sakiss Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Slipknot - Snuff http://www.youtube.com/watch?v=X6CtcsuZVOo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Άπαντα Πέγκυς Ζήνα. Πρόβλημα; :worry: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Treloparea Δημ. September 17, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2008 Παράθεση Destiny found. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Pink Floyd - Shine on you crazy diamond :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
C_Maidis Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 από τον Παπακωνσταντίνου ένα που πάει καπως Έτσι "...πόσο γουστάρω πόσο γουστάρω που μου την έκανες με τον κουμπάρο..." Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 από τον Παπακωνσταντίνου ένα που πάει καπως Έτσι "...πόσο γουστάρω πόσο γουστάρω που μου την έκανες με τον κουμπάρο..." Παπακωνσταντίνου - Ο κουμπάρος από το νέο cd με τίτλο ''Βατόμουρα'' Ενδιαφέρον. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 My Last Breath-EVANESSENCE Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Sam Sparro - Black And Gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkostas Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Yinon Yahel - Shine (Original Mix):) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IwantItALL Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Τη καλημέρα μου και εμένα στη παρέα σας και χρόνια πολλά σήμερα του Αγίου Πνεύματος.Να δω αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει.Αναζητώ εδώ και ένα χρόνο ένα chill-out τραγούδι που περιέχει νομίζω τους στίχους: "....with this knife I'll set you free spread your wings fly away...".Ένας DJς που ρώτησα όσο έπαιζε το τραγούδι σε μια καφετέρια μου είπε πως λέγεται Free από Scramble και περιέχονταν στη συλλογή The essentials no2.Έχω γυρίσει το internet ανάποδα όμως δε βρίσκω τίποτα σχετικό.Καμιά ιδέα κανείς; Soulis το βρήκες το τραγούδι; Επειδή ξέρω πώς είναι να ψάχνεις ένα τραγούδι που σου κόλλησε άσχημα και να μην το βρίσκεις, αν δεν το βρήκες σου λέω ότι γράφτηκα στο σάιτ για να στο δώσω. Το έχω. Αν ενδιαφέρεσαι ακόμα πες μου να στο στείλω.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 18, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2008 Τελευταίο μου κόλλημα,υπέροχο τραγούδι! Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Τελευταίο μου κόλλημα,υπέροχο τραγούδι! Πω πω...που το θυμηθηκες? Το'χα λιώσει το cd μ'αυτό το τραγούδι! Το δικό μου κόλλημα: Nine Inch Nails - No You Don't Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snik Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πω πω...που το θυμηθηκες? Το'χα λιώσει το cd μ'αυτό το τραγούδι! Το δικό μου κόλλημα: Nine Inch Nails - No You Don't και εγώ μια από τα ίδια,ένα καλοκαίρι το άκουγα συνεχεία και τώρα έπεσα τυχαία πάνω του και μου ξανακόλλησε...κρίμα που δεν είχε την ανάλογη επιτυχία Παράθεση All about wedding photography Photo Studio Commercial Photography Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Γρίφος - Stavento Δεν έχει πρόσωπο μα πρόσωπα αλλάζει Άλλους κατάρα και άλλους ευχή τους μοιάζει Άλλοι την πολεμούν γιατί ίσως την φοβούνται Κι άλλοι στο πλάι της μονάχα θέλουν να κοιμούνται χαίρεσαι απίστευτα σαν φεύγει από κοντά σου Μα είναι η μόνη που ακούει τα παράπονά σου Δεν βρέθηκε για την περίπτωσή της χάπι Και δεν γιατρεύεται με εφήμερη αγάπη Τι είναι; Τι είναι; Ψάξε και θα το βρεις! Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Syke 'n' Sugarstarr - Ticket 2 Ride Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Bonobo - Scuba http://www.youtube.com/watch?v=QFnDXkm8XoM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Πασχαλίδης & Θηβαίος - Φωτιά μου Εξαιρετικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 "Μονάχη μες τους ξένους και μες τους φίλους μόνη να 'ξερα τι σε σώνει στο γέλιο στη χαρά [...] Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ" Σωστός. Κάτσε να το βάλω κι εγώ γιατί έχω καιρό να το τιμήσω :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 "Μονάχη μες τους ξένους και μες τους φίλους μόνη να 'ξερα τι σε σώνει στο γέλιο στη χαρά [...] Θα πω ένα τραγούδι σήκω να το χορέψεις Τα μάτια να μου κλέψεις για πάντα πριν χαθώ" Σωστός. Κάτσε να το βάλω κι εγώ γιατί έχω καιρό να το τιμήσω :) Και μένα ο Bayern7 μου το θύμισε :lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. September 19, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2008 Μου έχει ψιλοκολλήσει και το "Ναυς των ονείρων" από το τελευταίο live των Τερμιτών. Ψάχτο αν δεν το έχεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elusive Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Goin through - Αναζήτηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris21 Δημ. September 20, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2008 Τα πια - Χάρης Βαρθακούρης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Rain - Madonna :music: (λογω καιρού και λόγω επικείμενης επίσκεψης) Call of the Wild - Midge Ure :music: Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2008 Lupe Fiasco - Superstar http://www.youtube.com/watch?v=mySD9_rfcy0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts