τέτοια "ομορφιά" να μας ενημερώσει???? :!:

Edited by impreza_sti
Συνεχόμενα μηνύματα

Παιδιά φύγετε και ελάτε στην 64άρα...τι περιμένετε;;; Δουλεύει ρολόι ως τώρα...2 μήνες την έχω κ δεν έχω πρόβλημα.

Το εψαξα με το stubborn trojan killer. Μου βγαζει κι εμενα οτι θελει root για να σβησει αλλα στις λεπτομεριες μου βγαζει οτι ειναι εγκατεστημενο σε φακελο εφαρμογης που εχω κατεβασει. Εχετε κι εσεις το ελληνικο caller id εγκατεστημενο;

Package name:com.android.tools.callassistant

Trojan app:Search Service

Installation time:2016-06-07 04:47:28

Installation path:/system/app/CallerIdSearch/CallerIdSearch.apk

Το εψαξα με το stubborn trojan killer. Μου βγαζει κι εμενα οτι θελει root για να σβησει αλλα στις λεπτομεριες μου βγαζει οτι ειναι εγκατεστημενο σε φακελο εφαρμογης που εχω κατεβασει. Εχετε κι εσεις το ελληνικο caller id εγκατεστημενο;

Installation time:2016-06-07 04:47:28

Installation path:/system/app/CallerIdSearch/CallerIdSearch.apk

Δεν έχω το ελληνικό caller Id.

Installation time:2016-05-03 09:50:51

Installation path:/system/app/CallerIdSearch/CallerIdSearch. Apk

Το τηλέφωνο το παρέλαβα 04. 07. 16 το app είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνο απο τις 03. 05. 16

Που σημαίνει ότι μας το έστειλαν "προεγκατεστημένο".

Έχει βρει κανείς κάτι άλλο???

Edited by Darkpurple

Δεν έχω το ελληνικό caller Id.

Installation time:2016-05-03 09:50:51

Installation path:/system/app/CallerIdSearch/CallerIdSearch. Apk

Το τηλέφωνο το παρέλαβα 04. 07. 16 το app είναι εγκατεστημένο στο τηλέφωνο απο τις 03. 05. 16

Που σημαίνει ότι μας το έστειλαν "προεγκατεστημένο".

Έχει βρει κανείς κάτι άλλο???

Οι 64αρηδες για ψαχτε το. Σας βγάζει κάτι;

Εμενα στην 64αρα το antivirus δεν βγαζει κατι. Παρολα αυτα νομιζω οτι το malware ειναι της ουκιτελ αλλα δεν ειναι τιποτα επικινδυνο. Αμα πας εφαρμογες, πατας πανω δεξια και επιλεγεις εμφανιση ολων των εφαρμογων, βρισκεις το "search ..." κ.λ.π. , και πατας αναγκαστικη διακοπη/απενεργοποιηση και ολα καλα. Εμενα 4 μηνες που ειχα το τηλεφωνο στην 32αρα, δεν ειχα κανενα θεμα.

Και εγώ με 64αρα με 2-3 antivirus δε βρηκε κάτι. Παιδιά εδώ δίνουμε τόσα δικαιώματα στις εφαρμογές, ενα malware θα μας κάνει ζημιά; Εξάλλου αυτά τα malware alarms είναι πολλές φορές false alarms. Είναι οπως τα ***** στα παιχνίδια στο pc. Μη φοβάστε. Η 64άρα σας περιμένει....

Παιδες αν μεταφερουμε το σκεπτικο στα πισι υπαρχουν απειρες εφαρμογες η οποιες χαρακτηριζονται malware στα πισι ενω στην πραγματικοτητα δεν ειναι...το ιδιο συμβαινει και για τα trojan εφοσον δν εχουν τα σωστα προτοκολα της microsoft ή εφαρμογες που εχουν δημιουργηθει απο τριτα προσωπα οπως cracks, key generators κλπ.

Δεν αποκλειω οτι μπορει οντως να ειναι βλαπτικο για το κινητο ακομα και να παρακολουθει πραξεις που κανουμε μαυτο...επισης μπορει να μην ειναι απο την αρχικη εκδοση android αλλα απο τους devs της ουκι..Τελος μια παρατηρηση..Ενω φλασαρα την 64μπιτη...η γκουγκλ ειχε κρατησει μεσω συγχρονισμου βεβαια (δηλαδη προαιρετικα) κυριολεκτικα τα παντα ακομα και την ταπετσαρια που ειχα στην 32bit...ετσι το κινητο ανοιξε στην μορφη που ειχα ακριβως στην 32μπιτη..Θα μου πειτε αυτο μπορεις να το αποφυγεις αφου εσυ δινεις αδειες για τον συγχρονισμο...αλλα ετσι κι αλλιως η συσκευη εχει λογαριασμο γκουγκλ οποτε μη φοβαστε...ποιος ξερει τι ακριβως κανει η γκουγκλ παρα τη θεληση μας στους λογαριασμους μας με το ανταλλαγμα να εχουμε αυτες τις κατα τα αλλα χρησιμες υπηρεσιες..Οσοι λοιπον δν σερφαρουμε και κατεβαζουμε εφαρμογες περα του playstore ειμαστε σε καπως καλυτερη θεση οσον αφορα την ασφαλη λειτουργια της συσκευης αλλα παντα υπαρχει περιθωριο κινδυνου..Προσωπικα δεν εχω antivirus στο κινητο και ποτε δεν ειχα και δε θα κατεβασω μια εφαρμογη που θα ζητησει να εχει πληρη προσβαση στα δεδομενα του κινητου μου εφοσον εξασφαλιζω παντα να μην μπαινω σε σελιδες που εχουν αμφιβολο ισως και επιζημιο περιεχομενο..

Γεια σας κ από μένα. Μόλις χτες αγόρασα τη συσκευή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ένα προβληματακι που έχω είναι όταν πληκτρολογώ ένα μην. μου προτείνει συνεχώς ονόματα επαφών που έχω στο τηλ. Βρήκα μια ρύθμιση στον ορθογραφικό έλεγχο αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Γεια σας κ από μένα. Μόλις χτες αγόρασα τη συσκευή και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Ένα προβληματακι που έχω είναι όταν πληκτρολογώ ένα μην. μου προτείνει συνεχώς ονόματα επαφών που έχω στο τηλ. Βρήκα μια ρύθμιση στον ορθογραφικό έλεγχο αλλά δεν άλλαξε κάτι.

Είναι έτσι ρυθμισμένο το πληκτρολογιό σου. Δεν είναι θέμα του κινητού. Στον ορθογραφικό έλεγχο απενεργοποιησέ τα όλα.

Μόλις χτες το παρέλαβα, άψογο σε όλα του, 64bit, εκτός από:

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο laptop με Windows 10.

Έκανα ότι μπορούσα να φανταστώ, αλλά παρουσιάζεται πρόβλημα στην εγκατάσταση driver. Τα Windows φαίνεται να βλέπουν οτι πρόκειται για συσκευή MTP, αλλά εμφανίζεται μήνυμα "the service installation section in this INF is invalid".

Φυσικά και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο με ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων USB, επιλογή διαμόρφωσης USB σε MTP και φυσικά βγαλμένο το πίσω κάλυμμα για να εισέρχεται σωστά το βύσμα.

Το έχει συνδέσει κάποιος με υπολογιστή;

Μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος driver;

Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910.

Μόλις χτες το παρέλαβα, άψογο σε όλα του, 64bit, εκτός από:

Δεν μπορώ να συνδεθώ στο laptop με Windows 10.

Έκανα ότι μπορούσα να φανταστώ, αλλά παρουσιάζεται πρόβλημα στην εγκατάσταση driver. Τα Windows φαίνεται να βλέπουν οτι πρόκειται για συσκευή MTP, αλλά εμφανίζεται μήνυμα "the service installation section in this INF is invalid".

Φυσικά και έχω ρυθμίσει το τηλέφωνο με ενεργό τον εντοπισμό σφαλμάτων USB, επιλογή διαμόρφωσης USB σε MTP και φυσικά βγαλμένο το πίσω κάλυμμα για να εισέρχεται σωστά το βύσμα.

Το έχει συνδέσει κάποιος με υπολογιστή;

Μήπως υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος driver;

Δοκίμασε να επιλέξεις στη χρήση usb από το κινητό την επιλογή 3=μεταφορά φωτογραφιών (ΡΤΡ), εμένα μόνο έτσι με αφήνει να δω τον αποθηκευτικό του χώρο και μόνο έτσι αναγνωρίζει την συσκευή.

Δεν έχω ενεργή την επιλογή του εντοπισμου σφαλμάτων.

Edited by Darkpurple

Δοκίμασε να επιλέξεις στη χρήση usb από το κινητό την επιλογή 3=μεταφορά φωτογραφιών (ΡΤΡ), εμένα μόνο έτσι με αφήνει να δω τον αποθηκευτικό του χώρο και μόνο έτσι αναγνωρίζει την συσκευή.

Δεν έχω ενεργή την επιλογή του εντοπισμου σφαλμάτων.

Χωρις την επιλογη...κλπ επιλεγμενη δεν το βλεπει το pc

Μου ήρθε με φορτιστή 5V, 2A και φορτισμένο στο 50%.

Το έβαλα για φόρτιση πριν το ανάψω, λειτούργησε στα 5,2V, 1.85A για αρκετό διάστημα και αφού πήρε περίπου 1500 mAh άρχισε να μειώνεται η ένταση. Σε συνολικό χρόνο περίπου 2,5 ώρες φορτίστηκε πλήρως.

Θεωρώ οτι σε 5 ώρες ως μέγιστο θα επιτυγχάνεται η πλήρης φόρτιση με αυτό τον φορτιστή, συνεπώς η βραδυνή φόρτιση ανά τριήμερο ή τετραήμερο αρκεί. Επίσης θεωρώ οτι είναι καλύτερα να αποφεύγονται οι πολύ ταχείες φορτίσεις, ιδίως με εναλλαγή σε υψηλότερη τάση διότι θα μειωθεί η αντοχή της μπαταρίας, και -ίσως- να υπάρξουν θέματα τύπου Samsung Galaxy Note7. Ίσως γι αυτό το λόγο έπαψαν να αποστέλλουν το τηλέφωνο με ταχυφορτιστή.

Γι αυτό προτείνω στους φίλους να αποφύγουν να χρησιμοποιούν τον λεγόμενο ταχυφορτιστή, αλλά να αρκεστούν στα άψογα χαρακτηριστικά του φερόμενου ως 'no name" φορτιστή με τον οποίο παραδίδεται το κινητό.

Happy user of: OUKITEL K6000 Pro (recent), UMI Rome, (DOOGEE Y100), Haier W910.

Χωρις την επιλογη...κλπ επιλεγμενη δεν το βλεπει το pc

Εμένα ήτε ενεργή είναι ήτε ανενεργή την ίδια "τύχη" έχει. Το βλέπει μόνο σαν μεταφορά φωτογραφιών .

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro