Jump to content

Θέλω ένα τέτοιο κινητό

gjimmys
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θέλω ένα κινητό το οποίο να έχει άριστη κάμερα, άριστη μπαταρία, άριστο ακουστικό και ηχείο και υπέρυθρες. Οθόνη από 5-5,5 προτιμώ την 5.Android και δεν με νοιάζει αν είναι κινέζικο απλώς το θέλω αξιόπιστο.Τιμή από 150-180 max:rolleyes:

Άριστη κάμερα σε αυτά τα χρήματα δεν παίρνεις. Ανέβα στα διπλά http://www.skroutz.gr/s/6592480/LG-G4-32GB.html
Όλες οι γενικεύσεις είναι λάθος,όπως και αυτή εδώ :X

Θέλω ένα κινητό το οποίο να έχει άριστη κάμερα, άριστη μπαταρία, άριστο ακουστικό και ηχείο και υπέρυθρες. Οθόνη από 5-5,5 προτιμώ την 5.Android και δεν με νοιάζει αν είναι κινέζικο απλώς το θέλω αξιόπιστο.Τιμή από 150-180 max:rolleyes:

Άριστη κάμερα με τα λεφτά που διαθέτεις δεν βρίσκεις.... . Δυστυχώς!!!!!

Θεωρώ πως την καλύτερη κάμερα προς το παρόν την έχει το LG g4 αλλά δεν έχει άριστη μπαταρία που ζητάς και είναι λογικό λόγω οθόνης!!!! Η τιμή του είναι πάνω από τα λεφτά που διαθέτεις.

Δύσκολα να βρεις άριστη κάμερα ΚΑΙ άριστη μπαταρία σε μια συσκευή!!

Η θα βρεις κινητό με πολύ καλή μπαταρία που να κρατάει αλλά δεν θα έχει τόσο καλή κάμερα η θα βρεις κινητό με πολύ καλή κάμερα αλλά όχι άριστη μπαταρία.

(Στάλθηκε απο lg g4. Lollipop 5.1)

Γεια χαρα μιας και ειμαι σε αναζιτηση για κινητο για την γυναικα με πολυ καλη camera εχω βρει αυτο http://www.vickmall.com/blackview-omega-5-0inch-3g-smartphone-mtk6592-octa-core-1-7ghz-2gb-ram-16gb-rom-18-0mp-camera.html αξιζει? λεει οτι εχει 18.0ΜΡ

Thnx

Πάλι καλά που δεν έχει 28,55MP κάμερα!!!

:lol: :rotfl: :lol:

Καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει.

Ανέβα λίγο και πάρε το εξαιρετικό ZTE s6 από εδω: http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Πάλι καλά που δεν έχει 28,55MP κάμερα!!!

:lol: :rotfl: :lol:

Καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά δεν υπάρχει.

Ανέβα λίγο και πάρε το εξαιρετικό ZTE s6 από εδω: http://www.minideal.net/original-zte-blade-s6-qualcomm-msm8939-64b-octa-core-android-5-0-4g-smartphone-5-0-inch-1-5ghz-2gb-ram-16gb-rom.html

Αυτό που μου προτείνεις λέει για 13.0 ΜΡ camera ενώ αυτό που έβαλα εγώ 18.0 ,πάντως το λέει καθαρά 18.0 ΜΡ camera και 85 ευρο κόστος λες να μην ισχύει ?

Thnx

Edited by stelioskrete

Μην κοιτάτε μόνο τα megapixel. Στα λεφτά αυτά θα κάνεις συμβιβασμους. Εδώ δίνουν τα διπλάσια και παραπάνω και δεν είναι σε όλα ικανοποιημενοι. Το G4 για τα χρήματα του πάντως είναι πολύ τίμια προταση

Μην κοιτάτε μόνο τα megapixel. Στα λεφτά αυτά θα κάνεις συμβιβασμους. Εδώ δίνουν τα διπλάσια και παραπάνω και δεν είναι σε όλα ικανοποιημενοι. Το G4 για τα χρήματα του πάντως είναι πολύ τίμια προταση

Δλδ το οτι λέει οτι εχει 18.0ΜΡ camera δεν ισχύει? Οταν λες G4 τι εννοείς?

Οταν αναγραφει οτι εχει 18megapixels λογικα εχει αλλα απο μονο του το νουμερο δεν λεει κατι στην ποιοτητα της φωτογραφιας που τραβαει... http://time.com/4192833/smartphone-camera-megapixels/ Το G4 το ανεφερα/ανεφεραν γιατι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο smartphone οσον αφορα τη φωτογραφικη...Στο θεμα μπαταριας υστερει λιγο αλλα οχι κατι τραγικο

Η Oppo τα "σκοτώνει" Oppo find7!!!!

Πέρυσι κόστιζε κοντά στα 500 ευρά......

Μάλλον τελείωσαν γιατί βγάζει ένα μήνυμα "Selected required options are not available." όποιο χρώμα και αν επιλέξεις. Δεν τα βάζει στο καλάθι με τίποτα.

Παναγιώτης

Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s

Θα τα εξαφάνισαν ή ξαναπροσπάθησε να το κλείσεις(κάποιος σε άλλο θέμα το έκανε με τη 2η φορά!).

Έφυγες για Xiaomi redmi note 3 pro που πρότεινε ο telefoneri.

Πήρα για την αδερφή μου το 3/32 golden(204 έουρος) και το ζήλεψα..... :mad:

Edited by immortal207

Guest triptico
Θα τα εξαφάνισαν ή ξαναπροσπάθησε να το κλείσεις(κάποιος σε άλλο θέμα το έκανε με τη 2η φορά!).

Από που αυτή η τιμη;

Οταν αναγραφει οτι εχει 18megapixels λογικα εχει αλλα απο μονο του το νουμερο δεν λεει κατι στην ποιοτητα της φωτογραφιας που τραβαει... http://time.com/4192833/smartphone-camera-megapixels/ Το G4 το ανεφερα/ανεφεραν γιατι ειναι απο τα καλυτερα αν οχι το καλυτερο smartphone οσον αφορα τη φωτογραφικη...Στο θεμα μπαταριας υστερει λιγο αλλα οχι κατι τραγικο

A ok ευχαριστώ ... μπορείς να δόσεις ενα λινκ για το G4 που λες ? της LG είναι ?

Thnx

A ok ευχαριστώ ... μπορείς να δόσεις ενα λινκ για το G4 που λες ? της LG είναι ?

Thnx

Ρίξε μια ματιά και εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=430256&page=72 να δεις τα προβλήματα του εν λόγω κινητού.

Lumia 640 XL για κάμερα, μπαταρία, ακουστικό, αξιοπιστία. Αndroid -ευτυχώς για σένα- δεν υπάρχει με αυτά που θες.

Ειμαι αναμεσα στο mx4 και στο redmi note 3.Δεν ξερω ποιο εχει καλυτερη καμερα.Υπερυθρες εχει μονο το redmi note 3 αλλα μπορω να ζησω και χωρις αυτες.Θελω δυνατο ηχειο,καμερα και μπαταρια

Το ειχα το 640 xl αλλα δεν με βολευσαν τα win

Από που αυτή η τιμη;
Vickmall......

Vickmall......

Χρεωστικη καρτα παιρνουν;Ποσα ειναι σε euro;Και αν το παραγγειλω σε ποσο καιρο θα το εχω εδω;

Χρεωστικη καρτα παιρνουν;Ποσα ειναι σε euro;Και αν το παραγγειλω σε ποσο καιρο θα το εχω εδω;

Δέχονται άνετα paypal,

204Ε εγώ έδωσα,

από 10 έως 20 μέρες.Είναι θέμα ΕΛΤΑ και όχι Vickmall,έχω πρόσφατο παράδειγμα με 3 κινητά....

Ειμαι αναμεσα στο mx4 και στο redmi note 3.Δεν ξερω ποιο εχει καλυτερη καμερα.Υπερυθρες εχει μονο το redmi note 3 αλλα μπορω να ζησω και χωρις αυτες.Θελω δυνατο ηχειο,καμερα και μπαταρια

Το ειχα το 640 xl αλλα δεν με βολευσαν τα win

μπαταρια το μχ4 δεν

καμερα ειδικα βραδυ αν δεν εξασκηθεις εχει κακη αν εξασκηθεις ομως γ...αει ειδικα μερα..

αααααααααππιιιισττττεεευυυυυυυτττοοοοοοο ηηχεειιιιοοοοοοο ομως εχει..κουμπωνα τα

εξωτερικα ηχειακια μου απανω και απολαμβανα...

να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!,

μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ!

μπαταρια το μχ4 δεν

καμερα ειδικα βραδυ αν δεν εξασκηθεις εχει κακη αν εξασκηθεις ομως γ...αει ειδικα μερα..

αααααααααππιιιισττττεεευυυυυυυτττοοοοοοο ηηχεειιιιοοοοοοο ομως εχει..κουμπωνα τα

εξωτερικα ηχειακια μου απανω και απολαμβανα...

Και εγώ αυτό γουσταρω αλλά ****το δεν έχει ράδιο και το χρειάζομαι στην δουλειά μου.