alkis_7 Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2014 Μανώλης Λιδάκης - Για να σε συναντήσω: Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. November 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2014 Tears in heaven του Eric Clapton. Φοβερό τραγούδι για το παιδί που έχασε... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2014 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2014 Κι εσύ trap Χρήστο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Τι αλμπουμάρα είναι αυτή!!! :D Λέξαρος!!! Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2014 Οι κακές παρέες με βγάζουν από το σωστό το δρόμο :ρ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kikk Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas27 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 - Stir it up , Bob Marley – https://www.youtube.com/watch?v=n6U-TGahwvs Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Και οι κακές παρέες συνεχίζουν να με επηρεάζουν :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Και οι κακές παρέες συνεχίζουν να με επηρεάζουν :p Ε όχι και Οικονομόπουλο εσύ! Πολύ σε χαλάσανε! :p (+1 στην υπογραφή σου) Επίσης, ίσως το κομμάτι των Fullface... Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ε όχι και Οικονομόπουλο εσύ! Πολύ σε χαλάσανε! :p (+1 στην υπογραφή σου) Επίσης, ίσως το κομμάτι των Fullface... Άσε, με έχουν χαλάσει πολύ τον τελευταίο καιρό :ninja: Κομματάρα, αλλά αν κάτσω και σκεφτώ θα σου ποστάρω σίγουρα άλλα 4-5 που είναι επίσης κομματάρες και με απίστευτο νόημα. Πάντως το κουπλέ του Iratus σε αυτό το κομμάτι το έχω ringtone στο κινητό! Πολύ μπροστά! Πάντως τις τελευταίες μέρες που σταμάτησα να βγαίνω βράδυ στο Ρέθυμνο, επανήλθα στα φυσιολογικά μου :p Εν αναμονή του Αγαπώ βαθιά, μισώ βαθύτερα αρχές του 2015!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
plankton69 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Παράθεση plankton69 - Χρήστος iPhone XS 64GB / iPhone 4 8GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Άσε, με έχουν χαλάσει πολύ τον τελευταίο καιρό :ninja: Κομματάρα, αλλά αν κάτσω και σκεφτώ θα σου ποστάρω σίγουρα άλλα 4-5 που είναι επίσης κομματάρες και με απίστευτο νόημα. Πάντως το κουπλέ του Iratus σε αυτό το κομμάτι το έχω ringtone στο κινητό! Πολύ μπροστά! Πάντως τις τελευταίες μέρες που σταμάτησα να βγαίνω βράδυ στο Ρέθυμνο, επανήλθα στα φυσιολογικά μου :p Εν αναμονή του Αγαπώ βαθιά, μισώ βαθύτερα αρχές του 2015!! Κοίτα μη σε δω να ποστάρεις τίποτα Σταν κάηκες!! Θα εισηγηθώ στους mods να σε μπανάρουνε!! :p :p :p Εγώ πάλι αναμένω από Βπεις και 3η Πράξη από Fullface (αλλά μάλλον άδικα :( ) Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Κοίτα μη σε δω να ποστάρεις τίποτα Σταν κάηκες!! Θα εισηγηθώ στους mods να σε μπανάρουνε!! :p :p :p Εγώ πάλι αναμένω από Βπεις και 3η Πράξη από Fullface (αλλά μάλλον άδικα :( ) Έχω ποστάρει μέχρι και Bieber παλαιότερα! Συγχωρούμαι ή έχεις μιλήσει ήδη με τον Mythozz για να με μπανάρει; :p Βήτα Πεις δεν άκουγα ποτέ τόσο, δε με τρέλαιναν. Όσο για το Φτου και απ' την αρχή, ο Iratus στη τελευταία του συναυλία στη Θεσ/νίκη νομίζω, είπε ότι οι Fullface δεν έχουν διαλυθεί και όταν έρθει η ώρα θα βγει και το 3ο. Είχαν πει εξαρχής ότι θα καθυστερούσε αλλά θα βγει! Υπάρχει και video στο YouTube που το λέει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Έχω ποστάρει μέχρι και Bieber παλαιότερα! Συγχωρούμαι ή έχεις μιλήσει ήδη με τον Mythozz για να με μπανάρει; :p Βήτα Πεις δεν άκουγα ποτέ τόσο, δε με τρέλαιναν. Όσο για το Φτου και απ' την αρχή, ο Iratus στη τελευταία του συναυλία στη Θεσ/νίκη νομίζω, είπε ότι οι Fullface δεν έχουν διαλυθεί και όταν έρθει η ώρα θα βγει και το 3ο. Είχαν πει εξαρχής ότι θα καθυστερούσε αλλά θα βγει! Υπάρχει και video στο YouTube που το λέει! Όχι ντάξει, συγχωρεμένος! :p Τώρα το είδα το βίντεο που λες. Πολλά είχα διαβάσει για αυτούς τελευταία.. Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Όχι ντάξει, συγχωρεμένος! :p Τώρα το είδα το βίντεο που λες. Πολλά είχα διαβάσει για αυτούς τελευταία.. Ακριβώς, επειδή πολλά λέγονταν, ο Iratus έκανε αυτή τη <<δήλωση>>. Πάντως το Αγαπώ βαθιά μισώ βαθύτερα απ' ότι λέει και ο ίδιο θα είναι ο καλύτερός του δίσκος. Πόσο πιο πάνω από το Άνοιξη μπορεί; :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Τέρμα μαζωνακης!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mhtsaki Δημ. December 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 1, 2014 Μαλού - Μια Φορά Στο Τόσο (από το καλοκαίρι με ακολουθάει). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Αρκετά έριξα το επίπεδο με τα προηγούμενα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanossalonika Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Αλμπουμαρα!! Περιμενω πως και πως ενα live! :D Παράθεση Ελληνική συλλογή παλαιών κινητών τηλεφώνων - Η συλλογή μου Nokia 6.1 Plus | LG G3 | Canos EOS 4000D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μεγάλη ξενέρα σαν άλμπουμ το sonic highways , αλλά τουλάχιστον είναι τραγουδαρα αυτό το κομμάτι... Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 Παλιο και κλασικο.... Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts