Jump to content

Oukitel K6000 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γεια σας .

αγορασα και εγω το oukitel k6000 pro απο το Dealsmachine.

μαλλον ηρθε με τον κανονικο φορτιστη.

το φορτισα μια ολοκληρη νυχτα και απο το πρωι της τριτης μεχρι τωρα βρισκεται στο 12%.

τα βραδια μετα τις 2 μεχρι τις οχτω το πρωι ειναι κλειστο.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι , οτι στην δουλεια το εχω συνδεδεμενο μεσω usb να φορτιζει σε εναν υπολογιστη σταθερο του 2006 (XP) και μου εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα.

σαν να μην γινεται σωστη η συνδεση και την μια φορτιζει μια οχι χανεται η συνδεση usb,δεν μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο και αντιστροφα.

με τον ιδιο υπολογιστη και το ιδιο καλωδιο φορτιζω ενα lenovo A6000 και μεταφερω αρχεια χωρις προβλημα.

τι λετε να φταιει ?

Να μη κουνάς το καλώδιο γιατί μπορεί να έχει κάποιο ελάττωμα ή το συγκεκριμένο να μην εφαρμόζει καλά στο oukitel. Βάλε αυτό που είχε στο κουτί όταν το πήρες. Επίσης από το laptop πως την παλεύεις να περιμένεις να φορτίσει; Θα πάρει αιώνες!!!! Για μεταφορά αρχείων μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης εφαρμογές που ανταλλάσουν δεδομένα μέσω wifi όπως το xender για παράδειγμα.

γεια σας .

αγορασα και εγω το oukitel k6000 pro απο το Dealsmachine.

μαλλον ηρθε με τον κανονικο φορτιστη.

το φορτισα μια ολοκληρη νυχτα και απο το πρωι της τριτης μεχρι τωρα βρισκεται στο 12%.

τα βραδια μετα τις 2 μεχρι τις οχτω το πρωι ειναι κλειστο.

αυτο που θελω να ρωτησω ειναι , οτι στην δουλεια το εχω συνδεδεμενο μεσω usb να φορτιζει σε εναν υπολογιστη σταθερο του 2006 (XP) και μου εχει δημιουργηθει το εξης προβλημα.

σαν να μην γινεται σωστη η συνδεση και την μια φορτιζει μια οχι χανεται η συνδεση usb,δεν μπορω να μεταφερω αρχεια απο τον υπολογιστη στο κινητο και αντιστροφα.

με τον ιδιο υπολογιστη και το ιδιο καλωδιο φορτιζω ενα lenovo A6000 και μεταφερω αρχεια χωρις προβλημα.

τι λετε να φταιει ?

Εχω την εντυπωση οτι οταν ο φορτιστης ειναι λιγος (0.5, 0.6a) , το τηλεφωνο δεν φορτιζει και λεει οτι χανεται η συνδεση κ.λ.π

Οσο για την μεταφορα αρχειων δεν εχω καποιο προβλημα.

Και μια ερωτηση. Εγω δεν χρησιμοποιω 4g και επειδη καπου διαβασα οτι δεν εχει ολες τις συχνοτητες, θελω να μαθω αν εχει κανονικο 4g και με ποιες εταιριες.

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Εχω την εντυπωση οτι οταν ο φορτιστης ειναι λιγος (0.5, 0.6a) , το τηλεφωνο δεν φορτιζει και λεει οτι χανεται η συνδεση κ.λ.π

Και μια ερωτηση. Εγω δεν χρησιμοποιω 4g και επειδη καπου διαβασα οτι δεν εχει ολες τις συχνοτητες, θελω να μαθω αν εχει κανονικο 4g και με ποιες εταιριες.

Το υποστηρίζει κανονικά. Εγώ το έχω σε cosmote και πιάνει παντού, όπως επίσης και η vodafone. Η wind έχει ένα θέμα γιατί δε το υποστηρίζει πανελλαδικά. Κάποιες επαρχίες ας πούμε δεν έχουν καθόλου 4G και εκτός αυτού δεν έχει και καλό σήμα σαν εταιρία.

Εγώ είμαι wind. Έχω 4g αλλά όχι παντού. Σε μένα στο σπίτι μέσα κινητά φίλων με cosmote έχουν απο 1 γραμμή έως καθόλου σήμα. Wind και voda πιάνουν μέχρι 4g . Εξαρτάται απο την περιοχή.

Edited by Darkpurple

Μόλις μου ήρθε και άλλη ενημέρωση!!! Στα 64bit!!!

Εμεις, των 32 bit, μου φαινεται οτι πρεπει να ξεχασουμε τις ΟΤΑ :(

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Προσπαθώ να στείλω feedback μέσα απο τις ενημερώσεις συστήματος αλλά δεν φεύγει με τίποτα. Λέει συνέχεια αποτυχημένη σύνδεση δικτύου. Μπήκα λοιπόν στην σελίδα τους (η οποία αργή πολύ να φορτώσει)και έγραψα στο contact us. Επίσης έστειλα και mail. Βέβαια "ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη" !!!!! :cry::whistle:

Αν λάβουν περισσότερα mail ίσως να μην μας "αφήσουν στην τύχη μας εμας με τα 32αρια".:)

Απο περιέργεια το χθεσινο update τι σου έδωσε??? soulfunkdjx.

Εμεις, των 32 bit, μου φαινεται οτι πρεπει να ξεχασουμε τις ΟΤΑ :(

Κάπως έτσι......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Έχω 2 συσκευές με Cosmote λειτουργούν μια χαρα σε 4G.

Το θέμα με το 4G ειναι πως δεν εχει σταθερό σήμα παντού έτσι το κινητό κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες να βρει σήμα 4G να συνδεθεί με αποτέλεσμα να καταναλώνει πιο πολύ ενέργεια και να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταριά.

Προσωπικά δεν είδα πρακτική διάφορα μεταξύ 4G & 3G ετσι το γύρισα στο 3G και είναι άψογα!

Η μια μου συσκευη έκανε Update στο νεο λογισμικο που κθκλοφόρησε 18/10/2016 ή άλλη μου αναγράφει πως δεν χρειάζεται να κάνει διότι διαθέτει ήδη το τελευταίο Update που είναι ωμός πιο παλιό. Γιατί? Ξέρει κάνεις?

Έχω 2 συσκευές με Cosmote λειτουργούν μια χαρα σε 4G.

Το θέμα με το 4G ειναι πως δεν εχει σταθερό σήμα παντού έτσι το κινητό κάνει αλλεπάλληλες προσπάθειες να βρει σήμα 4G να συνδεθεί με αποτέλεσμα να καταναλώνει πιο πολύ ενέργεια και να τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταριά.

Προσωπικά δεν είδα πρακτική διάφορα μεταξύ 4G & 3G ετσι το γύρισα στο 3G και είναι άψογα!

Η μια μου συσκευη έκανε Update στο νεο λογισμικο που κθκλοφόρησε 18/10/2016 ή άλλη μου αναγράφει πως δεν χρειάζεται να κάνει διότι διαθέτει ήδη το τελευταίο Update που είναι ωμός πιο παλιό. Γιατί? Ξέρει κάνεις?

Μήπως έχεις ενα 32αρι και ενα 64αρι?

Τα 32αρια έχουν την ν8. 0_20160607 ως νέα με release date 12. 6. 2016.

Μήπως έχεις ενα 32αρι και ενα 64αρι?

Τα 32αρια έχουν την ν8. 0_20160607 ως νέα με release date 12. 6. 2016.

7/6/2016 εκδοσή ειναι. Το παρέλαβα τέλος Ιουλίου εκείνο.

Ενώ το άλλο 15 Σεπτεμβρίου.

Πως μπορώ να δω αν είναι 32 ή 64? Που φαίνεται?

Να μη κουνάς το καλώδιο γιατί μπορεί να έχει κάποιο ελάττωμα ή το συγκεκριμένο να μην εφαρμόζει καλά στο oukitel. Βάλε αυτό που είχε στο κουτί όταν το πήρες. Επίσης από το laptop πως την παλεύεις να περιμένεις να φορτίσει; Θα πάρει αιώνες!!!! Για μεταφορά αρχείων μπορείς να χρησιμοποιήσεις επίσης εφαρμογές που ανταλλάσουν δεδομένα μέσω wifi όπως το xender για παράδειγμα.

το συνδεσα και με το δικο του καλωδιο στον σταθερο υπολογιστη(του 2006) αλλα το μονο που κανει ειναι να φορτιζει η να μεταφερει φωτογραφιες (σαν φωτογραφικη μηχανη) στις αλλες επιλογες δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη.

μηπως φταιει η θυρα USB ?

Οποτε δεν μπορω να κανω μεταφορα αρχειων ουτε με το share it.

Δευτερον στο δικο μου η εκδοση ειναι FZ_V7.0_20160823 .

Τι ειναι 32 η 64 και τι διαφορες εχουν ?

τελος στο φεισμπουκ οταν βλεπεις φωτο στο προφιλ ενος φιλου δεν μπορεις να δεις διαδοχικα τις φωτο αλλα μια μια.να πατας σε μια φωτο να την βλεπεις να ξαναγυρνας στο αλμπουμ, μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το μενου ?

σας ευχαριστω.

το συνδεσα και με το δικο του καλωδιο στον σταθερο υπολογιστη(του 2006) αλλα το μονο που κανει ειναι να φορτιζει η να μεταφερει φωτογραφιες (σαν φωτογραφικη μηχανη) στις αλλες επιλογες δεν αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη.

τελος στο φεισμπουκ οταν βλεπεις φωτο στο προφιλ ενος φιλου δεν μπορεις να δεις διαδοχικα τις φωτο αλλα μια μια.να πατας σε μια φωτο να την βλεπεις να ξαναγυρνας στο αλμπουμ, μηπως πρεπει να κανω καποια ρυθμιση απο το μενου ?

σας ευχαριστω.

Το SHAREit λειτουργεί σαν Bluetooth χωρίς USB. Δεν υποστηρίζει την εφαρμογή το pc σου?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

7/6/2016 εκδοσή ειναι. Το παρέλαβα τέλος Ιουλίου εκείνο.

Ενώ το άλλο 15 Σεπτεμβρίου.

Πως μπορώ να δω αν είναι 32 ή 64? Που φαίνεται?

Εγώ το είδα με το antutu. Πας κάτω δεξιά και πατάς info. Εκεί που λέει android γράφει 6 και μέσα σε παρένθεση τα bit.

Το SHAREit λειτουργεί σαν Bluetooth χωρίς USB. Δεν υποστηρίζει την εφαρμογή το pc σου?

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εγώ το είδα με το antutu. Πας κάτω δεξιά και πατάς info. Εκεί που λέει android γράφει 6 και μέσα σε παρένθεση τα bit.

To ειδα με το antutu ειναι 64 bit.

αλλα δεν γνωριζω τι ρολο παιζουν τα bit , ειναι καλυτερα αυτα που εχουν 64bit ? πως αλλαζουμε την κατευθυνση του μενου ? τωρα πηγαινει απο πανω προς τα κατω,θελω να το παω απο αριστερα προς τα δεξια (πλαγια).

αλλα δεν γνωριζω τι ρολο παιζουν τα bit , ειναι καλυτερα αυτα που εχουν 64bit ? πως αλλαζουμε την κατευθυνση του μενου ? τωρα πηγαινει απο πανω προς τα κατω,θελω να το παω απο αριστερα προς τα δεξια (πλαγια).

Τα 64αρια έχουν πιο "νέο" λειτουργικό.

Για το μενού δεν ξέρω, δεν με "χαλάει" που πάει πάνω κάτω .

και μενα 32 αρι είναι αλλα νομιζψ ο επεξεργαστης τους είναι 64 ρης οποτε όλα γινονται 64 ρια ?

Απο ότι κατάλαβα μόνο με flashαρισμα 64 rom.

Όλοι έχουμε 64 CPU , στην έκδοση του android είναι η διαφορά. Οι μισοί είμαστε 32 και οι άλλοι μισοί 64.

Μπορείς να βάλεις τον Nova launcher από το play store που σου δίνει τη δυνατότητα να πηγαίνεις πλαγια στο μενού εφαρμογών, όπως επίσης και άλλες πολλές επιλογές.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αν λάβουν περισσότερα mail ίσως να μην μας "αφήσουν στην τύχη μας εμας με τα 32αρια".:)

Απο περιέργεια το χθεσινο update τι σου έδωσε??? soulfunkdjx.

Έγραφε

1. Optimize system

2. Add flash light functions for incoming phone calls.

32.77MB το μέγεθος .

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σας ευχαριστω.

Αφού το συνδέσεις με τον υπολογιστή κατέβασε το notification panel στο κινητό σου και άλλαξε λειτουργία του κινητού σου σε MTP. Τώρα μπορείς πολύ εύκολα να κάνεις ανταλλαγή δεδομένων.

.

soulfunkdjx

Έγραφε

1. Optimize system

32.77MB το μέγεθος .

Στο 1. Εχει προσθέσει καμιά νέα εφαρμογή όπως στο προηγούμενου update έβαλε PowerSaver?

Στο 2. Είναι εφέ για τις εισερχόμενες κλήσεις όπως και στην προηγούμενη αναβάθμιση.

soulfunkdjx

Έγραφε

1. Optimize system

32.77MB το μέγεθος .

Στο 1. Εχει προσθέσει καμιά νέα εφαρμογή όπως στο προηγούμενου update έβαλε PowerSaver?

Στο 2. Είναι εφέ για τις εισερχόμενες κλήσεις όπως και στην προηγούμενη αναβάθμιση.

1 Όχι, απλά σημαίνει ότι κάτι πειράξανε στον αλγόριθμο για να έχει καλύτερη διαχείριση μνήμης ram και μπαταρίας.

2. Το ξέρω ότι είναι το εφφέ. Το περίεργο είναι πως και στην προηγούμενη αναβάθμιση υπήρχε αυτό. Μάλλον μπορεί να το βελτιώσανε (αν και σε εμένα δεν είχε θέμα).

Ουσιαστικά δεν είδα κάποια αλλαγή. Ίσως να κρατάει η μπαταρία ελαφρά πιο πολύ αλλά μπορεί να είναι και η ιδέα μου.

Καλημέρα παίδες.

Έπειτα από 2 χρόνια απροβλημάτιστης σχέσης με το Lenovo A850+, ήρθε η ώρα να το αλλάξω.

Σκέφτομαι να πάρω το Oukitel K6000 pro λόγω της μπαταρίας του ουσιαστικά.

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να μου προτείνετε?

Δε θέλω από Ευρωπαική αγορά, πάμε σε κλασσικά κινεζομάγαζα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

Καλημέρα παίδες.

Έπειτα από 2 χρόνια απροβλημάτιστης σχέσης με το Lenovo A850+, ήρθε η ώρα να το αλλάξω.

Σκέφτομαι να πάρω το Oukitel K6000 pro λόγω της μπαταρίας του ουσιαστικά.

Έχετε κάποιο συγκεκριμένο μαγαζί να μου προτείνετε?

Δε θέλω από Ευρωπαική αγορά, πάμε σε κλασσικά κινεζομάγαζα...

Ευχαριστώ προκαταβολικά!:happy:

Μπορεις να το βρεις σε πολλα κινεζομαγαζα, αλλα νομιζω στο tinydeal δινει και καποια δωρα (θηκη, tempered).

• The title was changed to Oukitel K6000 Pro