jog Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 ενα που λεει Out of my life out of...... αλλα δε ξερω πως λεγεται.help plzzzzzzzzzz! Sunrise Avenue - Fairytale gone bad Από μένα το Μητροπάνος - Παράπονό μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristotelhs2060 Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 thanks thanks thanks! Παράθεση Ωρα να δοκιμασω κατι νεο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. August 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2007 Young Joc - Its Going Down .: LIDO 4 ever :. :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jog Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Iced Earth - A question of heaven. Ένα από τα καλύτερα τραγούδια που έχω ακούσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salopet Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 den mou ehei kolisei kanena ayton ton kairo. alla ehei tyhei kata kairous na mou kollane kapoia tragoudia pou ta sihainomai. den einai paraxeno? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Motorcycle - As the Rush comes Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Stavento - Το πιο γλυκό μεθύσι Απλά υπέροχο :O δεν φανταζεσαι τι κολλημα εχω φαει με το συγκεκριμενο τραγουδι που λες απο οταν βγηκε,μου θυμιζει καταστασεις:) δεν αισθανομαι ντροπη μονο καποια ηδονη οταν γερνεις και με αγγιζεις..... επισης τωρα τελευταια πιανω τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει το για σενα απο κιαμο. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Waterfalls - TLC:music: Don't go chasing waterfalls Please stick to the rivers and the lakes that you're used to I know that you're gonna have it your way or nothing at all But I think you're moving too fast Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roody1 Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 δεν φανταζεσαι τι κολλημα εχω φαει με το συγκεκριμενο τραγουδι που λες απο οταν βγηκε,μου θυμιζει καταστασεις:) δεν αισθανομαι ντροπη μονο καποια ηδονη οταν γερνεις και με αγγιζεις..... επισης τωρα τελευταια πιανω τον εαυτο μου να σιγοτραγουδαει το για σενα απο κιαμο. Ανατριχιάζω και μόνο που το ακούω. Ο συνδυασμός του στίχου, της μουσικής και της φωνής της γυναίκας το κάνουν ένα απ'τα πιο ερωτικά και αισθησιακά τραγούδια imo. Επιτέλους ένα ερωτικό τραγούδι, όχι μπαλάντα, ούτε κλαψ κλαψ. Μιλάει για έρωτα. :) Συμφωνώ και με το "για σένα", τελείως διαφορετικό βέβαια αλλά μου'χει κολλήσει, όποτε το ακούω μου'ρχεται ν'αρχίσω το τσιφτετέλι :p Παράθεση It takes no time to fall in love but it takes you years to know what love is... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aritoni Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 To Ι'll fly with you, απαιχτο. Παράθεση akouseto.gr - το καλύτερο ελληνικό blog, όπως όλα τ'αλλα... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Waterfalls - TLC:music: Don't go chasing waterfalls Please stick to the rivers and the lakes that you're used to I know that you're gonna have it your way or nothing at all But I think you're moving too fast + Kylie Minogue - What Do I Have To Do:music: Κατεβάζω τις συλλογές NOW και στην προεπισκόπηση που έκανα μου "κόλλησε". Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evvi Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 μου εχουν κολλησει δυο το ενα φαινεται στην υπογραφη μου και το αλλο κελλυ κελεκιδου ''αγαπη θελω μονο'' Παράθεση ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!!!!!!!!:hunter: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis91 Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 Ο δρομος σου εισαι εσυ - Αλκινοος Ιωαννιδης Παράθεση Ο έξυπνος παραδέχεται... Ο πονηρός δικαιολογείται... Και ο ηλίθιος επιμένει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. September 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2007 The Look of Love - Diana Ross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calendra Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Η γάτα η Σερενάτα... από την Αρλέττα ...μάτια μου αντίο, τέλειωσε το αστείο, πήγα το πρωι και ξαναγόρασα ψυγείο, πάρε άλλα πιάτα, βρες μια άλλη γάτα όμως να θυμάσαι που και που την Σερενάτα... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofi-k Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Alanis Morissette - Ironic. Παλιο αλλα μου το θυμησε μια φιλη και μου κολλησε.:p http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY It's like raaaaain on your wedding day...:music: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Alanis Morissette - Ironic. Παλιο αλλα μου το θυμησε μια φιλη και μου κολλησε.:p http://www.youtube.com/watch?v=8v9yUVgrmPY It's like raaaaain on your wedding day...:music: Εξαιρετικότατο τραγούδι. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatraxoulini Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Πάνος Κιάμος- Γύρνα σε 'μένα :p:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 αναποδα καπελα-βορεια αστερια - 24/7 (για τους γνησιους σαλονικιοτες ΜΟΝΟ ;)) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
-orestis- Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 εχω κολλήσει τις τελευταιες 2 βδομαδες με το Breaking the Habit απο Linking Park Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Η γάτα η Σερενάτα... από την Αρλέττα ...μάτια μου αντίο, τέλειωσε το αστείο, πήγα το πρωι και ξαναγόρασα ψυγείο, πάρε άλλα πιάτα, βρες μια άλλη γάτα όμως να θυμάσαι που και που την Σερενάτα...πωωωπωωωω τι μου θυμισες!!! ο τιτλος "η σερενατα" ειναι;; Παράθεση :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Timbaland- The Way I Are Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Rick Springfield - Black Is Black Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c00kiE Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Επειδή σήμερα έριξε την πρώτη βροχή του μήνα και θύμισε αρκετά χειμώνα... Guns 'n' Roses--November rain... And it's hard to hold a candle In the cold November rain Παράθεση 2 hearts are beating together, I'm in love I'm in love Is this forever and ever ?? I'm in love I'm in love Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varsamis Δημ. September 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2007 Unthinking Majority - Serj Tankian Charades - Serj Tankian :music: :music: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts