Jump to content

Πρόβλημα στο mirc

cocu
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εδώ και καμμιά εβδομάδα κάθε φορά που μπαίνω mirc με κάποιον server πάντα όταν κάνω connect σταματα στο checking ident για καμμιά 10sec και μετά τρέχουν τα υπόλοιπα!Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα.Και εμενα αυτο κανει παντα. :o

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

O server κάνει έναν τυπικό έλεγχο για ανοιχτά ports προς αποφυγήν χρήσης open proxy. Αν έχεις κάποιο firewall, τότε η καθυστέρηση είναι λογική και συμβαίνει σε όλους.

Αν και δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα, μπορείς να συνεθείς στο otrere.irc.gr[0] (ή στο global.irc.gr[1]) και να αποφύγεις αυτήν την μακρά καθυστέρηση. ;)

[0]Η αιτία είναι ότι, όταν συνδέεσαι στο otrere, o έλεγχος γίνεται από το rea.irc.gr

[1] Δεν ορκίζομαι κιόλας για αυτό, δοκίμασέ το απλά.

Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

O server κάνει έναν τυπικό έλεγχο για ανοιχτά ports προς αποφυγήν χρήσης open proxy. Αν έχεις κάποιο firewall, τότε η καθυστέρηση είναι λογική και συμβαίνει σε όλους.

Αν και δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα, μπορείς να συνεθείς στο otrere.irc.gr[0] (ή στο global.irc.gr[1]) και να αποφύγεις αυτήν την μακρά καθυστέρηση. ;)

[0]Η αιτία είναι ότι, όταν συνδέεσαι στο otrere, o έλεγχος γίνεται από το rea.irc.gr

[1] Δεν ορκίζομαι κιόλας για αυτό, δοκίμασέ το απλά.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω firewall αλλά έτσι ξαφνικά άρχισε να το κάνει αυτό!

Μπορείς τουλάχιστον να δοκιμάσεις στους servers που ανέφερα και να μας πεις τι συμβαίνει?
Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Μπορείς τουλάχιστον να δοκιμάσεις στους servers που ανέφερα και να μας πεις τι συμβαίνει?

Στους server αυτούς μπαίνω κατευθείαν!Και στους άλλους όμως έμπαινα κατευθείαν ασ πούμε στον nana.irc.gr και λέω μήπως έχουν αλλάξει τίποτα οι ρυθμίσεις του ίντερνετ μου και έχω κανα πρόβλημμα π.χ με τον λογαριασμο γιατί είχα πρόβλημα και με τον explorer και default να τα έβαζα αργούσε να ανοίξει και δεν μου έβγαζε τα άλλα μικρά παράθυρα και έπρεπε να ξετσεκάρω κάποια επιλογή στις ρυθμίσεις του ίντερνετ!

Η καθυστερηση οφειλεται στο windows firewall αν δεν εχεις καποιο αλλο. Κοιταξε αμα ειναι ενεργοποιημενο. :)

Δέν έχω κανένα firewall όύτε των windows