montoya_42 Δημοσιεύτηκε April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 20, 2016 Φίλη μου θέλει μια από τις παραπάνω συσκευές για απλή χρήση. Σίγουρα όμως δίκαρτο. Ποιο και γιατί? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Φίλη μου θέλει μια από τις παραπάνω συσκευές για απλή χρήση. Σίγουρα όμως δίκαρτο. Ποιο και γιατί? Εφόσον έχει αποφασίσει να χαντακωθεί με wp το 640 είναι πιο καινούργιο. Δεν νομίζω οτι έχει λόγο να πάει στα 730 εφόσον μιλάμε για απλή χρήση. Στην απλή χρήση συμπεριλαμβάνεται και το fb; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 640 θα σου πρότεινα montoya Μπορεί το 730 να έχει λίγο καλύτερη κάμερα και Amoled αλλά λόγω παλαιότητας θα επέλεγα 640... Άλλωστε προσωπικά είχα μείνει υπερευχαριστημένος από το 640 όταν το είχα. Με διαφορά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε σχέση με την τιμή που το πήρα πάντα. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 640 θα σου πρότεινα montoya Μπορεί το 730 να έχει λίγο καλύτερη κάμερα και Amoled αλλά λόγω παλαιότητας θα επέλεγα 640... Άλλωστε προσωπικά είχα μείνει υπερευχαριστημένος από το 640 όταν το είχα. Με διαφορά η καλύτερη αγορά που έχω κάνει σε σχέση με την τιμή που το πήρα πάντα. Αυτή η amoled είναι που μπερδεύει τα πράγματα. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εφόσον έχει αποφασίσει να χαντακωθεί με wp το 640 είναι πιο καινούργιο. Δεν νομίζω οτι έχει λόγο να πάει στα 730 εφόσον μιλάμε για απλή χρήση. Στην απλή χρήση συμπεριλαμβάνεται και το fb; Μιας και δεν μπορείς να βοηθήσεις ουσιαστικά αλλά εκμεταλλεύεσαι κι αυτό το νήμα για να πεις τα γνωστά σου, απάλλαξε με τουλάχιστον από την παρουσία σου ώστε να μιλήσει κάποιος που θέλει πραγματικά να βοηθήσει. Εσύ δεν....... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το 640 μπορεί να μην έχει Amoled αλλά με την τεχνολογία clearblack μειώνει την διαφορά και κατατάσσει την οθόνη του 640 από τις καλύτερες IPS ειδικά για τα χρήματα του... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Έχω το 730 dual dim και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά θα ήθελα έστω λίγο να ήταν μεγαλύτερη η οθόνη. Από την άλλη όμως είναι πολύ βολικό το μέγεθος του στην καθημερινή χρήση. Δεν έχω εμπειρία από το 640 αλλά μόνο από το 640 xl και μπορώ να πω ότι αυτό που με προβλημάτισε στο 640 xl είναι ότι ο ήχος από το μεγάφωνο καθώς και η ποιότητα κλήσεων είναι κατώτερη από ότι στο 730, το οποίο είναι άψογο. Ακόμα και με πολύ θόρυβο ακούω τέλεια τον συνομιλητή μου. Μπορεί όμως το 640 να είναι διαφορετικό από το 640 xl δεν το γνωρίζω. Η οθόνη amoled είναι άψογη. Το multitasking μια χαρά. Το τηλέφωνο δεν κολλάει. Δεν με προβλημάτισε σε τίποτα ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Επίσης το 640 έχει και το πλεονέκτημα της glance screen, για να βλέπει στα γρήγορα τι παίζει απο αναπάντητες, μηνύματα κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 20, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Επίσης το 640 έχει και το πλεονέκτημα της glance screen, για να βλέπει στα γρήγορα τι παίζει απο αναπάντητες, μηνύματα κλπ. Το 730 δεν έχει?????? ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έχω το 730 dual dim και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Αλλά θα ήθελα έστω λίγο να ήταν μεγαλύτερη η οθόνη. Από την άλλη όμως είναι πολύ βολικό το μέγεθος του στην καθημερινή χρήση. Δεν έχω εμπειρία από το 640 αλλά μόνο από το 640 xl και μπορώ να πω ότι αυτό που με προβλημάτισε στο 640 xl είναι ότι ο ήχος από το μεγάφωνο καθώς και η ποιότητα κλήσεων είναι κατώτερη από ότι στο 730, το οποίο είναι άψογο. Ακόμα και με πολύ θόρυβο ακούω τέλεια τον συνομιλητή μου. Μπορεί όμως το 640 να είναι διαφορετικό από το 640 xl δεν το γνωρίζω. Η οθόνη amoled είναι άψογη. Το multitasking μια χαρά. Το τηλέφωνο δεν κολλάει. Δεν με προβλημάτισε σε τίποτα ποτέ. Του πέρασες τα 10ρια? Πως συμπεριφέρεται? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 20, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 20, 2016 Το 730 δεν έχει?????? οχι απ οσο θυμάμαι γιατι το είχα κι εγώ.. οπως και το 930, σε amoled οθόνες δεν έβαλαν glance screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 οχι απ οσο θυμάμαι γιατι το είχα κι εγώ.. οπως και το 930, σε amoled οθόνες δεν έβαλαν glance screen Amoled οθόνη έχουν τα1020, 925, 950 που έχω/είχα και έχουν όλα glance screen. Στα δεν είναι θέμα amoled. Εγώ ήξερα πως μόνο το 930 δεν έχει. Πάντως, η glance screen είναι Κόκκινη γραμμή. Αν δεν υπάρχει τότε το ερώτημα απαντήθηκε οριστικά...... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Amoled οθόνη έχουν τα1020, 925, 950 που έχω/είχα και έχουν όλα glance screen. Στα δεν είναι θέμα amoled. Εγώ ήξερα πως μόνο το 930 δεν έχει. Πάντως, η glance screen είναι Κόκκινη γραμμή. Αν δεν υπάρχει τότε το ερώτημα απαντήθηκε οριστικά...... Κάνε μια ερώτηση και στο νήμα του 730 να σου απαντήσουν και οι κάτοχοι. .κατά 99% πάντως είμαι σίγουρος πως δεν εχει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos38 Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Το 730 δεν έχει?????? ----- προσθήκη μηνύματος 41 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Του πέρασες τα 10ρια? Πως συμπεριφέρεται? Δεν του έχω περάσει τα 10αρια. Glance screen δεν έχει. Έχει μόνο διπλό tap που ενεργοποιεί την οθόνη. Πάντως νομίζω ότι είναι σχεδόν ίδια τα τα τηλέφωνα σε χαρακτηριστικά αν εξαιρέσεις την amoled του 730 και την glance του 640 οπότε είναι θέμα γούστου αφού είναι διαφορετικό το design. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lastbaron Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Glance screen το 730 δεν εχει. Ειμαι κατοχος του 735 και ειμαι απολυτα ικανοποιημενος, ειναι κινητο με πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης (ειδικα η οθονη του). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 θα επελεγα το 640 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 (edited) Τελικά οι περισσότεροι προτείνουν αυτό που έγραψα στο ποστ μου δηλαδή το 640. Μην τους πιστεύεις, το κάνουν όπως κι εγώ για να μην βοηθήσουν. :( Όσο για την ερώτηση μου περί fb θα πρέπει να ενημερώσεις την φίλη σου ότι θα περιμένει ένα διάστημα μέχρι η εφαρμογή του fb να επιτρέπει reply στα σχόλια.Υποτίθεται υπάρχει στη beta έκδοση που προσωπικά δεν την εντόπισα στο store των 10. Αυτά σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για την εν λόγω υπηρεσία. Τελικά το ποστ μου ήταν πολύ πιο σοβαρό απ όσο νόμιζες. Edited April 21, 2016 by Androides Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τελικά οι περισσότεροι προτείνουν αυτό που έγραψα στο ποστ μου δηλαδή το 640. Μην τους πιστεύεις, το κάνουν όπως κι εγώ για να μην βοηθήσουν. :( Όσο για την ερώτηση μου περί fb θα πρέπει να ενημερώσεις την φίλη σου ότι θα περιμένει ένα διάστημα μέχρι η εφαρμογή του fb να επιτρέπει reply στα σχόλια.Υποτίθεται υπάρχει στη beta έκδοση που προσωπικά δεν την εντόπισα στο store των 10. Αυτά σε περίπτωση που ενδιαφέρεται για την εν λόγω υπηρεσία. Τελικά το ποστ μου ήταν πολύ πιο σοβαρό απ όσο νόμιζες. Διάβασες κάπου να αναφέρω ότι ενδιαφέρεται για fb? Επίσης δεν κατάλαβες πως δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου? Πόσο πιο απλά ελληνικά να μιλήσω? Όσο για τα υπόλοιπα μέλη, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά η απουσία glance screen ξεκαθάρισε το τοπίο. Πολύ όμορφη συσκευή το 730 και η amoled έχει προβάδισμα αλλά........ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. April 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Διάβασες κάπου να αναφέρω ότι ενδιαφέρεται για fb? Επίσης δεν κατάλαβες πως δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου? Πόσο πιο απλά ελληνικά να μιλήσω? Όσο για τα υπόλοιπα μέλη, σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Τελικά η απουσία glance screen ξεκαθάρισε το τοπίο. Πολύ όμορφη συσκευή το 730 και η amoled έχει προβάδισμα αλλά........ Τόσο το καλύτερο για εκείνη αφού δεν ενδιαφέρεται. Επίσης δεν έγραψα την άποψη μου αλλά το τι συμβαίνει. Έχει διαφορά. Καλορίζικο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 21, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. April 21, 2016 Τόσο το καλύτερο για εκείνη αφού δεν ενδιαφέρεται. Επίσης δεν έγραψα την άποψη μου αλλά το τι συμβαίνει. Έχει διαφορά. Καλορίζικο. Μιας και βλέπω πως δυσκολεύεσαι να κατανοήσεις ακόμη και τα πιο απλά. Έθεσα μια ερώτηση. 730 ή 640. Άρχισες να μιλάς για χαντάκωμα λειτουργικού, Facebook κλπ αδιάφορα με το θέμα του νήματος. Αρκεί να βάλεις τα κομπλεξικά σου. Δεν σου κάνει εντύπωση πως τα υπόλοιπα μέλη βοήθησαν άμεσα και ουσιαστικά. Δεν απορείς κι εσύ με τον εαυτό σου που κουβαλάς τόσα ψυχολογικά προβλήματα με το λειτουργικό που δεν σου αφήνουν να συμπεριφερθείς όπως κάθε φυσιολογικό μέλος? Σου λέω τα παραπάνω όχι για να σε πικάρω (δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτό) αλλά για να σε βοηθήσω να μη γίνεσαι αντιπαθητικός. Εκτός βέβαια κι αν δεν σε ενδιαφέρει οπότε πάει άλλου η κουβέντα. Αυτά από μένα και το κλείνω. Ευχαριστώ και πάλι τους υπόλοιπους για την βοήθεια. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndJusticeForAll Δημ. April 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. April 22, 2016 730 από μένα κυρίως για -τις πιο ανθρώπινες διαστάσεις -την πιο συμπαγή κατασκευή που σου δίνει την αίσθηση του unibody -την οθόνη -την κάμερα Αναφορικά με τις αναβαθμίσεις, κανένα δεν κυκλοφόρησε με win 10 by default οπότε όσο θα παιρνει το ένα, θα παίρνει και το άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts